![]() |
Wymarły dizonarły
|
Kurde, fajne wspomnienia jak to kiedyś na forum było pociesznie :D
|
Oj, dużo jest tych starych na prawdę treściwych ludzi, szkoda że lista jest taka krótka, zbyt wielu dobrych odeszło w zapomnienie. Pozdrawiam wszystkich którzy jakiś czas temu spedzali forumowy czas głównie w dziale grafika :)
|
Co za idiotyzm,forum jest do wypowiadania się na dany temat a nie do wywyższania się,jestem tu od 2004 roku,różne konta ale takiego czubka to ja nie widziałem,żeby wywyższać się na forum gdzie większość to banda idiotów HAHAHAHA.Co najlepsze,większość udaje pro ogarniaczy tematu,a tak na prawdę byle prowokacja i już się kłócą,hahah!
~Epickie Siema |
Wyluzuj galoty ziomek. I tak wszyscy wiedzą, że niektórzy są fajniejsi od takich czubów jak ty.
Cze @down Chciałbyś ;) |
@UP Noszę luźne galoty więc poluzować nie muszę ; ) bądź fajny i zarzuć jeszcze jakimś tekstem na poziomie tego forum które dawno rozmieniło się na drobne ; ]
|
Cytuj:
Może pamiętasz, to było na innym koncie, pisałeś PW, bo zauważyłeś, że też z Pśl jestem. @Up Weś wą ;[ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Self fail Sir! Ten temat to jest właśnie taka prowokacja, jedna z lepszych na tym forum ^^ Chciałeś być fajny, nie wyszło, spróbuj nowym kontem jak wbijesz czarny nick ; / |
A jaki lvl trzeba mieć żeby się dostać do tej elity?????
|
Prze-o-bilion-iasty mr bluray ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak ubijesz Droma na pvp to bedziesz w elicie, guaranted 100% by gallar
a nie wiecie co tam u ziomkow $cora i Kamasza? |
Wszyscy już z tej listy pokończyli podstawówki? Bo ja się nadal z testami w gim męczę, ale generalnie LEWEL SAM SIE NIE WBIJE HEH NOM :cup::cup::cup::p:baby:
|
Ryluś Ty żyjesz;D
|
Laboga!
Człowiek zagląda tu po latach z sentymentu, a tu dalej wojna o elyte! Niektóre rzeczy się chyba nigdy nie zmienią ;) |
o to moze sobie irca postawimy zaś jak nawet Tana żyje : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |