![]() |
@Ryba: XDDDD Bys sie zdziwil ;D A jakiego kumpla z rl bys mogl sobie w comment wpisac ;D
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za odpowiedź, w takim razie przyjdzie mi jeszcze troszku poczekać ;)
|
pacc -problem po kupnie
witam
nie wiem czy tu jest dobre mejsce na takie pytanie ale kupiłem pacca zatwierdziłem go na koncie i nie mogę w grze kupić czrów pccc ani wykupic promnocji - pomóżcie!!!!!!!:confused::confused::confused: |
Cytuj:
|
pomoc
niestety wszystko sprawdziłem - mam 30lvl mam 2kk i poczedłem do królowej Carlin i nawet się nie odezwie
|
a jak zagadywałeś?
z tego co wiem trzeba zacząć "hail" |
pomoc
pisałem -hi - promote - ale spróbuję tak jak piszesz i zobaczę
|
pomoc
nic z tego - piszę hi i hail i królowa nie odpowiada
|
promocja
udało mi się w końcu,trzeba powiedzieć - hail queen - bez imienia i wtedy odpowiada
|
Ja mam takie pytanie:
Przy zamawianiu PACC tam się podaje swój wiek, ja podałem swój prawdziwy wiek czyli 17 lat, czy to ma jakieś znaczenie? |
Cytuj:
|
Świetnie, dzięki za odpowiedź !
|
Mam Pytanie. Czy Jeżeli pójdę na pocztę a nie jestem pełnoletni to kasjerka przyjmie mi list w którym są pieniądze?
|
Cytuj:
|
Zamówiłem pacc przelewem bankowym 10 ( piątek ) Jest 14 ( wtorek )
A po paccu ani śladu, więc mam pewne pytanie, robiłem wszystko zgodnie z tym poradnikiem ( http://tibia.org.pl/static/out/artyk..._bankowym.html ) Podałem wszystkie dane Pani w bank, te co tam pisze, a ona się jeszcze spytała o dodatkowe dane, w poradniku pisało że należy podać tylko ''Global Collect BV'' Więc nie wiedziałem co jej powiedzieć, podpowiedziała mi że może to być nazwa firmy, to podałem jej żeby wpisała ''Cipsoft'', i ile wiem pełna nazwa to CipSoft GmbH, czy przez to pacc może nie dojść? Nie chce być 80 zł w plecy ;( Poprzednio jak zamawiałem, to miałem go jeszcze w ten sam dzień, ale zawsze to robiłem inny sposobem, czy przez ten bank transfer tak wolno idzie? @EDIT Czy dało by się jakoś odzyskać te pieniądze? |
Po pierwsze, zły dział. Po drugie, robiąc przelew w piątek musisz wiedzieć, iż... w sobotę i niedzielę większość banków nie pracuje, co oznacza, że przelewy mogą być w tych dniach nie realizowane. Wysłałeś więc pieniądze dwa dni temu, w przypadku przelewu bankowego trzeba czekać od 3 do 5 dni...
|
Może i zły dział, ale chodzi o pacc, a jak ktoś wyżej pytał się jak kupić promocje to było ok...Nie odpowiedziałaś mi czy przez to może nie dojść, przez tą niepełną, lub nie potrzebnie wpisaną nazwę firmy ( Wszędzie pisze Cipsoft więc uznałem to za dobrą odpowiedz, w adresie tylko widuje nazwę CipSoft GmbH )
|
Nie kupowałam pacca tym sposobem, nie wiem, co jest wymagane... Ale jeśli dałeś poprawny numer zamówienia to wszystko powinno być ok - przecież kasa na ich konto wpłynie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |