Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Miłość... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91738)

volix 28-08-2006 12:08

:D :D GRATULACJE DLA PULINY I RAFALA NIECH:cup: MAJOM NOWOM DROGE ZYCIA ;)

Prostyy 28-08-2006 12:42

niesamowite aż zaniemówiłem z wrażenia myślałem, że takie coś jest niemożliwe

Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze żcyia huhu :)

Tirou 28-08-2006 13:57

Tirou

Tooo wspaniale, ta gra to nie tlyko exp, takze przyjazn. Sam wczoraj wrociłem z wesela. Mam nadzieje ze wasze bylo wpsaniale xD GRATZ paulino i Rafale

Kali :D 28-08-2006 14:01

Ja tam w milosc nie wierze...
Ale powodzenia na nowej drodze zycia ;)

Mullins 28-08-2006 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord of mag (Post 957547)
Nikt juz nie pameta tibi z roku 2000 wtedy sie zaczynalo... ludzie poznawali sie.. milosc i walka u boku byla codziennoscia mozna by stwierdzic IZ NIEMAL CALA TIBIA ZAPOMNIALIA O TRZECH ZECZACH : Milosci Honorze i Harmoni ducha...coz wszystko mija.Doskonale odnosi sie do tego zajscia film "Hero"
oraz film "Ostatni Samuraj" Godeks bushido!!!;( wszyscy zapomnieli o tym.. by muc helpic sie poziomami i krasc zeczy Kill all noobs and Trolls!!!!:evul:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZE PONIEWAZ
-------------------ODKRYLISCIE DROGE ZYCIA MILOSC.....
MI NIE JEST DANE SPOTKAC A NAWET DOTKNAC TEGO UCZUCIA TAKA JEST DROGA WOJOWNIKA
To jest piekna otwor muzyki powarznej z filmu hero PROSZE O WYSLUHANIE http://www.megaupload.com/?d=NS6KAHA6 MOZECI MIE ZBANOWAC NADAL BEDE ISTNIEC !!!!!NO KEYLOGGER!!!!! NO VIRUS!!!!!!Just love...

Sam od siebie tez zycze szczescia ale tego goscia musialem zacytowac!!!
Zna sie gosciu na zeczy...:D Ja przez honor nie gram juz w tibie... "Winners never quit, quitter never win" - to nie prawda!!! Bo rl zycie jest cenniejsze :D:D

Ninette 28-08-2006 15:20

Gratulacje!

Cóż, i takie historie się zdarzają. Chciałabym życzyć Młodej Parze dużo szczęścia, zdrowia i miłości.
A wszystkim parom, które też poznały się przez Tibię, życzę powodzenia.

jaro_88 28-08-2006 16:12

Coś pięknego...

Wszystkiego naj naj dla młodej pary :D

PiPetiXXX 28-08-2006 19:43

No jednym słowem sto lat, pierwszy raz cos takiego widze i to u Polaków!
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem,
gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.
:) wszytkiego najlepszego :)

AdiTheMaster 28-08-2006 20:03

Aż mi sie lezka w oku zakrecila :] Najlepszego dla mlodej pary...

Gith 28-08-2006 21:44

Sto lat, sto lat, sto lat niech żyją nam a kto? Paulina i Rafal..
Sto lat to zamało, sto lat to zamalo...
To niesamowite mówią, że tibia to nic dobrego...a jednak dwójka ludzi połączyła się dzięki niej..
JESZCZE RAZ STO LAT...I POWODZENIA W SPÓLNYM EXPIE ;)

Wilczur 28-08-2006 23:53

Widze, że kolega Peterski zrobił nam reklame :p . My co prawda nie gramy juz w Tibie, ale czasem zerkamy jeszcze na różne fora, żeby sprawdzić co słychać w grze, która nas połączyła. Dziekujemy wszystkim za życzenia, nie spodziewaliśmy się takiego odzewu. A tym, którzy twierdzą, że to chore czy też mają inne pretensje co do mojego i Pauli ślubu, cóż... na razie jesteśmy zbyt szczęśliwi by się wami przejmować :p. Wyjaśniając kilka kwestii...
1) nie gramy w Tibie juz od ponad roku
2) Mamy lat 25 (ja) i 24 (Paulina)
3) Poznaliśmy sie w Kaz :p
4) Obecnie mieszkamy w Kołobrzegu, gdzie właśnie kończymy urządzać sobie mieszkanie :cup:
5) Do TVNu dzwonić z tym nie zamierzamy, ale jak ktoś chce to niech im o tym napisze ;)
6) Ani świadkowie ani nikt inny z wesela w Tibie nie grają, my też już ja porzuciliśmy więc nie bedzie problemy z "wyłaź z łazienki albo hunted" :D
7) Jutro jak sie uda postaramy się dać jakieś fotki z wesela i ślubu (tego w rl oczywiście ;) )

Ksabi 29-08-2006 00:09

Młodej parze szczere gratulacje i powodzenia na nowej drodze zycia !

Ta historia nadaje sie do 'Niewiarygodne ale prawdziwe'.

Koffana_Natalia 29-08-2006 09:28

Tibia jest cool, dzieki niej poznalam extra kumpli...

Dzieki tibii poznalam naprawde duzo kumpli. Niektórzy są z gildii, a nie ktorzy nie.
;) Love Volorion ;)

LadyButterfly 29-08-2006 09:41

<3

Szczerze gratuluje Młodej Parze :)
Jest to nie pierwszy przykład miłości na Tibi. Ten temat jest również i mi bliski, może nie bezpośrednio,ale moja siostra poznała chłopaka na Tibi i była z nim około roku. Jednak ich miłości nie towarzyszył problem odległości, bo oboje byli z tego samego miasta, jednak fakt, że przetrwali ze sobą tak długi okres czasu moża uznać za sukcec dzięki Tibi:) Oczywiście nie mieli kolejnego zmartwienia, typu "Kochanie, poczekaj chwilke bo musze iść wbić lvl" bo grali jedna, jej postacia. Ona pózniej sprzedała postac i podzielili sie pieniędzmi, jednak jakiś czas pózniej rozstali sie.. choć nadal utrzymuja kontakty :>
Ja także zasnałam miłości Tibijskiej, choć może nie tak prawdziwej jak ta z tematu głownego... I z mojego doświadczenia wynika, że to mężczyzna zmiennym jest... Pierw była pomoc... właśnie Jemu zawdzieczam swoja "kariere" tibjiska, nie chwaląc sie mam 110+ postac. Pózniej wspólne hunty... długie rozmowy o wszystkim, kilka spotkań na rl, listy, mam ich ponad 20! Nie, nie.. te tibijkie.. prawdziwe, w kopercie, na papeteri :) Jednak On pózniej sprzedał postac... a ja gram dalej. Napewno nic by z tego nie bylo, na tak zwana dłuższa metę, jednak bolało rozstanie...
Tibia wiele osób połaczyła, po wspólnych spotkaniach wiele ludzi się sobą zauracza i próboja.. choć nie często coś z tego wychodzi. Jednak są wyjątki :) I niech tym wyjątkiem bedziecie także WY! :)

Masterix91 29-08-2006 11:25

Ey, ey nie dziwcie się takiej sprawie ... mój kolega np znalazł mame w tibi :p

Sir'Unerion 29-08-2006 12:35

Znam to... :P

@ Topic:
Gratuluję i życzę szczęścia :D

@P.S.:

Hmmm...
To chyba nie jedyny taki przypadek :P
u mnie było podobnie :P

Otóż cała akcja rozegrała się na samerze ;]
20 lvl knight z rs'em [Myzael] poznał bardzo miłą i interesującą palladynkę 43 lvl [Rusa Alium] i tak się zaczęło od 28.02.06 jesteśmy razem :)
Mamy plany na przyszłość mimo tego że dzieli nas 400 km (Ja- Wrocław, Ona - Warszawa) jest nam razem wspaniale ^^
Pod koniec tego roku szkolnego planujemy zamieszkać razem ^^
Hmmm... Tibia - connecting people :))))

Devil Mevil 29-08-2006 22:52

Nono :P Może teraz w Kazoo zacznie się nagrywac program "Randka w ciemno" :D I wszyscy potem śluby będą musieli brać :)

Zwykły Gracz w Tibie 30-08-2006 08:36

=)

Gratuluje nowej drogi życia ...Osobiście też kiedyś się zakochałem w pewnej dziewczynie przez tibie ...a tak wogóle to życze Im Wszystkiego naj=)

Pan Goner 30-08-2006 17:17

ale przyglup

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UnitedStatesOfLove (Post 956615)
Chcecie... możecie mnie zbrechtać ... zbannować nawet .. ale ja pisze... tylko tyle

Hahahahahaha :D

ale ty glupi jestes,jak mozesz sie z tego smiac? oO ja tez jestem ze szczeicna :) a no i powodzenia im zycze :]

Rosi 30-08-2006 19:18

Nie możliwe a jednak prawdziwe. Taka jedna gierka połączyła ludzi ; ) Cuda ? A może przeznaczenie ? Cóż mam nadzieję że będzie im dobrze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22.