![]() |
Cytuj:
...a jaki ma byc? |
Cytuj:
Moze to bylem ja?albo xeni? czasem jak sie nudzimy to sobie bijemy do reda paru noobow i fajnie to wyglada jak stoimy w 2 przed depo pelnym noobow :) |
Cytuj:
Na innym świecie nie spotkałem się z takim duży PA jak tutaj... Już drugi dzień pod rząd Gerp wbija się na moją tombe i mówi że on tu expi, ja mówię że byłem pierwszy to on mnie zaczyna bić i muszę uciekać :) to poprostu zalbr |
Panie Bartaz gdzie jest wasza "wielka" armia?
09:00 Lootarkungen [126]: jag är fran polen ;D mmm... Polacks tack så mycket....... fri moment! :^) radze prztlumaczyc.... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
09:00 Lootarkungen [126]: jag är fran polen ;D mmm... Polacks tack så mycket....... fri moment! :^) Translacja... 09:00 Lootarkungen [126]: jestem z polski ;D ...Polacy dziękuje wam........ za Free items! :^) |
Lootar to PL?? o qwa huntuje mnie, rodak rodaka ;/
|
a to gnuj!1 zlamal odwiecznom zasade rze polak nie dotknie rodaka ;\
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS. Nadziałem się na złodzieja kont, który chciał mnie okraść! Gdzie to zgłosić? Idę sobie spokojnie przejściem na Fibulę i nagle na priva ktoś mnie zagaduje. Pierwszy raz z gościem gadam i wogóle go nie znam chociaż twierdzi, że znam :D http://img180.imageshack.us/img180/8740/thieftg2.png Nieobeznanych ostrzegam, że podany przez tego nooba link to sfałszowana strona i pod żadnym pozorem nie wpisujcie tam swoich haseł! |
Cytuj:
Huntuje cie i dobrze mowilem ci ze dlugo nie posiedzisz z chompem i auroth No i sie sprawdzilo ;) Twoj czas sie skonczyl. |
@luka
Muheuhauehauehauehauahueahueqheuaheauheauheu! Gra w tibie a nie wie jak sie raportuje mUHEUAHEuAHEUHE Cytuj:
|
Dudek, władaj dalej językiem noobów, a daleko zajdziesz:)
Ponawiam swoją sprawę: natknąłem się na złodzieja kont (we wcześniejszym moim poście jest to opisane), gdzie to zgłosić? |
@up Czy to takie trudne? CTRL + R... pojawia ci sie konsolka i wpisujesz raport. cya
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a Bartaz to... SZWED!!!8o sam mi powiedział gdy prosił o przetłumaczenie aby mógł tutaj zapostować :S |
ju ar not fani kurka wonda more fanu plixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
btw. Ixandu...do której szkoły chodzisz ? :]
A oto Bartaz (oczywiście chodzi o tego co śpiewa) http://youtube.com/watch?v=EzRBnyVlrgo zabujcze podobieństwo, prawda ? |
|
Xetif mendo, daj mi numer gg :D
sobie pogramy w bilarda, może nawet puźnym wieczorem zaszalejemy, jakiś virtualny sex przez gg ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |