![]() |
Kwaso...zapomniałeś o Chaos[dark] Shield Byczego[nieudziela sie na forum ale ja za niego odbieram itemy]
|
:D Twoje królicze kapcie są super ;) mniejsza o to coś białe w lewym uchu lewego kapcia... i tak są boskie:D zrobisz jeszcze kilka grafik i na tej stronie będziesz najlepszy ;)
|
Łezka się w oku kręci ;x
Vampire Helmet PLX |
Dobra odświerzam temat bo pewna osoba tak chciała
Kwaso zrób mi brązową wersje scale maila z czaszkami na ramieniach plis P.s-Dawajćie mu itemy. |
@up
dawajcie, dawajcie ale nei zadużo @topic Kwas!! Drakon Legs!! Bo mi sie bawić nie chce :D @down a ja proponuje żebyś sie zamknął wreszcie i przestał spamować forum bo mnie już szlak trafia na sam widok twojego avatara.... Jak ktoś będzie chciał to sobie zamówi a Kwasowi to nawet lepiej jak go nikt nie zawala dziesiątkami zamówień |
Hej Drakon stwórzmy akcje
Zlecenia dla Kwasika albo Itemy dla Kwasa LUB "Ban":p :p 1 post dla mnie Ale wiele nowych zleceń dla Kwasa [nie obraz sie Kwas] |
Walnij jakiś łuk i kuszę, tylko jakieś mroczne... Orkowe?? ;)
|
No coz... jak sie mnie zingnorowalo to znow daje :P Ognisty luk + Rozdzke nekromancji. =)
|
Ehh dziś sobota to powinna być nowa dostawa:( a jeszcze jej nie ma(mam nadzieje ,żę będzie :p )jeszcze dla przypomnienia TYLKO JEDEN ITEM.
|
thunder hammer :)
A ja z kolei poprosiłbym taki piekny heavy thunder hammer,ktroey by byl ze złota i miał taką piękną błyskawice na środku :D patrząc na twoje umiejętności myśle że ci to nie sprawi problemu ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Prosil bym o Tiger Armor :)
|
Kwaso mógłbys dokładniej wytłumaczyc jak sie robi itemy? kazdy by sie nauczył i miałbys spokuj z robieniem itemów..
|
Vandiser @
Chodźby wytłumaczył i tak nie zrobisz lepszego itema od niego. Nie wiesz po co ten temat?8o Kwaso robi najlepsze grafiki :cup: (chyba:p )na tibi.pl P.S. dlaczego wczoraj nie było itemów X( . |
@Up gdzyby wytłumaczył bardzo dokładnie to moze cos by z tego wyszło .. pozatym uspokuj sie to była tylko propozycja..
|
Kwaso po prostu Pwnujesz !! swietne sa te itemy , szkoda ze nikt z cipsoftu tego nie widzi bo mogil by wprowadzic kilka z twoich itemow :D
|
@Up Lol :P
|
@up lol :p xD
chyba kwaco już nie czyta tego tematu xD |
@UP
Zwątpiłeś, teraz będziesz musiał odkupić swe grzechy xD Kwaso 12:26:57 Dobra biore sie za itemy Kwaso 12:26:58 bo mnie skopią xD Jesteście Fe ;x Kwasiu ma kaca i źle się czuje ;p biedaczek, niech wszyscy zaczną klaskać xD Kwaso was potrzebuuujeeee!!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |