![]() |
Ja sprzedałem silver keya za 300 gp, bo powiedzialem że można go urzyć w minohell na dzrzwiach prowadzacych do minomaga :p
|
Ja sprzedałem silver keya za 300 gp, bo powiedzialem że można go urzyć w minohell na dzrzwiach prowadzacych do minomaga :p,
jagoda za 50 gp :p (magicblueberry :p) sorry net mi sie zwalil i dwa razy wyslalem ;/ Można usuwać? |
ja na rooku papier z niby kodami do tibii np. masz wszystkie bronie itp. potem po roohu chodzily nooby i mowily te niby kody 8o
|
@up
za ile ten papier z kodami sprzedałaś ?? @topic teraz mi sie przypomniało, że sprzedałem kolesiowi 10 meat za 1k :D |
Cytuj:
|
Scale Armor - 1gp Kupiony
Serpent Sword - 150gp Kupiony Dragon Hammer - 500gp Kupiony Studded Legs (Rook) - 800gp Sprzedane Copper Shield (Rook) - 600 gp Sprzedane |
ja zwalilem
koles wyszedl z rooka i znalazl pod drzewkim bag a w nim b robe pokazal mi na trade i zapytal sie ile jest warta to mu powiedzialem ze 15-20 k (nie pamietam swiata) i potem sprzedal dla jekiego lola z 40 lvl za 28k 8o moglem sklamac ;( |
od jakiegoś typka kupiłem 3x broard sword za 40 gp jeden :)
|
Moja skroman lista (Zanera):
Sprzedane: Legion helmet (main): 300gp Katana (main): 300gp Copper shield (main): 250gp ^(i wcale nie jednemu n00bowi) Kupione: Scale armor: 200gp (_o_) I tu moja duma: Bp viali za 1k;( ;( ;( .... (nie chce mi sie przyblizac tego zdarzenia...) No i jeszcze bp pelny Dvarvenow - 50gp za jedna tarcze. |
[b]Najlepiej opylone na Chimerze[b]
dwarven shield za 500 gp :P plate set za 3,5k (stal wtedy okolo 3k ) power ring'a za 500 gp (jakiemuś n00bowi myslal ze on dodaje 5 atk. do kazdej broni ) |
A ja około 2005 roku sprzedałem gościowi Ice Rapier za 5k :P (który kupiłem za 600gp). Nie wciskałem mu kitu, tylko poprostu krzycałem I sell ice rapier, a ten się zglosił odrazu i dał 5k :P
|
moj qmpel zaplacil plate armorem za bohy (:
ja kupilem platinum amulet (7k) za 3k ;] |
Cytuj:
ale za to radoche mial ze za 50hitnol w trola :D:D:D<100atk przyciognol newbie> @Topic:ja znalazlem daramarian mace i jakis gosciu 12lvl qpil odemnie ta bron za 2,5k :x |
Bone shield za 400gp i mnustwo wartościowych ittemów.
|
Crusader Helmet
Kiedyś opychałem loot moim noob charem na aldorze. Krzyczałem, że opycham Crusa za 7k. Podszedł do mnie koleś dał trade. Ja otwieram a tam 7 platynek więc zrezygnowałem. Koleś po chwili do mnie znowu, otwieram a tam 7 crystali. I tak opchnąłem Crusa za 70k^^. Dla upewnienia: koleś miał 18 lvl i się potem wogóle nie pluł tylko mi dziękował8o
|
Hehe...
Ja spyliłem za 400gp Brass Legsy(chodzą po 50gp na Xanterze xD) i za 500gp Dark Helmet(chodzi po 100 - 200gp na Xanterze):cup: :cup: |
Ja sprzedałem wand of cosmic energy z 12k :D lubie takich n00bów
|
Cytat z rozmowy o WoV:
ja: <wywalam na depo Wand of Vortex> on: <podchodzi do mnie> buy ja: offer on: hmmmmmmmm ja: pl? on: tak ja: ile dasz? on: a czym to strzela ja: <zaczynam go wkręcać> stary! to jest wand of vortex! strzela prądem! to jest najlepsza różdżka dla sorca! (koles mial 8 lvl i nie mial rozdzki) on: aha, ja dopiero z rooka wylalazlem ale mam mase kasy wiec.... oferuje... 1k? plz ja: (ja malo z krzesla nie spadlem 8o) no co ty! 5k minimalnie on: ehh no ok 5k moze byc ja: trade <kupił!8o> on: dzienx i nara ja: cya... BUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!!!!!!: D :D :D sprzedac WoVa za 5k! to jest mistrzostwo! 8o |
@up
cos i tu nie pasi mowiles ze wyszedl z rooka i mial odrazu 5k? ja nigdy nie mialem tyle na rooku i jak z niego wyszedlem |
Hmmm... ja kiedyś na Pandori sprzedałem Warrior helmeta za 10k , sprzedałem Crusader helmeta za 2 Devil helmety i 5k oraz kupiłem 2 spike swordy za 1.4k , a sprzedałem za 3k ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |