![]() |
Cytuj:
A dziołcha się pewnie wstydziła... trudno jej się dziwić ;S |
Mozecie sie bardzo zdziwic i mnie zle opceniac ale ja nierozumiem, dlaczego ona sie po tym powiesila? Nie mogla pojsc na policje, do nauczyciela lub chociazby do rodzicow? Poskutkowalo by bardzo a obeszlo by sie bez takich zdarzen.
|
Dzisiaj na apelu szkolnym z tego powodu oczywiscie byla minuta ciszy etc, jednak na samym koncu dyrektoka spytała: "Czy ktoś z was ma coś do powiedzenia?" Po chwili wybiegł mały chłopiec z trzeciej klasy i powiedział: "Chcę powiedzieć, że ja i moi koledzy z młodszych klas często zachowujemy się nieodpowiednio i chciałbym poprosić starszych kolegów, aby nas upominali, bo my czasami się zapominamy..." i odszedł z powrotem w tłum.
Cała ta sytuacja jest straszna. Idiotyzm ludzi jest coraz większy. Swoją drogą- do tych wszystkich wielkich obrońców. Odpowiedzcie sami sobie. Jeżeli widzicie, że w klasie ktoś dokucza słabszemu- reagujecie? +edyt! YyyeeyIsBack- pomyśl, twoja matka może wchodzić do łazienki jak bierzesz prysznic? Zakładam, że nie. To teraz wyobraź sobie jak musiała się czuć ta dziewczyna, skoro widziała ją nagą cała klasa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mogę się założyć, że po osiągnięciu pełnoletności stałaby się w pełni aseksualna i aspołeczna, bo każdy dotyk kojarzyłby się jej z feralnym wydarzeniem z roku 2k6. |
Oprawców już nie ma bo zabiłem z ultimate explosion. Możecie mi dziękować.
|
Cytuj:
@UP A pozniej laza takie dzieci jak ten Pan, w wirtulanym swiecie mysla ze zyja i sie dzieja tragedie -.- Cytuj:
Uczniowie. IDziesz sobie przez ulice, a tu text : Ooo. Patrz, to ta co ja macali. UEHUEHEUHEU Wez sie postaw w jej sytuacji. Byla zalamana. Nie dziwie sie jej ;/ @Ghost~ Zly dotyk boli przez cale zycie ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja sadze, ze jestes tak zapatrzony w ten swoj WIRTUALNY WORDL, ze Ci sie nie da nic wytlumaczyc. Wiec nie kieruj swoich postow do mnie, bo nie bede z Toba prowadzil zadnej dyskusji, poniewaz sadze ze to strata mojego czasu. NarX [: @UP Przyjacielu, marnujesz tylko czas na takiego durn*a :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes ŻAŁOSNY! Ten temat wymaga powagi -.- Ktos zmarl, uszanuj to. Wyjdz. @Down Uszanuje to minuta ciszy :| |
Cytuj:
|
@up
=O DOSZEDŁEŚ DO TEGO!!! NARESZCIE!!! 5 lat zajęła ci nauka oddychania, a teraz załapałeś, że w końcu (nad tym "chyba" musimy popracować) UMRZESZ! @ontop Hm. Tragedia. Ale to nie jest wina szkoły, tylko tych uczniów, chyba wiedzieli co robią... Że niby żart był? To, dla żartu, niech sobie posiedzą do osiemnastki w poprawczaku... |
Cytuj:
|
Cytuj:
GLupie? Tez tak sadze :P |
Cytuj:
|
Tak sobie pomyslalem ze za rozne znaczace przewinienia powinni takich nieletnich zmuszac do jakichs robot, kazac im sprzatac, zapierdzielac z kilofem czy cokolwiek :P Przynajmniej by odpokutowali jakos i bycmoze sie czegos nauczyli.
|
Powinni strzelac z gfb. Zalozmy prowadza do centrum miasta i tam w obecnosci setek tysiecy osob z gfb ich rozwalac. Juz pozniej by sie ludzie bali.
|
Cytuj:
Od 8 do 12 do szkoly, a pozniej jak chce niech pracuje. Jak zapracuje to sobie kupi jedzenie. Ruskim by sie przydaly kilka rak wiecej do pracy ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |