![]() |
co za gowno.
nigdy sie nie zaloguje -.- update suxx |
z hunted.pl tez mozna pobrac ;p
|
ojak zrobic zeby miec mapy na nowym kliencie odkryte i czegojak klikam praym guzikiem to misie od razu otwiera paczka
|
20:32 The dead of the plains of havoc are becoming restless!
20:40 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware! 20:42 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc! |
Kurde... Mam juz pobranego klienta 7.9, ale nei moge sie zalogowac. :/ Error disconnect from serwer :( Ehhhh...
|
20:49 You see 8 candy canes.
They weigh 4.00 oz. Rox? a tak bardzo chcialem misia xD |
updt
Cytuj:
na test'a nawet sie nie lognolem ;/ update? o nie.. |
odpowie mi ktoś??????????????????
|
Tibia
niemoge pobrać 7.9 klienta...;/ ktoś poda link??;/
|
Cytuj:
24 knight? omg @edit mozna sie usmiac w tym temacie ;] |
diabelne update
Użytkowników czytających ten temat: 666 (zarejestrowanych: 150, gości: 516)
666 znak diabła i pits of inferno xD |
kurde logguje sie ide do dp (zapomnialem wziasc rzeczy z domqu) chce je wziasc a tam patrze... jest tylko mala czasc itemow kurde gdzie one wszystkie sa ? help plax ... :(
|
20:32 The dead of the plains of havoc are becoming restless!
20:40 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware! 20:42 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc! CO TOOOOOOOOOOOOOO |
Heh, dostałem 4 gingerbreaman od Św. Mikołaja ;p. Zobacze co jeszcze 2 postacią ;].
Ktoś wie jaki loot z Wyvern ? |
Nimoge wejśc ...!
Pisza cannot conet to server...... i lipa ehh chyba niebedę garł juz w tibie..
|
a reszta bylo w skrzyniach?
przykro mi niezobaczysz ich... Chyba... |
omg gdy wlaczam postac wywala mnei z servera ocb ? ;/
|
up@
Jest w depo :d |
KURWA JAK TO NIE ZOBACZE ?!?!?!
Rethied (nie wiem czy dobrze napisalem ...) ... |
A CZEMU U MNIE JEST TAKIE COS????
http://img185.imageshack.us/img185/15/whydt8.jpg http://img185.imageshack.us/my.php?image=whydt8.jpg |
20:57 You see a wand dreadmist. It can only be wielded by sorcerers of level 98 or higher. It weighs 23.00 oz. Thestrange marks on the orb seems to be untranslatable.
|
RoTfl
A ja sie wbic nie moge.... ;/ :( . Ale klienta sciagnolem:cup: Wy**bicho ten update ;p. Plz SS's ----->>> chce zobaczyc jak to wyglada (7.9) :)
http://foteka.pl/min/10377.jpg __________________________________________________ _____________ AlLeLujA zBanOwAli Mi Wujaaaaaaaaa |
Cytuj:
Ps. Sciagnął mi sie klient... Ps2. Loguje sie... Ps3. Zwiedzam AB :) |
Siemka, mam pytannko ( szukałem tego we wcześniejszych postach ale nie znalazłem, jakby co sorki za powtórzenie) otóż powie mi ktoś na jakiej zasadzie będzie działał owy bank??
|
Error: Disconnect to server!
Jak ja to lubię!. |
50% z hunted.pl
powodzenia |
:p
Ja z tibia.com nie moge sciagniac :P musze z rapa :D juz sie nie moge doczekac :D
|
Ładny mi update.
Tak sie cieszylem ze w koncu po dedzie odnowieniu 24,5lvl potem dedzie odnawianiu. Udało mi sie wbic 25 lvl. To na game chacie napisalem "i want fucking lvl" (Dec 11 2006, 18:18:54 CET in 'Game Chat') Comment: spamming is annoying for other players. I dostałem bana na acc na 7 dni Jako ze to drugi ban pierwszy name lock za Name Biig Diick. Ale mi swięta!!!!!!! |
Nowe wiesci z POH tam sie wszystko zmienilo sa cycki minosy tarantule fire devile a dalej nieposzedlem poniewaz za niebespiecznie teraz jest tam wiec zecze powodzenia :f
|
updateee :P
Ja dopiero jutro sprawdze update 7.9 bo mam teraz
166 mhz i 32 ram :P. a jutro dopiero brat przynosi sprzent, ale piszczie co tam zobaczyliscie na tym tibia 7.9 bo jestem ciekawy co nowego dorobil. calom noc bende czytal forum :) i uczyl sie z fizyki :((( |
Obecnie jest zalogowanych 15 000 ~ playersów ,
czyli zalogować próbuje się około 15 000 - 25 000 ~playerów czyli nic dziwnego że wyskakuje nam : Cytuj:
/:baby: |
21:02 You see a red christmas bundle.
It weighs 25.00 oz. It contains random christmas decoration. What is this?:) |
Yhmm.. Mnie test nie dziala Klikam i klikam i jakos "disconnect form Server":/
czy tak musze nadal dawac i klikac? ;d |
Ja wiem jak się deponuje kasę na rooku:
Mówi się: access bank account deposit <liczba kasy> yes bye |
Jesli macie problem ze sciagnieciem klienta, to na Hunted.pl zostal umieszczony link do klienta na rapidshare.
|
kurwa a mi nie dziala ten error jebany zniknie to kiedys? co zrobic
|
NIE SCIAGAJCIE KLIENTOW Z TYCH LINKOW CO NOOBY TU PODAJA!!!
pRZYKLAD: AntiVir Found BDS/Pahador.T.1 backdoor ArcaVir Found Trojan.Spy.Delf.Vskey Avast Found nothing AVG Antivirus Found BackDoor.Generic3.OGP BitDefender Found DeepScan:Generic.Malware.SFMYBd.5D99B337 ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found W32/Backdoor.QCR F-Secure Anti-Virus Found Backdoor.Win32.Pahador.t Fortinet Found W32/Sfmybd.C3E3!tr Kaspersky Anti-Virus Found Backdoor.Win32.Pahador.t NOD32 Found Win32/Pahador.T Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found Backdoor.Win32.Pahador.t LEPIEJ POCZEKAC I Z TIBIA.COM ZASSAC :) |
20:57 You see a wand dreadmist. It can only be wielded by sorcerers of level 98 or higher. It weighs 23.00 oz. Thestrange marks on the orb seems to be untranslatable. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ja probuje sciagac z xx i z com i mi sie nie udaje :/ ma ktos jakas rade skad sciaganc albo w jakis sposob z rapid~
prosze o pomoc :( |
Cytuj:
1.zadnych ulepszen dla udupionego juz knighta 2.palek zostal ulepszony 3.nowe potworki dla druta/sorca<slaby atk,dobre defensywa-wyverny-520 exp-.-,dobry loot> 4.kurwa jeszcze ulepszaja maga dajac nowego wanda...pierdole to kurwa jego mac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |