![]() |
2up
:D Ale on mam bzika na punkcie SS i MM. Jak go poznałem odrazu zostałem wciągnięty w jego plany:D |
@edit
Dobra, już na pw dostałem odp. |
Antica A. Sheng
dzisiaj na antice pojawił się A. Sheng
loot: (jak zwykle) magic light wand, knife |
@up
to nie jest loot "jak zwykle", bo knife, leci rzadko z shenga @down uwierz mi, że na Guardi to rzadki loot :) |
@up
EE, KNIFE z ASa leci częściej niż rzadko, i rzadziej niż normalnie ;D |
Ale mu -chyba- chodzilo ze jak zwykle MLW... ;)
|
Pytanie ode mnie: Jak ciezko ubic AS? Jak sie do tego przygotować?
|
Jeśli już kopnie Cię zaszczyt spotkania tego jakże nieudanego bossa minotaurów, to najlepiej zakup około 20 small health potionów (taka ilość powinna być optymalna dla twojego lvla i skilli), uzbrój się w speary i postaraj się odciągnąć Shenga od reszty minosów, np. do pokoiku z piecem.
Ale uważać trzeba zawsze, nigdy nie wiadomo, czy nie zrespi się kiedy będziesz sobie najzwyczajniej w świecie expił na mino hell ;] |
Cytuj:
Bić go na balanced fighting? Po rookgaardzie latam cały czas z full atk, może dlatego mi tak słabo rośnie sword fighting... B) ? |
"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri" Skończ z nim jak najszybciej to możliwe, nie wolno zapomnieć, że walczy on głównie na dystans energią i ogniem, które to zadają obrażenia do 30hp. |
Bierzesz melee weapon, full atk i za nim biegasz nie zważając na resztę potworów, chyba że Cię zablokują- wtedy zabijasz jakiegoś wolfa (bo najszybciej padnie) i lecisz dalej. Jeżeli masz dość dobry skill, to nie powinieneś stracić więcej niż 5 potów.
|
Ostatnio jak zabijałem szenga na Furorze to ani 1 pota nie straciłem :):)
|
AS to przygoda i wyzwanie tylko dla ludzi miedzy 5-25lvl ,większe lvl nie rusza on nawet.
|
@up
A dla mniejszych niż 5 lvl AS to nie wyzwanie ?:P |
Cytuj:
|
No
Dziś zabiłem Boosa mino solo na celesta 18 level wiec nie mówcie ze to sciema i wypad Mino leathers magic light wand i 6gp:)
|
@up gratulacje
@thread Jakaś osoba na 2 lvlu bloknela AS:) Więc jak sie chce, to można xD |
Samego AS to byle kto zabije na 1lvlu. Trudniej zabić go 1lvlem ale z pełną obstawą...
Z innej beczki: Nie zdaje wam się, że MLW leci rzadziej niż zwykle? Na ostatnie 5 ASów na moim servie był tylko 1MLW z tego co mi wiadomo. Ja wiem, że to loteria. Ale skoro Cipsoft kombinował w loocie to może... |
@up
Tak.. wielce prawdopodobne, że rzadziej. Nie wiem czy płakać czy się cieszyć. |
Cipsoft dużo robi, byle tylko potępić rookstayerów. W banku tylko 1k
Ale oco w tym mu tak naprawde chodzi? - Bank - Sheng - Addony wtf? Zrobił nam 3 bardzo potrzebne rzeczy.. A jednak popsuł bank;/ |
@up
Ograniczenie w banku jest bardzo na ręke i bardzo `in plus` rookstayerom. @loot shenga Po 4-5 shengach po upie nie widzę żadnej róznicy w loocie. |
Czemu niby na plusie? Teraz trzeba robić chary depo;(
Oczywiście to jest lepsze od tego co było np. za czasów 7.6.. Bo wkońcu normalnie kase można zamieniać na platynki. Ale nie mogli zostawić tego tak jak było z tym bankiem? Wpisywałem "balance" wyskoczyło 100k, a teraz 1k;( |
Tzn ze kasa z banku zniknęła? Ja miałem 8k i dopoki trzymalem to bylo 8k...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |