Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Taifun Devilry (280 lew ms) ginie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=106532)

Lipton'ek 14-01-2007 15:21

Cytuj:

LaRrYxX
i tak ta wojne wygra vision , umieja grac a taifun to lamer po prostu jak sie gra w 3 braci 24 na h i kiedy mu sie stamina skonczy robi sie sdki to moze sie nabic taki lvl w rok i 3 miech
Jak jestes modry to zrub ten 280 z 3 bracmi :P

LaRrYxX 14-01-2007 17:17

jedynakiem jestem xD

noi loklem na ta strona noi koles w miesiacu online 500 h a powiedz ile ma miech ?!?! okolo 680 wiec ponad 3/4 czasu siedzi online a to jeszcze nic poniewaz ostatnio stoji z levelm bo wojna jak mial kolo 150 to non stop bbyl online a jesli patrczac na mój cgara to max 200 h na miech i to normalne jest ;>

LaRrYxX 14-01-2007 17:22

i powiedzcie mi dlaczego bardzo duzo ludzi wpisuje fałszywe dane co do leveli no bo zwidka imargama i polowe vision znam z rl ( nie sa z jednego miasta ale spotykaja sie ;> ) noi oni nie korzystaja z tego forum a juz kilku jest co maja nicki ich pod profilem ;>

Okrutny 14-01-2007 20:13

Aż miło patrzeć jak Tai im oddaje :p

Khazul 14-01-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1197200)
jedynakiem jestem xD

noi loklem na ta strona noi koles w miesiacu online 500 h a powiedz ile ma miech ?!?! okolo 680 wiec ponad 3/4 czasu siedzi online a to jeszcze nic poniewaz ostatnio stoji z levelm bo wojna jak mial kolo 150 to non stop bbyl online a jesli patrczac na mój cgara to max 200 h na miech i to normalne jest ;>

Taifun Devilry:
2006-12 50h 15m
2006-11 207h 0m
2006-10 254h 0m
2006-09 237h 30m
2006-08 264h 0m
2006-07 314h 45m
2006-06 434h 0m
2006-05 50h 45m
2006-04 46h 45m
2006-03 346h30m

Z reguły każdy miesiąc ma 30 dni, 1 dzień 24 godziny. Miesiąc ma 720 godzin(około, zależy od liczby dniB) ), Taifun był online max 434 h w miesiącu, a to daje 14h dziennie.
Napisałeś gdzieś, że gra z 3 braćmi po 24h dziennie online:

Taifun Devilry has no Insomniacs Entries!

:baby:

Do tego niewiem czy wiesz ale jak Ci sie skończy stamina to jedyny sposób żeby ją odzyskac to dać loga, niewiem jak Ty to wykombinowałeś, że Taifun expił 3 dni a poźniej robił SDki i mu się stamina odnawiała 8o

Zajmij się sobą a nie człowiekiem o którym nie masz najmniejszego pojęcia.

Pozdrawiam

Khazul 14-01-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bryza12 (Post 1184603)
Chciales przykozaczyc ze spoxstera znasz? On nie jest ze slazxka tylko z podlasia. MOjego kolegi brat uczy sie z nim w szkole (juz chyba nie)

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

omg rozbawiłeś mnie hahahaha, napiszę do Rafała żeby to przeczytał, bo chyba sam nie wie, że zmienił miejsce zamieszkania : O

Pawlinho 14-01-2007 21:18

YEA, nareszcie padl jeb** lesny a myslalem ze jest najlepszy.
GZZ dla Imigrama i Zwidka

Kenno 14-01-2007 21:36

No i padł.. tylko dziwie się czmu on wszedł w takiego trapa :o

Okrutny 14-01-2007 21:36

Imagram i Zwidek już ubici, i żeby dostali jeszcze bardziej, od serca im życze. Vision suxxxxx.

Bryza12 17-01-2007 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1197700)
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

omg rozbawiłeś mnie hahahaha, napiszę do Rafała żeby to przeczytał, bo chyba sam nie wie, że zmienił miejsce zamieszkania : O

Umiesz czytac. pisalem juz ze mi sie chary pomylily :(

Neevald 17-01-2007 20:50

A ja sobie pozwole zabrac glos ; ))
Przeczytalem pare stron tego tematu i nie sadze , ze jest sens ciagnac dalej ten temat.Chociaz to forum dyskusyjne...

Z tego co wiem to TD (Taifun Devilry) sam wszedl w tego trapa.Probowal on wypchnac Ime~ stamtad , aby pozniej go cala guildia ubila ; )) Niestety zle to rozegral przez swoja glupote , bo zmarnowal mane na vis lux'y , ktore Imie malo robily..Ima okazal sie sprytniejszy(?) od Taifuna i go po czesci strapowal. Ktos na ktorejs stronie pisal , ze Vision mialo to przemyslane..Gowno prawda! Na poczatku przeciez bylo widac , ze ubili jakiegos kolesia..pobiegli tam bo to dobra kryjowka , zeby zniknal pz. Mieli poprostu szczescie , ze Tafiun popelnil blad(moim zdaniem) trapneli go i zabili..to nie sztuka w dzisiejszej Tibi. Nie wiem , jaki jest sens robienia ponad 20 stron off topick'ow..Padl , mowi sie trudno! Napewno odrobi..btw. wszyscy mu zarzucaja PA , acc sharning i inne rzeczy..jezeli by sharowal napewno Cip'soft by go zbanowal..Nie macie dowodow wiec nie mowcie , bo to glupie gadanieX( a to , ze jest PA , bo jest najlepszym charem na Furorze to normalne.Na kazdym swiecie jest guildia , ktora ownuje serva i robi PA ;| kazdy z was gdyby ownowal serva z kumplami robil by to samo co on! Wiec please stfu! I nie wyzywajcie sie od "pr0 gamerow" bo kazdy z nas byl kiedys takim "pr0" i nie warto krytykowac innych czy tez wyzywac..wytlumaczcie normalnie , a nie wyzwiskami(nikt nie jest doskonaly ;)) Hail Aldora _/

Slimamoneko 18-01-2007 00:50

@up
Całkowicie sie zgadzam:>
No może nie całkowicie co do tych pro gamerów ale z zabiciem tafiuna i jego trapem to prawda:)

Ravill 21-01-2007 00:35

"Padasz Kurwo" wymiata.

Emfyy 21-01-2007 00:51

:)

niewiem czemu taifun nie myslał i dał sie wbić w trapa ale co tam ...

eloelo520 21-01-2007 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravill (Post 1211798)
"Padasz Kurwo" wymiata.

lezysz*

...

vojuva 21-01-2007 01:19

Hehe

bardzo fajnie ze padl, widzieliscie kiedykolwiek jego twarz, jak trup XDD
zamieszczam fotke jakby ktos chcial http://s7.*********.pl/c.php?uid=97712

Daxxy 21-01-2007 13:15

Jak Taifun wpadl do tego trapa????????Vision zrobiło piękna zespołowa akcje,jednak Taifun wraz z kumplami zaczynają zabijać all z Vision.
Myślę że gdyby to była otwarta wojna Vision nie mialoby szans.Mam nadzieje ze wojna sie rozwinie i wygra lepsza gildia:]

mysql 21-01-2007 14:14

Akcja owszem udana zgrana nic dodać nic ująć ale resza. Zachowanie Ima~ jest już denerwujące sam widziałem jak pk'ował niewinnych np: zato że niechcący w battle wcisnał ktoś na niego było oczywiście coś w stylu "pay or die". Imargam stara się popisać przed całą Furorą jaki on to niejest mistczu. Moim zdaniem koleś się ośmiesza gadkami w stylu "padasz kurwo". Film jako do oglądnięcia polecam ale do naśladowania takiego zachowania nigdy!!
Pozdrawiam mysql.

LesteR 22-01-2007 23:30

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neevald (Post 1204237)
A ja sobie pozwole zabrac glos ; ))
Przeczytalem pare stron tego tematu i nie sadze , ze jest sens ciagnac dalej ten temat.Chociaz to forum dyskusyjne...

Z tego co wiem to TD (Taifun Devilry) sam wszedl w tego trapa.Probowal on wypchnac Ime~ stamtad , aby pozniej go cala guildia ubila ; )) Niestety zle to rozegral przez swoja glupote , bo zmarnowal mane na vis lux'y , ktore Imie malo robily..Ima okazal sie sprytniejszy(?) od Taifuna i go po czesci strapowal. Ktos na ktorejs stronie pisal , ze Vision mialo to przemyslane..Gowno prawda! Na poczatku przeciez bylo widac , ze ubili jakiegos kolesia..pobiegli tam bo to dobra kryjowka , zeby zniknal pz. Mieli poprostu szczescie , ze Tafiun popelnil blad(moim zdaniem) trapneli go i zabili..to nie sztuka w dzisiejszej Tibi. Nie wiem , jaki jest sens robienia ponad 20 stron off topick'ow..Padl , mowi sie trudno! Napewno odrobi..btw. wszyscy mu zarzucaja PA , acc sharning i inne rzeczy..jezeli by sharowal napewno Cip'soft by go zbanowal..Nie macie dowodow wiec nie mowcie , bo to glupie gadanieX( a to , ze jest PA , bo jest najlepszym charem na Furorze to normalne.Na kazdym swiecie jest guildia , ktora ownuje serva i robi PA ;| kazdy z was gdyby ownowal serva z kumplami robil by to samo co on! Wiec please stfu! I nie wyzywajcie sie od "pr0 gamerow" bo kazdy z nas byl kiedys takim "pr0" i nie warto krytykowac innych czy tez wyzywac..wytlumaczcie normalnie , a nie wyzwiskami(nikt nie jest doskonaly ;)) Hail Aldora _/

Żal mi Ciebie! Ja nie jestem Pro gammerem ale ty chyba nie masz zielonego pojęcia o Wspaniałym Petro Robot Taifunie. Po drógie skąd wiesz, że ten trap nie byl planowany jeleniu, może chcieli trapnąć inne osoby a że wpadł im w ręce Taifun to z korzyścią dla nich. Zresztą zobacz sobie film z trapa zaplanowanego gdzie pada Magrami, Patriarh, kolek i jeszcze ktoś tam, troche im nie wyszło bo padło i Vision ale to przykład że takie trapy robi by zabijać przeciwną gildie...

A jak ma Cip soft odkryć że Taif szmata sharuje? Mają mu wejść na chate xD?

A jeżeli nie znasz historii Taifuna to może dowiedz się co stało się z Draverikiem i Spoxterem, którzy byli dla niego zagrożeniem a przecież byli w tej samej gildi, wypadało by to zrobić zamiast najpierw pisac posta noobku!

Hail Vision -- Hail Sunblade -- Hail Hurricane -- Sam nie wiem ;/

Neevald 23-01-2007 03:00

Po 1. Ja powiedzialem swoje zdanie
Po 2. Widac to ,ze nie byl to zaplanowany trap :) mieli poprostu szczescie , ze Taifun byl na tyle glupi ,zeby samemu sie tam wpier*olic :) Nie sadze ,ze ktos jest na tyle glupi ,zeby wj*bac sie w tunel gdzie na dole czekaja ludzie z Vision..niestety znalazl sie taki :)
Po 3. Nie interesuje mnie co robil. Ten temat jest o jego smierci ,a nie czynach..wiec please stfu

Sa rozne sposoby wykrycia acc sharningu =) btw. nie mam obowiazku studiowania calej histori Taifuna =) Nazywasz mnie noobem?Spoko, jak Cie to podnieca i sie masturbujesz z tego powodu to masz chyba fajnie..:) sadze , ze pewnie nie jestes lepszy..myslisz ,ze duzo wiesz , a tak naprawde to gowno wiesz :) To moj post , moja opinia i moge w niej pisac co chce :] Nie zabronisz mi tego

Hail Aldora _/

fckubol 23-01-2007 09:08

jak imargam taki cwaniak niech go sam zabije

goryl 23-01-2007 10:41

A jednak Taifun Devilry się umie zemścić
Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry
and by Caltus

LesteR 23-01-2007 14:03

Neevald przeczutaj swój post potem mój, przełknij sline powtórz operacje, po raz kolejny przełknij śline... pomyśl(?) i odkryj w sobie nooba... możesz ułożycz krzyżówke z hasłem noob pewnie dobrze ci wyjdzie!

Hahahahaha ale polew z Ciebie mendrku, normalnie "wonsz" nie kąsa xDDDD

Neevald 23-01-2007 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LesteR (Post 1216835)
Neevald przeczutaj swój post potem mój, przełknij sline powtórz operacje, po raz kolejny przełknij śline... pomyśl(?) i odkryj w sobie nooba... możesz ułożycz krzyżówke z hasłem noob pewnie dobrze ci wyjdzie!

Hahahahaha ale polew z Ciebie mendrku, normalnie "wonsz" nie kąsa xDDDD

A ty idz do szkoly i naucz sie poprawnie pisac : ). Over&out Bye.

btw. "mendrku" nie uwazam sie za medrka 'panie wszystko wiedzacy wannabe' =)

Pablossoyos 23-01-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1135853)
Wojna to wojna co Ty sobie myślisz że to że jest polakiem to nikt nie ma prawa go zabić?rotfl

Ja pierd*** weź no wyjdź z tąd ...Hahaha mają dostać nay lub delete:D:D:D haha śmiech na sali...Jak by tak każdy gm miał robić na każdym świecie gdzie jest wojna to wszyscy by mieli bany i delete konta...Zastanów sie nad czym mówisz...

lol
Patrz Askara gildia Rexis

Dziwne ze w ciągu 3 minut zbanowali 5 osób z TMW ,a Sinnergy Thornes jak dostał delete to za 3 dni mu zdjeli i gra sobie dalej .Szydercy skasowali 2 postacie na 150 lvlu a był worgiem rexis ..

Ozumi 29-01-2007 01:06

Moze to i glupie pisac w tak starym temacie. Ale nie chodzi o smierc Taifa, ale o sam artykul na hunted.pl. Szlag czlowieka trafia gdy wchodzi na hunted.pl, wybiera furora i artykul o smierci Taifa najezony bledami.
Cytuj:

został zabity przez dosyć sporą grupę ludzi na Furorze
. Ta jasne. 4 MS, 1 RP i 1 EK. To rzeczywiscie spora grupa ludzi (pominmy fakt ze poszedl w tego trapa z wlasnej glupoty bo nie o tym chcialem napisac).
Cytuj:

Gildia Taifun’a Duskiness, wypowiada wojnę gildii Vision, w której są ludzie zamieszani w jego zabójstwo - tacy jak Imargam czy Katrila.
Hmmmm.. A mi sie zawsze wydawalo ze duski juz byli w stanie wojny z vision poniewaz magrami ostro przeliczyl sie z silami swojej zalosnej gildii i uciekl z placzem do taifa. Jest to napisane w sposob jakby to vision zaczelo wojne. O ile pamietam to Aberratio zabilo 2 czlonkow vision, nieprawdaz?

Tak wiec jesli juz maja powstawac jakies artykuly o furorze niech pisza to ludzie ktorzy naprawde wiedza co dzieje sie na serwie a nie Neo Kids ktorzy podniecili sie ogladajac film.

Bryza12 01-02-2007 23:37

Jak gralem na furoze to Imargam i jego kumple mnie na pohu bloczyli na dragach i Dl i padlem cham :(

Bass 02-02-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bryza12 (Post 1239794)
Jak gralem na furoze to Imargam i jego kumple mnie na pohu bloczyli na dragach i Dl i padlem cham jebany :(

A to peszek...

Vionia 02-02-2007 13:52

Zamknijcie ten temat prosze szkoda wiecej gadac i sie klucic nic wam to nie da Żal

Mateuszek10 05-02-2007 13:10

Nemtor ma wpierdol w rl w marcu ;d

Mateuszek10 05-02-2007 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UrbanQ (Post 1142703)
@ Up

Po co powtarzasz moje posty ?? :P

bo on jest pro mastah

Jurusi 23-10-2008 17:13

Refresh

REFRESH :cup:

Valariazz 23-10-2008 17:17

@up

jak chcesz byc fajny to zrefreshuj z 100 tematow -.-

ludzie to naprawe weny nie maja....

Irondew 23-10-2008 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valariazz (Post 2308456)
@up

jak chcesz byc fajny to zrefreshuj z 100 tematow -.-

ludzie to naprawe weny nie maja....

Daj se spokój, szkoda klawiatury xD

Even_Enc0r3 23-10-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Irondew (Post 2308499)
Daj se spokój, szkoda klawiatury xD

No właśnie ;]

Xr3 23-10-2008 18:44

@2up
Po to ludzie piszą spamboty, aby inni za ich pośrednictwem zasyfiali takie gówniane fora jak to, na którym właśnie jesteśmy.

Galera_Warrior 23-10-2008 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jurusi (Post 2308452)
REFRESH :cup:

idiota, nie, nie jestes fajny

Slivi 23-10-2008 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2308551)
@2up
Po to ludzie piszą spamboty, aby inni za ich pośrednictwem zasyfiali takie gówniane fora jak to, na którym właśnie jesteśmy.

Skoro piszesz na takim "gównianym" forum to znaczy ze jestes gówniarzem?

To forum nie jest gówniane a jak Ci sie wydaje ze takie jest to cos z Toba nie tak ^.-albo przez takich jak Ty to forum takie sie staje

Askaral 23-10-2008 19:50

Mnie sie tez wydaje, ze jest gowniane :<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55.