![]() |
Cytuj:
|
jedynakiem jestem xD
noi loklem na ta strona noi koles w miesiacu online 500 h a powiedz ile ma miech ?!?! okolo 680 wiec ponad 3/4 czasu siedzi online a to jeszcze nic poniewaz ostatnio stoji z levelm bo wojna jak mial kolo 150 to non stop bbyl online a jesli patrczac na mój cgara to max 200 h na miech i to normalne jest ;> |
i powiedzcie mi dlaczego bardzo duzo ludzi wpisuje fałszywe dane co do leveli no bo zwidka imargama i polowe vision znam z rl ( nie sa z jednego miasta ale spotykaja sie ;> ) noi oni nie korzystaja z tego forum a juz kilku jest co maja nicki ich pod profilem ;>
|
Aż miło patrzeć jak Tai im oddaje :p
|
Cytuj:
2006-12 50h 15m 2006-11 207h 0m 2006-10 254h 0m 2006-09 237h 30m 2006-08 264h 0m 2006-07 314h 45m 2006-06 434h 0m 2006-05 50h 45m 2006-04 46h 45m 2006-03 346h30m Z reguły każdy miesiąc ma 30 dni, 1 dzień 24 godziny. Miesiąc ma 720 godzin(około, zależy od liczby dniB) ), Taifun był online max 434 h w miesiącu, a to daje 14h dziennie. Napisałeś gdzieś, że gra z 3 braćmi po 24h dziennie online: Taifun Devilry has no Insomniacs Entries! :baby: Do tego niewiem czy wiesz ale jak Ci sie skończy stamina to jedyny sposób żeby ją odzyskac to dać loga, niewiem jak Ty to wykombinowałeś, że Taifun expił 3 dni a poźniej robił SDki i mu się stamina odnawiała 8o Zajmij się sobą a nie człowiekiem o którym nie masz najmniejszego pojęcia. Pozdrawiam |
Cytuj:
omg rozbawiłeś mnie hahahaha, napiszę do Rafała żeby to przeczytał, bo chyba sam nie wie, że zmienił miejsce zamieszkania : O |
YEA, nareszcie padl jeb** lesny a myslalem ze jest najlepszy.
GZZ dla Imigrama i Zwidka |
No i padł.. tylko dziwie się czmu on wszedł w takiego trapa :o
|
Imagram i Zwidek już ubici, i żeby dostali jeszcze bardziej, od serca im życze. Vision suxxxxx.
|
Cytuj:
|
A ja sobie pozwole zabrac glos ; ))
Przeczytalem pare stron tego tematu i nie sadze , ze jest sens ciagnac dalej ten temat.Chociaz to forum dyskusyjne... Z tego co wiem to TD (Taifun Devilry) sam wszedl w tego trapa.Probowal on wypchnac Ime~ stamtad , aby pozniej go cala guildia ubila ; )) Niestety zle to rozegral przez swoja glupote , bo zmarnowal mane na vis lux'y , ktore Imie malo robily..Ima okazal sie sprytniejszy(?) od Taifuna i go po czesci strapowal. Ktos na ktorejs stronie pisal , ze Vision mialo to przemyslane..Gowno prawda! Na poczatku przeciez bylo widac , ze ubili jakiegos kolesia..pobiegli tam bo to dobra kryjowka , zeby zniknal pz. Mieli poprostu szczescie , ze Tafiun popelnil blad(moim zdaniem) trapneli go i zabili..to nie sztuka w dzisiejszej Tibi. Nie wiem , jaki jest sens robienia ponad 20 stron off topick'ow..Padl , mowi sie trudno! Napewno odrobi..btw. wszyscy mu zarzucaja PA , acc sharning i inne rzeczy..jezeli by sharowal napewno Cip'soft by go zbanowal..Nie macie dowodow wiec nie mowcie , bo to glupie gadanieX( a to , ze jest PA , bo jest najlepszym charem na Furorze to normalne.Na kazdym swiecie jest guildia , ktora ownuje serva i robi PA ;| kazdy z was gdyby ownowal serva z kumplami robil by to samo co on! Wiec please stfu! I nie wyzywajcie sie od "pr0 gamerow" bo kazdy z nas byl kiedys takim "pr0" i nie warto krytykowac innych czy tez wyzywac..wytlumaczcie normalnie , a nie wyzwiskami(nikt nie jest doskonaly ;)) Hail Aldora _/ |
@up
Całkowicie sie zgadzam:> No może nie całkowicie co do tych pro gamerów ale z zabiciem tafiuna i jego trapem to prawda:) |
"Padasz Kurwo" wymiata.
|
:)
niewiem czemu taifun nie myslał i dał sie wbić w trapa ale co tam ...
|
Cytuj:
... |
Hehe
bardzo fajnie ze padl, widzieliscie kiedykolwiek jego twarz, jak trup XDD
zamieszczam fotke jakby ktos chcial http://s7.*********.pl/c.php?uid=97712 |
Jak Taifun wpadl do tego trapa????????Vision zrobiło piękna zespołowa akcje,jednak Taifun wraz z kumplami zaczynają zabijać all z Vision.
Myślę że gdyby to była otwarta wojna Vision nie mialoby szans.Mam nadzieje ze wojna sie rozwinie i wygra lepsza gildia:] |
Akcja owszem udana zgrana nic dodać nic ująć ale resza. Zachowanie Ima~ jest już denerwujące sam widziałem jak pk'ował niewinnych np: zato że niechcący w battle wcisnał ktoś na niego było oczywiście coś w stylu "pay or die". Imargam stara się popisać przed całą Furorą jaki on to niejest mistczu. Moim zdaniem koleś się ośmiesza gadkami w stylu "padasz kurwo". Film jako do oglądnięcia polecam ale do naśladowania takiego zachowania nigdy!!
Pozdrawiam mysql. |
xD
Cytuj:
Żal mi Ciebie! Ja nie jestem Pro gammerem ale ty chyba nie masz zielonego pojęcia o Wspaniałym Petro Robot Taifunie. Po drógie skąd wiesz, że ten trap nie byl planowany jeleniu, może chcieli trapnąć inne osoby a że wpadł im w ręce Taifun to z korzyścią dla nich. Zresztą zobacz sobie film z trapa zaplanowanego gdzie pada Magrami, Patriarh, kolek i jeszcze ktoś tam, troche im nie wyszło bo padło i Vision ale to przykład że takie trapy robi by zabijać przeciwną gildie... A jak ma Cip soft odkryć że Taif szmata sharuje? Mają mu wejść na chate xD? A jeżeli nie znasz historii Taifuna to może dowiedz się co stało się z Draverikiem i Spoxterem, którzy byli dla niego zagrożeniem a przecież byli w tej samej gildi, wypadało by to zrobić zamiast najpierw pisac posta noobku! Hail Vision -- Hail Sunblade -- Hail Hurricane -- Sam nie wiem ;/ |
Po 1. Ja powiedzialem swoje zdanie
Po 2. Widac to ,ze nie byl to zaplanowany trap :) mieli poprostu szczescie , ze Taifun byl na tyle glupi ,zeby samemu sie tam wpier*olic :) Nie sadze ,ze ktos jest na tyle glupi ,zeby wj*bac sie w tunel gdzie na dole czekaja ludzie z Vision..niestety znalazl sie taki :) Po 3. Nie interesuje mnie co robil. Ten temat jest o jego smierci ,a nie czynach..wiec please stfu Sa rozne sposoby wykrycia acc sharningu =) btw. nie mam obowiazku studiowania calej histori Taifuna =) Nazywasz mnie noobem?Spoko, jak Cie to podnieca i sie masturbujesz z tego powodu to masz chyba fajnie..:) sadze , ze pewnie nie jestes lepszy..myslisz ,ze duzo wiesz , a tak naprawde to gowno wiesz :) To moj post , moja opinia i moge w niej pisac co chce :] Nie zabronisz mi tego Hail Aldora _/ |
jak imargam taki cwaniak niech go sam zabije
|
A jednak Taifun Devilry się umie zemścić
Dec 26 2006, 14:43:20 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry and by Caltus |
Neevald przeczutaj swój post potem mój, przełknij sline powtórz operacje, po raz kolejny przełknij śline... pomyśl(?) i odkryj w sobie nooba... możesz ułożycz krzyżówke z hasłem noob pewnie dobrze ci wyjdzie!
Hahahahaha ale polew z Ciebie mendrku, normalnie "wonsz" nie kąsa xDDDD |
Cytuj:
btw. "mendrku" nie uwazam sie za medrka 'panie wszystko wiedzacy wannabe' =) |
Cytuj:
Patrz Askara gildia Rexis Dziwne ze w ciągu 3 minut zbanowali 5 osób z TMW ,a Sinnergy Thornes jak dostał delete to za 3 dni mu zdjeli i gra sobie dalej .Szydercy skasowali 2 postacie na 150 lvlu a był worgiem rexis .. |
Moze to i glupie pisac w tak starym temacie. Ale nie chodzi o smierc Taifa, ale o sam artykul na hunted.pl. Szlag czlowieka trafia gdy wchodzi na hunted.pl, wybiera furora i artykul o smierci Taifa najezony bledami.
Cytuj:
Cytuj:
Tak wiec jesli juz maja powstawac jakies artykuly o furorze niech pisza to ludzie ktorzy naprawde wiedza co dzieje sie na serwie a nie Neo Kids ktorzy podniecili sie ogladajac film. |
Jak gralem na furoze to Imargam i jego kumple mnie na pohu bloczyli na dragach i Dl i padlem cham :(
|
Cytuj:
|
Zamknijcie ten temat prosze szkoda wiecej gadac i sie klucic nic wam to nie da Żal
|
Nemtor ma wpierdol w rl w marcu ;d
|
Cytuj:
|
Refresh
REFRESH :cup:
|
@up
jak chcesz byc fajny to zrefreshuj z 100 tematow -.- ludzie to naprawe weny nie maja.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2up
Po to ludzie piszą spamboty, aby inni za ich pośrednictwem zasyfiali takie gówniane fora jak to, na którym właśnie jesteśmy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro piszesz na takim "gównianym" forum to znaczy ze jestes gówniarzem? To forum nie jest gówniane a jak Ci sie wydaje ze takie jest to cos z Toba nie tak ^.-albo przez takich jak Ty to forum takie sie staje |
Mnie sie tez wydaje, ze jest gowniane :<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |