Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Harmonia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=195)
-   -   Wszystko o MDW (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117777)

fan tibi 06-03-2007 16:56

"jak tak was czytam to mi sie zyc odechciewa. Jakby tak sie przyjzec to br sa duzo lepsi niz poacy i bardziej ich lubie niz polakow bo polak potrafi tylko jedno "wy huje !!""

br tez ci wrzucaja w swoim jezyku a nawet nie wiesz kiedy:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Erhion 06-03-2007 16:57

@2up

A dla mnie ty jesteś tak zazdrosny, że pociąłbyś się żyletką byle tylko wmówić każdemu, że on jest zerem i że mu nie zazdrościsz.:baby:

Manek 06-03-2007 16:57

...

Wiecie co? Jego i tak do j*bie co mówicie o nim ^^ Jak sami czytaliście wbija tylko na kompa żeby expić :PP Fakt połowa ludzi pisze bzdury i mu zazdrości jedni chcą szybciej powiedzieć, że on wbił 300 a drudzy zrobili to później i ich to denerwuje :D. Ja tylko powiem gz i oby tak dalej ;-)

zielony-lp 06-03-2007 16:59

czego mu zazdroscic? tego ze na 300 lvl ma zerowe PVP i nawet nie moze byle 8 lvl zabic , a wojny u nich na servie wiesz jak wyglądają? Stoi 10 osob po prawej 10 po lewej i sie wyzywaja , bo nawet sie uderzyc nie mogą !!! dla mnie nie powinno byc takich serverów !

Erhion 06-03-2007 17:02

Cytuj:

"czego mu zazdroscic? tego ze na 300 lvl ma zerowe PVP i nawet nie moze byle 8 lvl zabic , a wojny u nich na servie wiesz jak wyglądają? Stoi 10 osob po prawej 10 po lewej i sie wyzywaja , bo nawet sie uderzyc nie mogą !!! dla mnie nie powinno byc takich serverów !"
Dobrze ze nie od ciebie zależy jakie są sewery. Swoją drogą skąd ty możesz wiedzieć jakie on ma PVP? Widziałeś go? Nie wiec nie mow czegoś czego nie wiesz. Poza tym on by cię sieknął z kilku sd i nie potrzebne mu pvp.

fan tibi 06-03-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1303611)
Dobrze ze nie od ciebie zależy jakie są sewery. Swoją drogą skąd ty możesz wiedzieć jakie on ma PVP? Widziałeś go? Nie wiec nie mow czegoś czego nie wiesz. Poza tym on by cię sieknął z kilku sd i nie potrzebne mu pvp.

jakby mial bota to moze by fartem zabil 70lvla...

zielony-lp 06-03-2007 17:03

jasne , mam ponad 2 k HP i nie potrafie sie uhac , a on gdyby nie to ze mozna strzelac na battle to by w 50 lvl nie trafił

Erhion 06-03-2007 17:09

Cytuj:

jasne , mam ponad 2 k HP i nie potrafie sie uhac , a on gdyby nie to ze mozna strzelac na battle to by w 50 lvl nie trafił
Oczywiście a ja mam 5 k HP. Jakoś nie wierze.

Poza tym skąd wiesz że by nie trafił 50 lvla? No powiedz mi SKĄD TY TO WIESZ? Widziałeś go w akcji czy coś?

Zummer 06-03-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielony-lp (Post 1303578)
Dla mnie on jest zerem , czekam az Ktos wbije na na normlanym PVP SERVERZE 300 Poziom , Bo Gdyby nie wojna to taifun By juz dawno mial 300 a jakby MDW gral na pvp to nawet 200 by nie mial X( X( X( X( X( X( X( X( X(

ha, ha, ha. Tafiun sharer i tyle. -.-
@topic
Na PvP jest łatwiej wg. mnie huncić. Na Non-PvP wbija ci się noob i bije potwory/luruje/blokuje ciebie.
Gratz dla niego.

huggae 06-03-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zummer (Post 1303646)
ha, ha, ha. Tafiun sharer i tyle. -.-
@topic
Na PvP jest łatwiej wg. mnie huncić. Na Non-PvP wbija ci się noob i bije potwory/luruje/blokuje ciebie.
Gratz dla niego.

Wole być sharer i mieć wysoki lvl i jednocześnie mieć coś z życia a nie tak jak ty , że poza tibią nic nie widzisz...

Watpie aby na pvp było łatwiej ciągłe wojny itp.

zielony-lp 06-03-2007 17:19

Ludzie czy wy nie rozumiecie? Pomysl stoi Bloker a ten wchodzi i wali spam UE lub Exevo mort hur w potwory bo blokera to lotto , po drugie poslurze sie (w*****ającym) tekstem Bloodwin A Z KĄD TY TO WIESZ ZE TAIFUN SHARUJE? , a po 3 mam 141 EK , a z hp odsyłam scie do kalkulatora na głownej Stronie

murarz89 06-03-2007 17:22

up
zielony debilu pochwal sie swoim zajebistym pvp i pochwal sie swoja zajebista postacia na pvp jaka masz podaj nick i server(nie sadze zeby przekraczala 25 lvl...)
po pierwsze moze nie ma najlepszego pvp ale powiedzcie mi kurwa ze tez od czegos zaczynal i moze juz nie ma takiego problemu z potworami ale wczesniej na nizszych lvlach mial wiec musial sie wykazywac jakimis umijetnosciami.Aha jak sadzisz ze ma pvp na poziomie 8 lvl to by sie tak nie wybil noobie tylko by stal pod dp i robil pewnie tak jak ty czyli FRI ITANS.
A nawet to slyszalem ze na Test serwie MDV cos tam wymiatal i nie wygladalo to jak na pvp 8 lvla nawet go widzialem :)
I na koniec do wszyskich co maja cos do MDW:ladnie wam gula chodzi ze gosc ma taki lvl o ktorym mozecie tylko pomarzyc nawet ownujac jednego chara cala rodzina przez kilka lat nie wbijecie takiego lvla ale wam o sam lvl pewnie nie chodzi do tego jeszcze wchodza kasa i itemy jakie on posiada i ile to wszystko jest warte w rl kasie
Wiekszosc postow pokazuje w tym temacie wypowiedzi typowego polaka
(I to jest prawda bo jak polak widzi jak gosc jedzie zajebista fura to nie mysli ile musial na nia ciezko pracowac itp tylko "ale jebany musial sie nakrasc":)

huggae 06-03-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielony-lp (Post 1303669)
Ludzie czy wy nie rozumiecie? Pomysl stoi Bloker a ten wchodzi i wali spam UE lub Exevo mort hur w potwory

oO jakieś nowe czary ma druid ?

zielony-lp 06-03-2007 17:24

Dla mnie topic zamkniety , jest noobem i tyle

zielony-lp 06-03-2007 17:25

@up chodzi mi ogołem na servie N-pvp tak jest

Botis 06-03-2007 17:27

Witam

Generanie nie przpadam za wypowiadanie się na forach na których większość postów powinno znaleźć się w koszu, ale w tym wypadku nagiąłem swoje zasady.
Przedewszystkim gratuluję Mateuszowi nie lada wyczynu.
Ów gracz poświęcił wiele czasu i wysiłku na to osiągnięcie.
Osoby, które mówią, że wyżej wymieniony gracz ma 0 pvp może mają rację może nie mają (nie znam tego gracza, więc nie mogę zweryfikować tej kwestii), jednakże świat na którym gra nie wymaga od niego jakichkolwiek umiejętności pvp.
"Krzykacze", którzy uważają, że na no pvp jest tak łatwo zdobyć wysoki poziom nich najpierw sami spróbują to zrobić, a później niech się wypowiedzą. Moim skromnym zdaniem przemawia przez was zazdrość, bo sami chcialibyści mieć wysoki, jednak czynniki zewnętrzne nie pozwalają wam go osiągnąć.

Erhion 06-03-2007 17:31

Cytuj:

Dla mnie topic zamkniety , jest noobem i tyle
Muhahaha tym wspaniałym zdaniem pokazałeś nam, że to ty jesteś noobem. W dodatku tak zazdrosnym, że tyrasz MDW od nooba. Masz tok myślenia małego dziecka: " Buuu on jest lepszy ode mnie A TO Ch*j. To noobbss111!1!"

Cytuj:

po 3 mam 141 EK , a z hp odsyłam scie do kalkulatora na głownej Stronie
A ja 304 lvl ek. Serio. Jak na taki lvl zachowujesz się jak małe dziecko nie umiejąc znaleźć argumentów i nazywając osobę lepszą od siebie noobem.

Ps: Ciekawe jakie ty masz PvP. :baby:

Theand 06-03-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zummer (Post 1303646)
@topic
Gratz dla niego.

A czy na pvp noob nie może ci bić potworów , lurować , blokować ?
Głupie wytłumaczenie , powiedzmy , że na świecie pvp 15 lev będzie to robił jakiemuś 50 , to chyba go nie będzie zabijał -.- ( strata fraga , nic nie zyska )

Hm , a ja już widze jak Mateuszowi na spawn wchodzi 8 lev luruje 5 demonów naraz i nie pada ; )

Ganoo 06-03-2007 17:36

Witam.

Witam.!! na początek chciałbym Pogratulować MDW za wbicie 300lvl :) jest to pierwszy tak wysoki lvl w Tibi. i jecsze ciesze sie z tego że to Polak :] aa i zgadzam sie z Botisem ..... Ten kto niewie jak jest na świecie non-pvp, niech niewypowiada się na ten temat, ja osobiście gram na celeście i powiem że nieexpi sie zafajnie .... z paru powodów... niechce sie tu rozpisywac ale dam jeden przykład ( Nooby wpieprzające sie na twój resp )X( ehh.... Jeszce raz pozdrawiam Mateusza. i licze na wiekszy lvl :D Pozdro :cup:

xenek 06-03-2007 17:38

heh fajnie pvp gra dlateego ze naepwno łatwiiej mu jest bo go nikt niezabija ipewnie chiał wbic duzy lvl i jest lepiej na npvp ciekawe ile on ma kasy XD i zeby normalnie nałądowac sobie mane to musi czekeac ze 3 godziny xD gratz i ciekawe czy sheruje czy nie ja obstwaim ze tak

R.R. 06-03-2007 17:39

Teraz widać , ze Polak potrafi! Go, go lvl 400!! :D

stryju 06-03-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xenek (Post 1303710)
heh fajnie pvp gra dlateego ze naepwno łatwiiej mu jest bo go nikt niezabija ipewnie chiał wbic duzy lvl i jest lepiej na npvp ciekawe ile on ma kasy XD i zeby normalnie nałądowac sobie mane to musi czekeac ze 3 godziny xD gratz i ciekawe czy sheruje czy nie ja obstwaim ze tak

Jaki głupek 200lvl+ czeka na naladowanie many ;> ? A tak pozatym to gratz dla niego, nie myslalem ze to bedzie Polak a bedzie to EO.

H.Lyoud 06-03-2007 17:58

Nie wiem z czego tu sie cieszyć że jeden koleś ma wiecej pixelowych cyferek

okrzesik 06-03-2007 18:13

Hahahaha a no GZ!!!! MDW jest wielki i mowcie sobie nooby co chcecie... ma 300 lvl ? ma... wiec tylko gz.... no chyba ze sami jestescie lepsi (pffii)... -.- N0O0BKI!

draenei 06-03-2007 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klops15 (Post 1303520)
Po 1 chcialbym pogratulowac tego lvla naszemu rodakowi a po 2 przemowic do rozsadku all noobom kotrzy pieprzom cos o tym ze 300 na non pvp to gowno cwaniaku sam wbij ten lvl i pogadamy sam gram na non pvp i iem jakie newbe blokuja respy draga bo chca tam robic hmm wiec pomyslcie co piszecieX(

Zgadzam się z tobą.
MATI RULEZZZZ. :)

Arka_Sath_Wielki 06-03-2007 18:25

gratz :) zaczela sie nowa era, era MDW :P

Ksabi 06-03-2007 18:29

MDW 300 lvl, ide se zwalić 8o

Zacząłem już produkcję czarnych koszulek z białym napisem Mateusz Dragon Wielki moim idolem, cena to 13,37 zł za sztukę, oferta ważna do wyczerpania zapasów - zamówienia przyjmuję na priv.

Im szybciej zrozumiecie, że granie w Tibię po to, by wyświetlił Ci się biały napis na środku ekranu (i nie mówię tu o You are dead ;) ), tym lepiej dla was. Tibia straciła już swój klimat, pozdrawiam tych, którzy umieją zachować umiar w tym co robią i nie tracą rl na granie w tą grę.

Możecie się ze mną nie zgodzić, ja jednak będą obstawał przy swoim.

P.S. z tymi koszulkami to nie żart ! Niedługo w produkcji znajdą się inne gadżety z linii MDW, między innymi kubki i długopisy.

Inz 06-03-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1303699)
A czy na pvp noob nie może ci bić potworów , lurować , blokować ?
Głupie wytłumaczenie , powiedzmy , że na świecie pvp 15 lev będzie to robił jakiemuś 50 , to chyba go nie będzie zabijał -.- ( strata fraga , nic nie zyska )

Hm , a ja już widze jak Mateuszowi na spawn wchodzi 8 lev luruje 5 demonów naraz i nie pada ; )

Tak, bedzie go bil do reda a ten ucieknie..na no-pvp jest tak ciezko jak na pvp bo nooby/lurowanie/wijanie sie na respa i nie mozesz im nic zrobic a na pv sd,sd, i lezy typo ^^ GRATZ MDW 300LVL GOGO 400!!

Coach 06-03-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ukaszek0622 (Post 1303280)
Ja tylko mowie jak jest :)
Swe sie o all sadza i mysla ze sa najlepszymi tibijczykami :P
NP: Mitzum i Xazez :D :baby: :baby: :baby:
a najbardziej mnie wku**ia Yoozek niestety PL

A chciał cię kiedyś ztrapowac rascioch ??

Lisuu-aleniewrl 06-03-2007 19:07

hah xD

Ja mam dla was malego ss'a, ktory jest dowodem na to ze MDW jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo bogaty;]. Jest tu jego domek i cos extra;]8o

http://img261.imageshack.us/img261/561/mdwma5.jpg

pozdro dla Bez~ ktory zalatwil to zdjecie xDD:evul:

KorinaS 06-03-2007 19:13

O żesz Qrwa ! ! ! ! ! To się nazywa coś ... tu jest ~1300kk w itamach i cash ... owned xD za rl mialby małą wille z basenem i fajny samochodzik xD , (cwaniak, pewnie gra w Tibie tylko dla tego że zarobi sobie na przyszłość) nie takie głupie nie ? :>

Erhion 06-03-2007 19:16

Faktycznie niemało kasy ma. :D

Ps: tylko proszę co poniektórych nie przesadzajcie z podniecaniem się na widok tego ssa.:p

Anvortis 06-03-2007 19:17

Dokonal tego, dzis ustanowil pierwszy 300 lvl w Tibii. Chociaz nie lubie swiatow typu non-pvp to wielkie gratz dla tego PANA !!. Wkoncu to nasz rodak :)

Lisuu-aleniewrl 06-03-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KorinaS (Post 1303948)
(cwaniak, pewnie gra w Tibie tylko dla tego że zarobi sobie na przyszłość) nie takie głupie nie ? :>

Posluchaj nie pisz jezeli czegos nie wiesz. Wejdz na www.hunted.pl i znajdź sobie wywiad z MDW. Tam sie on wypowiada dlaczego gra w tibie-.-(zapewniam cie nie dla kasy^^)

Ojciecjohnawayen'a 06-03-2007 19:21

ma ktos ss jak mati wbił 300lvl?

KorinaS 06-03-2007 19:24

2xup

koleś to była Ironia ... mam Ci napisać przy poście ? ( Ironia ) ??? a jak napisze że mam 10 BP of SOVa to co uwieżysz ? :|

wonap 06-03-2007 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KorinaS (Post 1303970)
2xup

koleś to była Ironia ... mam Ci napisać przy poście ? ( Ironia ) ??? a jak napisze że mam 10 BP of SOVa to co uwieżysz ? :|

napewno nie uwierze ze chodziles juz do szkoly, lol wieŻe :P polewka na 102 i nie gadaj ze dyslektyk czy inny ch**, nie wyuczona ciota :P

Rosenkranz 06-03-2007 19:39

gZ MDW. "Nastała wiekopomna chiwła" Jeszcze raz gratki za wbicie 300lvl nie lada wyczyn nawet na non-pvp...pozdro:cup:

Goku_Sayian 06-03-2007 19:50

cóż duzo mowic? wielkie GZ, za silną wole i wytrzymałosc :) pzdr.

KorinaS 06-03-2007 19:50

@Wonap
Co mamusia ci nienauczyła kultury ? mógłbym do przedszkola chodzić i ? a moge i jestem pewnie 10x bardziej wyuczony od Ciebie ... own3d wyjdz i kup precla

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44.