Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Vekegi 03-05-2007 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1404531)
Hmmm...?

Cóż można powiedzieć? Fenomenalna gra milanu, żałosna gra "manczesteru".
3 gol to była powtórka z rozrywki. Napastnik sam na sam z bramkarzem, miał dużo miejsca, nie mógł tego strzały zmarnować... Widzieliście jak się Ce.Ronaldo o byle co przewracał. Nogi by sobie połamał.

FORZA MILAN!

Widziałem, raz przełożył noge nad piłką i się wywrócił :<

Wendaren 03-05-2007 16:59

xasfasfsafsafffff

NICXDXDXDXDfddfgfgdfgdd

Zamor1 03-05-2007 20:11

@up

I to jest sport ? pwnd

Bastash 03-05-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamor1 (Post 1405945)
@up

I to jest sport ? pwnd

Tak, to jest sport.

Dark Sven 03-05-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1405997)
Tak, to jest sport.

Bastash, co ty pierdzielisz? Sport to tylko piłka nożna i ewentualnie siatkówka lub piłka ręczna ( o ile wygrywamy <emotki z pucharem>

; )

PiXik 04-05-2007 01:54

bieganie bez celu po płotkach etc robienie fajnych wygibasow to nie jest sport
Espanyol!!Bravo
Klose[*]
fajnie by było gdyby Tamudo i ekipa wygrała z Sevillą

Maggic 04-05-2007 02:41

Troche spóźniony ale jestem xDddd
Brawo dla najlepszego zawodnika C.Ronaldo :D Gra na chama, potykanie sie o własne nogi no i multum strat :D

Gratuluje Milanowi, Kaka świetny mecz ;)

Bastash 04-05-2007 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1406781)
robienie fajnych wygibasow to nie jest sport

Bieganie po płotkach z definicji rzeczywiście sportem już jestem ale różne wygibasy - tak.

hoomik 04-05-2007 12:42

Cytuj:

bieganie bez celu po płotkach etc robienie fajnych wygibasow to nie jest sport
no ziomus, chyba pierwszy raz w historii tego forum w czyms sie zgadzamy. Skakanie przez krzaki i lawki sportem... hehehe ;d
Z niusow @ WP:
Fabianski do Arsenalu? Wery niezle. Widze ze Arsenal chce sobie z Fabiana zrobic to samo co ManUtd z Kuszczaka - na razie rezerwowy, potem pierwszy. Niezle, polscy bramkarze ftw!

Sir_Kopek 04-05-2007 12:59

Dzisiaj zaczyna się 25 kolejka OE. Meczem otwierającym będzie GKS Bełchatów vs. Górnik Zabrze. Myślę że GKSa pewnie wygra. A Zagłebie niech najlepiej jutro przegra, to Bełchatów będzie miało większe szanse na mistrzostwo :P. Jak myślicie czy GKSa zdobędzie mistrzostwo?

Wendaren 04-05-2007 22:21

Giiiiiiillllllllllll

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Dark Sven 04-05-2007 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wendaren (Post 1408887)
Wiedziałem, że będzie pełno komentów, no dobrze parkour to nie sport, to sztuka.

A toś pierda-lnął xD

Vekegi 05-05-2007 00:09

Grande Gieksa !3-1

:- )

PiXik 05-05-2007 00:12

Cytuj:

Wiedziałem, że będzie pełno komentów, no dobrze parkour to nie sport, to sztuka.

jeszcze lepiej.Jak dla mnie to dosyć idiotyczny sposób na nudę-ale podobno każdy jest dobry więc dobrze się bawcie-lepsze to niż siedzenie przed kompem

Bastash 05-05-2007 13:47

Cytuj:

Dłubanie palcem w nosie to jest sztuka przy Parkour.

Maggic 05-05-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1410178)
Dłubanie palcem w nosie to jest sztuka przy Parkour.

hahahhahahahhaha dobre, RACJA ! xDddd

Zamor1 05-05-2007 21:13

John Higgins w finale snooker'owych mistrzostw swiata !! Pokonal on Stephena Maguire'a 17:15 a do trzeciej odslony wlasnie ten drugi prowadzil 14:10. Jednak to czego dokonal Higgins budzi uznanie. Moim zdaniem zasluzyl on na tytul mistrza swiata. Jak mysliscie kto bedzie drugim finalista ?

Bastash 05-05-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamor1 (Post 1411734)
Jak mysliscie kto bedzie drugim finalista ?

Jedyne nazwisko ze snookera, które kojarzę to O'Sullivan (dobrze?), tak więc stawiam na niego. O ile on w ogóle tam jeszcze gra ;s

Badzo 05-05-2007 21:39

A Skra Bełchatów wyrównała rywalizacje w finale PLS wygrywajac z Jastrzebskim Weglem 3:1. WIdac bylo ze chlopaki chca za wszelka cene wygrac no i udało im sie. Troche dziwie im sie ze potrafia tak grac przy tak wiesniackiej publicznosci(tutaj respekt dla prawdziwych kibicow) i tym wodzi kurwa reju.

SKRA! SKRA! EKS!

pozdr.

GRATULACJE DLA ZGORZELCA ZA ROZJECHANIE SLASKA!

@down
sorry, pomylilem sie. jestem taki rozradowany zwyciestwem skry ze pomylilem sie. :)

Maggic 05-05-2007 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo (Post 1411823)
GRATULACJE DLA ZGORZELCA ZA ROZJECHANIE ANWILU!

Chyba rozjechanie Śląska :p

nequs 05-05-2007 22:57

Jak już jesteśmy przy siatkówce to warto napisać o zwycięstwie PZU AZS Olsztyn nad Wkręt-Met Domex AZS Częstochowa ;) . W dzisiejszym meczu było 3-0 , we wczorajszym 3-1, także Olsztynianom brakuje jednego zwycięstwa nad Częstochową aby sięgnąc po brązowy medal. Dzisiejszy mecz podobał mi się, widać było zaangażowanie oraz wolę walki obu drużyn. Dziwi mnie, że Hala Urania nie była zapełniona po brzegi jak zazwyczaj, ale możemy to tłumaczyć majówką ;] . Atmosfera jednak nie była najgorsza, gratuluję naszemu AZS .

hoomik 05-05-2007 23:02

hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheh ehehehehehehehehehehe ;ddddd
hm...
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheh ehehehehehehehehehehe ;ddddd
gramy o zloto, hej Turow gramy o zloto! No cos pieknego to co Turow dzis pokazal. Nie chce mi sie za bardzo opisywac samego meczu, jak ktos jest ciekaw jego przebiegu to zapraszam na plk.pl, powiem tylko, ze gdyby Robert Witka trafil ta trojke z czystej pozycji pod koniec drugiego meczu, to zamiast 4-1 mielibysmy 4-0, gdyz poniewaz Slask z obecnym skladem... no co tu duzo mowic... troche nie ten poziom jak na Turow, niestety. Jezeli w 5 meczach Slaskowi ani razu nie udalo sie zdobyc wiecej niz 57 pktow to uczciwie trzeba przyznac, ze nie zasluzyli na gre w wielkim finale. Dzis Turow zamknal mordy wszystkim tym, ktorzy wypominali nam slaba gre w ofensywie - trzeba bylo zobaczyc te podania Rodrigueza, trzeba bylo zobaczyc te przechwyty Kelatiego, trzeba bylo zobaczyc to poswiecenie Koszara (wreszcie! Brawo Lukasz, przebudzenie po wielu slabych tygodniach, idealnie wyczuta pora). Teraz czekamy na rywala, po cichu licze ze bedzie nim Anwil, na razie w Prokom - Anwil jest 2-2 i jutro kolejny mecz w Sopocie. Go go Anwil Wloclawek!

ciemne dropsy 05-05-2007 23:35

POLSKA SIE CHOWA W CIENIU TUROWA !!! xD

Slask dostal ladne becki :D A dupa z anwilem, anwil to rumuny i ich trzeba tepic ! Oby wszedl Prokom. Zreszta nie wazne, celujemy w zloto :D

soanord 05-05-2007 23:54

@up
bo slask ma radka ryżego ktory wali w leb redaktorow (w niektorych dzielnicach wrocka) zamiast zdobywac punkty

Bastash 05-05-2007 23:55

Jak ja nie znoszę Urlepa...jak ja nie znoszę Urlepa...jak ja nie znoszę Urlepa... Ten koleś przyprawia mnie o drgawki. Brawo Turów ^^

A dzisiaj Barca po 2 fantastycznych asystach Ronaldinho wygrała z Realem Sociedad 2:0 ^^ Jutro Real M. vs Sevilla. Jestem za Realem i to nie dlatego, że mają pkt mniej od Sevilli ale Real to jednak historyczna drużyna a nie kilku-sezonowy wyskok.

PiXik 06-05-2007 02:05

Dziś będzie się działo w Primiera Division ...Real vs Sevilla. Zapowiada się słodko. Szkoda że wczoraj Barcelona wygrała...można gdybać co by było gdyby Edmilson dostał czerwo. Ale byli po prostu lepsi i z ogórami pktów gubić nie będą

Badzo 06-05-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1412650)
Dziś będzie się działo w Primiera Division ...Real vs Sevilla. Zapowiada się słodko. Szkoda że wczoraj Barcelona wygrała...można gdybać co by było gdyby Edmilson dostał czerwo. Ale byli po prostu lepsi i z ogórami pktów gubić nie będą

O ktorej mecz? To obejrze sobie przez Sopcasta...

PiXik 06-05-2007 11:24

21.00 zaczyna się mecz ;p

Sir_Kopek 06-05-2007 11:35

Zobaczcie sami sponsor BOT rządzi całą Polską. BOT GKS Bełchatów walczy o mistrza Polski w piłce nożnej. BOT SKRA Bełchatow gra w finale PLS i radzi sobie narazie dobrze, a BOT Turów Zgorzelec gra w finale PLK. Poprostu BOT rządzi !!. Zobaczcie na taki Bełchatów(moje miasto :P), liczy sobie tylko 60tys. mieszkańców. Jest mniejsze niż Piotrków Tryb., a sport w tym mieście prezentuje się na najwyższym poziomie. Np. w piątek miałem dylemat czy iśc na mecz SKRY czy GKSu, poszłem na oby dwa, ale cieszyłem się tylko z wyniku GKSu 3:1. Za to wczoraj znów byłem na meczu SKRY i byłem uradowany. Oby SKRA w Jastrzębiu jeden mecz wygrała, a drugi przegrała, to u nas w Bełchatowie byłby decydujący mecz i SKRA by wygrała jak w tamtym roku i dwa lata wcześniej. Tylko żeby jeszcze GKSa zdobyła mistrzostwo, ale by było. W Bełchatowie dwa tytuły mistrzowskie xD. Oby tak było.

Badzo 06-05-2007 12:36

No widzisz co potrafią zrobić pieniądze...

Vekegi 06-05-2007 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo (Post 1413327)
No widzisz co potrafią zrobić pieniądze...

bsysaashhashashashash tylko ciekawe bardzo, bo gieksa w budżetach znajduję się gdzieś w środku... Legia i Wisła mają w ch*j kasy i co?

Trenerska lista płac Ekstraklasy:

1. 50 tys. zł - Franciszek Smuda (Lech Poznań)
2. 40 tys. zł - Maciej Skorża (Dyskobolia Grodzisk Wlkp.)
3. 30 tys. zł - Ryszard Wieczorek (Korona Kielce)
4. 30 tys. zł - Czesław Michniewicz (Zagłębie Lubin)
5. 30 tys. zł - Wojciech Stawowy (Arka Gdynia)
6. 25 tys. zł - Stefan Majewski (Cracovia Kraków)
7. 25 tys. zł - Jacek Zieliński (Legia Warszawa)
8. 25 tys. zł - Josef Csaplar (wczoraj zwolniony z Wisły Płock)
9. 20 tys. zł - Bogusław Baniak (Pogoń Szczecin)
10. 20 tys. zł - Krzysztof Chrobak (Górnik Łęczna)
11. 18 tys. zł - Jacek Zieliński (Odra Wodzisław)
12. 15 tys. zł - Orest Lenczyk (GKS Bełchatów)
13. 15 tys. zł - Kazimierz Moskal (Wisła Kraków)
14. 14 tys. zł - Marek Motyka (Górnik Zabrze)
15. 12 tys. zł - Marek Chojnacki (ŁKS Łódź)
16. 9 tys. zł - Michał Probierz (Widzew Łódź)

Orest powinien co najmniej dostawać tyle co Franc a dostaje 15 tys. więc gdzie te pieniądze?

Bastash 06-05-2007 20:23

No i MU ma mistrza. Tylko pogratulować. Mam wrażenie, że to początek końca Chelsea.

Maggic 06-05-2007 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1414713)
No i MU ma mistrza. Tylko pogratulować. Mam wrażenie, że to początek końca Chelsea.

Co ty pierdolisz, oglądałeś chociaż mecz? widziałeś ile serca i ambicji Chelsea włożyła?? grając w 10 zmusiła arsenal do obrony i mogła to wygrać 3 bądź 4-1.
Możecie se mówić co chcecie ale The Blues pokazali charakter.

Anyway congratz for MU.

Belizariusz 06-05-2007 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1414748)
Co ty pierdolisz, oglądałeś chociaż mecz? widziałeś ile serca i ambicji Chelsea włożyła?? grając w 10 zmusiła arsenal do obrony i mogła to wygrać 3 bądź 4-1.

Anyway congratz for MU.

Tak właśnie tibia.pl support daje przykład. Mogła, mogła... bezsensowne gdybanie. Nie wygrała i o czym ty jeszcze mówić, wogóle co ty pierdolisz?

Maggic 06-05-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belizariusz (Post 1414796)
Tak właśnie tibia.pl support daje przykład. Mogła, mogła... bezsensowne gdybanie. Nie wygrała i o czym ty jeszcze mówić, wogóle co ty pierdolisz?

Fajnie Chelsea dominowała 2 sezony nagle w tym sezonie po dramatycznej walce o mistrzostwo wygrywa Manchester i już ludzie mówią o rozsypce Chelsea. To jest śmieszne Manchester zdobywa pierwsze mistrzostwo Anglii od 4 lat, ktokolwiek wspomniał o rozsypce Red Devils ??? Manchester to silny klub i zasłużył w tym roku na mistrza Anglii. Ale mimo to smutno mi tych derbów Lodnynu fajna była końcówka kiedy Jose dziękował kibicom za doping ; )

Zamor1 06-05-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1414748)

Anyway congratz for MU.

Mogla mogla, ale nie dali rady. Takie tlumaczenie to dla 10 latka.

Dark Sven 06-05-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belizariusz (Post 1414796)

A co ma Support do piłki nożnej 0o?
I pisze się " w ogóle"

Cytuj:

Mogla mogla, ale nie dali rady. Takie tlumaczenie to dla 10 latka.
Czemu 10 latka? Jeżeli klub dominuje na boisku pomimo przewagi liczebnej przeciwnika, nie poddaje się i wkłada całe serce w gre, no to albo pech, albo fenomenalny bramkarz...

Cytuj:

Mam wrażenie, że to początek końca Chelsea.
2 sezony mistrz, teraz drugie miejsce... Qwa rozpad. Czy rozpadem jest to, że Sheva i Ballack mają odejść? Czy to, że jeżeli Mourinho nie wygra następnej edycji LM to ma opuścić klub? Nie, dobiera się jak najlepszy skład/kadrę żeby jak najwięcej osiągnąc. Słabsze sztuki się eliminuje.

Tak w ogóle to co to jest za fala nienawiści do Chelsea? Sezonowi/bądź nie kibice Menju (nie wszyscy ofkorz) mogą się wreszcie zemścić i pokazać jakimi nie są masta i wyśmiac Chelsea?

Pogratulować mogę Maggic'owi, ładnej postawy jako kibica.

Maggic 06-05-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1414894)
Pogratulować mogę Maggic'owi, ładnej postawy jako kibica.

Dzięki, mamy wicemistrza płakał nie będę...Bardzo dobry sezon tak dobry że mogę sam Chelsea uznać za mistrzów ;)

Vekegi 06-05-2007 21:45

Dla mnie również Chelsea i tak jest mistrzem :) Dziękuje jej za postawe podczas dzisiejszego meczu i sezonu, a gratuluje manu mistrza :)

Lever 06-05-2007 21:50

Cos z innej beczki:

Zagłębie Lubin 28:18 Wisła Płock
Stan rywalizacji: 2:0

Ja pierdziele tak tak dalej pojdzie moje miasto straci mistrza polski :( ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30.