![]() |
Cytuj:
|
xasfasfsafsafffff
NICXDXDXDXDfddfgfgdfgdd
|
@up
I to jest sport ? pwnd |
Cytuj:
|
Cytuj:
; ) |
bieganie bez celu po płotkach etc robienie fajnych wygibasow to nie jest sport
Espanyol!!Bravo Klose[*] fajnie by było gdyby Tamudo i ekipa wygrała z Sevillą |
Troche spóźniony ale jestem xDddd
Brawo dla najlepszego zawodnika C.Ronaldo :D Gra na chama, potykanie sie o własne nogi no i multum strat :D Gratuluje Milanowi, Kaka świetny mecz ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z niusow @ WP: Fabianski do Arsenalu? Wery niezle. Widze ze Arsenal chce sobie z Fabiana zrobic to samo co ManUtd z Kuszczaka - na razie rezerwowy, potem pierwszy. Niezle, polscy bramkarze ftw! |
Dzisiaj zaczyna się 25 kolejka OE. Meczem otwierającym będzie GKS Bełchatów vs. Górnik Zabrze. Myślę że GKSa pewnie wygra. A Zagłebie niech najlepiej jutro przegra, to Bełchatów będzie miało większe szanse na mistrzostwo :P. Jak myślicie czy GKSa zdobędzie mistrzostwo?
|
Giiiiiiillllllllllll
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
Cytuj:
|
Grande Gieksa !3-1
:- ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
John Higgins w finale snooker'owych mistrzostw swiata !! Pokonal on Stephena Maguire'a 17:15 a do trzeciej odslony wlasnie ten drugi prowadzil 14:10. Jednak to czego dokonal Higgins budzi uznanie. Moim zdaniem zasluzyl on na tytul mistrza swiata. Jak mysliscie kto bedzie drugim finalista ?
|
Cytuj:
|
A Skra Bełchatów wyrównała rywalizacje w finale PLS wygrywajac z Jastrzebskim Weglem 3:1. WIdac bylo ze chlopaki chca za wszelka cene wygrac no i udało im sie. Troche dziwie im sie ze potrafia tak grac przy tak wiesniackiej publicznosci(tutaj respekt dla prawdziwych kibicow) i tym wodzi kurwa reju.
SKRA! SKRA! EKS! pozdr. GRATULACJE DLA ZGORZELCA ZA ROZJECHANIE SLASKA! @down sorry, pomylilem sie. jestem taki rozradowany zwyciestwem skry ze pomylilem sie. :) |
Cytuj:
|
Jak już jesteśmy przy siatkówce to warto napisać o zwycięstwie PZU AZS Olsztyn nad Wkręt-Met Domex AZS Częstochowa ;) . W dzisiejszym meczu było 3-0 , we wczorajszym 3-1, także Olsztynianom brakuje jednego zwycięstwa nad Częstochową aby sięgnąc po brązowy medal. Dzisiejszy mecz podobał mi się, widać było zaangażowanie oraz wolę walki obu drużyn. Dziwi mnie, że Hala Urania nie była zapełniona po brzegi jak zazwyczaj, ale możemy to tłumaczyć majówką ;] . Atmosfera jednak nie była najgorsza, gratuluję naszemu AZS .
|
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheh ehehehehehehehehehehe ;ddddd
hm... hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheh ehehehehehehehehehehe ;ddddd gramy o zloto, hej Turow gramy o zloto! No cos pieknego to co Turow dzis pokazal. Nie chce mi sie za bardzo opisywac samego meczu, jak ktos jest ciekaw jego przebiegu to zapraszam na plk.pl, powiem tylko, ze gdyby Robert Witka trafil ta trojke z czystej pozycji pod koniec drugiego meczu, to zamiast 4-1 mielibysmy 4-0, gdyz poniewaz Slask z obecnym skladem... no co tu duzo mowic... troche nie ten poziom jak na Turow, niestety. Jezeli w 5 meczach Slaskowi ani razu nie udalo sie zdobyc wiecej niz 57 pktow to uczciwie trzeba przyznac, ze nie zasluzyli na gre w wielkim finale. Dzis Turow zamknal mordy wszystkim tym, ktorzy wypominali nam slaba gre w ofensywie - trzeba bylo zobaczyc te podania Rodrigueza, trzeba bylo zobaczyc te przechwyty Kelatiego, trzeba bylo zobaczyc to poswiecenie Koszara (wreszcie! Brawo Lukasz, przebudzenie po wielu slabych tygodniach, idealnie wyczuta pora). Teraz czekamy na rywala, po cichu licze ze bedzie nim Anwil, na razie w Prokom - Anwil jest 2-2 i jutro kolejny mecz w Sopocie. Go go Anwil Wloclawek! |
POLSKA SIE CHOWA W CIENIU TUROWA !!! xD
Slask dostal ladne becki :D A dupa z anwilem, anwil to rumuny i ich trzeba tepic ! Oby wszedl Prokom. Zreszta nie wazne, celujemy w zloto :D |
@up
bo slask ma radka ryżego ktory wali w leb redaktorow (w niektorych dzielnicach wrocka) zamiast zdobywac punkty |
Jak ja nie znoszę Urlepa...jak ja nie znoszę Urlepa...jak ja nie znoszę Urlepa... Ten koleś przyprawia mnie o drgawki. Brawo Turów ^^
A dzisiaj Barca po 2 fantastycznych asystach Ronaldinho wygrała z Realem Sociedad 2:0 ^^ Jutro Real M. vs Sevilla. Jestem za Realem i to nie dlatego, że mają pkt mniej od Sevilli ale Real to jednak historyczna drużyna a nie kilku-sezonowy wyskok. |
Dziś będzie się działo w Primiera Division ...Real vs Sevilla. Zapowiada się słodko. Szkoda że wczoraj Barcelona wygrała...można gdybać co by było gdyby Edmilson dostał czerwo. Ale byli po prostu lepsi i z ogórami pktów gubić nie będą
|
Cytuj:
|
21.00 zaczyna się mecz ;p
|
Zobaczcie sami sponsor BOT rządzi całą Polską. BOT GKS Bełchatów walczy o mistrza Polski w piłce nożnej. BOT SKRA Bełchatow gra w finale PLS i radzi sobie narazie dobrze, a BOT Turów Zgorzelec gra w finale PLK. Poprostu BOT rządzi !!. Zobaczcie na taki Bełchatów(moje miasto :P), liczy sobie tylko 60tys. mieszkańców. Jest mniejsze niż Piotrków Tryb., a sport w tym mieście prezentuje się na najwyższym poziomie. Np. w piątek miałem dylemat czy iśc na mecz SKRY czy GKSu, poszłem na oby dwa, ale cieszyłem się tylko z wyniku GKSu 3:1. Za to wczoraj znów byłem na meczu SKRY i byłem uradowany. Oby SKRA w Jastrzębiu jeden mecz wygrała, a drugi przegrała, to u nas w Bełchatowie byłby decydujący mecz i SKRA by wygrała jak w tamtym roku i dwa lata wcześniej. Tylko żeby jeszcze GKSa zdobyła mistrzostwo, ale by było. W Bełchatowie dwa tytuły mistrzowskie xD. Oby tak było.
|
No widzisz co potrafią zrobić pieniądze...
|
Cytuj:
Trenerska lista płac Ekstraklasy: 1. 50 tys. zł - Franciszek Smuda (Lech Poznań) 2. 40 tys. zł - Maciej Skorża (Dyskobolia Grodzisk Wlkp.) 3. 30 tys. zł - Ryszard Wieczorek (Korona Kielce) 4. 30 tys. zł - Czesław Michniewicz (Zagłębie Lubin) 5. 30 tys. zł - Wojciech Stawowy (Arka Gdynia) 6. 25 tys. zł - Stefan Majewski (Cracovia Kraków) 7. 25 tys. zł - Jacek Zieliński (Legia Warszawa) 8. 25 tys. zł - Josef Csaplar (wczoraj zwolniony z Wisły Płock) 9. 20 tys. zł - Bogusław Baniak (Pogoń Szczecin) 10. 20 tys. zł - Krzysztof Chrobak (Górnik Łęczna) 11. 18 tys. zł - Jacek Zieliński (Odra Wodzisław) 12. 15 tys. zł - Orest Lenczyk (GKS Bełchatów) 13. 15 tys. zł - Kazimierz Moskal (Wisła Kraków) 14. 14 tys. zł - Marek Motyka (Górnik Zabrze) 15. 12 tys. zł - Marek Chojnacki (ŁKS Łódź) 16. 9 tys. zł - Michał Probierz (Widzew Łódź) Orest powinien co najmniej dostawać tyle co Franc a dostaje 15 tys. więc gdzie te pieniądze? |
No i MU ma mistrza. Tylko pogratulować. Mam wrażenie, że to początek końca Chelsea.
|
Cytuj:
Możecie se mówić co chcecie ale The Blues pokazali charakter. Anyway congratz for MU. |
Cytuj:
Tak właśnie tibia.pl support daje przykład. Mogła, mogła... bezsensowne gdybanie. Nie wygrała i o czym ty jeszcze mówić, wogóle co ty pierdolisz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I pisze się " w ogóle" Cytuj:
Cytuj:
Tak w ogóle to co to jest za fala nienawiści do Chelsea? Sezonowi/bądź nie kibice Menju (nie wszyscy ofkorz) mogą się wreszcie zemścić i pokazać jakimi nie są masta i wyśmiac Chelsea? Pogratulować mogę Maggic'owi, ładnej postawy jako kibica. |
Cytuj:
|
Dla mnie również Chelsea i tak jest mistrzem :) Dziękuje jej za postawe podczas dzisiejszego meczu i sezonu, a gratuluje manu mistrza :)
|
Cos z innej beczki:
Zagłębie Lubin 28:18 Wisła Płock Stan rywalizacji: 2:0 Ja pierdziele tak tak dalej pojdzie moje miasto straci mistrza polski :( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |