![]() |
U nas w kule lecą i coś mówili, że za tydzień dopiero będą wyniki. Czternastego jeszcze pojawie się w szkole sprawdzić.
Btw. jak nie można być zadowolonym z 90pkt? ;) Mi w sumie wystarczy 60 z egzaminu, żeby się dostać tam gdzie chce (ze świadectwa mam prawie maksymalną ilość pkt). |
Cytuj:
|
14 lub 18 (18 z powodu takiego iż bo ponieważ był przeciek i nie wiadomo było z początku czy egzaminatorzy mają poprawiać część mat-przyr)
Na stronie MEN-u jak czytałem widnieje 14 czerwca... |
W Toruniu wyniki były już znane od piątku. :)
|
Cytuj:
Ja liczę na nie-wiem-ile z egzaminu, 32 z ocen i 2 za osiągnięcia, więc (egzamin:2)+34 pkt będę mieć. |
65/100 z egzaminu, 42 pkt z ocen, jest niezle :)
|
U mnie wyniki będą dopiero w poniedziałek.
Liczę na 80-85pkt. z egzaminu, 44-50pkt. z ocen i 3 za "działalność charytatywną". W sumie nawet 75pkt. z egzaminu mi styknie i będę hepi ;] Łódzkie. |
dostalem 83 pkt.
Do liceum mam: 83 + 16 + 16 + 16 + 20 + 7 = 158 punktow rekrutacyjnych, czyli w praktycznie jestem juz przyjety do 'mojej' szkoly ; ] |
Cytuj:
|
79 ( 34 pol, 45 mat)
Liczyłem na więcej ale za dużo wpadek na otwartych z polaka, no cóż lepiej tyle niż mniej. Z ocen będzie dużo narazie mi się nie chce liczyć. Gratulacje dla innych |
U nas wyniki jutro.. :D
|
No i są wyniki... u mnie planowane 85:P
|
75 i jestem zadowolony (ale ulga) XD
|
Wyniki już są:P
83 punkty mam ;] |
43 matma, 44 humanistyczne, 87 w sumie. Moze byc. ; )
|
76 punktów
Matma 37 Human 39 |
Jak zobaczyłem, że Ripper ma 90, to pomyślałem 'no to 85 max ;s' (tak, pomyślałem emotkę ';s'). A tutaj szok. 96. 49 hum, 47 mat-przyr. Jestem zadowolony jak sam sk*rwysyn =)
|
65 punktów przy średniej ocen 2.79:P
|
Cytuj:
|
hm, widze dwie mozliwosci.
Albo ten test ukladal jakis pajac bez szkoly albo w tibie graja sami geniusze, którzy wyciagaja tylko 70+ punktów, a wiekszosc 90+ Szkoda ze ta druga opcja nie jest mozliwa. cut the crap, i piszcie prawdziwe wyniki, bo nie sadze ze szpanowanie na forum daje wam satysfakcje. @ temat z osiagnieciami sportowymi 'rzucam 100 m. pilka palantowa, jezdze na rowerze w tunelu aerodynamicznym 200 km/h, a na tescie gimnazjalnym mialem 96 pkt.' /robocop 07' not |
Cytuj:
A musisz wziąć pod uwagę, że poza tymi, co zawyżają wyniki, wielu co ma np. 50 się wstydzi. Jak ktoś pisze, że ma 90+ to albo kłamie albo tyle ma, jak ktoś napisze, że ma 50 to wiadomo, że nie kłamie - ale gdybym ja miał tyle, to bym napisał, że słabo, i bym się nie przyznał ile dokładnie. @down: kthx ; d (więc nie robie zdjęcia, chyba, że komuś będzie zależało - bo to p*rdolenie z przełączaniem kabli mnie zniechęca. 2 porty USB to za mało - mogę wybrać tylko 2 z tych oto 4: myszka, net, aparat, ładowanie mp3). |
tbh, tobie akurat wierze.
ale wystarczy poprzegladac pare ostatnich postów 'geniuszów' z 80+ pkt. i juz wiesz ze ten gosc krótko mówiac leci w kulki. Co by nie bylo, zapewne przez pare/nascie nastepnych stron ten temat bedzie smieszny. /szad |
Dla mnie cala idea testow jest troche beznadziejna... Niby oswajaja dzieci i mlodziez z takim czyms... Ale jaki to ma sens? Od 6 klasy dowodzi sie, ze wazne sa tylko glupie cyferki... Czyli wynik. Kazdy test jest inny, kazdy ma inne predyspozycje. Ktos bedzie mial powiedzmy 70 punktow i sie do wymarzonej szkoly nie dostanie. Mimo, ze moze miec 50 z matmy. Znam podobny przypadek (matematyczny geniusz przez polski sie nie dostal...).
Poza tym sa rozne okolicznosci... Mozna byc chorym, zle sie czuc, byc na kacu (matura juz raczej ;P). I zle napisac. I przez jeden test cala przyszlosc legnie w gruzach. Ciekawe? Dla mnie ten egzamin nie mial znaczenia. I tak nie zmienialam szkoly, mialam tylko miec powyzej 25 z kazdej czesci. Nawet sie nie uczylam. Mialam ponad 80, nie wiem ile. Nie interesuje mnie to. A co do tego tematu.. Ludzie, piszcie prawdziwe. Lepiej napisac, ze sie mialo te 50 punktow, niz udawac, ze sie mialo 90 i pisac to z bledami... I tak to nic nie znaczy :P. Wysokie wyniki sa mozliwe (czasem przez przypadek), lecz nie sa az tak czeste ;P. |
Cytuj:
Ja przynajmniej miałem maksa z humana :P |
50 mat-przy, 40 human...
No i dupa, teraz to do dobrej szkoły mnie przyjmą... |
Cytuj:
bleb 10 znaków |
92/100
48 z części matematycznej 44 z części humanistycznej Nie było trudno, lubię w tych testach to, że nie wymagają dużego nakładu pracy. Jedynie logicznego myślania, czytania ze zrozumieniem i znajomości podstaw książkowej wiedzy. No i trzeba mieć cokolwiek ciekawego do powiedzenia w rozprawce. |
Część Humanistyczna: 38 punktów
Część Matematyczno przyrodnicza: 42 punkty Razem: 80 punktów Z matmy jestem w miarę zadowolony, ale z Polskiego liczyłem na 40+. Pomyśleć jeszcze, że jestem 3 w klasie z całości, a z mat-przyr 1... Mam nadzieję, że przyjmą mnie na mat-inf, chodź tam się liczy fizyka, a ja mam z niej 2 -,- |
ja mialem 99, lol - nie wiem jakim cudem :) ale sie ciesze bardzo, chodz moglem miec te 100 ( zrobilem zadanie w humanie dobrze, ale skreslilem i napisalem zle) ;)
|
Matematyczno - przyrodniczy: 32
Humanistyczny: 39 Suma: 71 Kurewsko zażenowany jestem. W sumie to z matmy liczyłem na max 35 ale z humana miałem nadzieję na co najmniej 45 ;\ |
Huhu, 84pkt (46 z humana).
Do tego świadectwo i wychodzi coś 147 pkt, czyli właśnie się dostałem tam gdzie chciałem ;) |
Cytuj:
Może miałeś - ale o takim czymś właśnie mówi Slythia. |
Cytuj:
@Niektórzy konkretnie okłamują swoich 'przyjaciół z forum' ohhhh wy! |
Cytuj:
chodz muwie ho na chwile z przyzwyczajenia, pozatym to chyba luzna gadka na forum a nie jakies powazne wypowiedzi ;) tak wiec jak przychodzi co do czego to umiem ladnie pisac, chodz przyznam ze z humanistyki jestem slaby a co do mojego wyniku, nie chchesz wierzyc to nie wierz, nie mam interesu w tym zeby cie przekonywac albo robic zdjecia paseczka w wynikami z wyniku sie ciesze chodz moglem miec 100 :) a ty Lasooch co? zazdrosc sklania do pisania takich postow czy co? bo nie rozumiem ;/ piszesz swoj wynik 95 jakbys byl mega bogiem, ja napisalem swoj i od razu sie czepiasz, ze napisalem jedno slowo zle? co cie to obchodzi? pisze jak chce, bledy nie sa razace, wiec nie rozumiem podstaw. POZDRO 600 |
81 - liczyłem na max 75, jednak nie tak źle rozprawkę napisałem :P 43 mat-przyr i 38 hum. Ale co najlepsze miałem najwięcej pkt. w klasie o_O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
34 human 32 matma a liczyłem na ~40 z polaka i ~30 z matmy ;s Razem 66 za egzamin + 40 za oceny i 6 za jakieś inne duperele czyli ok.112
|
Omfg. Ja dopiero w poniedziałek dostanę wyniki :<
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |