![]() |
Cytuj:
Zajebiscie jeszcze tylko 2 dni i bd mogl wstac z lozka <jupi> ale wf nie mam do konca roku =/ i w wakacje nie moge do roboty =/ EDIT: Troche widomosci: Albicelestyn May 11 2007, 11:39:51 CEST Killed at Level 104 by Yautimor xD Idelany trap czy kick? |
Gildii hwl na pewno nie zalozyl keekz , dokladnie nie pamietam kto to zrobil ale pamietam pierwszych membersow , gildia hwl na poczatku miala z 5 membersow dopiero potem sie rozrosla (po jakims tygodniu czy 2) a pierwszymi membersami byli nuskei fenix wings huibert icarus ( o ile dobrze pamietam) no a potem reszta juz dolaczyla
|
ja bylem chyba 5 membersem :p
|
...
KEEKZ ja zalozyl do cholery,
Huibert to byl moj wtedy znajomy i po jakims czasie na pohu ze mna expil i patrze ze on z HWL. KEEKZ BYL PIERWSZY i zaprosil tych zawsze anty konda, rozrosla sie po kilku udanych masslogach. |
Ok wrocilem, czlowiek ledwo zyje wchodzi na to jebniete forum i sie zalamuje, przez jakiegos imbecyla "kamila~" jak na moj gust wydaje mi sie ze ktos robi sobie poprostu jaja, albo jest na tyle glupi, ze pisze takie cos -,- :((((((((((((
|
Cytuj:
|
...
Patrz
Keekz bronil kogos i padl od kondy wtedy, pozniej rivenn chcial zabic albo nawet zabil rl brata Malia Akrwin, wtedy kondon wpadl w furie i zabil rivenn'a xD |
keekz stanal w obronie rivenna
|
Keekz założył gildie z Rivenn'em :). A Rivenn chciał zabić brata Lady Jah, ona broniła brata i atakowała Rivenn'a to on się przerzucił na nią.
Btw ilu maturzystów 2007 tu mamy? ;) I jak wam poszło? |
Polski byl ostry... czytanie ze zrozumieniem, nie wiem kto takie pytania wymyslil :P ale chwilami nie wiedzialem co sie dzieje....
Reszta jakos poszla i nie bylo tak zle;) |
Wie ktos co przyniesie letnie update? Osobiscie slyszalem cos o nowej profesji choc niewiem czy jest to prawda.
|
x]
Name: Adelao May 13 2007, 15:25:20 CEST Killed at Level 63 by Xeio Allegro.pl wita x], ale noob w huj 3 razy ue walil i nie mogl mnie zabic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Żeby zabijac 10 lvl . 2 razy nie trafił z visa we mnie |
Cytuj:
@ Topic Tibia już dawno straciła urok. Rozumiem zabawa jest przy pvp. Ale to niech se idą na wojne i walczą uczciwie. Dlatego coraz więcej osób wybiera inne gry mmorpg. Ja szykuje się już na powrót do WoWa po maturze. |
Cytuj:
angol i wos lajt :P ps. jest teraz randompk na galanie ?:P |
No pisal ci adelao e xeio go random...
A mialem napisac to: Szalony spirytus hacked... |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps:10:12 You see yourself. You are a royal paladin. You are Apprentice of the Titan Squad (Maffer).level 49 dejwidek tym charem tez mam hunted??hahahah:cup: |
Co za debil....
|
Cytuj:
Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =) @Zimpa... zlapales tego kolesia od addon stuffu online? |
Cytuj:
|
Cytuj:
I pamiętaj , inaczej sie pada levelem 49 , inaczej 100+. |
Cytuj:
|
[quote=Trialowiec;1430448]Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =) [quote]
Jasne :) Ty nie dostaniesz po pysku, gdyz jestes śląskim kozakiem :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Ascario;1430477][quote=Trialowiec;1430448]Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =)
Cytuj:
|
[quote=wojtekzs;1430484][quote=Ascario;1430477][quote=Trialowiec;1430448]Nic dziwnego, ciotki zawsze beda ciotkami i zawsze beda dostawac po pysku =)
sprostuje tak samo jak ja chcesz to zrobic |
...
Wojtez wiesz co to maffer? -.- Idiota kseruje podpisy, zero. Naucz sie edytowac posty
Trialowiec Ty cos o tym wiesz na pewno-,-. Tyle razy to slyszales ze... |
Ja chce ubic Dejwidka? :D Cos Ci sie ubzdurało chyba :) Gdybym chcial to zrobic, to napewno Tobie bym powiedzial, liczac na wsparcie z Twojej strony oczywiscie:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ogolnie to widze ze standardowo na forum napieprzone kolejne 10 stron o tym jaki to "ja jestem mocny a on nie wie kogo uje*al". Xeio ostatnio leje kogo popadnie... Skad ten koles sie w ogole wzial?:/ |
Cytuj:
Nie czeski film;/ |
...
Z nudow wpadl mi pomysl zeby zabic Xeio. Ktos by szedl?
|
Szkur.. znowu hakerzy atakują ?? :/
Tibia off.. strona off.. Jeszcze kurewski net mnie rozłączył i padłem :| co za zajebisty dzień |
Hehe wpierdol w RL za tibie lol!!! =) jakie dzieci =)
jesteście pałki i psitki a jak komuś nie pasuje to zapraszam 01-140 Warszawa Bemowo DS4 ul. kaliskiego 11A pokój 311/3 -->> prosić Hybrida PS. wojtekzs to ciota =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |