![]() |
Hmm to dziwne, bo jeszcze niedawno mialem nieodparte wrazenie ze wolisz vision ;]
|
Mowisz o mnie..??
Przeczytaj kilka tematow o furorze i obadaj tresc moich postow od grudnia... Hail BB |
Jakbym pisal do ciebie to bym zacytował twoj post.. jezeli pisze posta i nie cytuje, nie pisze tez do kogo to kieruje to znaczy ze pisze do osoby z postem nademna lub ogolnie do tematu.
Peace :D |
Cytuj:
Bo raczej nie piszę i nie pisałem "Hail Wyżyna", "Duzki Sugz" i odwrotnie, innych form raczej też nie stosowałem,.. Może raz zbluzgałem Vision i Dusk że robią battle kiedy w TV, lecą naprawde dobre filmy, a tak to możesz zlookać moje posty jeśli mi nie wierzysz,.. Chyba że naprawde, sam nie dostrzegam tego? |
Eh niechce ciebie tutaj przesluchiwac ani tymbardziej osadzac ale poczytaj swoje posty, chociazby te z kwietnia, marca... pamietam jak kiedys sie zaliles na forum ze cie zwidek lal (o ile mnie pamiec nie zawiodla) a potem on padł na DL i ty sie z niego smiales na forum.. potem jak patrzylem na twoje posty to az sie dziwilem, ciagle tylko cieszyles sie visionami a ganiles duskow ;p
Ja odnosilem wrazenie ze robisz tak bo wyczules sytuacje na serwerze i chcesz sobie zapewnic dobra przyszlosc na furorze, ale to tylko moje odczucia i jezeli tak nie jest to nie krzycz na mnie :) pzdr ;] |
Cytuj:
"Czwidek" mnie nigdy nie bił, i się tu nie żaliłem B) pamięć jednak zawiodła, ale to nic. Śmiać się lubie, lecz chyba aż tak szyderczo się nie śmiałem z "Czwidka" Może wyczytałem sytuacje, ale spokojnie jak już mówiłem nie krzyczałem Hail Wyżyn etc. Z tą sytucją na przyszłość, to i tak tyle gram że nie musiałem bawić się w takie rzeczy :] Ale Ok, nie będe się gniewał na Ciebie :P Chill mate, chill,.. |
Troche mi to zajelo bo chcialem sprawdzic i znalazlem tylko to..
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1311347&postcount=4431 To twoje "fajnie" odnosi sie do wczesniejszego posta w ktorym ty ALBO ktos inny (bo tego nie znalazlem) pisal ze zwidek puscil w niego spama ue i napisal mu "fajnie?". To nie byles czasem TY ?! ;P |
Yhm nie wiem jaka jest różnica za kim był, ale jeżeli cie to irytuje, przeszkadza bądź uraziło w jakimś stopniu to jest taki dział na forum jak "O wszystkim i o niczym" gdzie możesz sprobować rozwinąć ten temat ;) Gdyż jak sama nazwa wskazuje ten temat odnosi się do wojny panującej na Furorze i raczej większości nie interesuje za kim kto był 5 minut temu :o
|
Nie rozumiem jednego z Waszych wypowiedzi... "Furora without Vision"... Nawet jak Duski się pozbierają i przejmą znów kontrolę, to i tak ludzie z Vision zostaną i będą dalej utrudniać Wam grę, więc niewiem na co liczycie za bardzo.
|
@wrogonastawiony
"Link mi nie wchodzić" Te "fajnie" nie pamiętam, może teraz pamięć mi szwankuje,lecz jednak to nie byłem chyba ja :P ale dobra "hooj" z tym, bo za duzo offtopu leci chyba,.. |
Thellion opuscil szeregi vision :)
|
Cytuj:
May 13 2007, 00:43:58 CEST Killed at Level 9 by Katrila and by fire więc już drugi raz zabijają jego, znowu pingowali xd? |
Cytuj:
Ale spokojnie Roger Sunrise expi, już ma chyba 11 lvl, więc zawsze to fakt robienia PG. |
Cytuj:
|
straszni(e) są
Znobieni :)
May 15 2007, 20:18:58 CEST Killed at Level 118 by Zwidek zal.pl co teraz bedzie z moim zyciem? o,O nie no ja przeciez nie Imargam :) szkoda ze cie trafilem z explo i mi skull wpadl bo tak to by mnie bynajmniej nooby nie biły... |
zal mi visionow a dlaczego?
Wracajac z lb do thais przed statkiem ujzalem 3 lizydupow z niedzwiadkow i sauronussa czy sauronossa nie wiem jak sie ta zdzira nazywa ;] czekali na 2 kolesi z in flames wiec postanowilem isc. Gdy zszedlem na dol zaraz pognali za mna "lizydupowie" i boss sauronuss i zaczeli mnie atakowac. Oczywiscie zgraja noobow blokowala dp. Na szczescie jakis normalny sie znalazl i przesunol jednego z noobow dzieki czemu moglem wejsc do dp ;] Na pytanie zadane przezemnie do sauronussa za co? on odpowiedzial za HAIL DUSKIN czego nigdy nie mowilem ale nie ukrywam tego ze mowilem ze jestem za duskami. A wiec chyba szanownemu MASTER NOOBOWI SAURONUSOWI skonczyla sie kaska i nie ma za co uszkow kupic ;] A ja ci odpowiem odemnie ani 1 gp nie obejzysz ;] i dlugo sobie mam nadzieje tez nie pograsz bo mysle ze duskin wezma sie za robote i takich smieci jak ty i inni uprzatna migusiem ;] pozdro vision :*:*:*:* <lol2> |
Ja raczej bym teraz podyskutował o tym, co napisał Atahun
Vision ubywa memberów, tak więc jest coraz ciekawiej ;] |
patrzta:
20:32 Matthew Jackson [7]: DRUGIE IMIE ZWIDKA TO ZAL 20:32 Zwidek [176]: ale ty gupi ... 20:33 Matthew Jackson [7]: a moze tak nie jest? 20:33 Zwidek [176]: twoja stara 20:33 Zwidek [176]: mi wczoraj cos robila 20:33 Matthew Jackson [7]: gimnazjum rox 20:34 Zwidek [176]: dobra jurz koncze bo jestes glupim nobem mowie od razu ze to nie ja z panem zwidkiem rozmawialem, byl to moj kumpel |
A czego się po Zwidku spodziewacie? Tak to jest, jak zamiast normalnego mózgu jest sraczka, zmieszana z tłuszczem i Tibią.
|
no taka prawda ;] w jego wieku siedziec tyle przed kompem i wpieprzac ciagle paczki i kibel mic kolo kompa byle by nie zmarnowac czasu na expienie na dobre mu nie wyjdzie ;] przeciez on zycia rl nie ma tak jka 3\4 vision ;] ciekawe co robili gdy byly kicki lub serwer byl off xD
|
ludzie dajcie wreszcie sobie spokoj z tym pierdoleniem o 'nolife'
to prywana decyzja gracza ile siedzi przed kompem i dlaczego wbicie dobrego lvlu zajmuje bardzo duzo czasu wiec teoretycznie kazdy 100+ powinien byc uwazany za kogos kto nie ma rl zycia -.- i te wyzywania 'twoja stara' itp ... dlaczego statystyczny gracz tibijski jest głupi jak policjant ? ale sory to przeciez temat o furorze wiec to normalka |
Dokładnie. Powoli znów zaczyna sie robić syf. Opanujcie sie ludzie. Chcecie sobie porozmawiać o Zwidku, piszcie sobie PM. Pozatym skąd macie pewność, że to jest ciągle ten sam Zwidek?
|
3\4 Vision nie ma rl życia. Ku*** to jest ich prv życie ,każdy robi to co uważa za słuszne . Duski przecież kiedyś też cały dzień spędzali przed kompem i jakoś nikt o to się nie pruł. A tak poza tym,jeżeli ktoś ma 100 + lvl to nie znaczy że nie ma rl życia ,wystarczy pograć codziennie jak przeciętny człowiek który gra w inne gry i zamiast stać pod dp - expić ,wtedy też coś osiągnięcie w tej grze.
|
Cytuj:
Masz racje, to ich życie i to ich wybór czy wolą mieć coś z tego życia czy tylko wirtualną postać i wirtualne bycie maczo, a zachody słońca, imprezy, dziewczyny i wiele innych atrakcji znać z opowiadań innych. Tibia to tylko gra i to nie powinien być priorytetem w życiu tylko ewentualnym wyjśćiem z nudy podczas deszczu np :p Choć zdrowiej jest poczytać książkę... :D |
Cytuj:
@down Kozak k***a bez kitu ;) No ale powiedz mi, czy tak nie jest?;/ |
Cytuj:
@Topic Pożyjemy zobaczymy,.. |
poNczek slAyer ~~ aka masta siata ... kij ci w dupe grubasie
wogole ty chodzisz do szkoly?ja bym sie wstydzil pokazywac z takim ryjem :X 25/24h na dobe przed pc mowi samo za siebie.... PS i tak ci bohow nie dam frajerze :baby: \_\_\ sry musialem /_/_/ |
Fragi Duskiness
Zwidek May 15 2007, 22:31:45 CEST Killed at Level 176 by Taifun Devilry Gohan Oblivion May 15 2007, 22:27:32 CEST Killed at Level 124 by Taifun Devilry and by Laen Loys Evil Nameck May 15 2007, 22:27:27 CEST Killed at Level 99 by Czipsu Haasky May 15 2007, 22:37:24 CEST Killed at Level 119 by Taifun Devilry and by Czipsu Fragi Vision: Jitvey May 15 2007, 22:36:59 CEST Killed at Level 112 by Efreo |
UUuuuuU no to bracie rozradowales mnie przed snem takim niusem.. wysylowany ? Co by nie bylo to magicznie wyglada.. "Killed at Level 176 by Taifun Devilry".
For a better furora.. |
To i mi chemie na maturze lepiej będzie się pisało :P
|
Ta cała wojna już mi zaczyna tak mącić w głowie, że ja je..
Non stop coś nowego. A żeby offtopa nie było - ładnie, ładnie oO |
Tylko masslog duskow bez odpowiedzi czy moze robi sie jakis battle?
|
Raaell Nabu
May 15 2007, 22:49:57 CEST Killed at Level 111 by Katrila and by Zwidek Montura May 15 2007, 22:46:49 CEST Killed at Level 122 by Venz and by Zwidek Drizer Mastah May 15 2007, 22:51:09 CEST Killed at Level 122 by Zwidek Czipsu May 15 2007, 22:52:46 CEST Killed at Level 185 by Tarrin Kerrax and by Vivi Vandes Ymy May 15 2007, 22:51:22 CEST Killed at Level 151 by Zwidek and by Katrila Dalus on Sunss May 15 2007, 23:07:20 CEST Killed at Level 119 by Demthes and by Niraet |
Ymy
May 15 2007, 22:51:22 CEST Killed at Level 151 by Zwidek and by Katrila Czipsu May 15 2007, 22:52:46 CEST Killed at Level 185 by Tarrin Kerrax and by Vivi Vandes Drizer Mastah May 15 2007, 22:51:09 CEST Killed at Level 122 by Zwidek Jitvey May 15 2007, 22:36:59 CEST Killed at Level 112 by Efreo Raaell Nabu May 15 2007, 22:49:57 CEST Killed at Level 111 by Katrila and by Zwidek Montura May 15 2007, 22:46:49 CEST Killed at Level 122 by Venz and by Zwidek Spaaw May 15 2007, 23:06:55 CEST Killed at Level 195 by Katrila and by Imargam |
jaka szybko riposta vision oO
@jestem ciekaw jak wyglądała ta walka ( a może jeszcze trwa?) |
Nawet bardzo szybka
Chyba juz wszyscy padli co mieli a reszta dała loga |
Szybko bo no life.
p.s. Ma ktos CAM'a? |
Ups... co sie stao ?
Aaaaaaaa mialo byc tak pięknie.. :( |
No i jest pięknie =) Czysta poezja ,Zwidek pomścił swoją śmierć.
|
Smerfuu <rumunq> i gdzie te twoje piękne opowiesci o wyjebaniu nas ;].Tak duzo gadasz a nawet sie nie zalogujesz ?;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |