![]() |
@Tenshi
Account Information Position: Tutor @Nirek Trzeba być tutorem? :baby: |
The test server is currently offline bla bla bla (???)
Tak, jestem tutorem . . . |
Wydaje mi się że Niz raczej zbyt wielkich szans na zwycięstwo tym razem nie ma...
17:59 Nizahe Inferno [184]: this time it will be easier than any war since the beginning of morgana Co o tym s±dzicie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@tensh
Z forum dla tutorow mr.mozg...
|
Cytuj:
no jestem juz wiem jak to zrobic eh ale sorce malo bija 191 ms wali z sd w pvp max 350 ;/ |
Cytuj:
|
dider zabil smoka na 4 hity a najwiekszy hit z gsa 399 w hydre ;| bede mogl se pograc knightem na azurce
|
I znowu bedzie moda na palki i knighty =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To musicie sie spieszyc, bo uptade spiepszy wasze SD. . . po ~80 bedziecie bic xd
#edit Czy mógłby kto¶ sprawdzić z tutorów od ktorego lvla można "wła¶ciwie" posługiwać się fire axe/knight axe? :> |
Cytuj:
K Axe chyba 25 War Hammer 50 D lance 60 P bolt 55 itd x) |
Cytuj:
|
@ up
Trochę już zmęczony dzi¶ jestem, więc może kto¶ logicznie przeanalizować sytuacje i napisać jak będ± się kreować ceny "starych" questowych broni typu bright sword itp. Tendencja spadkowa??? |
nom knight rox ;d tlyko trenic sie nigdy niechce ;d
P.S. pewnie wiekszosc z Was juz to wie ale zostalem poproszony zeby to oglosic publicznie. Senoth zostal sprzedany. Old owner sam nie mogl tego samemu napisac tutaj, poniewaz ma problemy z zalogowaniem sie tu na forum a nowego acc niechcialo mu sie robic. Pozdro od Old Seniego ;) |
No, no. Widać że nowy owner zacz±ł już PG.
Jun 13 2007, 13:32:08 CEST Died at Level 102 by a thornback tortoise Jun 12 2007, 17:43:33 CEST Killed at Level 103 by Trixtara and by Jessie Drestas :D:D:D |
Shavo Hunter
Jun 14 2007, 22:38:56 CEST Killed at Level 72 by Natiol and by Darendius Eldiwo Jun 14 2007, 23:00:08 CEST Killed at Level 73 by Jebcok and by Natiol |
Cytuj:
kiedy beda wreszcie filmiki? ._. |
Cytuj:
Cytuj:
|
xD
KARA Nie Wychodzi Z Formy. Szkoda tylko że Sliccery nie padł albo Isopeth bo byli w ciekawych trapach ale nam sd brakło :/ Ale nie ma co płakać przyjdzie na nich pora xD
Yours Shejq:evul: |
Co za z@L juz nawet trzeba zwabiac typow przez trade bo all w pz -.- :D
|
@Fredistw
Chętnie przyjmnę 1vs1 z Tob±...i praktycznie z każdym z tej Waszej pro guild ;) |
Cytuj:
Btw. Szkoda Slicca i Iso, ale z własnej głupoty dali¶my dupy, każdy zawiódł po trochu. Tak czy siak nie ma co lamentować na nich przyjdzie pora... zreszt± nie tylko na nich :D. Xd dzi¶ będe cicho ;p |
Cytuj:
To zaraz sie logne i jedziemy ;) |
ja poprosze filmik z tych dueli :)
|
Cytuj:
Już daje film z tego wspaniałego 'solo' :P @edit Troche jebło mi się w linkach :P Zaraz dam dobry film :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
juz ogladam i zaraz edit bedzie :)
@edit wszyscy widzieli: Sada Mufasa kompletne dno, chyba niewiesz jak duel wyglada... wszyscy widzieli: Sada Mufasa kompletny lamer pierw spierdzielal a jak kumple sie pojaiwli to wielki pvp mastah wszyscy widzieli: Sada Mufasa ma zerowe pvp i nadaje sie (jak pewnie wiekszosc z tego evul mastah pk sd combo teamu) tylko do tego sd combo bo widac ze sam moze jedynie nasrac pod siebie Sada Mufasa-kompletne dno |
Cytuj:
Bardzo ciekawa wypowiedĽ..ja go podziwam, za jego pvp <pełen podziwu....> nie ;) |
@up
nie chcialo mi sie tworzyc nic logicznego to zrobilem to jakby lamerska notatke ;d jakby ktos niewiedzial o co kaman... u gory HardClan napisal wyraznie "przyjme 1 vs 1 z Toba i praktycznie kazdym z tej Twojej pro guild ;)" czy jakos tak....w kazdym badz razie bardzo podobnie. Sada narazie ta pro guild osmieszyl gdyz niewiedzial nawet co to oznacza 1 vs 1 :) noto jak? moze ktos uratuje honor pro guild? :> w oczekiwaniu na kolejne filmiki... |
Cytuj:
Buziaki skabeńka :* P.S. Widze że jest was spora grupa krn±brne chłopaczki, a więc jak będziemy pekować to wpadnijcie do nas jako "zbawczy ruch oporu" pokażecie wtedy wasze mastah pvp!!! CZEKAMY!!! |
Sada~@
Żałosne ;) |
15:01 Sada Mufassa [43]: a ty jestes zalowy chlopak mysales ze wyskocze sam na ciebie
15:01 Sada Mufassa [43]: xd moron 15:01 Sada Mufassa [43]: ale jak bysmy cie ujebali to by boszki spadly 15:02 Sada Mufassa [43]: za pozno thorgxowi powiedzielismy zeby lognal :D 15:02 Sada Mufassa [43]: :* No fakt...zapomniałem, że Polskie dzieciaki nie maja honoru i odwagi ;) Ciężko wyskoczyć na 38 ms 43 ms'em na solo? |
@sada
Żałosne |
Haha co za noob, osmieszyles sie teraz maksymalnie xD solo to solo!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |