Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   DarkEden (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12913)

Szatyneczka 17-07-2005 11:36

Witam

Ja mam taki problem:

Odpalam z ikonki. Sa do wyboru 2 przyciski do koreansku. Jeden zamyka wiec drugi odpala gre. Odpalam wlacza sie takie male okienko gdzie sie chyba updatuje. Nastepnie wlacza sie gra. Daje connect. Wpisuje ID i haslo (na 100% sa poprawne bo na stronie dzialaja) i wyskakuje disconnect i co mam zrobic?? Kurcze to taka fajna giera

Radek 666 17-07-2005 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szatyneczka
Witam

Ja mam taki problem:

Odpalam z ikonki. Sa do wyboru 2 przyciski do koreansku. Jeden zamyka wiec drugi odpala gre. Odpalam wlacza sie takie male okienko gdzie sie chyba updatuje. Nastepnie wlacza sie gra. Daje connect. Wpisuje ID i haslo (na 100% sa poprawne bo na stronie dzialaja) i wyskakuje disconnect i co mam zrobic?? Kurcze to taka fajna giera

Czasem tak się dzieje, pewnie coś z serwerem. Musisz poczekać, spróbuj później.

Szatyneczka 17-07-2005 16:44

Tylko ja mam tak caly dzien. Tez tak masz??

Berburio 17-07-2005 17:05

No więc ty masz coś z netem:/ Chociaż...wczoraj tak robiło od 13:30 do XX:XX ^^ Radek,kiedy ty będziesz na gg?! Napisz mi PW o której dziś/jutro.

Szatyneczka 17-07-2005 17:24

A wie ktos jaka moze byc przyczyna?? Mam neta w dialogu.

Berburio 17-07-2005 20:05

Eee....tego raczej nie idzie powiedzieć...Może komp za słaby?Albo coś z netem:/ Ale co?:D

ANALIZER 18-07-2005 21:39

mam problem

Jestem vampirem i jak mnie pare razy ludzie zabili to mi życia spadły i nie chcą się naładować :(
pomocy !!!!!! ;(

Berburio 18-07-2005 21:46

Masz w sobie srebro...zassaj potwora lub kup serum.

Szatyneczka 22-07-2005 10:17

Ale ta gra jest wypas.

Jest 10000000x lepsza od tej pierszonej tibi.

Mowecie co chcecie ale tu przynajmniej ludzie na wyzszych lvl sa tolerancyjni. Zpraszaja do party i mozna se wtedy poexpic i to naprawde niezle.

4 osoby (dwie +40lvl) w castle risen to normalnie zajaffka. Nabilem 4lvl ( z 21 na 25) i zarobilem ponad 200k w jakies 40 min.

Miód, cud.

Szatyneczka 25-07-2005 10:39

Pytanie.

Za co sa przyznawane "rangi" ??

Ja mam range 4 ritter.

Radek 666 25-07-2005 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szatyneczka
Pytanie.

Za co sa przyznawane "rangi" ??

Ja mam range 4 ritter.

O ile pamiętam to za zabijanie potworów oraz slayerów (nie pamiętam czy masterów) dostajesz rangi. Przy randze 6 możesz sobie wybrać 1 "umiejętność" z kilku, na 11 jedną "umiejętność" z kilku innych itd. co 5 rang do którejśtam.

Petron 29-08-2005 18:35

Witam wszystkich ;) niedawno zaczolem grac w ta gre i mam kilka pytan czy to normalne ze co chwile ma sie dc? :| czasem mozna grac z 2h a czasem za 5 min jest dc :| i czy jest jakis dobry sposob na zarabianie kasy? Mam vampirka na 25 lvl i tylko 100k czy to normalne? :| Moj nick w grze to: Szkiel chetnie przyjme kazda pomoc lub gg 6517214 :D

ELiTeRaX 29-08-2005 19:49

@UP

Ostatnio właśnie nie wiem czemu ale co chwile dc :/ i trace przy tym w cholere expa. Zagadaj do - VocPL <<ja B) Dam Ci jakąś zbroje i troche kasy! Btw. Też dopiero zaczynam i mam 37 lvl :p

@EDIT

Odezwij się na GG: 2380033

@DOWN

Ziv nie są ważne wielkie litery :) Lookałem wczoraj i wchodziło itak itak

Ziven 29-08-2005 23:45

Na mnie tez mozna liczyc. Mam kase i nie mam na co ja wydac bo narazie niczego nie potrzebuje wiec moge komus podarowac jakies ubrania i kase :) Jak co to ZivenPOL (Wazne sa duze litery!)

kołbaś 30-08-2005 05:59

a ja mam noobowskie pytanko bo sciongnolem sobie installke a tutaj przeczytalem cos o pathu gdzie go mozna sciongac bo nie wme czemnu ale instalacja sie zaczyna
http://i14.photobucket.com/albums/a3...lldarkeden.jpg
a jak ise szybciuto konczy(trwa okolo 2/3 skeund)to wyskakuje blond
http://i14.photobucket.com/albums/a3...wrdarkeden.jpg
poradzicie cos plsssssssssssssssssssssssss

Petron 30-08-2005 14:51

Jeszcze jedno :D co do wysylania wiadomosci na prv to czemu one dochodza z tak duzym opuznieniem ? :| lub czasem wogole nie dochodza ;?

ELiTeRaX 30-08-2005 15:19

@UP

Niektórzy właśnie tak mają to chyba ma związek z tymi częstymi disconnectami ;/

Descartes 30-08-2005 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś
a ja mam noobowskie pytanko bo sciongnolem sobie installke a tutaj przeczytalem cos o pathu gdzie go mozna sciongac bo nie wme czemnu ale instalacja sie zaczyna
[ciach]
poradzicie cos plsssssssssssssssssssssssss

Masz walniętą instalkę.

kołbaś 30-08-2005 19:41

ok juz mi sie sciongnelo mam 25 lvl vampem a gralem ledwie ponad 40 min ta gra rox a tak pytanko gdzie takim vampem expic i prosba podajcie mi stronke z mapką lub sami ją tutaj zamiescie jak dojsc do miasta slayerów albo powiedziec do jakiego npc podejsc do jakiej krainy pujsc i czy pujsc w dul czy w prawy górny róg pliska

Aeglos Tribunal 30-08-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś
ok juz mi sie sciongnelo mam 25 lvl vampem a gralem ledwie ponad 40 min ta gra rox a tak pytanko gdzie takim vampem expic i prosba podajcie mi stronke z mapką lub sami ją tutaj zamiescie jak dojsc do miasta slayerów albo powiedziec do jakiego npc podejsc do jakiej krainy pujsc i czy pujsc w dul czy w prawy górny róg pliska

Z takim LVLem to nie masz iść co do Eslanian. Idź expić w kanałach ,a później na pojedyńcze respy golemerów .... btw. moim bladerem takiego vampa mam na hita :P

Petron 30-08-2005 21:04

Czy dziala wam updater? Bo mi jak wlaczam gre wystakuje jakis blad i niemoge sobie zagrac :P

Aeglos Tribunal 30-08-2005 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Petron
Czy dziala wam updater? Bo mi jak wlaczam gre wystakuje jakis blad i niemoge sobie zagrac :P

prawdopodobnie robią apdejta , ponieważ od qmpla dowiedziałem się , że był GM na servie. więc gra będzie dopiero jutro koło 13. :P

Ojczul1 30-08-2005 21:10

mam pecha akura mnie naszla taka ochota zeby pograc i nic:(

Aeglos Tribunal 30-08-2005 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ojczul1
mam pecha akura mnie naszla taka ochota zeby pograc i nic:(

buhehehehe mówi się trudno :P :evul:

Petron 30-08-2005 21:18

Ten update moze dotyczy speed hacka bo cos tak slyszalem ze maja uniemozliwic tego uzywanie :P

Aeglos Tribunal 30-08-2005 22:09

Cytuj:

Ten update moze dotyczy speed hacka bo cos tak slyszalem ze maja uniemozliwic tego uzywanie :P

ciekawy jestem od kogo ..... dobra nie ważne jak usuną to dobzre , a jak usuną postacie to im nogi z dupy powyrywam :D

@edit
w końcu mam do straty master blajderka i 129 lvl gunnera :P

Petron 30-08-2005 22:18

na forum gdzies wyczytalem :P

EDIT: co do gry slayerem to fajnie sie nimi gra? :P jaka profesja najlepiej zaczac jesli jest sie poczatkujacym iczy mozna spokojniew expic bez duzej mozliwosci spotkania vampirka :P

AA i czy jest wieksza solidarnosc pomiedzy slayerami bo inne vampiry mnie ciagle zabijaja :P

Aeglos Tribunal 30-08-2005 23:22

Cytuj:

na forum gdzies wyczytalem :P

EDIT: co do gry slayerem to fajnie sie nimi gra? :P jaka profesja najlepiej zaczac jesli jest sie poczatkujacym iczy mozna spokojniew expic bez duzej mozliwosci spotkania vampirka :P

AA i czy jest wieksza solidarnosc pomiedzy slayerami bo inne vampiry mnie ciagle zabijaja :P

czasami można spokojnie expić . a czasami nie ..... Slayerami się gra fajnie najłatwiej (tzn. najszybciej expi się Healerem i Enchanterem) grałem tym i tym ale najlepszy jest blader dla mnie :) , a Solidarność jest większa :D

Polny Lowca 31-08-2005 00:03

Ej Pomocy. Postanowiłem wrócić do DE ale stronka niedziała. Może ktoś to sprawdzić i postarać się powiedzieć kiedy bedzie działać

Petron 31-08-2005 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polny Lowca
Ej Pomocy. Postanowiłem wrócić do DE ale stronka niedziała. Może ktoś to sprawdzić i postarać się powiedzieć kiedy bedzie działać

tak jak wyzej napisane jest update wiec strona nie dziala :D reszta info wyzej poczytaj :P

Ojczul1 31-08-2005 10:42

wiec update mi sie zrobilo wszytko wlacza gra widze swoja kochana postac wampirka wlaczam chwile pisze conneting potem disconnetced i tak ciagle stworzylem nowa postac i to samo tez macie taki problem?

Petron 31-08-2005 11:35

Cytuj:

wiec update mi sie zrobilo wszytko wlacza gra widze swoja kochana postac wampirka wlaczam chwile pisze conneting potem disconnetced i tak ciagle stworzylem nowa postac i to samo tez macie taki problem?

Tez tak teraz mam ale gralem juz jakies 1.5h

Aeglos Tribunal 31-08-2005 11:59

Cytuj:

co prawda to prawda. Ciekaw co się dzieje :S wszyscy mają :P

ELiTeRaX 31-08-2005 12:20

Ze źródeł takowych (z bajek) wiem, że GM'y wzieły sie do roboty w związku DARK EDEN EN :) Coś tam kombinują : p

Aeglos Tribunal 31-08-2005 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELiTeRaX
Ze źródeł takowych (z bajek) wiem, że GM'y wzieły sie do roboty w związku DARK EDEN EN :) Coś tam kombinują : p

Powiem tak. Gmy leją na DE EN -.- oni mają swoje DE dla żółtków :o

Ojczul1 31-08-2005 13:59

jak zacznie dziala to zagadajcie do ojczula poexpimy i pohuncimy slayery(vampy of coruse zagadajcie)
msuze nabic lvl do niewidxzialnosci narazie mam 31
predator roxXD

Aeglos Tribunal 31-08-2005 14:01

Cytuj:

jak zacznie dziala to zagadajcie do ojczula poexpimy i pohuncimy slayery(vampy of coruse zagadajcie)
msuze nabic lvl do niewidxzialnosci narazie mam 31
predator roxXD

spoko możecie poexpić na moim bladerze :D będe maiał zabawę :D nie zdążycie uciec :> :cup:

Petron 31-08-2005 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
spoko możecie poexpić na moim bladerze :D będe maiał zabawę :D nie zdążycie uciec :> :cup:

cFaniak :D hyhy
btw wie ktos moze kiedy zacznie dzialac?

Szkiel lvl 37 Vamp ;>

@down zanim my puscimy paraliz to on podejdzie a jak podejdzie to juz lezymy :D

Ojczul1 31-08-2005 14:09

nie zdazymy?
paraliz na ciebie i przemiana nietoperze i sobie mozesz gonic
btw podwajcie chetni do exp i hunt na slayer vampy nicki i lvl tutaj
ojczul
31lvl

Petron 31-08-2005 15:39

Hehe mam nubowsie pytanie co do slayera :D w lewym dolnym rogu on ma takie cus :P i z tego co wiem mozna tam trzymac ampulki z hp i mp jak je tam umiescic? :D mi nub plax

I nie moge jeszcze znalesc goscia ktory bronie sprzedaje :|

EDIT: to wyzej juz skapowalem :P ale goscia od broni dalej znalesc nie moge :D i jeszcze jedno pytanko czy da sie przeniesc kase z vampira na slayera?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02.