![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratki dla Religi |
Pale:
Traca sile Sd i innych run a maja zwiekszony atak z bolcow + Do kupienia beda Power Bolce Nowy czar( magiczna strzala) Ma Zastapic HMM A Bursty u palow Gfb Knightci: Lepsze Uderzenie z łapy i nowe bronie ale tez runy do kitu bo wszystkie runy ofensywne zaleza teraz od mlv a jak narazie mlv knighta na titani nieprzekracza 9 mlv wiec runy moga sobei darowac Knightci. Exori Gran czar jak exori tyle ze zabiera stała ilosc many mozna go walnac wiecej niz 1 w cales swojej manie. Rzut Bronia ma zastapic HMM Moim zdaniem Pale sa bardziej solabieni niz wzmocnieni jesli chodzi o PVP obniezenie sily run po przezz zaleznosc tylko od mlv (jest beznadzieja dla palow i knigthow) nowe czary sa tylko zastepstwem wiec niemozzna mowictu o polepszeniu naszych profesji. (Bursty u palow zamiast Gfb Kto wymyslil te gowno a sorce Wandy ? na wojnie lipa pozatym kto palem podczas expa bedzie zmienial kusze na luk i bolce na burstuy co jakis czas :/) U sorcow i druidow zaleznossc od lv sie niezmienia 50 Sorc na 65 lmv bedzie slabiej walil niz 100 Sorc z 65 mlv Ale nietyle slabiej co przed upd beda to porownywalne hity. |
Cytuj:
Ng się zaktualizuje :D :D :D |
coś wam nie wyszło :)
EiV traps vs Misiekmen - 0:2 |
Mam do was taką prośbę: jeśli ktoś znajdzie dowody (pewne), że PSK hacknęli Sidhe do napiszcie do mnie w Tibii. Dzięki.
|
Cytuj:
@ Hakerzy Sidhe Gryffuu de'gal Jun 14 2007, 17:32:36 CEST Killed at Level 54 by Endavour and by a demon skeleton of Sorcerera To na dobry początek ; ) |
Cytuj:
Emok jesteś ślepy pisaliśmy juz otym zreszta poco ci to i tak nic niezdziałasz |
Kurcze a myslalem ze sobie po wojnie wroce na mojego druta a tu zonk, jak ja mam walic max z visow za 150-160 na moim lvlu to dziekuje, tyle to w tej chwili wali postac z 60lvlem i 55magiciem. IDIOTYZM
Knight na tescie zajebuje draga na 4 hity, soluje demony przy niewielkiej stracie uh, miazdzy w pvp...... Jesli cipsoft nie zmieni tego przelicznika to zrujnuje gre wszystkim magicznym postaciom i tak jak to bylo dawno temu serwerami beda rzadzic knighty:( Btw Kazadum jak wy zamierzacie wygrac ta wojne teraz jak wasze sorce beda walic z sd za 150-200? Nie bedziecie w stanie zabic Garimo, Mority, Gonxxalo, Boa LOL teraz problemem bedzie nawet zabicie 100knighta z wasza sila sd:P Moze czas pomyslec o wyplaceniu sie z wojny i zakonczeniu tego gowna? |
Cytuj:
To wasi high level magowie straca duzo wiecej procent swojej dotychczasowej sily niz nasi. Wiec jakby co to my tylko zyskamy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Identyfikuje sie z tymi ktorych znam i ktorych popieram i wspieram.
A nie dolaczylem do wojny torpem i nie gram w tibie poniewaz mialem powody w realu by zrobic przerwe a gaura mi w tym ladnie pomogl:p:p |
Cytuj:
"Po co mi to" to już moja sprawa. Już wiem co czynić :) |
Coz mi Emok zrobisz takiego obronisz ich niesadze :)
Powuiem tyle Komisarz ma racjeto my tracimy wiecej niz oni majac wieksza przewagew lv w magach niz w palach teraz zabicie knighta bedzie mozliwe ale nie z ru nnatomiast z udezen palow bolcami i knightami z broni moim zdaniem opiera sie to na wyeliminowani uczegos takeigo jak combo sd badz innych run. Zabicie knighta na 150+ lv jest prawie niemozliwe 4 sorcow na tescie atakowali 134 rp (182,200,150,124) i musieli przednim uciekac dlamnie to jest super ale dla sorcow porazka. Niezapominajmy ze kazadum ma paru knightow miedzy innymi Rosteina na wysokim lv ktorego tez niebedzie latwo zabic. Natomiast ja sie ciesze ze bedziemy profesjami ktore w wojnie beda najbardziej potrzebne a nie najmniej jedyne co mnei niecieszy kompletne wykluczenie Run jesli chodzi o pallow i Knightow niebedzie sie oplacalo ich uzywac. |
@Bolter
To dobrze, że nie sądzisz :) |
Myśle ze dopuki wojna EIV Vs Unit sie nie skonczy nikt nie da rady mnie zniszczyc =) Ale to tylko moje przeczucia moze jednak dacie rade. Emok nie wiem co kombinujesz ale chyba nie chcesz miec ze mna problemów a mi pomuc ya?
|
Czemu każdy myśli, że ja coś kombinuje :(
Ja chce tylko dowieść prawdy i ukarać winnych. W końcu hacker Sidhe mnie ujebał :). @Mefisto Mam nadzieję, że Ty nie masz z tym nic wspólnego :/ |
Jestem pewien ze to nie Mefisto ani nikt z Psk nie zchakowal Sidhe,tylko ze wy niewiecie kto ja haknol i chcecie sie na byle kim wyzyc:(
|
Cytuj:
|
Paweł pisze z dwóch innych kont, cytując siebie samego i myśli ze jest wielki lol człowieku weź się ogarnij i nie odwracaj kota ogonem. Masz roka czlowieku pogódź się z tym ; /
|
Cytuj:
Skocz skad masz na waste na Hydrach 2 lv z vis ciekawe :* Pawel niemusimy was ujebac mainami badz mozemy was ujebac gdy bedzie dobra pora lepiej uwazajcie A mefisto vs Partyzanci powiem tyle Yapan ,Vilumek i Versik + Ader Jazda znim :D pewnie nawet blessow niema |
A co ty chcesz od reszty Psk,jak masz cos do wyjasnienia ze Skoczem to wyjasnij to sobie z nim czy tam Mefisto,a nie mieszasz mnie w to czy Lirycznego.
żenada... |
Na temat testa:
W dupie byliscie gówno widzieliscie... Druid 173 lvl vis 147-212 Przed update Ponad 310 max. Sd 480-510~ pvp 200-250 Przed update 500pvp 950 pvm Palladyn 136 lvl Assasin star pvp 483 (Lare Eterno) Bolty zwykle 100-150w pvp Z 6power bolcow mozna zabic dragon lorda. Knight 124 lvl. Exori po 400-500 w wrl Hity w smoki (80 lvl) po 300+ z sca Takze duzo sorcow odpadnie po update w tym raczej ja. |
Cytuj:
@ Bolter Skoro masz podejrzanych w tej sprawie i dowody to wyjaśnij to sobie z tymi osobami anie próbujesz się wyżyć na całym PsK :/ @ Emok Daj se spokuj.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak tam skocz kiedy znow Waste tego chajsu na hydrach z Visow ile ci zeszlo bez zwrotu ? na 2lv |
@ Sczczuru
Jakie dane?? Mało podałem? Czego Ci jeszcze brakuje? Nicku na grze? Nie sądze aby był Ci potrzebny :p @ Bolter Skocz odkąd wklepał 50+lvl zawsze jest przy sianie :) on to ma kurwa zasrane szczęście. W deadzie bohy, z dla dsm to na BK bohy powałuje ...itd, itp. :] i tak się zbierało. pozdro |
A do tego Skocz wiem ze jescze kupowal kase z Tibii za rl kase,takze mu sie nie dziwie skad ma tyle siana ;)
|
Cytuj:
|
Kochane misie czy moze wiecie dlaczego sie nie oplaca sprzedawac postaci?
Na miejscu starego widakeya za czasow heat bym sie mocno pierdolnal w glowe, patrzac na jakiegos szczyla ktory niszczy imie starego Widakeya odechciewa sie sprzedawac postaci ;) |
Cytuj:
|
Dobra, chwila humoru dla każdego bo znowu się pojeżdżać zaczyniacie =p
Pamiętacie "opena" w którym ktośtam (zapomniałem kto) włączył sobie reset kompa w czasie walki? Otóż wczoraj byłem lepszy =D Po paru godzinach expienia na żółwiach wymyśliłem sobie, że jest mi trochę za gorąco w realu. W zasięg mojego wzroku wpadł mi mały niepozorny wiatraczek (jak się później okazało, puszka pandory, ale o tym za chwilę). Zachciało mi się go włączyć i uruchomić. Miałem równo 9 procent do 64 levela, kiedy wtykając we wtyczkę kabel od wentylatorka przez przypadek wyjąłem całą "złodziejkę": razem z kablem od radia... i kablem od kompa! Oczywiście chyba nie muszę dodawać, że mój 64 level oddalił się o 400k expa (chodzę bez blessów z braku kasy xD). Poszło wdupu po 1 skillu i jakieś 40% mlvl'a. Niemniej jednak: kiedy skanował mi się dysk śmiałem się sam z siebie jak można być aż takim kretynem =D |
Cytuj:
|
Thanks dudes.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |