![]() |
@rekin
a pamietasz jak ty kupowales zaczarowana mace? :D |
Cytuj:
Wbiłem 60 lvl, w niecałe 2 miesiące (w roku szkolnym)i miałbym wiekszy lvl gdybym nie dostał hunta. ;p, Może to i słabo, ale dla Ciebie to i tak byłby wyczyn, bo ty swój lvlek robiłeś 2 lata. Więc sie tu nie mądraluj ;p |
Cytuj:
Czemu sie wylogowales gdy mnie dzisiaj zobaczyles :/ |
@Galera
A kto to jest?:P |
Cytuj:
@Markizek Marczak/Mati Marczako/Legolas of Anarchia/ Markizek napisz do mnie na gg- wazna sprawa moj numer- 8017653 |
Chcecie się kłócić to nie na tym forum przynajmniej nie w tym temacie bo tylko zaśmiecacie. To jest temat o wojnie na Silverze a nie temat pod tytułem "kłótnie" wiec albo się uspokójcie podajcie sobie rączki na zgodę albo się besztajcie na gg czy innym komunikatorze ale tego tematu nie zaśmiecajcie.
|
Cytuj:
|
ja nie bede pierwszy przepraszal bo to nie ja zaczalem klotnie
|
By the way
19:33 You see a closed door. It belongs to house 'Upper Swamp Lane 4'. Deatharaz owns this house. O ile się nie myle to był dom Khonsa~~ , to oznacza ze został hacked by Deatharaza? |
OMFG...
Wam coś strzeliło w łeb? Pierdolicie bez sensu, tylko po to żeby napisać jak najwięcej postów... @up Jakbyś chciał wiedzieć to Death~ ma ten domek już grubo 3 miechy... QWA i jak tu was nie krytykować jak ja sie powtrzymuje a to samo mnie ciągnie do tego jak tu takie debile są... OGARNIJCIE SIĘ!! TIBIA WYCIĄGA WAM MÓŻGI!!! @Ligus A co tu sie dzieje takiego, że nie można sie kłucić/krytykować, napewno ty mi nie zabronisz sie kłucić na tym forum, jedyny kto mi może zabronić to admin/moderator. Napewno nie ty. A jak wam zamkną temat, to trudno, zrobicie nowy. |
Cytuj:
@Edit Pierdole tego goscia... Fartuch jebany http://www.youtube.com/watch?v=Ca_p0MVLi-M |
20:23 Rekin Lord Vader [64]: im free now?
20:23 Pipao Rebelled [133]: Yes 20:23 Pipao Rebelled [133]: If one ppl atack u 20:23 Pipao Rebelled [133]: Msg me. Gz... ;) |
Cytuj:
Metal 4ever ..I.. |
@Rekin o.O wolny? nice? all sprzedales i 200k uzbierales?:D ja juz nie wiem co mam robic ale chyba zrobie tak jak ty;]
@Shinhoshu Poprostu brak mi slow na ciebie czloieku :D:baby::D Wez lepiej nie czytaj tego co te "debile" na tym forum pisza bo przeciez ty jestes zbyt madry i zbyt doswiadczony zeby takie glupoty czytac:) najlepiej wogole tu nie wchodz bo po co sie denerwowac takimi glupotami :) wez se najlepiej wbij na jakis serverek(tylko jakis bez noobow!!) wbij sobie 100 lvlek w 3 miesiace i ciesz sie zyciem:) naprawde to nie ma sensu zebys zadawal sie z ludzmi od siebie glupszymi i duzo mniej doswiadczonymi :) Cya i powodzenia w dalszej grze tak doswiadczonego gracza:cup: |
@up
A żebyś wiedział, że tak zrobie, ale bede dalej was krytykować bo mi to sprawia przyjemność, nawet mysle nad tym czy zrobić specjalny temat gdzie będę was krytykować. |
od razu po zalogowaniu....
21:14 Uncle Olaf [116]: nice job bro 21:14 Uncle Olaf [116]: ;D 21:15 Uncle Olaf [116]: enjoy your freedom 21:15 Uncle Olaf [116]: ^^ <w sumie to sie z artem lubimy> 21:12 Artzenho [167]: Omg unhunted =] 21:12 Artzenho [167]: ;@@@ |
Cytuj:
whoooooo |
@Shin~
Nie obchodzi mnie to :) pisz sobie co chcesz:> ciekawe kto to bedzie czytal.. temat tez sobie rob jaki chcesz.. tylko ciekawe kto na niego bedzie wchodzil :D8o @Rekin~ Gratki bro unhunta:) ja tylko czekam az sie Pipao wloguje i bedzie to samo here:) chyba ze cos sie zmieni i Pipao bedzie chcial 200 odemnie ;/ |
Cytuj:
A czy ja powiedziałem że zabraniam? :baby: Moderator czy Admin prędzej czy później i tak da ci bana choćby za to że w prawie każdym twoim poście są wulgaryzmy. Hmm... założysz temat w którym będziesz nas krytykować. Ok nie ma sprawy ale to w tym najbardziej odwiedzanych dziale. Aha ale jak będziesz pisać ten temat to zwróć uwagę na ortografię ;) bo niektórzy na tym forum są pod tym względem wrażliwi i może ci się za to dostać od innych. Pozdrawiam |
Rzotkiewka hacked...
|
No nie... dopadli Rzotka ;/
Name: Royal Michael Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 48 |
LoooooL best polski palek hacked ; (
owntibia rox = \ |
@up
no to juz wiemy kogo to sprawka, nikt nie powiedzial ze hakneli go przez owntibie |
Zastanawiam się tylko czemu do kurw* nędzy zawsze hackowani są Ci którzy nikomu sie nie zawadzają ...
Żeby hackli takiego skur**syna xeosnara Aff tym bardziej że Rzot był spoko typem ;< R.I.P[*] ;( |
@up
R.I.P.? lol... ja tam wierze ze Rzotkiew wroci i pokaze wszystkim co potrafi! ;d btw. ja mialem hacka 2 razy, co prawda niegdy nie wyczyscili mi konta do zera ani nie zjechali tyle lv ale nadal gram... |
Cytuj:
Character Information Name: Vake Stood Sex: male Profession: Paladin Level: 71 |
Cytuj:
A o błędy sie nie martw się, mam 5 z polskiego, tak jak i z większości przedmiotów. A jak nawet masz jakiś problem, to znajdź jakiś post w którym robie jakieś błędy ortograficzne... (powodzenia). btw, I widzicie jakie tu pro gracze grają, Vake stoi retired od 6 miechów-jak nie lepiej, i nadal jest best palek na silvie (nie mam nic do rzotka, bo on by go wyprzedził, gdyby nie hack) Ale nikt inny nie mógl o tym marzyć nawet, chyba że Rodo Shik jakby dalej gral po 18h dziennie, No i może Xenasei. :) |
Cytuj:
Dla mnie jest/byl napewno lepszy od ciebie Cya ;** @Up Gdybym ja gral napewno bym mial wiekszy lvl niz te ziomy o ktorych mowisz wiec moze nie gdybajmy; ) @Kelody, czy jak tma tobie, on nie umarl wiec nie pisz [R.I.P] ; ) @Dawerg, nie mow mi ze sie nabral na www.freeitems.hackme.pl albo na www.freeepak.ihackyou.com, ani zadnego gayloggera co wykrywa byle jaki antywir ;s |
@up
przekopal calego kompa i 0 sladow owntibii, nie wiem co to bylo/jest |
No super jeden z best friend hacked...
@Vake Nie denerwuj sie i tak nie grasz tym charem:p. |
Cytuj:
btw. Lepszej own tibi nie wykryjesz jakims ad-awerem czy tam jakims antywirem, sa do tego specjalne programy... |
Cytuj:
a tak wogole kim jestes? wparowujesz na forum tuz po hacku i zgrywasz cwaniaka o ile sie nie myle praktycznie wszystkie exploity nie dzialaja pod firefoxa/opere... a kto powiedzial ze ja mu powiedzialem zeby przeskanowal kompa? nie jestem glupi i wiem jak sie szuka owntibii w kompie... |
Michael sciagal nowa tibie z jakiejs .de strony. Kumpel przeskanowal i wykrylo trojana, a michaelowi nic...
|
Cytuj:
Rozumiesz czy wytlumaczyc ci to jeszcze inaczej? |
Cytuj:
Rekin porzyczyl od Rzotka 50k, tak wiec jak to uzbiera rzot na start bedzie mial cash :p |
next konto? co sie dzieje znow ban? X(
|
@DeGlord
Może za 2-3 lata. Tak jak Markizkiem czy jakoś tak... A rzotek jakby przeczytał tutorial to by do keyloggera nie doszło. ^^ |
Cytuj:
2Dawerg, ban bo jakiemus noobowi nawjezdzalem na priv i zraportowal mnie modowi :D |
@DeGlord
hehe girni mial 60ms, ale nikt o tym nie wiedzial ze vake stood to byl on71palek, pisalem ze to moj brat zeby mial pro odemnie. Teraz gra i ma 58lvl najtem.. i tak jestem pewien ze mnie przegoni w lvlu po wakacjach:] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |