![]() |
Problem w tym ze wiatraczki zmienialem 3tyg. temu i wycziscilem kompa dokladnie :/ ehh, ale tate tez to juz wkurza miec moze zainwestuje w kompa
|
Spartan Legion Going down?
Hail Demon Kauczuk huahuauhauhahuauhaha ;x moze wreszczie bedzie miec za swoje |
Cytuj:
|
DLACZEGO tylko Hlvl mają walczyć i bić SL??X(
|
23:44 Demon Kauczuk [152]: run
23:44 Ulbaard [147]: No 23:44 Ulbaard [147]: STANd 23:44 Demon Kauczuk [152]: run 23:44 Ulbaard [147]: U RETARD 23:44 Ulbaard [147]: STAND 23:44 Ulbaard [147]: ! :/ |
Masakra na Berylii. Hahahaha
@Kajn Chyba ten obrazek w podpisie bedziesz musial edytowac. :p |
Ogolnie cieszacy widok w Wave takich osob jak Mirso
|
http://rapidshare.com/files/45034851/xD.wav.html
(I want to turn the warbot on in blackd and the combo ;D;D) (Pamietasz - Dawidku koncz juz :D, tato ale jest wazna wojna bukowno sie bije) Bukowno Ts :d |
Jaki wynik wojny? Bo mnie trochę czasu nie było.
|
Cytuj:
|
Przeciez to jest caly czas jedna i ta sama wojna(tylko nazwy gildi sie zmieniaja...) i to sie chyba nigdy nie skonczy...
|
Skonczy sie tylko potrzeba do tego jeszcze wiele wiele czasuu xD
|
Owszem skonczy sie tylko jest jeden problem ;/ (sparta ma jeszcze sporo GP) xD:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kauczuk słyszałem ,że grałeś w piłke.XDDDDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i kolejne upokorzenie Spartanow przez Wave B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm , a kto pamięta czasy jak Komanndoos miał Pro u Kajna na 80 lvlu :P ,a Kauczuk lizał dupe wszystkich z dzisiejszego Wave ;p?:)
|
Byna zawalczyl i padl
Bede za 2tyg. juz raczej z paccem ;p |
Nie wiem co wam takeigo zrobilem ze mnie ubilisice, akcja dobra, szkoda tylko ze nie potrafiliscie trapnac :P. Trapneliscie tylko dlatego ze myslalem ze Alzir to rowny gosc....
|
No nie! Polacy zabijaja polakow? Jakis sens w tym jest? ( nie chodzi mi tu o bak family) tylko firebleda
|
Cytuj:
|
@KAUCZUK
Fajnie z wami było a teraz wypad na furore |
Cytuj:
|
Teraz przyjdzie czas na "wypominki", więc jeśli wczesniej ktos był przeciwko nam , pomagal spartanom , byl w bukowno lub cos takiego to TERAZ PRZYJDZIE CZAS ZAPŁATY! I nie płaczcie teraz ze Wave to PA.
|
up@
Tak tak taką wspominkom był Gold~~ :) |
rev'ico widze ze ladnie z lvl jedziecie, nie pierdolicie sie...
btw. A co sie stalo z Triadne?? :> |
No jadą z koxem co się pierdolić będą:P Jak teraz Rev~ robi sam więcej expa niż SL obcenie w całości :D no cóż może kiedyś wróce na Berylie....a póki co zapraszam do lektury na hunted.pl :) ^.^ :) pozdro.
//Okrześ //Mustak'the wine //Last Draxing (R.I.P.) //Shiva'ramo (Sold).... |
@Ok'rzes
Troche tam popiepszyles z tymi szwedami :P KH skladalo sie glownie z hiszpanow i kilku szwedow, potem po pokonaniu ls hiszpanie poszli do spartan legion a szwedzi do right. Oczywiscie byly male wyjatki.. Jakie to chyba nie musze wspominac.. ;D |
No tak troszkę pomyliłem się ale głównie chodziło o szwedów ;/ w sumie miałem natchnienie ;D :D cóż.... jak myślicie wogóle opłaca się wracać na Berylie ?? ;S Bo może będe mieć takowy zamiar.
//Draxing RIP |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1 zawsze pierdolilem cale "Bukowno" a po 2 jestem z Krakowa xD |
Cytuj:
|
Ciezko bedzie wam wygrac, KH ma nieskonczone zaplecze finansowe i pelno wybotowanych charow.Jedyna szansa w tym ze sobie odpuszcza ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |