![]() |
Cytuj:
omg wiesz co Ci powiem? ze zachowujesz się jak dzieciak... dziecko które ma najwyżej 8-10 lat a ten txt to jest po porostu żal (nigdy nie używałem tego słowa ale kiedyś trzeba zacząć).... więc może trochę się zastanowisz nad swoimi wypowiedziami?? .... |
Cytuj:
Ale to bardzo dużo pomaga :) Wy trzymacie sie w kupce i tak padacie :) |
Cytuj:
//Metek. |
Cytuj:
|
Ale tutaj dziś cicho :P
|
Inwestor Zbanowany
Szkoda że nie Elmo :( ( ale na Ciebie też przyjdzie czas ) @up Chickeny siedzą w PZ to cicho :D |
@Up
Watpie, uwazam ze posty napisane przez elmo sa tu na najwyzszym poziomie i bardzo przyjemnie sie je czyta :> Zreszta wy prezentujecie swoj styl (ZAORAC ZYDA!!11one1!1!!!) a on jest jedna z nielicznych tu osob ktora ma w sobie kulture :) Pzdr. |
Cytuj:
Wojna@ PO ostatnim OB, EM nie ma wogule w Tibi. Bawią się na TS jak i my ;) |
Cytuj:
Zastanów sie co mówisz |
Cytuj:
|
Z tego co widzę to ze 100% piszących w tym topicu może z 10% ma odrobine kultury. Róbcie tak dalej a znowu zamkną temat i reszta forum będzie miała z was polew bo nie umiecie normalnie dyskutowac na temat wojny tylko jak małe dzieciaczki :)
|
[CHAR]Estrella Aline[/CHAR]
Jul 07 2007, 20:57:39 CEST Killed at Level 120 by [CHAR]Sir Croy[/CHAR] and by [CHAR]Friiko Pall[/CHAR] GZ :) |
Jednym słowem em sie zdołowało ;'(
edit: @down Nic nowego :o |
Noobchary ludzi z aldory w wojnie na furorze > all
|
CO die please
|
Cooo Rulez Sobie Expi Tryryry
|
[CHAR]Avitarr[/CHAR]
Jul 13 2007, 05:47:08 CEST Killed at Level 83 by [CHAR]Sir Croy [/CHAR]and by a dragon lord ;] @Edit I jeszcze jeden frag [CHAR]Xrio Iguin[/CHAR] Jul 15 2007, 23:54:51 CEST Killed at Level 113 by [CHAR]Gerrell[/CHAR] and by [CHAR]Lady Galfi[/CHAR] |
Jestem za CO, mam rl ziomków w CO i..?
150+ u*******a 20lvla na fraga bo sam sie wjebal na resp..HAIL PA Wątpie w was coraz bardziej,.... |
[CHAR]Elril[/CHAR]
Jul 19 2007, 11:11:31 CEST Killed at Level 127 by [CHAR]Benny Bonge[/CHAR] and by [CHAR]Xexran[/CHAR] Co by nie było bedzie bardzo miło... Hail EM _/ |
O.o czyli jednak jeszcze ktos sie loguje na Aldore ;d GZ :)
|
ty się tak nie ciesz "kozaczku" ... zobaczymy co będzie dziś o 18 8o8o8o8o
|
Cytuj:
|
Opena chyba nie bylo, bo nikt nie padl. CO zaczyna sie obijac
[CHAR]Eleik Roon[/CHAR] +569,044 [CHAR]Benny Bonge[/CHAR] +505,944 [CHAR]Ares Deathbringer [/CHAR]+1,288,849 |
Cytuj:
Dziekuje za uwage.!! |
|
Kogo tam leja bo nie widzę?
|
"elril.jpg" myslenie nie boli
|
Ma ktos moze jakies filmiki (rec) z fragami z wojny?:confused: Chodzi mi o te nowsze fragi.
|
Kochanie, popatrz w dział: filmy. Opcja szukaj też nie boli ....
|
Makaveli znowu wracasz ze swoją głupotą?
|
|
Victoris
"Nigdy mi nie spadnie 100 lvl" dziekuje za kase i runki |
Co on blessów nie miał?
|
Blessów nie miał, natomiast w bp mial 50k....
|
Lool xDDDDDDDDD
|
Hmmm nikt nic nie pisze to ja napisze :D
na aldorze na razie spokój niektórzy expia a inni siedzą w pz :D Pozdro dla wszytskich ;) |
Dragon Lair w Venore zajęte przez CO xD ... 71 ek Rs stoi na drodze ;]
Pytam sie Go do kiedy zajęte a on " do końca wakacji " xp hah Ostr Ostro :P Pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
i niby co napiszesz na tym forum? ze d-lair jest zajęty.. i nie pozwalają Ci expić?:| przecież to nawet śmiesznie brzmi ;o |
Cytuj:
Debil..... //Metek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |