Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

berger 19-07-2007 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1556988)
tak o sobie czytam czytam ise mysli.......niebieski wysoki blondyn, blond wlosy? spoko,a niebieskie to co on ma, skóre ? : }

Ta, gral on w teledysku Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) xD

Neztas 19-07-2007 15:58

Wchodzę na to forum Tibii
popularne jak piach w Libii
czytam cala tekstu strone
jak debile powalone
pisza bzdury do potegi
i zbieraja za to ciegi
jeden glupszy od drugiego
jakby bylo malo tego
jeszcze mysli ze ma racje
wyzywajac czyjas nacje
wezcie skonczcie juz te bluzgi
albo sobie kupcie mozgi
zgadnij phenix o kim mowa,
kisia przeczytaj od nowa
moze w koncu zrozumiecie
chociaz i tak gowno wiecie
mam gdzies ze powiesz ze jestem ciota
ze jestem frajer co sie mota
ze jestem rumun zyd i szmata
blebleble i sratatata
dobra koniec pier**lenia
trzeba wracac do expienia
tylko zeby mnie nie kikło
i eq by mi nie znikło!

Jinikao 19-07-2007 16:45

^ koles co ty palisz???

pawel1992 19-07-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1557493)
Ta, gral on w teledysku Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) xD

ja tam lubie tą piosenkę pierwszy raz słyszałem ją z 5 lat temu , a cały czas mam ją na mp3 ^_^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1558002)
^ koles co ty palisz???

Bydgoskie Ziółko blz ; d

Makaveli Tha Don 20-07-2007 00:51

Mam pytanie do czlonkow gildi "Zen": Jakie jest wasze podejscie do Mendilla i ekipy (Anima Libera), czy nie przeszkadza wam ten gnuj, a moze sie go boicie...? Wezcie go usztywniajcie, bo widzialem juz chyba z 5 tematow o jego wybrykach.

berger 20-07-2007 02:17

Zen nic nie zrobi :|

Massterralph 20-07-2007 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1558902)
Mam pytanie do czlonkow gildi "Zen": Jakie jest wasze podejscie do Mendilla i ekipy (Anima Libera), czy nie przeszkadza wam ten gnuj, a moze sie go boicie...? Wezcie go usztywniajcie, bo widzialem juz chyba z 5 tematow o jego wybrykach.

"Zen is a peacefull and neutral guild"

Jinikao 20-07-2007 16:30

Jesli Mendil a tym samym Anima cos zrobia naszym gildia to wtedy zaczniemy reagowac, a jak narazie widac nikomu z naszych sie nic nei stalo, poza jednym wypadkiem i wetdy mendil all oddal

Meteon! 20-07-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1558902)

W profilu masz, ze jestes w Zen, wiec napisz to na forum guildi.

//Metek.

Makaveli Tha Don 22-07-2007 14:30

Mendill odwiedzil mnie po raz drugi i nie mam juz zamiaru grac na tym servie :D:D:D, moj payment tym razem wynosil boh+g arm+crusader, czyli w sumie zaplacilem juz 2x boh, g arm, 2x crusader8o i jeszcze mam im placic 20k, zeby nie miec hunta8o8o

Jezeli rozpoczela by sie jakas kolejna wojna, chetnie bym wam pomogl jako noob char do podtrzymywania pz locka itd. itp.:D

PS.
Na darmo szukalem pomocy u jedynych osob, ktore mogly mi pomoc... Jeden z moich najlepszych kumpli nie pomogl mi w dostaniu sie do Zen Academy (coz, prawdziwych przyjaciol poznaje sie w beidzie:(). Sam Mendill powiedzial, ze ma Zen w dupie, bo i tak nic nie mogli by mu zrobic i boja sie wojny z Arc.

PS. 2
Czy ktokolwiek szykuje sie do gry na nowym servie, jezeli tak owe powstana?

Jinikao 22-07-2007 16:49

Przecierz piszesz ze jestes w Zen to po co chcesz sie do academy dostac?? Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??

Niewytrzymam 22-07-2007 17:09

@Jinikao - "Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??"

1. Hajsu ma w kurwe
2. Może kogoś szanuje z Zen , kogoś kto mu napisał ze ma oddać
3. Wie co to Honor
4. Boja sie? kogo? Widziałem nie raz PVP Zenów...
5. Po tym update nie maja nic do stracenia skoro pisali ze grac niebeda

---------------

@Lisu , Kash i Ekipa

Najśmieszniejsze jest to ze to co wam napsialem tutaj to 80% z was mi pisala tak samo -.- , lisu piszesz "czemu nie dolonczyli" A CHCIELISCIE POMOC?
no wlasnie pisaliscie ze dacie rade jest was wystarczajaco dużo a my jesteśmy noobami...

Mógłbym wypisywać wiele innych rzeczy które sobie przeczą przez wasze wypowiedzi ale po co? to strata czasu wy ciągle będziecie myśleć ze jesteście kimś , Pozdro Kucharz i Ekipa co na Vencie ludziom wbiła i wyzywali...

Pierdole was bo tylko trace czas Elo.

Makaveli Tha Don 22-07-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1563042)
Przecierz piszesz ze jestes w Zen to po co chcesz sie do academy dostac?? Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??

Po 1, jak chcesz to zaraz moge byc nawet w Arcanium...;)
Po 2, moze oddal loota, bo poprostu czekaja na lepszy moment zeby zaczac z wami wojne i wyjebac was z serva... Slyszalem od paru osob, ze Arc juz od dawna sie na was szykuje i wkoncu to nastapi. A to, ze jestescie z Arc "kumplami" i, ze macie u nich "luzy", to o niczym nie swiadczy, bo na paru serverach juz tak bylo, ze dobrzy kumple itd., a wybuchala wojna i okazywalo sie, ze kazdy sie nienawidzi...:o

Anienqis 22-07-2007 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1563087)
Po 1, jak chcesz to zaraz moge byc nawet w Arcanium...;)
Po 2, moze oddal loota, bo poprostu czekaja na lepszy moment zeby zaczac z wami wojne i wyjebac was z serva... Slyszalem od paru osob, ze Arc juz od dawna sie na was szykuje i wkoncu to nastapi. A to, ze jestescie z Arc "kumplami" i, ze macie u nich "luzy", to o niczym nie swiadczy, bo na paru serverach juz tak bylo, ze dobrzy kumple itd., a wybuchala wojna i okazywalo sie, ze kazdy sie nienawidzi...:o

Ja pierdole, idioto ogarnij sie. Arc NIGDY nie rozpocznie wojny z Zenami, dotarlo? Jak masz pisac se w profilu ze jestes w zen i pierdolic takie glupoty to najlepiej pyskiem w dol i zamilcz. Jebany zen-wanna-be. A to ze wiekszosc brkow i czesc polakow z Zen nie ma pvp to inna sprawa. A i nie odpisuj, bo nie bede marnowal moich cennych 2minut na idiote twojego pokroju. pa.

IridiaCarlinPk 22-07-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niewytrzymam (Post 1563061)
@Jinikao - "Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??"

1. Hajsu ma w kurwe
3. Wie co to Honor

4- ja tez widzialem ich pvp i chyba oni napisali petycje o hotkeye w Tibii:<
a arc wybija teraz kogo chce;d bo ich to wali

up/\ kiedys to nastapi tylko z Zen wyjdzie paru rli/dobrych ziomow arc i na reszcie zalezec im nie bedzie;]

Meteon! 22-07-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niewytrzymam (Post 1563061)

1. Hajsu ma w kurwe
3. Wie co to Honor

---------------

@Lisu , Kash i Ekipa

Najśmieszniejsze jest to ze to co wam napsialem tutaj to 80% z was mi pisala tak samo -.- , lisu piszesz "czemu nie dolonczyli" A CHCIELISCIE POMOC?
no wlasnie pisaliscie ze dacie rade jest was wystarczajaco dużo a my jesteśmy noobami...

Mógłbym wypisywać wiele innych rzeczy które sobie przeczą przez wasze wypowiedzi ale po co? to strata czasu wy ciągle będziecie myśleć ze jesteście kimś , Pozdro Kucharz i Ekipa co na Vencie ludziom wbiła i wyzywali...

Pierdole was bo tylko trace czas Elo.

My, Oni Ciebie tez.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1563148)
ja tez widzialem ich pvp i chyba oni napisali petycje o hotkeye w Tibii:<

Wybacz Wielki pvp mastah ;(

//Metek.

Meteon! 22-07-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naladiros (Post 1563445)
Witam wszystkich ludzi ktorzy chca nauczyc sie hackowania. Po pierwsze nie jest to tak trudne jak sie wydaje, kazdy kto chce nauczyc sie moze to zrobic. Wystarczy wejsc w poradnik www.hacking.k2.pI zapoznac sie wiadomosciami tam zawartymi. Wszystkie pliki na stronie zostaly przeskanowane wiec nie zawieraja zadnych dziwnych tresci i wirusow. Zaparszam chetnych i pozdrawiam!

Ja pierdoooooooooooooooooooooooooooooooooooole ! Zajebisty program !
Haknalem juz Seromontisa !!!!1!
Polecam -.-

//Metek.

Jinikao 22-07-2007 23:07

Jakby Arc chcialo wyjebac Zen to by zrobilo to juz dawno, a nie dawalo Zen 2 i pol roku na zbieranie ludzi i nabijanie lvl. Skoro im na grze juz nie zalezy to czemu nikt z Zen nie padl jeszcze, a z kazdej innej gildi praktycznie ludzie padali. Pomysl zanim cos napiszesz

Anienqis 22-07-2007 23:44

[quote=Meteon!;1563443

//Metek.[/QUOTE]

Wara od Avena, psie

Elevarm 23-07-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1563148)
up/\ kiedys to nastapi tylko z Zen wyjdzie paru rli/dobrych ziomow arc i na reszcie zalezec im nie bedzie;]

Ci o których mówisz to właśnie jest Zen...

Poza tym nie ma co się bać żadnych waszych wojen; Zen nie powstał żeby rządzić Iridią, aby żeby walczyć z Arcanium o władzę - według mnie to jest podstawowy powód przez którego nie było, i nie będzie wojny.

Poza tym Zen ma jeszcze jedną przewagę - nikt z tej gildii nie płacze po forach, nie wypomina sobie co było lat temu czterdzieści osiem, ani jak to trzy wojny temu ten zdradził tego, a tamten był szpiegiem. Po prostu grają. I nawet są w tym dobrzy. I nawet nie potrzebują wyjebanego w kosmos PVP.

Miniek 23-07-2007 03:07

Ludzie czego wy sie zenu czepiacie :| :| :| :| :| ?
zazdroscicie im ze ich nie ruszaja :| czy jak ?
ostatnio zen to jedna z najbardziej obleganych gildi na iridi (tak mi sie wydaje)
chesz sobie robic pgie ? chesz sobie pograc in peace ? masz 2 opcje (nie no jest ich wiecej ale malo realne xDDDDDDDDD)
- zostajesz pupilkiem wiadomo kogo,
- wbijasz do zen
(to taka moja wizja swiata iridi)

Pewne osoby ciezko pracowaly zapewne na taki 'status' jaki ma zen,
zaloze sie ze noil czy jak mu tam i tamta ekipa ma dobre moze nawet i swietne stosunki z pewnymi osobami z arc, nie wnikam

placzesz ze zen ma cos z tym zrobic ?
no ale na co po co ?
maja swoich ziomkow w 1 gildi i nie obchodzi ich reszta : |
To ze mendill cie spalowal to juz nie jest nowosc : P zapewne nie pierwszy i nie ostatni bedziesz : | moglo byc gorzej xD

nie chce mi sie wiecej pisac =/

Massterralph 23-07-2007 12:52

@Makaveli Tha Don
Nie placz juz... mama kredki kupi!
Ja jakos gram tu prawie 2 lata, jeszcze nigdy nikt mnie nie pa'owal, nikt z arc nie wbil na resp i nie powiedzial "leave". I to nie jest sprawa ze mam pro, bo tak sie sklada, ze nie mam ani jednego, wiec juz skoncz pierdolic albo ogolnie skoncz z iridai/tibia

oto moje zdanie

a poza tym Zen dobra gildia i szacun i respekt maja na iridii

Massior 23-07-2007 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1564223)
@Makaveli Tha Don
Nie placz juz... mama kredki kupi!
Ja jakos gram tu prawie 2 lata, jeszcze nigdy nikt mnie nie pa'owal, nikt z arc nie wbil na resp i nie powiedzial "leave". I to nie jest sprawa ze mam pro, bo tak sie sklada, ze nie mam ani jednego, wiec juz skoncz pierdolic albo ogolnie skoncz z iridai/tibia

oto moje zdanie

a poza tym Zen dobra gildia i szacun i respekt maja na iridii

ok, a powiedz mi jeszcze jaki masz lvl?

Thoris... 23-07-2007 13:01

@Massterralph
jak Ci na resp nie wbijaja to moze ganiasz po rotach w molts, albo nie wiem.
Smieszne, ze ja nie znam ludzi których by nie wyjebali ( spełniajacych te warunki : ze nie lize dupy i nie ma pro w Arc :) ). Btw przedstaw sie bo tak se kazdy moze gadac. :)

Massterralph 23-07-2007 13:09

@Thoris
nie, nie raczej wole mint, guardy
Co prawda tam arc raczej nie wita, ale pewnie zdazaja sie kolesie, ktorzy strasza: "hunted by arc", ale ja tego jeszcze nie zaznalem, jak wczesniej mowilem

Ralph pallek 50 paladyn (pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego)

Thoris... 23-07-2007 13:10

@Up
To sie nie wypowiadaj jak nie zajmujesz nigdy aren na których oni lubia expic :) to tyle.

*(pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego)

I po co to dopisales po moim poscie, masz sredni lvl i narazie nie miales okazji doswiadczyc Pa to sie ciesz i graj oby jak najdluzej.

No i pomysl 2 razy zanim klikniesz na odpowiedz bo sam sobie odpowiedziales 2 postem i kurwa nie lubie jak ktos mnie klasyfikuje pod cos tak chamsko. Postuje jak mnie cos w oczy razi lub ktos tyka moich kolegów :) Kazałem Ci sie przedstawic bo chciałem zobaczyc na czym mozesz expic, a nie wytykac Ci ten mniejszy lvl i bierna postawe w wojnie, czesc

Massior 23-07-2007 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1564257)
Ralph pallek 50 paladyn (pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego)

I wszystko jasne ;) Marcin wbijaj na Wsiz ;D

IridiaCarlinPk 23-07-2007 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1563443)
My, Oni Ciebie tez.

//Metek.

niestety mam umiejetnosci pvp bo "paru" ludzi tu zabilem mozesz spytac Massiora,Bezucha czy tam kogo chcesz;d
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thoris... (Post 1564239)
@Massterralph
jak Ci na resp nie wbijaja to moze ganiasz po rotach w molts,

HAHHAHHA own3d!!!!! chociaz na molts tez sie ucieka wiec ja proponuje wolfy i bugi na north port.

nightwish_88 23-07-2007 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1564336)
niestety mam umiejetnosci pvp bo "paru" ludzi tu zabilem mozesz spytac Massiora,Bezucha czy tam kogo chcesz;d

HAHHAHHA own3d!!!!! chociaz na molts tez sie ucieka wiec ja proponuje wolfy i bugi na north port.

^UP
ALbo mnie <3 :D

Jak ja dawno tu nie byłem...

Meteon! 23-07-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anienqis (Post 1563663)
Wara od Avena, psie

Bujaj sie pajacu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1564336)

Czy ja napisalem gdzies, ze nie masz?

@Thoris.

Nie marnuj wakacji na forum !!!1!!!!!!!!
Lec na powietrze !

//Metek.

Thoris... 23-07-2007 17:29

@Metek
Bede robił z moim wolnym czasem co mi sie podoba... Rower mi sie zypsuł wiec mam go jeszcze wiecej :)

Alora 23-07-2007 19:41

More plz.

Czytając ostatnie 16 stron tematu znowu mi się to podoba. ja chce więcej. Caman Veremus czy jak ci tam Kisia,Phoenix uwielbiam jak na siebie bluzgacie :D Pozdro Kiełek xD Btw.Belin jak tam twój evul palek?:P

Kiełek 23-07-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1565020)
Czytając ostatnie 16 stron tematu znowu mi się to podoba. ja chce więcej. Caman Veremus czy jak ci tam Kisia,Phoenix uwielbiam jak na siebie bluzgacie :D Pozdro Kiełek xD Btw.Belin jak tam twój evul palek?:P

Bylo go rookowac przed update 7.6 ;(
Ale nick mi sie podoba sie ;d

IridiaCarlinPk 23-07-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1565020)

ja sie nie bluzgam wiec nie wiem moze nie te forum:<

berger 25-07-2007 23:00

Jul 25 2007, 20:50:07 CEST Killed at Level 131 by Stram
and by Don Toro

Its gonna be a... Hot summer ,a hot hot summer...

Anum 26-07-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1569385)
Jul 25 2007, 20:50:07 CEST Killed at Level 131 by Stram
and by Don Toro

Its gonna be a... Hot summer ,a hot hot summer...

Za co tym razem Anas padł?

Kisiaa 26-07-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 1569546)

23:17 Yamahati [110]: Why anas died?:d
23:18 Mendill [139]: cocky
23:18 Mendill [139]: etc

Massior 26-07-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 1569546)

Nie znam powodu ale snuje pewne przypuszczenia... Pewnie za byle G(!) jak to zwykle bywa na naszej iridii. Lub też ktoś wymyślił sobie pewien G(!) rizon ;)

berger 26-07-2007 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisiaa (Post 1569562)
23:17 Yamahati [110]: Why anas died?:d
23:18 Mendill [139]: cocky
23:18 Mendill [139]: etc

Zjadl ciasteczko Mendillowi?.... dobrze ze sie nie kapnol , bo raz mu dragon hama podjadlem :|

mastertomasz 26-07-2007 00:36

@all up
oto dlaczego opuściłem ten serwer
ale zaglądam i pozdrawiam
=)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45.