![]() |
Cytuj:
|
Wchodzę na to forum Tibii
popularne jak piach w Libii czytam cala tekstu strone jak debile powalone pisza bzdury do potegi i zbieraja za to ciegi jeden glupszy od drugiego jakby bylo malo tego jeszcze mysli ze ma racje wyzywajac czyjas nacje wezcie skonczcie juz te bluzgi albo sobie kupcie mozgi zgadnij phenix o kim mowa, kisia przeczytaj od nowa moze w koncu zrozumiecie chociaz i tak gowno wiecie mam gdzies ze powiesz ze jestem ciota ze jestem frajer co sie mota ze jestem rumun zyd i szmata blebleble i sratatata dobra koniec pier**lenia trzeba wracac do expienia tylko zeby mnie nie kikło i eq by mi nie znikło! |
^ koles co ty palisz???
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam pytanie do czlonkow gildi "Zen": Jakie jest wasze podejscie do Mendilla i ekipy (Anima Libera), czy nie przeszkadza wam ten gnuj, a moze sie go boicie...? Wezcie go usztywniajcie, bo widzialem juz chyba z 5 tematow o jego wybrykach.
|
Zen nic nie zrobi :|
|
Cytuj:
|
Jesli Mendil a tym samym Anima cos zrobia naszym gildia to wtedy zaczniemy reagowac, a jak narazie widac nikomu z naszych sie nic nei stalo, poza jednym wypadkiem i wetdy mendil all oddal
|
Cytuj:
//Metek. |
Mendill odwiedzil mnie po raz drugi i nie mam juz zamiaru grac na tym servie :D:D:D, moj payment tym razem wynosil boh+g arm+crusader, czyli w sumie zaplacilem juz 2x boh, g arm, 2x crusader8o i jeszcze mam im placic 20k, zeby nie miec hunta8o8o
Jezeli rozpoczela by sie jakas kolejna wojna, chetnie bym wam pomogl jako noob char do podtrzymywania pz locka itd. itp.:D PS. Na darmo szukalem pomocy u jedynych osob, ktore mogly mi pomoc... Jeden z moich najlepszych kumpli nie pomogl mi w dostaniu sie do Zen Academy (coz, prawdziwych przyjaciol poznaje sie w beidzie:(). Sam Mendill powiedzial, ze ma Zen w dupie, bo i tak nic nie mogli by mu zrobic i boja sie wojny z Arc. PS. 2 Czy ktokolwiek szykuje sie do gry na nowym servie, jezeli tak owe powstana? |
Przecierz piszesz ze jestes w Zen to po co chcesz sie do academy dostac?? Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??
|
@Jinikao - "Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??"
1. Hajsu ma w kurwe 2. Może kogoś szanuje z Zen , kogoś kto mu napisał ze ma oddać 3. Wie co to Honor 4. Boja sie? kogo? Widziałem nie raz PVP Zenów... 5. Po tym update nie maja nic do stracenia skoro pisali ze grac niebeda --------------- @Lisu , Kash i Ekipa Najśmieszniejsze jest to ze to co wam napsialem tutaj to 80% z was mi pisala tak samo -.- , lisu piszesz "czemu nie dolonczyli" A CHCIELISCIE POMOC? no wlasnie pisaliscie ze dacie rade jest was wystarczajaco dużo a my jesteśmy noobami... Mógłbym wypisywać wiele innych rzeczy które sobie przeczą przez wasze wypowiedzi ale po co? to strata czasu wy ciągle będziecie myśleć ze jesteście kimś , Pozdro Kucharz i Ekipa co na Vencie ludziom wbiła i wyzywali... Pierdole was bo tylko trace czas Elo. |
Cytuj:
Po 2, moze oddal loota, bo poprostu czekaja na lepszy moment zeby zaczac z wami wojne i wyjebac was z serva... Slyszalem od paru osob, ze Arc juz od dawna sie na was szykuje i wkoncu to nastapi. A to, ze jestescie z Arc "kumplami" i, ze macie u nich "luzy", to o niczym nie swiadczy, bo na paru serverach juz tak bylo, ze dobrzy kumple itd., a wybuchala wojna i okazywalo sie, ze kazdy sie nienawidzi...:o |
Cytuj:
|
Cytuj:
a arc wybija teraz kogo chce;d bo ich to wali up/\ kiedys to nastapi tylko z Zen wyjdzie paru rli/dobrych ziomow arc i na reszcie zalezec im nie bedzie;] |
Cytuj:
Cytuj:
//Metek. |
Cytuj:
Ja pierdoooooooooooooooooooooooooooooooooooole ! Zajebisty program ! Haknalem juz Seromontisa !!!!1! Polecam -.- //Metek. |
Jakby Arc chcialo wyjebac Zen to by zrobilo to juz dawno, a nie dawalo Zen 2 i pol roku na zbieranie ludzi i nabijanie lvl. Skoro im na grze juz nie zalezy to czemu nikt z Zen nie padl jeszcze, a z kazdej innej gildi praktycznie ludzie padali. Pomysl zanim cos napiszesz
|
[quote=Meteon!;1563443
Wybacz Wielki pvp mastah ;( //Metek.[/QUOTE] Wara od Avena, psie |
Cytuj:
Poza tym nie ma co się bać żadnych waszych wojen; Zen nie powstał żeby rządzić Iridią, aby żeby walczyć z Arcanium o władzę - według mnie to jest podstawowy powód przez którego nie było, i nie będzie wojny. Poza tym Zen ma jeszcze jedną przewagę - nikt z tej gildii nie płacze po forach, nie wypomina sobie co było lat temu czterdzieści osiem, ani jak to trzy wojny temu ten zdradził tego, a tamten był szpiegiem. Po prostu grają. I nawet są w tym dobrzy. I nawet nie potrzebują wyjebanego w kosmos PVP. |
Ludzie czego wy sie zenu czepiacie :| :| :| :| :| ?
zazdroscicie im ze ich nie ruszaja :| czy jak ? ostatnio zen to jedna z najbardziej obleganych gildi na iridi (tak mi sie wydaje) chesz sobie robic pgie ? chesz sobie pograc in peace ? masz 2 opcje (nie no jest ich wiecej ale malo realne xDDDDDDDDD) - zostajesz pupilkiem wiadomo kogo, - wbijasz do zen (to taka moja wizja swiata iridi) Pewne osoby ciezko pracowaly zapewne na taki 'status' jaki ma zen, zaloze sie ze noil czy jak mu tam i tamta ekipa ma dobre moze nawet i swietne stosunki z pewnymi osobami z arc, nie wnikam placzesz ze zen ma cos z tym zrobic ? no ale na co po co ? maja swoich ziomkow w 1 gildi i nie obchodzi ich reszta : | To ze mendill cie spalowal to juz nie jest nowosc : P zapewne nie pierwszy i nie ostatni bedziesz : | moglo byc gorzej xD nie chce mi sie wiecej pisac =/ |
@Makaveli Tha Don
Nie placz juz... mama kredki kupi! Ja jakos gram tu prawie 2 lata, jeszcze nigdy nikt mnie nie pa'owal, nikt z arc nie wbil na resp i nie powiedzial "leave". I to nie jest sprawa ze mam pro, bo tak sie sklada, ze nie mam ani jednego, wiec juz skoncz pierdolic albo ogolnie skoncz z iridai/tibia oto moje zdanie a poza tym Zen dobra gildia i szacun i respekt maja na iridii |
Cytuj:
|
@Massterralph
jak Ci na resp nie wbijaja to moze ganiasz po rotach w molts, albo nie wiem. Smieszne, ze ja nie znam ludzi których by nie wyjebali ( spełniajacych te warunki : ze nie lize dupy i nie ma pro w Arc :) ). Btw przedstaw sie bo tak se kazdy moze gadac. :) |
@Thoris
nie, nie raczej wole mint, guardy Co prawda tam arc raczej nie wita, ale pewnie zdazaja sie kolesie, ktorzy strasza: "hunted by arc", ale ja tego jeszcze nie zaznalem, jak wczesniej mowilem Ralph pallek 50 paladyn (pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego) |
@Up
To sie nie wypowiadaj jak nie zajmujesz nigdy aren na których oni lubia expic :) to tyle. *(pewnie bedziecie mnie jezdzic jak kazdego na tym forum, ktory nie jest walczyl w wojnach...i nie ma lvlu wyskokiego) I po co to dopisales po moim poscie, masz sredni lvl i narazie nie miales okazji doswiadczyc Pa to sie ciesz i graj oby jak najdluzej. No i pomysl 2 razy zanim klikniesz na odpowiedz bo sam sobie odpowiedziales 2 postem i kurwa nie lubie jak ktos mnie klasyfikuje pod cos tak chamsko. Postuje jak mnie cos w oczy razi lub ktos tyka moich kolegów :) Kazałem Ci sie przedstawic bo chciałem zobaczyc na czym mozesz expic, a nie wytykac Ci ten mniejszy lvl i bierna postawe w wojnie, czesc |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ALbo mnie <3 :D Jak ja dawno tu nie byłem... |
Cytuj:
Cytuj:
@Thoris. Nie marnuj wakacji na forum !!!1!!!!!!!! Lec na powietrze ! //Metek. |
@Metek
Bede robił z moim wolnym czasem co mi sie podoba... Rower mi sie zypsuł wiec mam go jeszcze wiecej :) |
More plz.
Czytając ostatnie 16 stron tematu znowu mi się to podoba. ja chce więcej. Caman Veremus czy jak ci tam Kisia,Phoenix uwielbiam jak na siebie bluzgacie :D Pozdro Kiełek xD Btw.Belin jak tam twój evul palek?:P
|
Cytuj:
Ale nick mi sie podoba sie ;d |
Cytuj:
|
Jul 25 2007, 20:50:07 CEST Killed at Level 131 by Stram
and by Don Toro Its gonna be a... Hot summer ,a hot hot summer... |
Cytuj:
|
Cytuj:
23:18 Mendill [139]: cocky 23:18 Mendill [139]: etc |
Cytuj: