Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Kolbus 13-06-2007 00:50

Nooootop Ty warjatkooo, zostaw te niewinne dzieci :o :D

btw. Użytkowników czytających ten temat: 37 (zarejestrowanych: 20, gości: 17)

ahuehuehuehue

font 13-06-2007 00:52

Lindlay, oszukuj sie dalej, chciales wojny to masz...
hyh, sie nie wyplacisz na paymenta i blessy

Arm 13-06-2007 00:53

Lamusini i jego gildia okazala sie najwiekszymi kurwami na servie... zaplacilismy im a oni sie i tak wbili do war;]

Kolbus 13-06-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1482300)
Lamusini i jego gildia okazala sie najwiekszymi kurwami na servie... zaplacilismy im a oni sie i tak wbili do war;]

Nie mów na mnie kurwa jak mnie nie znasz, bo przyjadę na ten twój zajebany gównem stragan i będziesz srał i rzygał tymi pomarańczami. elo

Arm 13-06-2007 00:58

Ty chcialbys grozic ? Wez przestan bo sie zesrasz ;]

Nacpany_Wlodek 13-06-2007 00:59

Dzięki Amirez,bo teraz szybciej powklejam te fragi.

font 13-06-2007 00:59

heh, odezwal sie honor w lindlayu... dalej nie rozumiesz ze jestes za tempy zeby grac na arcani, a co dopiero rzadzic?

p.s.
skoncz z tymi usmieszkami na koncu postow, bo sa tak samo zalosne jak ty

Kolbus 13-06-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1482305)
Ty chcialbys grozic ? Wez przestan bo sie zesrasz ;]

Nie potrzebuje wirtualnej mocy, żebyś mi pałe robił pod ladą śmierdzielu, a od kurew to wyzywaj kogoś ze swojej rodziny chłopcze z falistej tektury.

Terrified 13-06-2007 01:01

A ty Kolba pierdolona wez zamknij ryj bo kurwa jeszcze nie raz padniesz zajebana szmato... ELO ELO

Kolbus 13-06-2007 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Terrified (Post 1482314)
A ty Kolba pierdolona wez zamknij ryj bo kurwa jeszcze nie raz padniesz zajebana szmato... ELO ELO

Wyjebane mam na to czy padnę czy nie, bo tak samo wyjebane mam na ten wirtualny świat, ale byle suka z płaskim czołem nie będzie mówić na mnie kurwa małolacie.

Doom Terror 13-06-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Terrified (Post 1482314)

nie zrozum mnie zle,ale w Twoich ustach ta grozba zabrzmiala jak zart

Aro aka papa 13-06-2007 01:06

I po co te nerwy?xD

Amirez 13-06-2007 01:07

TTT dostalo ladne baty nie ma co

Arm 13-06-2007 01:07

Ja tu rzadze od zawsze ;-D

Poll 13-06-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1482300)

żenujące jest zachowanie waszej gildi,jedyną osoba która od nas była na tym openie był ames Trucia,który nikogo nie bił,a fakt że miał mana shielda i haste to tylko dlatego ze ogladał walke,a na maan shieldzie by nie padł.Zreszta bede ogladal filmik,tak czy owak odrazu po openie zadzwonilem do Amesa,powiedziaełm mu pare słow,i mam nadzieje ze wystarczy.

Po drugie nie zapłaciliscie całej kwoty,i Valdarnok miał załatwić reszte itemów tylika,zabiliście go bez większych informacji,poprostu bo "elane" w nazwisku.
Tu dla porównania nalezy przytoczyć zachowanie bellisha,który jak mial problem z kimś z mojej gildi to zadzwonił i zalatwiliśmy sprawę normalnie.
Neutralnośc to neutralnośc.
żenujace dzisiaj było,że jak się zalogowałem,przepłynałem z Thais do Venore,odrazu do mnie z ryjem wyskoczyliście że Wam statki blokuje.
gdybym chciał dołączyć do wojny,to bym dzisiaj Was zabijał razem z dpft,a jakoś tego nie robiłem,nie chce pomagać lukiemu i mam do tego prawo.
Saint się pojawil niedaleko Was,odrazu już gadka że massloga na Was robimy,jednoosobowego?
Potem jeszcze seria głupich tekstów,a po openie oczywiście jakiś pojazd od Lindlaya.Bo kulturalnie nie można.

Bez kitu w irytacje mnie to wpędza,że tyle osób nie potrafi pojąc że poza tibią zajmuję się jeszcze innymi rzeczami i nie mam,i nie będe miał teraz czasu na głupią wojenkę.Nie wiem jak mam to wytłumaczyć,bo argumenty,że pracuje,imprezuje i wyjeżdżam po pracy na wakacje,a potem pewnie pójde na pielgrzymkę nie docierają,bo Wam sie wydaje że ja laptopa na dupie nosze żeby grać 24 na 7.

I btw.to żałośny jesteś Ty,osoba którą znam od tak dawna a do dziś nie potrafi oddać 35k które za Ciebie założyłem.I mimo że naprawde macie w gildi mnóstwo osób które szanuję i chce żeby wróciły na serwer,nie potraficie sie zachować honorow,zabiliście Tylika,popełniliście błąd a kasy już i itemów oddać nie potraficie.Taki porzadek wprowadzacie na Arcani?tyle w temacie.

Co do opena idiotyzmem było walczyć na Ankh majac mniejsza ilośc ludzi,majac pewnych spainów,ktorzy wiadomo jak się biją,nie biliście sie z nimi na poprzednich wojnach?nie znacie ich umiejetnosci?
I na ankrahmun decyduje szybkośc i siła ognia,kto miał większa szybkość?Dpft czy ttt?
dobra nie będe już Was pouczał,walczcie sobie w tej wojnie,ja życze zwycięstwa pewnym ludizom z obydwu gildi.I troche zrozumienia dla tego ze nie jestem tak ograniczony że wyzywam znajomych z gry od najgorszych tylko dlatego bo nie chca dojsc do glupiej wojny.to zabawa,ja jestem wolny na arcani i tyle mi starczy,chce sobie poexpić to expie.kogo to boli?w małej ilosci wojen brałem udział?

notop 13-06-2007 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1482326)
Ja tu rzadze od zawsze ;-D

hmmm znow sie mylisz?:D

Kendran 13-06-2007 01:15

Apff

:):D

Kilka gorzkich słów prawdy

Zacznijmy od LUKIEGO NOOBA THARIONA

z jakiej paki on jest liderem skoro ani nie daje dobrego przykładu jaki lider bo gra na baty z Aata (Pawłem) LOL bo jego char juz mu sie "znuidził" ja sądze ze nie umie grać ale dobra.

Jakim prawem on ŻADĄ od ludzi 500 K za pozwolenia wykoniania questa jezeli mozna to tak nazawac bo oni pojda z team-em ale 500 K wezme a bez DPFT to se nie pojdziecie :S po to sie robi Questy zeby kazdy mogl sprobowac wiadaomo że padna to przyjda do DPFT albo innych H lvl-ów po pomoc ale ludzie dajcie im spróbować nie bądźćcie aż tak chytrzy :S

Dalej ARES ZŁODZIEJ DRAGOON Hmm bez komentarza ... tylko 1 histria pamietam jak kiedyś w nocy z noob charem Thesika teraz Ed Groma Bealiath Vakeinvor czy cos takiego 49 chyba RP pekowali w nocy male lvl tylko dlatego ze nie chcialo im sie rozmieniac CC na manafluidy ZAL (oddaje Medivhowi itemy z POI -.-)

LINDLAY BURAK hahaha pamietam jak kiedys jesze jak miałem knighta byla zbiorka pod depo w PH i on tam wpadl hah i wyzywal nas od ku*ew i ze nie wpusci nas na BANUTE jak mu nie zaplacimy hahaha a za chwile wpadl Damoon z Tiusem itp bo oni robili z nami tego questa to po Lindlay zostal tylko 1 ślad "Utani Hur"

Misiek/Medivh Shady :S:S:S:S nawet na jednym filmiku z TIBICAM Medivh noob sam napisal "ide na Miska" czyli acc share nóób

Dobra koniec o tych noobach, mam nadzieje ze TTT wygra tą wojne bo DPFT juz jest z dnia na dzien coraz bardziej zalosnijsze nie ma dnia zeby nie bylo "PAY OR DIE" :S przynajmnije Fosfik sie nie bawi w takie zeczy jesli ma problem wpada ubija i nara a nie jak DPFT nooby oni nie maja juz szcunku nawet dla siebie nawet jesli jest BARDZO POWAZNY reason np wyzywanie rodzicow to oni cie nie zabija bo juz zapomnieli co to rodzina tylko beda chcieli od ciebie GP zeby je sprzedac na allegro lub innych tego typu aukcjach ŻAL i oni mowia ze nie sa PA. :S Moze TTT tez bedzie robic PA ale niedowiemy sie dopóki TTT nie dojdzie do wladzy ja mysle ze trzba im dac szanse i dołączyć sie do nich ... TIME TO CHANGE'S

Xefuron 13-06-2007 01:18

Buntu sie zachcialo ...

Macie odpowiedz.

Wiatrak 13-06-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendran (Post 1482337)
:):D
Dobra koniec o tych noobach, mam nadzieje ze TTT wygra tą wojne bo DPFT juz jest z dnia na dzien coraz bardziej zalosnijsze nie ma dnia zeby nie bylo "PAY OR DIE" :S przynajmnije Fosfik sie nie bawi w takie zeczy jesli ma problem wpada ubija i nara a nie jak DPFT nooby oni nie maja juz szcunku nawet dla siebie nawet jesli jest BARDZO POWAZNY reason np wyzywanie rodzicow to oni cie nie zabija bo juz zapomnieli co to rodzina tylko beda chcieli od ciebie GP zeby je sprzedac na allegro lub innych tego typu aukcjach ŻAL i oni mowia ze nie sa PA. :S Moze TTT tez bedzie robic PA ale niedowiemy sie dopóki TTT nie dojdzie do wladzy ja mysle ze trzba im dac szanse i dołączyć sie do nich ... TIME TO CHANGE'S

akurat 90% PA z DPFT jest aktualnie w TTT ;)

KoKsikII 13-06-2007 01:22

....

Co Wy gadacie?! jak spojrzycie na erig.net to zobaczycie ze Tiuso expi i ma +600,000 expa na dzien. Narazie to wy tylko gadacie na forum i wyzywacie sie na wzajem. TRZEBA ZACZĄĆ DZIAŁAĆ! Według mnie czy wygra TTT CZY DPFT i tak będzie lipa. Osobiście jestem za TTT ponieważ nie mogę zrozumieć jednej rzeczy.. JAk DPFT może zakazać zrobienia POI innym graczom?!?!?!?!? To jest Tylko gra i każdy ma takie samo korzystanie ze wszystkich rzeczy dostępnych w grze.

Czas pokaże..

Aro aka papa 13-06-2007 01:25

@Lamus
Nigdy specjalnie cie jakos nie lubialem ale pelen respect po tym poscie. Fajnie ze sa ludzie ze zdrowym podejsciem do gry. Co do linda wiesz jak z nim jest, ja go powaznie nigdy nie bralemxD bo tez trudno z narwancem normalnie sie dogadac hehe.
Jesli chodzi o open to wyszlo jak wyszlo, wiecej zgrania i zrobilibysmy pare fragow more ale przegrywa ten kto popelnia mniej bledow dzisiaj byli to dpft i przydupasy i gratz im za to. Bylo cisnienie na open ktore sie odbylo i jak znam zycie nastepne nie bedzie predko:P

peace out

papa

Arm 13-06-2007 01:30

Czlowieku, to tylko bitwa, zaczeliscie walic konia nie potrzebnie

Ka$z3r 13-06-2007 01:40

Tak czy inaczej bylym rad gdyby to nie bylo pierwsze a zarazem ostatnie open battle w wojnie dpft vs. ttt.

Zakaz robienia poi zrobil leszczu w tej chwili ttt member...

Myhass 13-06-2007 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1482351)
Czlowieku, to tylko bitwa, zaczeliscie walic konia nie potrzebnie

dostales po dupie i udajesz ze nic sie nie stalo... litosci...

Eti 13-06-2007 02:02

lindlay jestes plytki jak brodzik pod prysznicem ... popatrz na arowixa przynajmniej z twarza wyszedl i przyznal racje ze popelniliscie bledy i wyszlo jak wyszlo

notop 13-06-2007 02:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1482283)
rofl, TTT vs 4 gildie.. elo;] Spoko Warszawa podniesie sie, podnieslimy sie po powstaniu, podniesiemy sie i teraz;] Panowie wygraliscie bitwe, wojna nie jest skonczona :)

ta dodaj jeszcze 2 glidie bo ormo i kupa tez chca dojsc do nas i bedziesz mogl zganiac na wieksza liczbe osob..
a co do powstania to zacznij chodzic do szkoly bo kazdy wie ze masz jedynie 6 klas(1,2 ,3 lata tzreciej i 1 rok 4-tej) i nieznasz sie na histori

pozatym skoncz juz robic z siebie forumowego blazna

warszawa........co to wogole jest...

tsch 13-06-2007 03:17

@ Eti - skoro Lindlay jest płytki jak brodzik to ty pewnie głęboki jak studnia co ?

@ notop - a ty co jesteś profesorem ? Ilość klas ukończonych przez Lindlaya nie ma związku z wojną więc nie wypowiadaj się na ten temat.

Poll 13-06-2007 07:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1482331)
żenujące jest zachowanie waszej gildi,jedyną osoba która od nas była na tym openie był ames Trucia,który nikogo nie bił,a fakt że miał mana shielda i haste to tylko dlatego ze ogladał walke,a na maan shieldzie by nie padł.Zreszta bede ogladal filmik,tak czy owak odrazu po openie zadzwonilem do Amesa,powiedziaełm mu pare słow,i mam nadzieje ze wystarczy.

Po drugie nie zapłaciliscie całej kwoty,i Valdarnok miał załatwić reszte itemów tylika,zabiliście go bez większych informacji,poprostu bo "elane" w nazwisku.
Tu dla porównania nalezy przytoczyć zachowanie bellisha,który jak mial problem z kimś z mojej gildi to zadzwonił i zalatwiliśmy sprawę normalnie.
Neutralnośc to neutralnośc.
żenujace dzisiaj było,że jak się zalogowałem,przepłynałem z Thais do Venore,odrazu do mnie z ryjem wyskoczyliście że Wam statki blokuje.
gdybym chciał dołączyć do wojny,to bym dzisiaj Was zabijał razem z dpft,a jakoś tego nie robiłem,nie chce pomagać lukiemu i mam do tego prawo.
Saint się pojawil niedaleko Was,odrazu już gadka że massloga na Was robimy,jednoosobowego?
Potem jeszcze seria głupich tekstów,a po openie oczywiście jakiś pojazd od Lindlaya.Bo kulturalnie nie można.

Bez kitu w irytacje mnie to wpędza,że tyle osób nie potrafi pojąc że poza tibią zajmuję się jeszcze innymi rzeczami i nie mam,i nie będe miał teraz czasu na głupią wojenkę.Nie wiem jak mam to wytłumaczyć,bo argumenty,że pracuje,imprezuje i wyjeżdżam po pracy na wakacje,a potem pewnie pójde na pielgrzymkę nie docierają,bo Wam sie wydaje że ja laptopa na dupie nosze żeby grać 24 na 7.

I btw.to żałośny jesteś Ty,osoba którą znam od tak dawna a do dziś nie potrafi oddać 35k które za Ciebie założyłem.I mimo że naprawde macie w gildi mnóstwo osób które szanuję i chce żeby wróciły na serwer,nie potraficie sie zachować honorow,zabiliście Tylika,popełniliście błąd a kasy już i itemów oddać nie potraficie.Taki porzadek wprowadzacie na Arcani?tyle w temacie.

Co do opena idiotyzmem było walczyć na Ankh majac mniejsza ilośc ludzi,majac pewnych spainów,ktorzy wiadomo jak się biją,nie biliście sie z nimi na poprzednich wojnach?nie znacie ich umiejetnosci?
I na ankrahmun decyduje szybkośc i siła ognia,kto miał większa szybkość?Dpft czy ttt?
dobra nie będe już Was pouczał,walczcie sobie w tej wojnie,ja życze zwycięstwa pewnym ludizom z obydwu gildi.I troche zrozumienia dla tego ze nie jestem tak ograniczony że wyzywam znajomych z gry od najgorszych tylko dlatego bo nie chca dojsc do glupiej wojny.to zabawa,ja jestem wolny na arcani i tyle mi starczy,chce sobie poexpić to expie.kogo to boli?w małej ilosci wojen brałem udział?

no co ttt nic nie odpiszecie?

@Notop
A Ty to co wielki student?lol
@Myhass
a co sie stało,to tylko gra.Pozatym to prawda,jedna bitwa o całej wojnie nie świadczy jak dwie kolejne będą takim pogromem to wtedy wiadomo kto wygrał;)
Osobiście czuje sie zawiedziony,bo takie cuda obiecywało ttt,no ale ok.XD
@Cadleron
Przynajmniej Lindlay nie okrada kolegów z gildi;)

Poyeman 13-06-2007 08:21

moze ktos wypisze fragi ?

btw: a juz sa sry ;/

Poyeman 13-06-2007 08:26

Wynik Openu :
Dpft & Sf [24] vs TTT [4]
Wynik Wojny :
Dpft & Sf [25] vs TTT [8]

Hail DARK PURPLES FASTER TURTLES...
Hail SILVER FLAME

btw: chyba cos zle policzylem ;]
to dlatego ze sie spiesze do szkoly...

Fossilos 13-06-2007 08:37

Ma ktoś jakieś filmy z tego co się działo?

*Wube* 13-06-2007 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1482383)
ta dodaj jeszcze 2 glidie bo ormo i kupa tez chca dojsc do nas i bedziesz mogl zganiac na wieksza liczbe osob..
a co do powstania to zacznij chodzic do szkoly bo kazdy wie ze masz jedynie 6 klas(1,2 ,3 lata tzreciej i 1 rok 4-tej) i nieznasz sie na histori

pozatym skoncz juz robic z siebie forumowego blazna

warszawa........co to wogole jest...

Lepiej zrobc cos z tym postem bo duzo osob ci pojedzie i sie nie dziwie ;s to rach ciach mach poszla nie ? zwlaszczaze od takiego czasu grasz :s

P.s Warszawa to stolica Polski nie wiem wlasnie czy cie w domu tego nie nauczyli czy w szkole ;s
P.s 2 a co do Linda hmm ma blagac o litosc i zeby byl wolny? lol powiedzial ze to tylko potyczka zobaczymy kiedy indziej : ) a co moze ma wam jeszcze gratulowac ze zrobiliscie im manto i przegrywaja wojne? co tu jest zalosne ludzie...

Myhass 13-06-2007 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1482403)
no co ttt nic nie odpiszecie?

@Notop
A Ty to co wielki student?lol
@Myhass
a co sie stało,to tylko gra.Pozatym to prawda,jedna bitwa o całej wojnie nie świadczy jak dwie kolejne będą takim pogromem to wtedy wiadomo kto wygrał;)
Osobiście czuje sie zawiedziony,bo takie cuda obiecywało ttt,no ale ok.XD
@Cadleron

za to ares kradnie za 3 haha to po 1

po 2 lind powinien byc bardziej pokorny w stosunku do wroga wkoncu oni na tym battle wbili 25 fragów?? a ttt ile wbilo? 2? 3? widac jego poziom sami sie podniecali jak polecial bellish i sua a teraz mówi takie rzeczy noob pls...

pozdro!

Eti 13-06-2007 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1482403)

@Cadleron

A masz dowody albo zlapałeś za rekę ? jak nie to nic nie mow bo oskarrza sie łatwo ...

notop 13-06-2007 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1482462)
Lepiej zrobc cos z tym postem bo duzo osob ci pojedzie i sie nie dziwie ;s ...

z warszawa chodzilo mi o warszawska ekipe spzredawcow na stadionie a nie o miasto tak tlumaczac,a co do lindlaya,nic do niego niemam ale wkurza mnie robienie z siebie blazna przez neigo na forum jakby pozjadal wszystkie rozumy,staralem sie byc kulturalny do pewnego czasu ale musialem sie znizyc do jego poziomu aby rozumial

@poll
i ty brutalu przeciwko mnie??:D

@poyeman
[KUPA] 32 do 34 dla [ORMO]

Amirez 13-06-2007 12:35

[CHAR]Falain[/CHAR]
Jun 12 2007, 22:45:07 CEST Killed at Level 135 by [CHAR]Aata Arhari[/CHAR]
and by [CHAR]Damoon[/CHAR]

o.0
za co??

KoKsikII 13-06-2007 12:51

;|

Ma ktoś jakieś filmiki z open battle ?? :)

Eti 13-06-2007 12:52

za to ze podniósł renke na dpft i dostal idiote jeszcze bez blessow poszedl sie bic
hah :D

Kendran 13-06-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1482662)
za to ze podniósł renke na dpft i dostal idiote jeszcze bez blessow poszedl sie bic
hah :D

O LOL pisze sie ręke do szkoły może byś poszedł wkońcu a nie tylko przed tym monitorem siedzisz NÓÓB

tsch 13-06-2007 13:06

@Eti - z tego co widze to ty jesteś mistrzem oskarżania bez dowodów - a to działa w obie strony :]
Zrobiłeś błąd - oskarża jest przez ,,ż'' :]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1482548)
A masz dowody albo zlapałeś za rekę ? jak nie to nic nie mow bo oskarrza sie łatwo ...

@notop - ty mu chyba zazdrościsz tych pomarańczy 8o:evul:8o , praktycznie w każdym poście dowalasz się do tego.
Mówi się ,,I ty Brutusie przeciwko mnie''- to jest poprawna forma a nie ,,brutalu'' :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1482596)
z warszawa chodzilo mi o warszawska ekipe spzredawcow na stadionie a nie o miasto tak tlumaczac,a co do lindlaya,nic do niego niemam ale wkurza mnie robienie z siebie blazna przez neigo na forum jakby pozjadal wszystkie rozumy,staralem sie byc kulturalny do pewnego czasu ale musialem sie znizyc do jego poziomu aby rozumial

@poll
i ty brutalu przeciwko mnie??:D

@poyeman
[KUPA] 32 do 34 dla [ORMO]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02.