![]() |
Tak Białystok
|
Ojaaa Finix, Finix jak zwykle zabawny! 8o
ale niestety mnie twoje zarty nie bawia - SORRY RZECZYWISTOSC :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie obraż się śledziowaty dzieciuchu, ale na Mazurach tak się na was mówi :confused: No, ale fakt, bo jak się z chaty nie wychodzi to się nie wie co dzieje się na świecie :P
Nie mam zamiaru grozić Tobie, bo to nie w moim stylu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja tam nie lubię w takich tematach wczytywać się ileśtam stron wstecz kto zaczął, kto skończył, kto zboczył z tematu. Po prostu w pewnym momencie albo posypią się bany na uspokojenie albo się zamknie temat na jakiś czas... Przemyślcie to.
W tym momencie ucinają się wszelkie offtopy i wracacie do dyskusji, która nota bene zapisana jest w nazwie tematu. Jeśli nie - to wiadomo, o co cho. |
nie lubie VU ;p bo to bociarze ;p co z reszta widac ;P....
|
@up
W tych czasach kazdy chyba uzywa bota. :/ Niema wojen bez botow. Czy to BZN czy vu to kazdy uzywa. @BZN Juz po wojnie? Niepoddawajcie sie chlopaki!! Trzeba wyrzucic to scierwo z servera! |
Cytuj:
Vu trzeba wy****ć na zbity pysk ;< hihihiih:evul: |
Muszeu sieu zgodzic z Lukim , chociaz nie umie spiewac ;/
|
Cytuj:
Zawsze się ze mną zgadzasz;< ;( |
aka good snikers
@ Suzne :)
gogo BZN wezcie za**erdolcie te VU bo jak patrze ze celandi sie znudzil sorc i sobie postanowil zrobic 100+rp to żal sciska dupe bo po co jak i tak padnie ?? :PP |
@up
Jak padnie dalej bedzie mial 100+ palka -.- |
Bo VU to lamy, jak byla wojna z ordo to im kibicowalem bo myslalem ze bedzie lepiej, jednak sieu przeliczylem chyba ordo by bylo lepsze xD
|
Niewiem poco ich jedziecie, prawie na kazdym servie jest tak ze gildia ktora ma wladze sie dzieli, bo komus niepodoba sie cos tam i walcza, ale i tak mam nadzieje ze BZN cos zrobi. Go go BZN!
|
Co do wojny bo widze, ze malo Newsow - Royal Matej 119 rp zostal 'zdegradowany' do rooka : ) Widac, ze VU ma honor, swoich trak traktowac.. brak slow
i tak BTW jak juz pisze w tym temacie Vura Soth 200 ; P |
Name: Royal Matej
Level: 1 Residence: Rookgaard Name: Zieger'Virgos Level: 124 Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Tak koncza ci ktorzy juz nie sa potrzebni. Drogi "czlonku" VU zanim rozpakujesz nowego bota NG od Hespiosa, pomysl dwa razy. Moze ty tez nie jestes juz potrzebny? |
Wiem byłem niepotrzebny... Wiec drogi Safe wielki poszkodowany, miłosierny samarytanin który pójdzie kupić bless. Wszyscy wiemy jak to się skończyło... Tak wiec proszę nie pisać głupot na temat tych charów.
Pozdrowienia z zimnego dziś Krakowa zasq :) |
Cytuj:
Dokladnie, nawet Hespios wie.... A widac w Przemyslu jedyna rozrywka jaka byla to Tibia, bo wyjechales do Krakowa, chwalisz sie tym nie lada, jakbys przynajmniej swoimi rekami bo zbudowal.. ..Co do tematu Niedziela to piekny dzien! |
Cytuj:
Czemu niedziela to piękny dzień!? Ja NIELUBIE nIedzieli bo mama każe iść do Kościoła;/ |
Ty za to klocek ciągle siedzisz w Szczecinie pod biurkiem Ksaema, a i uświadom swoim kolegom z lubaczowa, że czytelników tego forum "G" obchodzi co robią 12 latki w niedziele. Wracając do tematu to już po wojnie ??
|
Nie no chłopaki przesadziłem, tego nawet wojną nie można nazwać.
|
dokladnie
Cytuj:
|
Cytuj:
Zainteresuj się lepiej "dolonczeniem" do jakiejś szkoły, a potem bierz się za Tibie. @topic Z zapowiadanej przez Sowqu'a "największej wojny w dziejach Nebuli" chyba nic nie wyszło. Na razie tłumienie rebelii wychodzi całkiem dobrze VU. Nowe twarze w BZN są tylko ozdobą, bo jak dotychczas nie wnieśli nic do walki. |
http://img516.imageshack.us/img516/4062/150pd4.jpg
Tak o wrzucam, zeby temat nieumarl. Co do wojny to chyba juz jej niema. Tak mi sie wydaje przynajmniej... |
Powyzszy screen najlepiej pokazuje, ze warto lizac. Trzeba tylko zawsze wiedziec komu i co wylizac zeby sie powiodlo.
Gz kastorku 150 niezle ci zuku lvl nabil. Postaw mu dzialke fety. Bez tego chlopak sie szybko znudzi. Moze zanim go zamkna na odwyku wbije ci 200. GRATZ. |
Cytuj:
Gratz, hope you die and lose it. |
Może Xaemus pochwalisz się nam kto Tobie pomagał wbić level, to pośmiejemy się wszyscy ;)
|
A ile wydałeś na słownik ortograficzny i na ksiąŻkę jak osbługiwać się form, dokładniej opcją EDYTUJ?
@Vura takie pg zrobił, że drugi raz 200 level zrobił :evul: Drugiego niestety nie zrobił, za duże emocje :D |
Cytuj:
|
Kaziu umarl ;];]
Aug 13 2007, 19:26:03 CEST Killed at Level 156 by Xayrus and by Tana Max |
Przejebany open;//
Nie poddawać sie! |
Po zabiciu Maledrusa BZN postanowiło sie strapować na venore d-lair. Plan był dobry - na 1,5h. Po tym czasie detke zaliczyli: Weiza, Viraz, Baron hood, Friida, Vicka i nie wiem kto jeszcze. Akcje podsumowują słowa Viraza którego spotkałem w temple w Thais:
20:52 Viraz [106]: idiotic plan xd 20:52 Viraz [106]: nvm Nikomu w tej wojnie nie kibicuje ale który to już idiotyczny plan ze strony BZN ? :p |
Maledrus Aug 13 2007, 19:26:03 CEST Killed at Level 156 by Xayrus
and by Tana Max Szaki da'doom Aug 13 2007, 21:09:37 CEST Killed at Level 124 by Finix and by Chudzierlok Tana Max Aug 13 2007, 20:47:32 CEST Killed at Level 99 by Lord Arcticus and by Finix Friida Aug 13 2007, 20:44:45 CEST Killed at Level 122 by Celandia and by Hinogoos Shakyel Aug 13 2007, 21:11:31 CEST Killed at Level 102 by Trax Thorglewe and by Lord Arcticus Vicka Aug 13 2007, 20:42:45 CEST Killed at Level 117 by Hespios Sunze Aug 13 2007, 20:41:28 CEST Killed at Level 100 by Kepso and by Tert Clawint Viraz Aug 13 2007, 20:51:21 CEST Killed at Level 107 by Mad Worior and by Lorakain Antyadam Aug 13 2007, 19:27:31 CEST Killed at Level 105 by Silver Chan and by Finix Baron Hood Aug 13 2007, 20:52:06 CEST Killed at Level 105 by Castor Greey and by Silver Chan Heiks Aug 13 2007, 20:49:57 CEST Killed at Level 157 by Narlen and by Sfoqs Narlen Aug 13 2007, 20:59:59 CEST Killed at Level 102 by Mengirt and by Hinogoos Ratinsa Aug 13 2007, 20:44:08 CEST Killed at Level 116 by Gohoode and by Lord Arcticus Rider Eddi Aug 13 2007, 20:50:03 CEST Killed at Level 106 by Elenila Sir Hidek Aug 13 2007, 20:46:06 CEST Killed at Level 93 by Celandia and by Lapka of Fear Sowqu Aug 13 2007, 21:06:55 CEST Killed at Level 164 by Mengirt and by Kepso Tert Clawint Aug 13 2007, 20:56:40 CEST Died at Level 116 by a dragon Weiza Aug 13 2007, 20:53:05 CEST Killed at Level 101 by Xefi Nenix and by Castor Greey Xendosa Aug 13 2007, 20:41:45 CEST Killed at Level 111 by Finix and by Silver Chan Nogawa Aug 13 2007, 20:43:03 CEST Killed at Level 75 by Gohoode and by Mengirt Lady Ancela Aug 13 2007, 20:42:56 CEST Killed at Level 90 by Celandia and by Kepso Nie poddawajcie sie chlopaki :/ |
Co moge powiedzieć. Postawiliśmy wszystko na jedna karte. Widać było ogromną róźnice w średniej levela. Przed deadem kogokolwiek z nas wielokrotne deep hp zaliczali mn Castor, Celandia. Szkoda, że wytworzyła się luka i Vu wyszło z naszego trapa na dole. Było by wiele ciekawiej. Ale co tam gdybać część odpadnie, część zostanie i mimo ogromnej przewagi VU powalczymy jeszcze troszke ;]
|
Co tu dużo mówić, podobna sytuacja byla na Aurei, zejscie na dol skonczylo sie taka sama masakra jak na Nebuli, wiec jest to lekcja dla innych ze nie powinni tam schodzic. Jednak jezeli VU mysli, ze to juz koniec, to przykro mi ale jestescie w duzym bledzie.
|
Jest jakies movie ?
|
Cytuj:
Blessy i chuj, jadziem dalej ; D na chuj plakac? fun byl co nie miara, zyda sfragowalem i chuj ze padlemxd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |