![]() |
Cytuj:
- Borowik - mój kumpel inteligent, szkoda gadać :p - P********y kibel :D - z tego się brechtałem chyba z pół godziny |
Ja na rooku na pandori widziałem takie nicki:
*** Nic Zdejmij Maske Zlap Za Laske Cyc samo Zlo ;) |
Bartek-Stalowa-Kurka = Azura (moja 1 postać) B)
Drruid kolegi = Titania (postać mojego kumpla) ;) Mam zamiar zrobić postac o nicku: UhMaker Teściowej :cup: |
Głupi nick
Bush wersja flemale :)
|
Akcja Typu ***** <-- dla mnie ajgluszy nick i bez wwarunkowo wygrywa :) sami patrzcie jak to wyglada :)
Akcja Typu *****: HI Obi: Hi Akcja Typu ***** Akcja Typu *****: Bye zboczuchu chcice widze ze masz :) |
Piszcie co chcecie ale "RZODKIEWKA VAN DAME :D :D
|
Rower Pana Jezusa(Aurea)
Kalesony(Valoria) |
Czy to wazne jak sie nazywam (Inferna)
|
;]
Lana galana (zgadnijcie :P )
Libacja pani teresy (galana) Ziomo chomo sex matura (galana of cours) Papierki bierki and chleb (Inferna) Dziadek w krostach (Azura) Dziadek pali babcia spiewa (Isara) Wszystko w Obi (Galana) I moje ulubione : Dziadek smazony na smalcu (Galana) Kazdy rucha uha (Isara) Jajkokinderoko (Galana) osiempientnascie (!przepisalem dobrze tylko slowniczek sie ownerowi zgobil chyba :P Janannebucha(Isara) Jak se przypomne to of cours dam znac :D |
dzis widzialem takie nicki
-Czesc to ja -Nie kasuj |
Ja widzialem takie nicki :
-***ak lesny calodobowy(nova) -smoku pogromca pasztecików (muj ziom,chyba juz delete) -sir pomyleniec (nova) -sir wykrecony (aktualny knight muj :D) -krastaman (muj palek galana of coz :D) -lachomat calodobowy (galana) -nie patrz sie na mnie bo ci za***ie (skasowana (ciekawe czemu ??? :D)) no to wszystko to sycko :D |
Jedne z lepszych jakie widzialem to:
Dajnawino Jakotako Kiedys Bede Kozak dwa pierwsze chyba juz nie istnieja :D |
moja dawna postać :
Vizir do bialego [Hiberna] kumpel miał : Bryza kolor :D |
hehe
Ma Lutka (isara)
radosna Barbie (rany to ja!) |
Naturalny Jogurt Truskawkowy -> Dolera
ps. moj peirwszy post ;p Hail me! |
@up
N/c ;] @topic Kalisracze (Galana ) Zabij mnie (galana) Cotynato - juz chyba po name locku ;] |
Dzisiejsza dawka nicków...
a) Secura: - wladca rolnikow - wydmuch - wielkie oko b) Aurera - benkowa pani domu - kochajaca karolcia - jacek pogromca ****i - kijancza zabujca - spiaca'krolewna - synku Pzdr :] |
kocham brukselke i kocham kapuste :D
|
Name: Po co mi muzg mam dres
Teraz koles namelock, i przeszedl na maina :P |
harmonia
Przycupnik do bulbulatora stefan domestos kosciana główka |
Inferna
Niewiem co mam napisać Celesta Niepamientam nazwy To som nicki xD |
glupek w krainie debili
|
Na Pandorii jest fajny nick:
Chce mi sie kupe :D kto wymysla tekie cos?? |
Najglupszy nick jaki widzialem na Pandori: Stolec twojej babci :D
|
Nie lubie Matematyki samera
szymon skopie ci dupe samera slyszalem cos oszybkim miotaczu korniszonow ale nie wiem czy istnieje |
-Upadlem bo zjadlem kilo miodu
kurde zdeleytowali mi to postac :P |
Pythera - Pani Klocuchowa - <deleted>
Lunara - Uha robie Pyther - Bebe Bom Bom Secura - Lodziaz To moj pierwszy post na tym forum |
Mamo kup mi klej
Mamo kup mi rower Stolec Czesc to ja Bija mnie pogrzebaczem Imie Nazwisko Jestem od noszenia rzeczy Kupa i wiele, wiele innych... B) |
Ciekawe nicki ;p
Kupa gówna
Wez nie wkur**aj Glasgow rangers Kurde byle co Hihoczeschello... :) |
niewiem mi sie wydaje ze te nicki tez sa fajne
-dupogrzmot (hiberna) moj brat xD -Gnom Gaciowy (hiberna) Ja -Pozeracz skarpetek (hiberna) moj brat -Dupodmuch (hiberna) Moj brat (to sa wszystkie chry tego samego brata xD ) -Grube jaja (Trimera) qmpel -Master of Demon *** (Trimera) |
Wszystkie nicki tutaj zawarte są oznaką braku poszanowania dla twórców gry. Nie dość, że udostępniają ją wam za darmo (z możliwością inwestycji!), to jeszcze próbują was wprowadzić w klimat, a to w grach jest najważniejsze. To tak, jakby oglądać Egzorcystę przy włączonym świetle i z lektorem 6-latkiem w tle.
Dodatkowo wiele z nicków obrażają ludzką mowę - np. taki sobie "Lodziaz". Nic, tylko zacząć zbiórkę na psychiatrę by wyleczyć chore ambicje takich impertynentów. Może zagrajcie sobie w bierki? |
Ja widziałem"Niewidoma biala kielbasa" na jamerze chyba i dzielna suka latarniana jakas tak i niepamietam jaki serv :D :D
|
ja widzialem "niewidoma biala kielbasa"i dzielna suka latarniana :D
|
:d:d:d
Najsmieszniejsze imiona jakie zobaczylem to :
-Przepraszam :P -Fantastyczne imie -Druid najlepszy uhacz (mial profesje sorc...) -Robie laski :D:D Chyba debilniejszych nie zobaczylem :P |
Ja Spotkalem z Nickami
Palek bez Jajek Zygi man tekturowe wiadro hipomihorotam pall kasia musisz ja zabic chcesz miec kolo pierd..... sie w czolo |
pudzian skur***l :p
|
Pacera
-You see Zajaraniec (Level 8). He is a sorcerer.
-Glupia Ciota (Level 19). She is a paladin. -You see Egzotyczny kret (Level 32). He is a druid. -Krfiorzeerczy Farmer -Ogorek Marynowany -Traszka -Wesoly traktorzysta sorcerer |
Cudowne dziecko dwuch pedalów - Xantera (nawet ma Pacca)
|
Bede potem - Xantera
|
a moje dwa stare chary to:
- Ruska Petarda (zrokowalem) - Obita Morda (nawet z rooka nie wyszle ;D) a widzialem takie nicki np.: - matko ***ca - co sie gapisz - co by tu wpisac ( czy jakos tak :D) - kot dachowiec - debil nad debilami i wiele innych ale pozapominalem :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42. |