![]() |
Cytuj:
|
Widze w nowej ikonce pewną sugestię.
Sugestię że tibia to to samo gó**o co kiedyś, tylko pod inną formą. |
Nie no już się doczekać nie mogę.
Ciekawe co na rooku zmienią. Chyba nic ;( |
a gdzie klient na linuxa ?? X(
|
Zjadły myszy oraz ssssscury..
A na poważnie, jakby się jeszcze mieli bawić z klientem na Linuxa to byśmy znów z week poczekali na ten apdejt. |
Kurak wodna kiedy włącza serwery bo na razie widać tylko że ikonka sie zmieniła i w opcjach ubyła zakładka "Network"
|
Cytuj:
Ta ścieżka była tylko przykładem, można mieć plik Tibii wraz z mapami gdziekolwiek się tylko chce :D |
@Frisbi
Skoroś taki yntelygentny to powiedz jak to ustawić? |
powiem wam tyle że nie macie na co czekać, aktualizacja jak to zazwyczaj bywa zakończy się pewnie nie wcześniej niź o 22:00 (i to i tak optymistyczna myśl), osobiście stawiam na 02:00-03:00
|
Ciekaw tylko jestem ile cofek i ile patchow wyjdzie zanim ten update zacznie dzialac bez lagow 3mam kciuki ze jak najmniej ale kto wie? :P
|
ja tam nie mogłem zrobić tych mam ale znalazłem rozwiązanie i podam je dla tych którzy nie umieją: wystarczy mieć nero burning room i tam gdzie sie wybiera pliki do kompilacji to tam trzeba poszukać te jakieś tam C:/costamcostam/tibia/automap i tam wkleić swoje stare mapy
|
Cytuj:
To naprawdę takie trudne? ; < A może nie o to ci chodzi? |
Mapy sa teraz trzymane w folderze "documents and settings" po to zeby tibia pod windows vista chodzila bez problemow.
Oprocz map warto zachowac hotkey'e i inne ustawienia. W tym celu nalezy przekopiowac plik Tibia.cfg ze starej tibi do katalogu C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia |
...
Albo jeszcze łatwiej i na pulpicie instalujesz.
___________ Czy ktoś powie kiedy już zaktualizuje się ten UPDATE#3? :p Nie mogę się doczekać. 8o |
Taak? To powiedz jak ustawić żeby tibia znajdująca się na C: reagowała na pliki map znajdujące się na D: ?
Ty chyba źle przeczytałeś newsa. Mapy są w folderze w Documents and Settings, niezależnie gdzie znajduje się tibia! |
Cytuj:
|
W przyszłości tzn ok 2 godz dalej
Pogarszanie profesjii wyjdzie tylko na gorsze na światach no-pvp,ponieważ będzie większe zanoobowanie czyli teraz pod depo może stać nie 20 noobków proszących o free items tylko 50! I będzie trudniej wbijać level przez to.
@Edit @Down Powiedział bym coś ale nie na forum bo bym został zbanowany. |
super ze nareszcie update :p
@OffTopic Wie ktos moze co sie dzieje z Dr.Omaderem?? Zamówiłem pacca tydzien temu a jeszce nie dostalem, na maile tez nie odpowiada. |
Ja juz na tibii ;)
18:44 You see a spike sword (Atk:24 Def:21 +2). |
Tibia.com już chodzi serwery jeszcze nie
|
Tibia.com działa, servery startują!
|
The game is just starting:PPPPPPPPP
|
No dobra... a co jeśli ktoś ma Windowsa na dysku innym niż "C"? Bo ja mam np na dysku "F":baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Taaa ? a ja widze ze wszystkie swiaty off sa -.^ |
Cytuj:
|
To ja sie pobawię w spamera i powiem, że letnia aktualizacja 2007 zawitała !
|
Już powoli się włanczają:cup:
|
Tibia.com działa a serwery już startują. Szybko w tym roku ;]
|
za 3 minuty tibia startuje
|
Już niektóre servy działają.
|
Milej gry uruchamiaja servery Guardia ROX!8o:baby:X(:cup::evul:;(
|
Niektóre servy juz sa on ;ddd askara jeszcze nie ;<
|
A propo starej dobrej "TIBI"
On mineła dawano dawno temu najlepsza Tibia jaka była to Tibia 7.6 ;(
|
I na chuj sie tak cieszyc jak teraz kolejki po 200+ osub na niektórych swiatach a na non-pvp to juz nie wspomne
|
Nareszcie:)
titania na której gram jeszcze off;) |
Niech włączą Secure , Honera tez off ;[
|
Ye ! Harmonia już startuje.
|
Jaki zong ...na guarid nie psize off tylko 0 czyli 0 osob a wbic nie idize teraz weszlme tibia.com a tam....chyba kazdy wie..
|
Update update a gdzie q...a nowe serwy ?? ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |