![]() |
Cytuj:
|
Miał racje.. A Ty oczywiście próbujesz na siłę wszystkich przekonać jaki to sorc i druid jest poszkodowany.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Eh kiedyś demony się biło z nadzieją, że poleci coś ciekawego i może przypadkiem się zwróci. A teraz z tego co mówisz to widzę, że knight sobie luźno pogrywa na demcach? Katastrofa :( |
Cytuj:
|
Gremlin skoro uważasz że wszystko wiesz i nazywasz osoby te ktorym sie nie zwraca exp noobami, to wyjaśni mi dlaczego wielu sorców/druidow z lvlami o wiele wyższymi od twojego przestało expic.
po rozmowie z kumplami (sorcami/druidami) 100+ lvle na pytanie dlaczego nie expia odpowiadaja ze im sie coraz rzadziej zwraca a kase którą przed update potrafili zarabiać po update w ten sam sposób juz im się to rzadko udaje. |
Cytuj:
n/c |
Cytuj:
K*rwa jak ci ludzie mnie w*rwiają X( JAK BY CHOLERA NIE BYLI POSZKODOWANI, TO BY NIE NAZEKALI!!! A SKORO NAZEKAJA TO ZNACZY ZE COS JEST NIE TAK! NIE SADZISZ? CZY DALEJ BEDZIESZ SIE ZAPIERAL JAKI TEN "BELENSING" JEST ZAJEBISTY! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
gram knightem i uwazam ze ten up jest zalosny, moim zdaniem updaty dotyczace balansowania postaci slabo wychodza cipom. Mam skile po 80 a teraz knighty ze skilami po 60 moga wbijac na glowne expowiska......hity najtow nie powinny zostac zwiekszone
|
Cytuj:
Czy tak trudno zrozumiec, ze jak sie nie zwraca, to nalezy tak wysilic baniak, zeby sie zwracalo ? Bijesz w tombie wszystko lacznie z korytarzem z necro i dsami, dostajesz sporo, loota rzucaja raz na rok, przestan chodzic po tym sektorze ! Nie wchodz na dla gdy expisz na drag lair .. Zrob cokolwiek zeby bylo ci dobrze zamiast 3 razy dziennie w 4 godzinnych odstepach pier*olic ze ci zle. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Profesja: Elite Knight Poziom: 92 Ten? |
@Vil
Dobra nie broń tak już tego Gremlinka, bo też się ogłupiasz. Grałeś kiedyś sorcem? Myślisz, że jak powiesz żebyśy nie bili DL na D Lair i Necro w Tombie to taki mądry jesteś? Widać, że w życiu nie miałeś maga dobrego. Nie rozumiesz, że to nie jest tak łatwo pozbyć się waste? Mam na rotach expić? Bo nie ma tam waste? Śmieszny jesteś. Waste jest po prostu wszędzie gdzie się expi tak: wand+vis. Na dzień dzisiejszy jedyny normalny sposób na expienie jest taki: Vis, Wand Vis. Tym sposobem waste zawsze będzie, bo potwory za Chiny nie dadzą ci takiego loota żeby ci się zwróciło za te wszystkie cholerne MF. Już nie wspomnę jakie to ryzyko takim magiem stać przy potworze... @X3R3 Daj spokój. Szkoda nerwów. Gremlinek che pokazać jak ostro wymiata swoim druidem, a Vil w życiu maga nie miał... |
Cytuj:
|
Cry me a river.
Knight przed update musiał expić przez ruski rok na elfach i innych badziewiach kiedy sorc na 40 lv expił na dragach z ZYSKIEM. Wtedy było dobrze co? Teraz wystarczy pomyśleć i waste znika. A jak nie pasuje, to nikt Ci nie karze w tą gre grać. Droga wolna. Więcej expowisk dla mnie. |
Wtedy było źle i teraz jest źle... Czemu nie mogłoby być wtedy źle i teraz źle?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dwa- jakim argumentem na to ze update jest do niczego jest to, ze sorc ma malo capa ? Jakim argumentem jest to, ze ma malo hp ? Wypisales liste bredni z jednym, moze dwoma sensownymi argumentami, z ktorymi na sile mozna sie zgodzic, i oczekujesz ze wszyscy beda klaskac ? +++++++++++++++ Metoda na ten update jest bardzo prosta - nie umiesz znalesc sposobu zeby expic bez waste - leveluj az ci sie skonczy kasa, skasuj chara, zrobisz miejsce dla innych. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vil zaraz powie że od tibi 7.6 knightci byli poszkodowani ale jakos grali a teraz kolej na to aby sorce/druidzi byli poszkodowani, ale nazywa noobami tych ktorzy nie chca juz nimi grać.
wilu magów pisze ze przestaje grać zewzględu na koszty a nie ze wzgledu na hity. Knightci nawet jak bylo im zle to dalej grali ponieważ nie mieli problemu z zarobieniem kasy. Jeśli jeszcze nie wiesz to nie da się grac w tibie bez kasy. powiem to jeszcze raz MAGOWIE NIE CHCA GRAC PONIEWAZ CIAGLE MAJA WASTE A KASY NIE MAJA W NIESKONCZONOSC Cytuj:
|
Nie ma sie co klocic, ten update jest zly i wasze biadolenie nic nie zmieni, miejmy tylko nadzieje ze cipsoft zorientuje sie ze popelnil blad i ze trzeba to naprawic
|
Było by k*rwa świetnie i znakomicie, gdyby NIE ZMIENIALI HITÓW SORKÓW!!! Wyrównanie tak? Niech dadzą SDki powiedzmy za 15gp w sklepie, a manasy po 20gp - Wtedy będzie wyrównanie!
|
X3R3: polecam zrobić dłuższą przerwę o tibii, albo w ogóle od komputera:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja mialem knighta mam knighta i knighta bede miec teraz kazdy knight ma swoje 5 minut i niech je wykorzysta expiac a nie skillujac(albo gadajac na forum ze magowie byli kiedys lepsi rozdzki itp.) |
Cytuj:
Zreszta zobacz sobie liste najwiecej wbitego expa na erig.net Ta lista też o czymś świadczy nie uważasz ? Zreszta czołówka najlepszych magów w tibi takze nie wbija wogole lvli lub bardzo malo. Mam sorca na 77lvlu i zapewniam cie że odczulem spore zmiany, gralem po to by wbic jak najwyzszy lvl lecz kiedy zobaczylem swoje hity a hity 100+ lvli ktore nie roznia sie duzo od moich a koszty wbicia lvla sa coraz wieksze poniewaz trzeba wbijac coraz wiecej expa na lvl czyli trzeba coraz wiecej mf zuzywac a kiedy rozmawialem z kumplami h lvlami oraz z wlasnego doswiadczenia wiem ze mozna jedynie tracic kase bo zwraca sie to raz na kilkadziesiat. |
Zgadzam się z tym. Magowie nie odchodzą, bo mają słabe hity tylko odchodzą, bo mają wielkie waste, a kasa się kończy. Knight gdy był udupiany, bo wolno expił to chociaż problemu z kasą nie miał. Teraz mag expi wolniej, a problem z kasą ma wielki. I to ma być sprawiedliwe?
A ty Vil się tak nie wymądrzaj, bo co post to bardziej śmiać mi się z ciebie chce. Widać, że nie wiesz zbyt dużo o magach. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale w sumie prawda, najglosniej krzycza osoby do 40 lvl.. Ze jest zle i wogole. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A teraz nie jest?
|
Cytuj:
Teraz mi powiedz że oni nie odchodzą z powodu hitów. |
jeśli nie mają kasy to przecież niech robią runy, właśnie o to cipsoft-owi chodziło zeby Magowie/Druidzi Trenowali (czyt. zdobywali kase i mlvl) tak jak knight-owie i palki muszą poświęcać czas...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym, z tego co wiem, Cipsoft w ogóle nie popiera trenowania. Trzecia sprawa to to, że paladyn trenować nie musi w ogóle, dla rycerza natomiast jest to opcja ułatwiająca zdobywanie doświadczenia, ale również niekonieczna. |
Cytuj:
I gwarantuje że wiekszość magów bedzie zadowolona i bez problemów wróci do gry. Cytuj:
Zrobilem sobie po update palka i mam juz 59lvl i skille 79/60 a trenowalem w sumie jedyne 5 dni ( po okolo 4-7 godz dziennie) ciekawe jak duzo wbijesz magiem trenujac tyle co ja palkiem. Jedyna możliwość sensownego treningu to expienie/huncenie z mf |
Tak jak wcześniej napisałem , po upt. jak zobaczyłem te hity też sie wkurzyłem i zaczełem grać swoim palkiem , zrobiłem prawie 80 lvl aby moc iść na poi , owszem nie zajeło mi to sporo czasu ale stwierdziłem że expienie palem jest strasznie nudne.
Postanowiłem zacząć od nowa grać swoim sorcem i zaczełem szukać odpowiedniego miejsca dla siebie. i tak np Demona ( warlocki ) - dobry exp , koszty nie są aż takie straszne bo praktycznie zawsze ci spadną , jakieś a-stary , br czy ss . Frosty - hmm.. nie polecam ze względu na ich siłę ( łatwo o como i zgon ) :P Culty - wybijając dużą grupkę z GFB masz całkiem niezły zarobek ( szczególnie jak ci poleci Key ring ) Dle - ogólnie ujdą , ( moja metoda to luruje 4 - 5 dle pod dziurę i zabijam z ue ) Dragi - tylko jeśli masz wyjątkowego pecha to ci sie nie zwróci ( z samego golda i lota możesz mieć polowe za mf ) Quary - jeśli ci poleca Fish finy ( u mnie na świecie są po 8k ) to jeśli idę na 20 bp mf to wystarcza mi 2 + loot ) fakt mocno biją ale jak umiesz grać sorcem to nie będziesz miał z nimi problemu Necro - tu musisz mieć farta albo lurować sobie po 4 - 5 i wybijać z GFB Vampy - tak samo jak necro Dodatkowo polecam na niektóre potworki nie brać wanda / roda tylko np. jakąś jednoręczną broń ( np te z 3 areny ) raz że masz dodatkowego def. to jeszcze zadajesz darmowe obrażenia. tyle z mojej strony. czekam na grudniowy upt , może coś ciekawego wniosą do balansu postaci. |
Cytuj:
+++++++++++++ Tansze mf = mniejsze koszty uzywania obszarowych atakow knighta, az do momentu gdy bedzie on z nich bil przy kazdej okazji. Tanszy vis = wyjscie. |
Cytuj:
Cytuj:
A skoro nie mialem h lvlu to nie bede widzial co stracilem ? o to ci chodzi ? Lecz niemam zamiaru bic 150 lvla zeby expic oplacalnie na dragch kiedy przed updatem zdecydowanie wiekszosc wypraw na dragi sie zwracala na moim lvlu. I jeszcze masz czelność mowic ze nie powinno mi sie odechciewac grac magiem bo nie stracilem tak duzo. pozatym co do mojego lvla wiesz tylko tyle co napisal cipsoft w 1 z zapowiedzi ze roznice praktycznie bedzie czuc dopiero od 70 - 80 lvlu skoro tak mowia prawde to dlaczego napisali tez ze "magowie beda mieli troche oslabione hity ale niech sie nie przejmuja ponieważ nie beda to duze roznice niz z przed update" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |