Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Masowe odejscia postaci magicznych! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136775)

X3R3 24-08-2007 16:23

Cytuj:

Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
I wszystko jasne...:)

karate:] 24-08-2007 17:02

Miał racje.. A Ty oczywiście próbujesz na siłę wszystkich przekonać jaki to sorc i druid jest poszkodowany.

X3R3 24-08-2007 18:09

Cytuj:

Jak nie mamy argumentow to najlepiej zwyzywac rozmowce.
Mam argumenty.
Cytuj:

Ciągły brak kasy (to dotyczy raczej sorków) - jak probujesz zarabiac na runach to nie dziwo ze ci kasy brakuje.
Pewnego dnia się uwziąłem na dragi. Zabiłem 277 w ciągu jednego dnia. Best loot? Plate legs!

Cytuj:

moze expisz na zle dobranym expowisku
Z rańca po SS dragi. Potem Vampy na peninsuli za tp. Ide na decka pojedździć, a tym czasem robią się GFBki. Znowu na Vampy. Robie GFBki itd. Vampy. SDki na noc... ZzzZzzzzz...

Kogutt 24-08-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin (Post 1620428)
Nie prawda, rycerzowi zwraca sie z samych GP i nie rarowatych lootow, dlateogo rycerze tak lubili (i lubia) chodzic na demony.

Skoro rycerzowi zwraca się nawet na Demonach to pozdro dla CipSoftu :/
Eh kiedyś demony się biło z nadzieją, że poleci coś ciekawego i może przypadkiem się zwróci. A teraz z tego co mówisz to widzę, że knight sobie luźno pogrywa na demcach? Katastrofa :(

Duch Niespokojny 24-08-2007 18:21

Cytuj:

Mega waste na expie - moze expisz na zle dobranym expowisku, albo po prostu jestes <cenzura> a nie gracz?

Nie każdy jest takim pro gamerem jak ty, że zarabia nawet na demon skeletonach :p

Demonq 24-08-2007 18:36

Gremlin skoro uważasz że wszystko wiesz i nazywasz osoby te ktorym sie nie zwraca exp noobami, to wyjaśni mi dlaczego wielu sorców/druidow z lvlami o wiele wyższymi od twojego przestało expic.
po rozmowie z kumplami (sorcami/druidami) 100+ lvle na pytanie dlaczego nie expia odpowiadaja ze im sie coraz rzadziej zwraca a kase którą przed update potrafili zarabiać po update w ten sam sposób juz im się to rzadko udaje.

Kogutt 24-08-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1620537)
Gremlin skoro uważasz że wszystko wiesz i nazywasz osoby te ktorym sie nie zwraca exp noobami, to wyjaśni mi dlaczego wielu sorców/druidow z lvlami o wiele wyższymi od twojego przestało expic.
po rozmowie z kumplami (sorcami/druidami) 100+ lvle na pytanie dlaczego nie expia odpowiadaja ze im sie coraz rzadziej zwraca a kase którą przed update potrafili zarabiać po update w ten sam sposób juz im się to rzadko udaje.

No przecież Gremlinek to pro gamer nie? -.- Mu się nawet na Slimach i Fire Elementalach zwraca...
n/c

X3R3 24-08-2007 19:41

Cytuj:

Ty oczywiście próbujesz na siłę wszystkich przekonać jaki to sorc i druid jest poszkodowany.
A ty może masz czelność twierdzić, że NIE JEST POSZKODOWANY?!

K*rwa jak ci ludzie mnie w*rwiają X( JAK BY CHOLERA NIE BYLI POSZKODOWANI, TO BY NIE NAZEKALI!!! A SKORO NAZEKAJA TO ZNACZY ZE COS JEST NIE TAK! NIE SADZISZ? CZY DALEJ BEDZIESZ SIE ZAPIERAL JAKI TEN "BELENSING" JEST ZAJEBISTY!

Piotrek Marycha 24-08-2007 20:46

Cytuj:

Mega waste na expie - moze expisz na zle dobranym expowisku, albo po prostu jestes <cenzura> a nie gracz?

no dobra, widocznie zle dobrane expowisko, ale jezeli wszystkie dobrze dobrane expowiska sa slabsze niz te dla pala/knighta to co? -.^
Cytuj:

Mało hp - magowie we wszystkich grach maja malo hp.
ale nie 3 x mniej

Cytuj:

Marne hity - faktycznie, rozumiem ze chcesz sie zmiezyc swoim rycerzem vs moj druid, ty z broni ja z vis/mort. Ludzia na 200+ sie nie udalo mnie przebic damage, ale moze tobie sie uda.
nie chodzi tu o zle hity, tylko o ich koszt

Cytuj:

WOCE i TEPEST ROD - a probowales bic z broni po update? Ale pewnie masz 12 skilla i ci to wogole nie wychodzi, spytaj sie starszych magow co nabijali lvl na rotach i teraz maja 20-25 skilla jak sie teraz bije z broni
ok, ty masz 130 lvl i sobie (tak jak juz wspomniales gdzies) pojdziesz na dragi, a co ma bic taki medium lvl, roty? dworci? chakoye?

Furrior 24-08-2007 20:51

gram knightem i uwazam ze ten up jest zalosny, moim zdaniem updaty dotyczace balansowania postaci slabo wychodza cipom. Mam skile po 80 a teraz knighty ze skilami po 60 moga wbijac na glowne expowiska......hity najtow nie powinny zostac zwiekszone

Vil 24-08-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1620537)

zdolnosci adaptacyjne ?

Czy tak trudno zrozumiec, ze jak sie nie zwraca, to nalezy tak wysilic baniak, zeby sie zwracalo ? Bijesz w tombie wszystko lacznie z korytarzem z necro i dsami, dostajesz sporo, loota rzucaja raz na rok, przestan chodzic po tym sektorze ! Nie wchodz na dla gdy expisz na drag lair .. Zrob cokolwiek zeby bylo ci dobrze zamiast 3 razy dziennie w 4 godzinnych odstepach pier*olic ze ci zle.

Cytuj:

no dobra, widocznie zle dobrane expowisko, ale jezeli wszystkie dobrze dobrane expowiska sa slabsze niz te dla pala/knighta to co? -.^
to mamy sytuacje z 7.6 obrocona o 180 stopni, wtedy jakos wszyscy nie biadolili tylko expili tak jak potrafili.

Cytuj:

ale nie 3 x mniej
od dobrze ubranego tanka magowie maja z reguly 3-5 razy mniej hp, w zaleznosci od tego czy w danej grze przedmioty dodaja staminy czy nie.

Cytuj:

NIE SADZISZ? CZY DALEJ BEDZIESZ SIE ZAPIERAL JAKI TEN "BELENSING" JEST ZAJEBISTY!
jest spora roznica pomiedzy gloryfikowaniem update, a udowadnianiem po raz kolejny ze macie z dupy wziete argumenty.

Cytuj:

powiedz mi, jaka profesja moze przezyc 5 sekund laga przy atakujacych ja 5 vampirach?... no moze rycerz na 150+ lvl
ja wole podejsc to od drugiej strony - moze lepiej nie pchac sie tam gdzie wyskakuje na nas 5 vampow na raz ?

X3R3 24-08-2007 21:44

Cytuj:

macie z dupy wziete argumenty.
A jaki ty masz argument na to, że my mamy z dupy argumenty?

Poziom: 92

Ten?

Kogutt 24-08-2007 21:48

@Vil
Dobra nie broń tak już tego Gremlinka, bo też się ogłupiasz.
Grałeś kiedyś sorcem? Myślisz, że jak powiesz żebyśy nie bili DL na D Lair i Necro w Tombie to taki mądry jesteś? Widać, że w życiu nie miałeś maga dobrego. Nie rozumiesz, że to nie jest tak łatwo pozbyć się waste? Mam na rotach expić? Bo nie ma tam waste? Śmieszny jesteś. Waste jest po prostu wszędzie gdzie się expi tak: wand+vis. Na dzień dzisiejszy jedyny normalny sposób na expienie jest taki: Vis, Wand Vis. Tym sposobem waste zawsze będzie, bo potwory za Chiny nie dadzą ci takiego loota żeby ci się zwróciło za te wszystkie cholerne MF. Już nie wspomnę jakie to ryzyko takim magiem stać przy potworze...

@X3R3
Daj spokój. Szkoda nerwów. Gremlinek che pokazać jak ostro wymiata swoim druidem, a Vil w życiu maga nie miał...

Duch Niespokojny 24-08-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1620829)
ja wole podejsc to od drugiej strony - moze lepiej nie pchac sie tam gdzie wyskakuje na nas 5 vampow na raz ?

Ja bym podszedł od jeszcze innej - nie grać jak się ma lagi ;)

karate:] 24-08-2007 21:52

Cry me a river.
Knight przed update musiał expić przez ruski rok na elfach i innych badziewiach kiedy sorc na 40 lv expił na dragach z ZYSKIEM. Wtedy było dobrze co? Teraz wystarczy pomyśleć i waste znika. A jak nie pasuje, to nikt Ci nie karze w tą gre grać. Droga wolna. Więcej expowisk dla mnie.

Kogutt 24-08-2007 21:56

Wtedy było źle i teraz jest źle... Czemu nie mogłoby być wtedy źle i teraz źle?

Duch Niespokojny 24-08-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez karate:] (Post 1620861)
Knight przed update musiał expić przez ruski rok na elfach i innych badziewiach kiedy sorc na 40 lv expił na dragach z ZYSKIEM.

Może nie popadajmy w przesadę

Vil 25-08-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X3R3 (Post 1620842)
A jaki ty masz argument na to, że my mamy z dupy argumenty?

Poziom: 92

Ten?

ok, zmienie chara w profilu na sorca, bedziesz usatysfakcjonowany ?

Dwa- jakim argumentem na to ze update jest do niczego jest to, ze sorc ma malo capa ? Jakim argumentem jest to, ze ma malo hp ? Wypisales liste bredni z jednym, moze dwoma sensownymi argumentami, z ktorymi na sile mozna sie zgodzic, i oczekujesz ze wszyscy beda klaskac ?

+++++++++++++++

Metoda na ten update jest bardzo prosta - nie umiesz znalesc sposobu zeby expic bez waste - leveluj az ci sie skonczy kasa, skasuj chara, zrobisz miejsce dla innych.

Cytuj:

Już nie wspomnę jakie to ryzyko takim magiem stać przy potworze...
Przed 2 update tluklem sorcem brata stojac na wprost wszystko, poczawszy od mumii na ancient scarabach skonczywszy. Problemu jakos nie bylo.

Kogutt 25-08-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1621475)
Przed 2 update tluklem sorcem brata stojac na wprost wszystko, poczawszy od mumii na ancient scarabach skonczywszy. Problemu jakos nie bylo.

Ale fakt faktem, że mag ma dużo mniej hp od knighta. Ma również duuużo gorsze skille tak więc maga taki Ancient Scarab potnie jak psa, knighta niekoniecznie.

Demonq 25-08-2007 12:45

Vil zaraz powie że od tibi 7.6 knightci byli poszkodowani ale jakos grali a teraz kolej na to aby sorce/druidzi byli poszkodowani, ale nazywa noobami tych ktorzy nie chca juz nimi grać.

wilu magów pisze ze przestaje grać zewzględu na koszty a nie ze wzgledu na hity. Knightci nawet jak bylo im zle to dalej grali ponieważ nie mieli problemu z zarobieniem kasy.
Jeśli jeszcze nie wiesz to nie da się grac w tibie bez kasy.
powiem to jeszcze raz
MAGOWIE NIE CHCA GRAC PONIEWAZ CIAGLE MAJA WASTE A KASY NIE MAJA W NIESKONCZONOSC

Cytuj:

Metoda na ten update jest bardzo prosta - nie umiesz znalesc sposobu zeby expic bez waste - leveluj az ci sie skonczy kasa, skasuj chara, zrobisz miejsce dla innych.
to może niech konta skasuje 90% magów bo nawet 200+ lvle nie potrafia teraz expic bez waste.

Furrior 25-08-2007 12:51

Nie ma sie co klocic, ten update jest zly i wasze biadolenie nic nie zmieni, miejmy tylko nadzieje ze cipsoft zorientuje sie ze popelnil blad i ze trzeba to naprawic

X3R3 25-08-2007 12:57

Było by k*rwa świetnie i znakomicie, gdyby NIE ZMIENIALI HITÓW SORKÓW!!! Wyrównanie tak? Niech dadzą SDki powiedzmy za 15gp w sklepie, a manasy po 20gp - Wtedy będzie wyrównanie!

mezowski86 25-08-2007 13:58

X3R3: polecam zrobić dłuższą przerwę o tibii, albo w ogóle od komputera:D

Vil 25-08-2007 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1621539)
to może niech konta skasuje 90% magów bo nawet 200+ lvle nie potrafia teraz expic bez waste.

jak na razie wsrod tych kilkuset postow wypowiedzialo sie moze ze 2-3 osoby 150+, reszta to w zdecydowanej wiekszosci dzieciaki ponizej 70, ktore wg cipsoftu nie powinny tych zmian wogole odczuc.

Zalgadis 25-08-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furrior (Post 1621548)
Nie ma sie co klocic, ten update jest zly i wasze biadolenie nic nie zmieni, miejmy tylko nadzieje ze cipsoft zorientuje sie ze popelnil blad i ze trzeba to naprawic

lol napewno jestes magiem
ja mialem knighta mam knighta i knighta bede miec teraz kazdy knight ma swoje
5 minut i niech je wykorzysta expiac a nie skillujac(albo gadajac na forum ze magowie byli kiedys lepsi rozdzki itp.)

Demonq 25-08-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1621663)
jak na razie wsrod tych kilkuset postow wypowiedzialo sie moze ze 2-3 osoby 150+, reszta to w zdecydowanej wiekszosci dzieciaki ponizej 70, ktore wg cipsoftu nie powinny tych zmian wogole odczuc.

mam kilku kumpli h lvli ktorzy wlasnie z tego powodu nie chca grac.
Zreszta zobacz sobie liste najwiecej wbitego expa na erig.net
Ta lista też o czymś świadczy nie uważasz ?
Zreszta czołówka najlepszych magów w tibi takze nie wbija wogole lvli lub bardzo malo.

Mam sorca na 77lvlu i zapewniam cie że odczulem spore zmiany, gralem po to by wbic jak najwyzszy lvl lecz kiedy zobaczylem swoje hity a hity 100+ lvli ktore nie roznia sie duzo od moich a koszty wbicia lvla sa coraz wieksze poniewaz trzeba wbijac coraz wiecej expa na lvl czyli trzeba coraz wiecej mf zuzywac a kiedy rozmawialem z kumplami h lvlami oraz z wlasnego doswiadczenia wiem ze mozna jedynie tracic kase bo zwraca sie to raz na kilkadziesiat.

Kogutt 25-08-2007 15:32

Zgadzam się z tym. Magowie nie odchodzą, bo mają słabe hity tylko odchodzą, bo mają wielkie waste, a kasa się kończy. Knight gdy był udupiany, bo wolno expił to chociaż problemu z kasą nie miał. Teraz mag expi wolniej, a problem z kasą ma wielki. I to ma być sprawiedliwe?

A ty Vil się tak nie wymądrzaj, bo co post to bardziej śmiać mi się z ciebie chce. Widać, że nie wiesz zbyt dużo o magach.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1621539)
Vil zaraz powie że od tibi 7.6 knightci byli poszkodowani ale jakos grali a teraz kolej na to aby sorce/druidzi byli poszkodowani, ale nazywa noobami tych ktorzy nie chca juz nimi grać.

No mówiłem już. On w życiu maga nie miał.

Duch Niespokojny 25-08-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1621663)

Cipsoft żyje w swoim świecie :p

Slythia 25-08-2007 16:30

Cytuj:

Radze nie uzalezniac wieku od lvl...

Ale w sumie prawda, najglosniej krzycza osoby do 40 lvl.. Ze jest zle i wogole.

Vil 25-08-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogutt (Post 1621824)

Skad ta pewnosc ?

Cytuj:

Radze nie uzalezniac wieku od lvl...
w zaden sposob nie odnioslem sie do wieku tylko do mentalnosci.

Kyrfal 25-08-2007 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X3R3 (Post 1621559)
Było by k*rwa świetnie i znakomicie, gdyby NIE ZMIENIALI HITÓW SORKÓW!!! Wyrównanie tak? Niech dadzą SDki powiedzmy za 15gp w sklepie, a manasy po 20gp - Wtedy będzie wyrównanie!

hm? wtedy zwykly pallek bylby mega hiper bajer profesja.

X3R3 25-08-2007 17:48

A teraz nie jest?

karate:] 25-08-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogutt (Post 1621824)
Zgadzam się z tym. Magowie nie odchodzą, bo mają słabe hity tylko odchodzą, bo mają wielkie waste, a kasa się kończy. Knight gdy był udupiany, bo wolno expił to chociaż problemu z kasą nie miał. Teraz mag expi wolniej, a problem z kasą ma wielki. I to ma być sprawiedliwe?

A ty Vil się tak nie wymądrzaj, bo co post to bardziej śmiać mi się z ciebie chce. Widać, że nie wiesz zbyt dużo o magach.

Mniejsze hity = więcej hitów potrzebnych do zabicia potwora = wiecej manasów = większe waste

Teraz mi powiedz że oni nie odchodzą z powodu hitów.

lvlanius 25-08-2007 19:01

jeśli nie mają kasy to przecież niech robią runy, właśnie o to cipsoft-owi chodziło zeby Magowie/Druidzi Trenowali (czyt. zdobywali kase i mlvl) tak jak knight-owie i palki muszą poświęcać czas...

Salarigoth 25-08-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1621475)
ok, zmienie chara w profilu na sorca, bedziesz usatysfakcjonowany ?

Dwa- jakim argumentem na to ze update jest do niczego jest to, ze sorc ma malo capa ? Jakim argumentem jest to, ze ma malo hp ? Wypisales liste bredni z jednym, moze dwoma sensownymi argumentami, z ktorymi na sile mozna sie zgodzic, i oczekujesz ze wszyscy beda klaskac ?

+++++++++++++++

Maniak sie zrobiles pamietam jak miales 45 w te wakacje z 45 lvl wbiles..

Duch Niespokojny 25-08-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lvlanius (Post 1622166)
jeśli nie mają kasy to przecież niech robią runy, właśnie o to cipsoft-owi chodziło zeby Magowie/Druidzi Trenowali (czyt. zdobywali kase i mlvl) tak jak knight-owie i palki muszą poświęcać czas...

Tak, z pewnością po to właśnie wprowadzono soul pointy.
Poza tym, z tego co wiem, Cipsoft w ogóle nie popiera trenowania.
Trzecia sprawa to to, że paladyn trenować nie musi w ogóle, dla rycerza natomiast jest to opcja ułatwiająca zdobywanie doświadczenia, ale również niekonieczna.

Demonq 25-08-2007 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez karate:] (Post 1622089)
Mniejsze hity = więcej hitów potrzebnych do zabicia potwora = wiecej manasów = większe waste

Teraz mi powiedz że oni nie odchodzą z powodu hitów.

Te same hity co teraz + tańsze mf lub mniej many potrzebnej do każdy z czarów oraz tańsze runa = koszty expu/huntu takie jak przed update lub mniejsze = magowie zostają w grze ponieważ zmniejszone dmg rekompensują im tańsze koszty.

I gwarantuje że wiekszość magów bedzie zadowolona i bez problemów wróci do gry.

Cytuj:

Zrób sobie porządnego sorca to porozmawiamy na temat kto ma gorzej tenować.
Zrobilem sobie po update palka i mam juz 59lvl i skille 79/60 a trenowalem w sumie jedyne 5 dni ( po okolo 4-7 godz dziennie)
ciekawe jak duzo wbijesz magiem trenujac tyle co ja palkiem.

Jedyna możliwość sensownego treningu to expienie/huncenie z mf

Medivh Shady 25-08-2007 20:37

Tak jak wcześniej napisałem , po upt. jak zobaczyłem te hity też sie wkurzyłem i zaczełem grać swoim palkiem , zrobiłem prawie 80 lvl aby moc iść na poi , owszem nie zajeło mi to sporo czasu ale stwierdziłem że expienie palem jest strasznie nudne.

Postanowiłem zacząć od nowa grać swoim sorcem i zaczełem szukać odpowiedniego miejsca dla siebie. i tak np

Demona ( warlocki ) - dobry exp , koszty nie są aż takie straszne bo praktycznie zawsze ci spadną , jakieś a-stary , br czy ss .
Frosty - hmm.. nie polecam ze względu na ich siłę ( łatwo o como i zgon ) :P
Culty - wybijając dużą grupkę z GFB masz całkiem niezły zarobek ( szczególnie jak ci poleci Key ring )
Dle - ogólnie ujdą , ( moja metoda to luruje 4 - 5 dle pod dziurę i zabijam z ue )
Dragi - tylko jeśli masz wyjątkowego pecha to ci sie nie zwróci ( z samego golda i lota możesz mieć polowe za mf )
Quary - jeśli ci poleca Fish finy ( u mnie na świecie są po 8k ) to jeśli idę na 20 bp mf to wystarcza mi 2 + loot ) fakt mocno biją ale jak umiesz grać sorcem to nie będziesz miał z nimi problemu
Necro - tu musisz mieć farta albo lurować sobie po 4 - 5 i wybijać z GFB
Vampy - tak samo jak necro

Dodatkowo polecam na niektóre potworki nie brać wanda / roda tylko np. jakąś jednoręczną broń ( np te z 3 areny ) raz że masz dodatkowego def. to jeszcze zadajesz darmowe obrażenia.

tyle z mojej strony.
czekam na grudniowy upt , może coś ciekawego wniosą do balansu postaci.

Vil 25-08-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1622180)
Maniak sie zrobiles pamietam jak miales 45 w te wakacje z 45 lvl wbiles..

zeby policzyc moje postacie brakloby ci palcow u rak i nog.

+++++++++++++

Tansze mf = mniejsze koszty uzywania obszarowych atakow knighta, az do momentu gdy bedzie on z nich bil przy kazdej okazji. Tanszy vis = wyjscie.

Demonq 25-08-2007 23:40

Cytuj:

3. Ja zaraz po udate tez "przestalem" grac druidem, po prostu wrocilem do paladyna ktorym od prawie 2 lat nie widzialem sensu grac. Pozatym w tym update im wyzszy lvl sorca/druida tym bardziej ucierpial, ja stracilem 10-20% mocy, taki MDW stracil 60-70%
Skoro sam wróciles do paladyna to dlaczego wymyslasz ze magom teraz tez sie zwraca to cwaniaku czemu nie grasz druidem tylko wrociles na palka?

Cytuj:

Wiesz ja tez odczulem zmiany... z tego wzgledu ze w Australi pada deszcz, co prawda u mnie nie pada, ale jak sobie pomyslalem jak by to bylo jak by padalo tak jak w Australi to wogole odechcialo mi sie wychodzic z domu bez parasolki.... Zmian w tobie, teraz praktycznie nie ma, a to co bedzie za 30 lvl (czyli jak bedziesz mial 107) to ciezko uznac za zmiane dotyczaca ludzi do lvl 70.
to twoim zdaniem powinienem grac dalej bo teraz czuje mniejsza róznice niz ty, a cipsotf powiedzial ze do 70 lvlu nie bedzie praktycznie czuc zadnej roznicy.
A skoro nie mialem h lvlu to nie bede widzial co stracilem ?
o to ci chodzi ?
Lecz niemam zamiaru bic 150 lvla zeby expic oplacalnie na dragch kiedy przed updatem zdecydowanie wiekszosc wypraw na dragi sie zwracala na moim lvlu.
I jeszcze masz czelność mowic ze nie powinno mi sie odechciewac grac magiem bo nie stracilem tak duzo.
pozatym co do mojego lvla wiesz tylko tyle co napisal cipsoft w 1 z zapowiedzi ze roznice praktycznie bedzie czuc dopiero od 70 - 80 lvlu
skoro tak mowia prawde to dlaczego napisali tez ze "magowie beda mieli troche oslabione hity ale niech sie nie przejmuja ponieważ nie beda to duze roznice niz z przed update"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49.