Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Saphira (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=215)
-   -   Ratujmy Saphire !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142021)

jed 16-09-2007 02:32

@Fenis'al

O czym Ty do mnie rozmawiasz? Niewiele zrozumiałem z tych Twoich wypocin. Mógłbyś chociaż przejrzeć ze słownikiem w ręku, to co tam pierdzisz do nas.

Kocham takich pajaców jak Ty i Kedone. Zebrać armię 20+lv i dawaj na wojnę miast na Vocation Quest - to recepta na zwycięstwo! Ah... Jakimże wspaniałym dowódcą jesteś! Polacy do boju!!!!!111oneone

@Down

A co? Szykujesz się na wojnę? ^^

Kedone 16-09-2007 11:54

e mam pytanie co lepsze na Saphirze knight czy paladyn? bo mam problem

Rafix17 16-09-2007 15:04

Moim zdaniem nie da rady juz pomoc Saphirze ...chociarz jedynym mozliwym wyjsciem bylby gdyby jak mowi ShuyA Neco wypowiedzialo wojne OOoB ( nie zycze tego OOoB ;p) wtedy inni Polacy mogliby pomoc. I sadze, zejed mylisz sie, ze 40-60lvl gracze nie pomogliby nic w wojnie... wkoncu oni tez juz maja jakas sile swoich uderzen...nawet mysle, ze na wojne potrzebne sa nizsze lvl (8-9lvl) oczywiscie nie do walki, ale do blokniecia ue lub exori gran jakiegos h lvl ( mozliwosc kiedy h lvl jest w trapie), bo wtedy padaja one na hita i h lvl banished ;p
Ale najlepiej jakby Polacy siedzieli cicho i expili nie wyrozniajac sie...ja tak robie i jak dotad nie padlem jeszcze :D nikomu nie placilem chociarz kazali mi wiele razy, ale mysle, ze nie ma gorszego bledu niz placic Szwedom, bo jesli zobacza, ze jestes naiwny i masz duzo kasy to szybko znajda sie kolejni swe chcacy oproznic taka "skarbonke":].

jed 16-09-2007 15:39

@UP

Taki 8-9lv nawet nie dojdzie na pole bitwy, więc o czym Ty w ogóle mówisz. Co do 40-60lv... Takie lv to mają w wojnie noobchary, które owszem potrafią coś zdziałać, ale zazwyczaj to jest grupa magów/druidów, którymi grają hlv, a nie banda buraków, którzy biją 15k exp na godzinę i wyrywają się do walki. Poza tym to nie są postacie na open battle, tylko na pojedyncze, partyzanckie akcje.

Jak już powiedziałeś... Neco vs OOoB to byłaby największa i w sumie jedyna szansa dla Polaków. Wtedy powinniśmy przyłączyć się do OOoB i liczyć na to, że po wygranej wojnie będzie lepiej. ;]

Fenis'al 16-09-2007 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1653817)
@Fenis'al

O czym Ty do mnie rozmawiasz? Niewiele zrozumiałem z tych Twoich wypocin. Mógłbyś chociaż przejrzeć ze słownikiem w ręku, to co tam pierdzisz do nas.

Kocham takich pajaców jak Ty i Kedone. Zebrać armię 20+lv i dawaj na wojnę miast na Vocation Quest - to recepta na zwycięstwo! Ah... Jakimże wspaniałym dowódcą jesteś! Polacy do boju!!!!!111oneone

@Down

A co? Szykujesz się na wojnę? ^^

po pierwsze nie mowie do ciebie noobku tlyko do wszystkich a po drugie jak nie chcesz pomuc to nie pisz >.< a co do tych 40 lvl to jesli ktos nie jest noobem w pvp to moze wiele zdzialac to jest podstawa ze all musza sie zebrac i wtedy mamy sznase ale kto tu mówi o ustawce tu chodzi o to zeby ich pokolej wyciac a nie ich cala gildia na nas to chyba tak to jasne ze szans nie mamy

SzuyA 16-09-2007 17:57

@fenisal
wypier*** dzieciaku do piaskownicy ch*ja wiesz wiec nie pisz mi tutaj cytuje "bla bla bla" slownik tez ci sie przyda.

@edit
ehm powiedz mi co to byla za wojna "PL vs. SWE" bo z tego co pamietam to bylo draco vs. np a nie zadna szajka raristowska

Rafix17 16-09-2007 21:25

@jed
Wiem przecierz, ze 8 lvl nie dogoni 100+lvl czy tam nie dojdzie na pole bitwy. Chodzi mi o jakies pojedyncze akcje "partyznackie" w jakims miescie po odcieciu do takiego miasta czy miejsca wszystkich mozliwych wejsc...bo moim zdaniem jedynie taka walka jest mozliwa na Saphirze w open battle nie mamy szans :/ kazdy z nas by padl ... taka jest prawda, bo jednym slowem na Saphirze nie ma Polakow z lvl odpowiednim do walki...

jed 17-09-2007 00:13

@Fenis'al

ShuyA powiedział bardziej dosadnie, to co ja chciałem powiedzieć na Twój temat. Noobkiem możesz najwyżej nazwać siebie, bo tak naprawdę gówno wiesz. Naoglądałeś się filmów o bohaterskich wojownikach i teraz szalejesz. Nie na tym rzecz polega. Przy następnej próbie ciętego zripostowania moich wypowiedzi, chociaż zajrzyj do tego cholernego słownika.

@Rafix

Noobami można ubić kogoś raz czy dwa razy, ale tak nie wygrywa się wojny. Poza tym nigdzie nie napisałem, że Polacy mają do ob się pchać. Ba! Nie powinniśmy w ogóle próbować walczyć samotnie, bo nie ma to sensu. Jedyną szansą na cokolwiek jest podział wśród Szwedów. Takie jest moje zdanie...

Pozdrawiam!

Fenis'al 17-09-2007 15:53

nie rozumiem was już doszczętnie!!! po pierwsze nie jestem dzieckiem >.< a po drogie w nosie mam swoją ortografie i chyba nie o to tu chodzi. Widzę ze wy wiecie strasznie dużo na temat wojny. Wiec życzę powodzenia myślicie ze zrobicie z 100lvl w 4 i saphira będzie już wasza :D a co tego ze jak by padli te nawet 2 razy to na 100% by nic nie dało żałosne jak sie pada na 100+ to sie trochę odechciewa. Ale właśnie zawsze sie kończy na takich odpowiedziach jak wy piszecie. Jak nie chcecie pomóc to po co cokolwiek piszecie. nie rozumiem was. Jeszcze raz życzę powodzenia w podbijaniu saphiry z wasza wiedzą o rekrutacji na wojnę a nie wyobrażam sobie już waszej taktyki. :D pozdrawiam wams i życzę powodzenia w war

Fenis'al 17-09-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1655028)
@jed
Wiem przecierz, ze 8 lvl nie dogoni 100+lvl czy tam nie dojdzie na pole bitwy. Chodzi mi o jakies pojedyncze akcje "partyznackie" w jakims miescie po odcieciu do takiego miasta czy miejsca wszystkich mozliwych wejsc...bo moim zdaniem jedynie taka walka jest mozliwa na Saphirze w open battle nie mamy szans :/ kazdy z nas by padl ... taka jest prawda, bo jednym slowem na Saphirze nie ma Polakow z lvl odpowiednim do walki...

lol jest paru ale jak by te wszystkie 30 i w gore sie zebrały i pomogły to było by nieźle przykład niezłego lvl do walki

23:13 Enderdil [130]: mamy chwilowo Potop szwedzki

a teraz coś do obejrzenia
http://pl.youtube.com/watch?v=CiHm4iUzK2c

jed 17-09-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenis'al (Post 1655725)
nie rozumiem was już doszczętnie!!! po pierwsze nie jestem dzieckiem >.< a po drogie w nosie mam swoją ortografie i chyba nie o to tu chodzi. Widzę ze wy wiecie strasznie dużo na temat wojny. Wiec życzę powodzenia myślicie ze zrobicie z 100lvl w 4 i saphira będzie już wasza :D a co tego ze jak by padli te nawet 2 razy to na 100% by nic nie dało żałosne jak sie pada na 100+ to sie trochę odechciewa. Ale właśnie zawsze sie kończy na takich odpowiedziach jak wy piszecie. Jak nie chcecie pomóc to po co cokolwiek piszecie. nie rozumiem was. Jeszcze raz życzę powodzenia w podbijaniu saphiry z wasza wiedzą o rekrutacji na wojnę a nie wyobrażam sobie już waszej taktyki. :D pozdrawiam wams i życzę powodzenia w war

Buaaaahahahahahahahah... Ty żałosny głupcze. Ośmieszasz się. My nic nie wiemy? Ja nic nie wiem? A co TY wiesz? Gram w tą cholerną grę 4 lata na chyba jedynym serwerze, na którym WIECZNIE panuje wojna. Także wojna towarzyszy mi przez cały okres mojej gry, a to sprawia, że wiem sporo na ten temat.

Nie wyobrażasz sobie naszej taktyki, tak? Mhmm... W takim razie jak wygląda Twoja genialna taktyka? Poza tym ile razy mam Ci imbecylu powtarzać, że wojny nie wygrywa się w "4 na 100lv", ani w 50 na 40lv?! Jedyną szansą jest rozłam wśród Szwedów i przyłączenie się do jednej ze stron. Dziesięć razy mam to mówić?

SzuyA 17-09-2007 17:37

@fenisal

wy*******aj kurwa bo chuja wiesz a duzo marnujesz czasu na napisanie 'literkuf' na klawiaturze

Fenis'al 17-09-2007 18:42

dla 2 panów up jebcie sie geje :) jak na razie to tylko wy tu wiele gadacie i nic nie robicie. Właśnie dzięki takim idiotom jak wy tak to wygląda nic więcej. Jak lubicie tak dupę lizać i przechodzić na ich stronę albo liczyć na to ze sie poprawi. Jak by wszyscy mieli takie podejście to by teraz polski nie było. życzę udanego dalszego lizania dupy hlvl cya cya noobki (oczywiście tyczy sie to tylko tych 2 panów up)

jed 17-09-2007 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenis'al (Post 1656055)
dla 2 panów up jebcie sie geje :) jak na razie to tylko wy tu wiele gadacie i nic nie robicie. Właśnie dzięki takim idiotom jak wy tak to wygląda nic więcej. Jak lubicie tak dupę lizać i przechodzić na ich stronę albo liczyć na to ze sie poprawi. Jak by wszyscy mieli takie podejście to by teraz polski nie było. życzę udanego dalszego lizania dupy hlvl cya cya noobki (oczywiście tyczy sie to tylko tych 2 panów up)

Hehe... Zacznijmy od tego, że nie gram na Saphirze od dawna, ale to nie oznacza, że nie mogę się tu wypowiadać. Ponadto nigdy nie wchodziłem i nie będę wchodził nikomu w dupę (często miałem przejebane przez to, ale cóż...). Wyśmiałeś nasz punkt widzenia. Skoro tak, to chciałbym wysłuchać Twojej propozycji. Jak Ty widzisz odbicie serwera z rąk Szwedów? Mógłbyś nieco przybliżyć nam ten pomysł? Tylko niech to będzie w miarę racjonalne i możliwe do wykonania... :]

Pozdrawiam!

Rafix17 17-09-2007 22:09

@Fenis'al
Co do tego, ze ShuyA nic nie robi tylko gada na forum to nie masz racji. Kilkakrotnie razem z nim i innymi kolegami probowalismy ubic 106ms'a, ale kiedy juz wszystko bylo przygotowane i bylismy gotowi on dawal loga :/ Ale i tak jak narazie moim zdaniem nie ma sensu nic organizowac...trzeba byc cierpliwym i wytrzymalym, zeby tu grac ;p najlepiej wejsc do OOoB...ale tam nie kazdego chca przyjac :]

Fenis'al 17-09-2007 22:15

a co tu dużo potrzebne zebrać all pl którym podpadli szwe żeby było sporo osób i po kolej ich wyłapać wydaje mi się żę jak by zebrać all to z 60 osób by było wszystkim i tak by nie dali rady a jeżeli nawet by dali to ban wszystkich i tak by nie wybili nie mowie teraz o war tylko o np trapnać któregoś dednać i następnego aż by zwątpili

jed 17-09-2007 23:07

Jak Ty takie taktyki chcesz stosować, to rzeczywiście zajebiście dużo wiesz na temat wojny. :) Powodzenia życzę!

"któregoś dednać i następnego aż by zwątpili"
buaahahahaha

Fenis'al 18-09-2007 00:36

ehh koleś nie chce mi sie już z tobą gada śmieszny dla mnie jesteś nic ci nie pasuje to może weź zrób na saphirze sobie chara wbij z 200lvl i pokaż co potrafisz :evul: to było by na tyle

jed 18-09-2007 13:40

Synek... Póki co, to mam tu wyższy lv niż Ty. ^^

_KaRiZmO_ 19-09-2007 02:45

elos ;P, i jak obecnie sytuacja na saphirce? bo nawet się tam nie loguje... niema sensu patrzeć ;~.:(

Ace'Dorin 19-09-2007 08:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1641287)
@ Iks.de
Nie oceniam jego gry w sensie nabijania lvl, mowie ze jest noobem, poniewaz taka postawe reprezentuje. I nie mow mi, ze nie rozumiem tego slowa bo ono doskonale obrazuje Nobztrakta, a jesli chialbys bronic go przed moja opinia to moge podac kilka przykladow, ktore sa dowodem na jego noobostwo zreszta ty o nich wiesz pewnie.

A moim zdaniem SzuyA moze miec racje, bo to ze tepi on wiekszosc Polakow na tym serwie chyba swiadczy o kompleksach jakie ma kolo ;p poprostu w rl nie moze to tu sie wyzywa i tyle.

Oj arth nie rozumiem cie kazdy h lvl na kazdym serwerze chce huncic kazdego kto jest mu w stanie przeszkodzic w bijaniu lvli albo w wyprzedzenie polacy to istotne PRO jest polak jakos 1 wbil 300 lvl na tibi i gdyby to np mialy byc br to nobz i tak by ich nie huncil.. Chodzi o to ze polacy stanowia zagrozenei dla szwedow ci ktorzy umia grac i wbijaja lvl fastem nobz to widzi i dlatego kazdego hunted anie ze w rl ma kompleksy.. kazdy h lvl na kazdym serwie hunci mniejszych idz nie wiem na pytherze aurea furora itp. Zobaczysz co i jak
to ze grasz only na jednym serwie i tylko wiesz co sie dzieje na obecnym saphira. Bedzie nowy swiat pvp zrob postac wbij 150 lvl zobaczymy co ty bedziesz robil z graczami na mniejszym lvlu typu 50 lvl. Wtedy ocen nobza.

Rafix17 19-09-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _KaRiZmO_ (Post 1658032)
elos ;P, i jak obecnie sytuacja na saphirce? bo nawet się tam nie loguje... niema sensu patrzeć ;~.:(

Nadal jest jak bylo, ale slyszalem wiele plotek, ze Neco konczy z PA itp., ale wkoncu to plotki... ;p Ale czemu ty nie wrocisz na Saphire? Wystarczy zebys wszedl do OOoB i bedzie good...chyba ze bardzo podpadles Nobzowi to nie bedzie ;p

Siergiey 19-09-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _KaRiZmO_ (Post 1658032)

Last login: Sep 16 2007, 02:41:38 CEST
lol spoko ; ;;
sytuacja na saphirce dobrze. a u cie?

Rafix17 19-09-2007 20:19

Oj ace ace ;p skoro nobz hunci wiekszosc 50+lvl Polakow to moim zdaniem swiadczy o nim, ze sie boi nas... czy to nie kompleks niszzosci?
Rozumiem huncic za cos...ale nie za to ze sie jest Polakiem ... :/

A i pozdro dla Dooka ;p

_KaRiZmO_ 20-09-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1658823)
Nadal jest jak bylo, ale slyszalem wiele plotek, ze Neco konczy z PA itp., ale wkoncu to plotki... ;p Ale czemu ty nie wrocisz na Saphire? Wystarczy zebys wszedl do OOoB i bedzie good...chyba ze bardzo podpadles Nobzowi to nie bedzie ;p

Mam hunta ;d, za co? Za to że miałem PK pod dp Venore. Wjechało Neco i hunted payment najpierw miałbyś 30k..., wysłałem tą kase Nobzowi i co? W chuja mnie zrobił... później mówi że jestem hunted 4ever a gdy 16 się zalogowałem to mówił że 150k. Sam idiota nie wie czego chce...X(

SzuyA 20-09-2007 16:38

@faresal czy jakos tak

spakuj sie i wyjdz.. a lizanie dupy? ha lizalem raz i padlem za to okolo 5x ? wiec niewidze w tym sensu, a co do tego 'zebrania all pl 60+' to zebys sie kurwa nie zdziwil... wiesz co to jest szpieg? kazdy robi to co chce , innym na zlosc, i olewa takich smieci jak ty. zreszta jestes zalosny jak 60% pl na saphirze. Dzis mial koles problem do mojego rl napisalem zeby sie ogarnol to dostalem odpowiedz "pl??, swe?" no to mu napisalem "swe" okazalo sie ze 28lv po angolu umie napisac "im pro by sir'dargo" a gdy go jebnolem 2 x to s*******al i mi grozil ofc. po polsku.

ostatnie zdanie dla ciebie
idz pan w chuj

Ace'Dorin 21-09-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1658835)
Oj ace ace ;p skoro nobz hunci wiekszosc 50+lvl Polakow to moim zdaniem swiadczy o nim, ze sie boi nas... czy to nie kompleks niszzosci?
Rozumiem huncic za cos...ale nie za to ze sie jest Polakiem ... :/

A i pozdro dla Dooka ;p

@kur** zrozum od poczatki tibi jest wojna miedzy narodami swe br pl nie ma tak ze swe trzyma z pl chyba ze to jest furora albo jakis inny serwer tam poprostu tak jest i tyle ale na kazdym serwie jest wojna narodow i tu nie ma zadnej roli Saphira wojna swe vs pl Pythera Br vs Pl Furora Swe+pl vs swe+pl Inferna pl vs swe+br Danera pl vs swe br Itp zAdko zeby polak ze szwedem czy br walczyl o pokoj na serwie czy tam panowanie wiec wiesz grasz w tibie krocej i zwiedziles mniej serwow odemnie.
http://hunted.pl/2007/09/19/polska-d...a-dla-polakuf/
Masz I przeczytaj to sobie w sumie to samo prawie co ja napisalem :D A pisalem to przed przeczytaniem tego artykulu....

jed 21-09-2007 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ace'Dorin (Post 1661098)
@kur** zrozum od poczatki tibi jest wojna miedzy narodami swe br pl nie ma tak ze swe trzyma z pl chyba ze to jest furora albo jakis inny serwer tam poprostu tak jest i tyle ale na kazdym serwie jest wojna narodow i tu nie ma zadnej roli Saphira wojna swe vs pl Pythera Br vs Pl Furora Swe+pl vs swe+pl Inferna pl vs swe+br Danera pl vs swe br Itp zAdko zeby polak ze szwedem czy br walczyl o pokoj na serwie czy tam panowanie wiec wiesz grasz w tibie krocej i zwiedziles mniej serwow odemnie.
http://hunted.pl/2007/09/19/polska-d...a-dla-polakuf/
Masz I przeczytaj to sobie w sumie to samo prawie co ja napisalem :D A pisalem to przed przeczytaniem tego artykulu....

Mówisz, że rzadko zdarza się, że różne narody współpracują ze sobą... Chuj z tego, że na 5 przykładów, które podałeś, 3 to połączone siły dwóch narodów. Ponadto podam Ci bardzo bliski mi przykład - Azura. Tu wojna przez długi czas była między Swe a Pl. Później tłukli się Swe + Pl vs Pl, a teraz tłuką się Swe + Pl + Ger vs Pl + Ger i jeszcze Turkowie się tam gdzieś kręcą... Skoro tak długo grasz i zwiedziłeś tyle serwerów, to po co piszesz takie głupoty?

SzuyA 21-09-2007 21:42

20:00 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Tritzum. He was killed by a dragon lord.

_!_

Iks.de 21-09-2007 23:35

yo eh no plz ;/

Zhukova 22-09-2007 01:01

aaaaargh, stary dobry wujek tritzum padl ;< i 2 lvle w dupe ;/

Rafix17 22-09-2007 12:20

Tritzum graj dalej nie poddawaj sie i tak expisz jak maszynka, wiec odrobisz ;p
A jestes potrzebny na Saphirze...

patolo 22-09-2007 22:40

grałem na saphira i mam dalej tam chara 28 druid i 12 pallek więc tez jestem za tym a by wytępić szwedów częsciowo jedni piszą że szwedzi nigdy nie pomogli an saphira polakom i tu się mylą kiedys był na saphira (kiedy Auroth miał 140 lvl) był gracz Nazgel Bloodhoof który zabił Aurotha a potem dostał hunta od wszystkich szwedów z saphiry i dał delete chara ;/

więc trzeba stoczyć walki pojedyncze ekipy niszczyć np przy desert quescie wziąśc ekipe 4 x +20 lvl i wytępić lud który będzie robić desert questa a za kaske z tego kupowac runki i wzmacniać się

POLACY DO BOJU
Nie ODDAMY SAPHIRY bez WALKI

chlonny 23-09-2007 17:21

witam...

ja dzisiaj wyszedlem z rooka... tak sobie pomyslalem ze sprobuje swoich sil na PVP... i juz dowiedzialem sie kto bedzie moja najwieksza przeszkoda w drodze do "czegokolwiek" na tym swiecie... polacy... dzieci dla ktorych najwieksza radocha jest ubicie 8lvl sorka... (a atakowany bylem przez 10lvl pall i 13 knight...)... zero kasy przy sobie zero eq... ale i tak okazalem sie wymazonym celem...

Ja jednak jestem za stary juz na takie zabawy :P tak czy inaczej sie nie poddam i bede walczyl az mi matryca w laptopie przestanie dzialac... :)

P.S.
jedna prosba... jesli ktos moglby mi powiedziec w jakim miescie jako polak mam najwieksze szanse na przejscie bez trafienia na kogos, dla kogo okaze sie przyszla ofiara...

pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do zobaczenia w Tibi... :)

Taeguki 23-09-2007 18:03

Cytuj:

jedna prosba... jesli ktos moglby mi powiedziec w jakim miescie jako polak mam najwieksze szanse na przejscie bez trafienia na kogos, dla kogo okaze sie przyszla ofiara...
Moim zdaniem to będzie Venore. Poszedłem tam z Thais od razu, i jeszcze deada nie złapałem, chociaż już paru POLAKÓW mnie goniło.

Jeżeli już mówicie : Ratujmy Saphire... przed szwedami? Ratujmy Polaków przed POLAKAMI. .

patolo 23-09-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taeguki (Post 1664790)
Moim zdaniem to będzie Venore. Poszedłem tam z Thais od razu, i jeszcze deada nie złapałem, chociaż już paru POLAKÓW mnie goniło.

Jeżeli już mówicie : Ratujmy Saphire... przed szwedami? Ratujmy Polaków przed POLAKAMI. .

co racja to racja :)

jak by co to pisać Do Patryk Pogromca Misia

Iks.de 23-09-2007 18:33

14:35 You have found a backpack of holding.
14:35 You have found 100 platinum coins.
14:35 You have found frozen starlight.
14:36 You have found a stuffed dragon.
14:36 You have found the avenger.
14:36 You have found a pair of soft boots.

bej

SzuyA 23-09-2007 18:51

Muahaha moja przygoda na tym swiecie dobiegla konca :) 2 lata temu zdolalem wbic 50lvl, tym razem 64. 10minut temu wylapalem hunta od teuna za byle smiecia ktory mu sciemnia glupoty a ten mu naiwniak wierzy wiec cyas. jesli ktos chetny do pk msg me

jed 23-09-2007 21:14

@ Panowie patolo, chlonny, taeguki...

Aaaahahahahahahahah... Jak czytam wywody takich ludzi jak Wy, to nie wiem czy mam płakać, czy się śmiać. Panie chlonny... Tak się składa, że na światach pvp MOŻNA ZABIJAĆ! Wiem, że to może być pewien szok, ale tak to już jest... Wszystkich Was zapraszam na światy non-pvp i tam próbujcie swoich sił, a nie tu swoje błahe wywody prawicie.

Pozdrawiam i powodzenia w walce z krwiożerczymi POLAKAMI na 10 i 13lv !!!111oneone

Darkvild 24-09-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patolo (Post 1663485)
grałem na saphira i mam dalej tam chara 28 druid i 12 pallek więc tez jestem za tym a by wytępić szwedów częsciowo jedni piszą że szwedzi nigdy nie pomogli an saphira polakom i tu się mylą kiedys był na saphira (kiedy Auroth miał 140 lvl) był gracz Nazgel Bloodhoof który zabił Aurotha a potem dostał hunta od wszystkich szwedów z saphiry i dał delete chara ;/

więc trzeba stoczyć walki pojedyncze ekipy niszczyć np przy desert quescie wziąśc ekipe 4 x +20 lvl i wytępić lud który będzie robić desert questa a za kaske z tego kupowac runki i wzmacniać się

POLACY DO BOJU
Nie ODDAMY SAPHIRY bez WALKI

Widze kolego, że bardzo jesteś zapalony do walki. Przedtem powinieneś wiedzieć, że Nazgrel nie zdeletował chara tylko jego char został zdeletowany za używanie magebomb (a to znaczna różnica) tak samo jak Gorfin.

Jak chcesz walczyć jak nawet nie wiesz kto,co i jak?

Niedługo będą pisać bzdury na forum, że Nobztrakt jest przyjacielem Polaków i to oni z wdzieczności i z dobrego serca oddają mu swoje bohy. Żenada...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43.