Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

ElynAlvia 31-10-2007 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1716670)
TyMiN ja się przeniosłem na Morgane. Myślę że Ci też by pasowała;p dośc spokojnie tu jest czasami aż zabardzo ;p Zresztą nigdzie sie fajnie nie pogra dopóki nowy serv nie wyjdzie.

Hehe... Tam też grają ludzie z Tengu :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyMiN (Post 1716247)
heh no nie wiem spokojne expienie i tyle, żadnych wojen i małej ilości PK ;)

Takie rzeczy to tylko w erze xD

Viltherius 31-10-2007 09:41

Cytuj:

Hehe... Tam też grają ludzie z Tengu :p
Grali;] do pewnego momentu

Mispex 31-10-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1720780)

Ale Kumpli maja nie martw sie;D

qatryk 31-10-2007 18:23

Zaczyna się robic ciekawie....B)

Master Bonczek 31-10-2007 19:07

Posty Nargoriela w stylu jaki to jestem kozak, jestem liderem Xereny i mogę rozstawiać wszystkich jak chce nawet Blokkaha itp. to już nawet nie jest śmieszne. Wątpie, że Nargoriel wykona jakiś ruch np zabicie Blokkaha bo nie ma jaj żeby zaryzykować postać. ( bo co by robił jakby mu jego prawie 200 rp shuncili :( )

Sad but true !

Mispex 31-10-2007 22:28

zwroc uwage ze padl Agent Pro a BLokkaha online niewidzialem ;d

st1L 31-10-2007 22:57

A tak wogle to o co poszlo?

Vacek 31-10-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1720780)

Niektórzy dalej grają ;)

enderty 01-11-2007 14:03

agent pro oput i blokkah zabili jokeza co sie nie spodobalo nargowi i teraz agent ma hunta :p

Waldo1910 01-11-2007 14:06

No właśnie, Agent :P sam Jokeza nie zabił

enderty 01-11-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1722745)
No właśnie, Agent :P sam Jokeza nie zabił

pewnie reszta tez ma hunta nie wiem z nimi nie gadalem tylko z agentem :p

Master Bonczek 01-11-2007 20:00

Tylko Agent Pro jest , jeśli można tak powiedzieć, jednym z nowych którym się udało wbić jakiś konkretny level, a więc wielki wodzu Nargoriel może z niego zrobić kozła ofiarnego mimo, że atakowało Jokeza więcej osób.... ale jak już pisałem Nargoriel nie ma jaj żeby ruszyć kogoś ze starego składu :)

ElynAlvia 01-11-2007 21:19

Wiem, że było to dawno ale ciekawe o co poszło...

Karim Vegetaz

Oct 08 2007, 03:23:06 CEST Killed at Level 138 by Satlomos

Był kiedyś w Tengu, Teraz Oni jego biją ? o0

Vacek 01-11-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1723407)
Tylko Agent Pro jest , jeśli można tak powiedzieć, jednym z nowych którym się udało wbić jakiś konkretny level, a więc wielki wodzu Nargoriel może z niego zrobić kozła ofiarnego mimo, że atakowało Jokeza więcej osób.... ale jak już pisałem Nargoriel nie ma jaj żeby ruszyć kogoś ze starego składu :)

Nie masz racji :p Agent Pro ma przejebane od dłuższego już czasu, za to, że uważał, że jeśli ma wysoki lvl to może robić co tylko chce, np straszyć członków Tengu =)

krzysheak 02-11-2007 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1723613)
Nie masz racji :p Agent Pro ma przejebane od dłuższego już czasu, za to, że uważał, że jeśli ma wysoki lvl to może robić co tylko chce, np straszyć członków Tengu =)

Dokladnie. Zajebal mi paru kumpli (glownie z gudius) np. Netamara i zaczal ogolnie kozaczyc, myslal ze jak ma 130 lvl to moze kozaczyc a tu dupa, ale fakt ze byl moim kumplem, wczoraj jak z nim gadalem to powiedzial ze wogole juz nie ma zamiaru grac i nazwal mnie cziterem i sharerem xD

enderty 03-11-2007 14:28

gnidroc 67 rp red skull
10k za jego smierc

abarth 03-11-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1726775)
gnidroc 67 rp red skull
10k za jego smierc

200k za śmierć NargorielaB)

enderty 03-11-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1726775)
gnidroc 67 rp red skull
10k za jego smierc

Nov 03 2007, 18:06:36 CET Killed at Level 67 by Arefrius

dzieki napisz w grze msg lub na forum tu lub na tibi com w jaki sposob chcesz otrzymac swoja swietnie zasluzona kase

btw nick w grze to woah berry jerry :p

masakrejszyn 04-11-2007 14:17

up: Widzę, że masz jeszcze dużo hajsu, jak dajesz 10k po stracie bohów :D
Przyznaj się wszystkim, ile płakałeś po stracie tych kozaczków ;]? Teraz masz erekcję i chwalisz się każdemu, jakbyś to ty go zabił.

enderty 04-11-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez masakrejszyn (Post 1729250)
up: Widzę, że masz jeszcze dużo hajsu, jak dajesz 10k po stracie bohów :D
Przyznaj się wszystkim, ile płakałeś po stracie tych kozaczków ;]? Teraz masz erekcję i chwalisz się każdemu, jakbyś to ty go zabił.

ech wogole nie plakalem kolesie z gildii mowili ze strace ja mowilem ze jak strace to strace troche szkoda ze polecialy za pierwszym razem... oferowalem za nie gnidrocowi 12k ale nie chcial wiec 10k poszlo na jego smierc lol to on teraz musi plakac moze ma bohy ale zarobil deda bez blessow ;)

krzysheak 04-11-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1730451)
ech wogole nie plakalem kolesie z gildii mowili ze strace ja mowilem ze jak strace to strace troche szkoda ze polecialy za pierwszym razem... oferowalem za nie gnidrocowi 12k ale nie chcial wiec 10k poszlo na jego smierc lol to on teraz musi plakac moze ma bohy ale zarobil deda bez blessow ;)

Jesli zabil cie za nic, to moge go jeszcze raz uwalic :)

~Mogash :)

wrogonastawiony 05-11-2007 07:54

Tak mi sie teraz przypomniało;

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1699971)
Ja nie mam takich zlych doswiadczen, jestem 114 lvl na xerenie, nigdy nie bylem zajebany, w 3 miechy zrobilem taki lvl wiec chyba pgowalem (mam 24kk expa czyli jakies 8kk expa miesiecznie czyli jakies 2kk expa tygodniowo)
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem.

Sorry ale ja tu widze ze ty sie ziomasz z "tą" ekipą... mozliwe ze wczesniej nie miales problemow, bo miales nizszy poziom ale teraz ?
'One of the Opportunities',
'Mogash (Slave of Kermit)'.
Z tego wynika ze obracasz sie w ekipie falconów i kermitów. I ty mowisz graczom spoza servera, ze tu da sie grac bez znajomosci ?

Skramer 05-11-2007 09:26

elo elo :o

krzysheak 05-11-2007 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1731014)
Tak mi sie teraz przypomniało;

Sorry ale ja tu widze ze ty sie ziomasz z "tą" ekipą... mozliwe ze wczesniej nie miales problemow, bo miales nizszy poziom ale teraz ?
'One of the Opportunities',
'Mogash (Slave of Kermit)'.
Z tego wynika ze obracasz sie w ekipie falconów i kermitów. I ty mowisz graczom spoza servera, ze tu da sie grac bez znajomosci ?

Poznalem kermita i shusa jak robilismy goroma quest razem (mialem 75 lvl). A wogole to i tak jak wyjdzie nowy server to na niego ide jako sorc... Tutaj i tak nie bede rzadzil, a co to za zabawa jak bede miec zalozmy 180 lvl - swe na 60 lvlu bedzie mogl po mnie jezdzic a ja mu nie moge nic zrobic xP
Ale poki co pallem sie gra bardzo spoko i ostatnio od pkerow padlem na 25 lvlu , Halom czy jakos tak mnie ubil

enderty 05-11-2007 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1730502)
Jesli zabil cie za nic, to moge go jeszcze raz uwalic :)

~Mogash :)

random pk ktoremu sie udalo bohy zloocic albo moze wiedzial ze mam bohy bo jego zimkowie mi sprzedali xD
ja narazie kasy nie mam ostatni szmal 10k arefriusowi za zabicie tego gnidroca dalem ale jak go deniesz to jakis bp uh sie dla ciebie znajdzie :P

Deemer 05-11-2007 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1731081)
Poznalem kermita i shusa jak robilismy goroma quest razem (mialem 75 lvl). A wogole to i tak jak wyjdzie nowy server to na niego ide jako sorc... Tutaj i tak nie bede rzadzil, a co to za zabawa jak bede miec zalozmy 180 lvl - swe na 60 lvlu bedzie mogl po mnie jezdzic a ja mu nie moge nic zrobic xP
Ale poki co pallem sie gra bardzo spoko i ostatnio od pkerow padlem na 25 lvlu , Halom czy jakos tak mnie ubil

I to właśnie tym wszystkim Falconom, Kermitom itp zawdzięczasz 120+ lvl. Gdyby nie fakt że jak robiłeś lvl było w miarę spokojnie (dopiero co zakończyła się wojna) miałbyś trochę inne zdanie na temat Xereny.

A co do tego że tutaj nie będziesz rządził to jest pewne. O to się walczy. Panowania nie da się wylizać siedząc cały czas przy kroczu Nargoriela.

krzysheak 05-11-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deemer (Post 1731432)
I to właśnie tym wszystkim Falconom, Kermitom itp zawdzięczasz 120+ lvl. Gdyby nie fakt że jak robiłeś lvl było w miarę spokojnie (dopiero co zakończyła się wojna) miałbyś trochę inne zdanie na temat Xereny.

A co do tego że tutaj nie będziesz rządził to jest pewne. O to się walczy. Panowania nie da się wylizać siedząc cały czas przy kroczu Nargoriela.

Nie znasz mnie wiec skad wiesz ze jestem asslickerem lmao?
Nawet nie znam Nargoriela a jedynymi osobami ktore znam z Gudius i Tengu jest Joarvdek Colleri i Falcon.
Btw kermit tak jak ja przyszedl z askary i tez zaczynam jako ktos bez konexsji z Chorzow Teamem xP.

Nic do ciebie osobiscie nie mam ale jesli bratales sie z ludzmi pokroju Skramera albo Idefixa to serio... nie swiadczy to o tobie najlepiej.

wrogonastawiony 05-11-2007 20:31

Wolałbym sie bratac ze Skramerami i Idefixami niz z tamtymi ;p Ludzie ktorzy włażą w dupe szwedom nie imponują mi ;D Wogóle co to jest? Wielu na xerenie faktycznie uwaza szwedow za lepszy naród i tak jak wlasnie "chorzów team" sa dumni z tego ze sie znaja ze szwedami ;d Kompleksy jakies ?

Master Bonczek 05-11-2007 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1731763)
Nie znasz mnie wiec skad wiesz ze jestem asslickerem lmao?
Nawet nie znam Nargoriela a jedynymi osobami ktore znam z Gudius i Tengu jest Joarvdek Colleri i Falcon.
Btw kermit tak jak ja przyszedl z askary i tez zaczynam jako ktos bez konexsji z Chorzow Teamem xP.

Nic do ciebie osobiscie nie mam ale jesli bratales sie z ludzmi pokroju Skramera albo Idefixa to serio... nie swiadczy to o tobie najlepiej.

Od Skramera to Ty się odpier**l... Kermit nie wiem czy wiesz był początkowo z nami ale później zasmakowało mu dupsko Szwedów i naszego wspaniałego rodaka Falcona i level jakoś wbił... nie wiem czy sam czy nie ale wbił.

Master Bonczek 05-11-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1731860)
Wolałbym sie bratac ze Skramerami i Idefixami niz z tamtymi ;p Ludzie ktorzy włażą w dupe szwedom nie imponują mi ;D Wogóle co to jest? Wielu na xerenie faktycznie uwaza szwedow za lepszy naród i tak jak wlasnie "chorzów team" sa dumni z tego ze sie znaja ze szwedami ;d Kompleksy jakies ?

Święte słowa... jeżeli wolisz bratanie się z Falconem... to że jest ze szwedami mogę jeszcze zrozumiec mimo to ze go raz z serva wywalili i na niego leja to jeszcze ogarniam że ktoś może być takim idiotą i tego nie zauważać ale najbardziej boli mnie to, że na beszczela szpiegował... wystawił kumpli, np ja nie znałem go od przysłowiowego "wczoraj"... A co chcesz od Skramera? Akurat to, że zapłacił to nie widze w tym nic złego, tą kasę co zapłacił akurat sobie na lajcie odrobił... a podobało mi się to, że nie zapłacił na początku czy w środku wojny a dopiero wtedy gdy już wiadomo było, że to koniec :') część podjęła decyzje taką jak ja, że nie ma sensu tu grać, a inni chcieli się jeszcze nacieszyć postaciami i szanuje to.

krzysheak 05-11-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1731880)
Święte słowa... jeżeli wolisz bratanie się z Falconem... to że jest ze szwedami mogę jeszcze zrozumiec mimo to ze go raz z serva wywalili i na niego leja to jeszcze ogarniam że ktoś może być takim idiotą i tego nie zauważać ale najbardziej boli mnie to, że na beszczela szpiegował... wystawił kumpli, np ja nie znałem go od przysłowiowego "wczoraj"... A co chcesz od Skramera? Akurat to, że zapłacił to nie widze w tym nic złego, tą kasę co zapłacił akurat sobie na lajcie odrobił... a podobało mi się to, że nie zapłacił na początku czy w środku wojny a dopiero wtedy gdy już wiadomo było, że to koniec :') część podjęła decyzje taką jak ja, że nie ma sensu tu grać, a inni chcieli się jeszcze nacieszyć postaciami i szanuje to.

idefix=zlodziej, frajer, lamus, ciota. Cytuje go "Nienawidze wszystkich tych polaczkow przez ktorych musialem dojsc do wojny" ;)
skramer=noob ktory kozaczyl na battle a pierwszy padal jak pies...

Freddd 05-11-2007 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1732010)
idefix=zlodziej, frajer, lamus, ciota. Cytuje go "Nienawidze wszystkich tych polaczkow przez ktorych musialem dojsc do wojny" ;)
skramer=noob ktory kozaczyl na battle a pierwszy padal jak pies...

Wez idz jeszcze troche szwedom dupe polizac jak ci sie oni tak podobaja. Od Skramera i innych którzy brali udzial w wojnie to sie odpierdol. Zawsze bylem pelen podziwu ze zdecydowali sie wypowiedziec wojne przeciwko szwedom a mieli o wiele nizsze lvle. Z poczatku szlo im dobrze ale niestety Mitzum i jego psy mieli szpiegów wsród polaków i tylko dlatego wygrali ta wojne. Szwedy to nooby gdyby nie szpiedzy to teraz Gamio i jego ludzie by serwem rzadzili. Szkoda ze tak sie nie stalo :(

krzysheak 05-11-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1732074)
Wez idz jeszcze troche szwedom dupe polizac jak ci sie oni tak podobaja. Od Skramera i innych którzy brali udzial w wojnie to sie odpierdol. Zawsze bylem pelen podziwu ze zdecydowali sie wypowiedziec wojne przeciwko szwedom a mieli o wiele nizsze lvle. Z poczatku szlo im dobrze ale niestety Mitzum i jego psy mieli szpiegów wsród polaków i tylko dlatego wygrali ta wojne. Szwedy to nooby gdyby nie szpiedzy to teraz Gamio i jego ludzie by serwem rzadzili. Szkoda ze tak sie nie stalo :(

W*****a mnie to ze nazywasz mnie asslickerem, ci co mnie znaja to wiedza ze w zyciu nie podlizywalem sie ani mitzumowi ani arcemonowi ani nargorielowi ani nikomu innemu... I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.

A wogole to Otto bedac z wami w gildii jednoczesnie was obrazal za waszymi plecami ... zalosne :D

Freddd 05-11-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1732211)
W*****a mnie to ze nazywasz mnie asslickerem, ci co mnie znaja to wiedza ze w zyciu nie podlizywalem sie ani mitzumowi ani arcemonowi ani nargorielowi ani nikomu innemu... I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.

A wogole to Otto bedac z wami w gildii jednoczesnie was obrazal za waszymi plecami ... zalosne :D

Po twoich postach mozna wywnioskowac ze tengu sa dla ciebie przykladem. Ja nie uczestniczylem w wojnie kilka dni przed wojna hakneli mnie i tak sie moja kariera na xerenie skonczyla.

wrogonastawiony 06-11-2007 07:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1732211)
I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.

Lerom to plecy z morgany miał ;d Przynajmniej tak mi mowił, wkoncu na 26 lvlu expił sobie na luzaku z rs'em ;p
Tutaj tez trzeba dodac, ze prog z jakim obcy gracze zostaja zauwazani przez 'góre' rosnie z wiekiem serwera. Kiedys jak wbiles 80 lvl to juz sie toba interesowali, teraz to podskoczylo chyba tak do ~100.

krzysheak 06-11-2007 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1732625)
Lerom to plecy z morgany miał ;d Przynajmniej tak mi mowił, wkoncu na 26 lvlu expił sobie na luzaku z rs'em ;p
Tutaj tez trzeba dodac, ze prog z jakim obcy gracze zostaja zauwazani przez 'góre' rosnie z wiekiem serwera. Kiedys jak wbiles 80 lvl to juz sie toba interesowali, teraz to podskoczylo chyba tak do ~100.

Nie, generalnie nie lubie tengu i gudius poza paroma wyjatkami...
A co do Leroma to nie jest pa o ile wiem, wiec nie wiem skad ten rs, moze i ma kumpli w tengu wiec w sumie zly przyklad. A wogole mna sie jeszcze nie interesowali ;) Nie usprawiedliwiam tengu ale niektorych ludzi sam bym klepal... natomiast np. Arefriusa nie powinni klepac bo nie bylo za co.

wrogonastawiony 06-11-2007 11:40

W sumie to na kazdego sie cos znajdzie ;p Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow. Szkoda tylko ze wiekszosc graczy nie zna zasad gry bo zamiast to czytac woleli wbijac kolejne levele >: )

Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp.

krzysheak 06-11-2007 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1732760)
W sumie to na kazdego sie cos znajdzie ;p Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow. Szkoda tylko ze wiekszosc graczy nie zna zasad gry bo zamiast to czytac woleli wbijac kolejne levele >: )

Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp.

W zasadzie powinny wyjsc nowe swiaty po swietach a moze nawet jakis nowy typ serva xP byl w koncu taki feedback form na tibia.com kiedys :)
A co do gamemasterow... to tak , moze trafic ale ostatnim razem widzialem gma jakies 3 miechy temu a na forum gm tutora ma zapewne 1/2 tengu i tym bardziej by sie w*****li jakby ktos zapostowal na main charze, takie zycie xD

Waldo1910 06-11-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1732706)
Nie, generalnie nie lubie tengu i gudius poza paroma wyjatkami...
A co do Leroma to nie jest pa o ile wiem, wiec nie wiem skad ten rs, moze i ma kumpli w tengu wiec w sumie zly przyklad. A wogole mna sie jeszcze nie interesowali ;) Nie usprawiedliwiam tengu ale niektorych ludzi sam bym klepal... natomiast np. Arefriusa nie powinni klepac bo nie bylo za co.

o którym arefriusie mówisz?

Master Bonczek 06-11-2007 20:15

Widać Mogash, że grasz na Xerenie od stosunkowo niedawna, z levelem wybiłeś się po wojnie gdyby nie to to miałbyś payment jak wszyscy h lvl Polacy, którzy nawet nie brali udziału w wojnie... i może teraz tak się nie czepiają Polaków bo mają w c*uj wielką przewagę i jedyne co może im zaszkodzić to kłótnia między Szwedami.

co do idefixa to prawda że niezły wykręt ale co do Skramera to nie wiem o co Ci chodzi? Padł może ze 3 razy i to 2 przed up-datem gdy miał 80~level, a wtedy 80 knight to stał krócej od m walla.... a 3 raz padł na ostatniej battle w Thais, gdzie padło więcej osób,a Skramer był akurat osobą, która bez wahania zrobiła pz'ta co Tobie zapewne nie zdaża się często na Xerenie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09.