![]() |
Mniejsza z tym kto na kim grał , wazne ze NF "wraca".Wiekszosc charow z LRa to tez kupione postacie itd wiec na jedno wychodzi. xd
|
Nf idzcie EXPIC WYGRALISCIE AZ 1 (WY?;>) OB !!111111
|
Cytuj:
Grunt że nie padłem. :cup: |
Czyli jesteś 'loyal to the end' .Już paru takich było lecz nie wszyscy byli 'loyal to the end'
xDDD sry ze tak pisze chaotycznie ale spac mi sie chce! dobranoc. |
Nie oczekiwany zwrot akcji :)
|
Cytuj:
@0lik Nie oczekiwany - piszemy łącznie (jaki? - przymiotnik). Anyway ja tez sie ciesze ;) |
Wow Nide Wune ;) widze ze masz zaj.biste podejscie do sprawy:)
"Dobrze ze nie padlem " i co na vencie mowiles ej chlopaki nie mam pz daje loga <lol2>. Dobry szef jestes :D A tak sie szpunciles swoimi kolegami ktorzy po przegranym battle tlumaczyli sie ze prawdopodobnie uzywali NG bota Pzdr koles : * |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
e nide i tak sie dowiemy jak sie nazywasz! pewnie grasz hanasem! |
hanasem gra swe :D
|
Cytuj:
I dalej się cieszę że jestem z LRA. :| "Jest jedna rzecz której nieznacie "Wierność" dzisiaj wrogu wczoraj bracie." :cup: I nie czekałem do 1 okazji loga - zanim logłem miałem już dużo okazji. Zresztą co Ty o tym wiesz - Niewiesz nic a gadasz głupoty... :| |
MUHAHAHHA sry za ten smiech ale rozbawiles mnie .
Myslisz ze nie wiem nic? Wiem wiecej niz Ci sie wydaje no ale przyjmijmy opcje ze nic nie wiem GL :) |
Cytuj:
Bez obrazy, dobra źle to napiałem, z tym "nie wiesz nic - a gadasz głupoty" chodziło mi o Twoją wiedzę na temat "mojego loga". |
Cytuj:
|
@Nide Wune
"Jest jedna rzecz której nieznacie "Wierność" dzisiaj wrogu wczoraj bracie." :cup: chociaz raz sie moge z Toba zgodzic :D |
podobno Nide Wune <-> Aesmon =) prawda panie pro?
|
hanasem to chyba w sumie z 10 osob gralo w tym ja 3 razy ..huahauha a teraz gra jakis znobialy swe juz ktorys raz zreszta. gz dla nf wygrajcie z tymi smieciarzami
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Znacie już jeden nick z moich 2 charów, został wam do odnalezienia już tylko jeden, wierze że się wam uda :cup: + czasem gram pewnym sorciem :cup: Aesmon wybłagał invita i nic mu nie mówią? xD No może wy wiecie lepiej po co się kłócić xD Do gildi nie dołączyłem tym charem wcześniej bo chciałem sobię nim jeszcze trochę poexpić żeby free fraga niebyło (nieźle trafiliście, 50% Kyry wie że to nide xD długo wam to zajeło xD) Ten char jest moim ulubionym bo sam go wyexpiłem :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahahahahaha zal pana i nie sciemniaj o 2 harze 89 lvl pro ? i po co sie chwaliles kim ty tu nie grasz A pro po jestes z krk:>? |
Cytuj:
Czy ja napisałem gdzieś że gram hmm niewiem, Abo Tagteamz? Napisałem że hmm ownuje Elve? Albo że mam chara od którego zależy los LRA? No niezbyt. A tak btw jako że ja to nide będe tak długo wszystko co trzeba wiedział - dopuki Shyan i pare innych osob jest w tej gildii. Oni nie zapomnieli że byłem np w Bravehearts czy gdzieś indziej, mogłem nide expić ale heh stało się tak że zleciał 20 lvli w dół, co nie oznacza że nikt po tym niechciał mi pomóc - chcieli, zdziwiłem się ile osób - tylko szkoda że nie było tam polaka heh Ta jestem z Krk, od czasu przeprowadzki. |
Cytuj:
od 20 lvl mi Mr.Abo pomagal i tak zostalo ze jestem z nim po 1 stronie ^^' nie to co gedd falszywka z ktorym sie 3 tyg w rl widzialem a w chuja polecial ze mi zydzil na blessy 50k gdy padlem na demonii, a akurat sie wojna zaczela...no ale coz widze z RL i Ci ktorzy byli z nim dlugo i walczyli caly czas wraz z nim sa nikim to niech sie zawija pozdrawiam grubego :) |
A mi mgr abo nie pomógł :( za to pomogł mi gedd jak poprosiłem o plate armor w carlin to rzucił mi razem z plegami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no mi powiedzial ze mi nie da w tibi na blessy bo mu cygara w rl nie dalam (bo nie mailam) a to jak wyjasnisz?:D ps. zapytajcie gedda co zrobil z guild cash starego nf XD czy przez przypadek nie sprzedal ^^ |
Hyhy, no ja wiedzialem ze Nide to Aesmon, ale aesmona chyba dostales bo pamietam ze po tym jak cie fraglem to was 2 bylo online i aesmon przysiegal ze cie pomsci :p
Dopsz, a co do tego ze charami chlopcow struja Ziomki z arcani to mowilem juz dawno i z tego co pamietam to ktorys z was mnie za to wysmial :D a teraz sami o tym piszecie 8o Pozdrawiam naszych wojakow;) Ładna openka, oby tak dalej ^^ |
Cytuj:
Teraz wole grać Aesmon-em. A char Nide Wune obecnie jest nieużywany. |
Tak narzekacie ze kazdy wam zuli na blessy. A zastanowilisice sie nad tym ze im np tych pieniedzy nikt nie dal?
|
Cytuj:
Choć napewno masz trochę racji. |
No moze Abo etc. nie zalowali bo mieli z paymentow. W sumie Gedd tez tam z tego co wiem mial troche floty. Nie wiemy i pewnie nie dowiem sie co zrobil z tymi pieniedzmi ale swoja droga jak Og'thunowi mial non stop na blessy dawac to te pieniedza faktycznie moga sie szybko skonczyc. Przeciez kazdy z nas tutaj pamieta jak za swoich najlepszych czasow potrafil miec 6-7 deadow na swojej lisice :P i to nie tylko od potworkow :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no ja wiem ze swiete bo wiem co mowie poprostu kolezance woda sodowa dostala sie do mozgu i poprostu wyzej sra niz dupe ma...ale sama wybrała kto sie ze mna nie zgodziiii !!!!!!!!!!!!!!!!! lol
|
@Nide
Tylko ze Shyan to chyba jest Juffs ;) A wlasnie czy bo paru swe przyszlo chyba z arcani, wiem napewno ze to sa Tralla, Juffs, Patteh, na arcani byli oni chyba w gildi Next Generation i nawet fajnie sie bili ^^ ale to sa stare czasy ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
w ogole tak patrzac to on tez sobie gildiowej kasy nigdy nie zalowal... ssa sie skonczylo to trzeba bylo kupic ze w plecaki za gild cash a to sa 3x blessy ^^' ale co tam :) |
Cytuj:
1/3 kyry to byla stara arcania B) |
Cytuj:
Og'thun[122]:czesc dasz 700k z gildiowej? bo padlem na warlokach a kasy niemam zeby blessy kupic" so sad ^^' btw. kiedys 125lvl Z moich informacji wynika ze nie bylo 5kk z paymentow jesli chodzi o polakow w NF...bo prawie wszystko mieli SWE..........ale miejsze z tym powiedzmy ze gedd miał 5kk na powiedzmy 20 osób z czego ty wziąłeś 1kk ;]]]]]] i masz oto wielkie pretensje ;]]]]]] btw.Znałes Abo~ na 20lvl HAHUAUHAHUAHUAUHAHUUHAHUAHUA chyba z tibia.com wtedy tez ci dawal na blessy HUAUHAUH przyjeciele? POZDRO ;]] |
Ale tekstami jedziecie ^^
|
Cytuj:
700k z gildiowej? po wojnie sam zarobilem kasy i jak padalem to kupowalem ze swoich chyba ze juz nie mialem swoich to co mialem nie brac z gildcash? jak mialem walczyc?.. 5kk+ bylo z paymentow jak nie wiesz to nie pierdol. co prawda Gruby mial jakies 2kk tylko a mr.Abo 3kk... 1kk wzialem powiadasz? gratuluje matematyki widac kurwa ze na gimnazjum zakonczyles swoja edukacje ;-) nie to ze mam pretensje tylko o to. Ty sie z tego smiejesz a ja go znalem od 20 lvla i nie raz mi on pomagal z innymi swe ale przepraszam Ty wiesz lepiej jakbys kurwa gral mna ale ok xD. |
^
Zanim wbiłes 100lvl to przelizales dupe polowie kyry =) Wiec moze Panu Abo bardziej przeczysciles kakaowe oko ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |