Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   WAR!!! No Fear vs Lets Rule Again (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144747)

Exodus 13-09-2007 00:15

Mniejsza z tym kto na kim grał , wazne ze NF "wraca".Wiekszosc charow z LRa to tez kupione postacie itd wiec na jedno wychodzi. xd

Yoyoema 13-09-2007 00:18

Nf idzcie EXPIC WYGRALISCIE AZ 1 (WY?;>) OB !!111111

Nide Wune 13-09-2007 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1649994)
Nom, pewnie niedługo będzie

Nide Wune
NO FEAR!1

Pff wole miec znowu zrookowanego chara niż iść do nf :|

Grunt że nie padłem. :cup:

Jovere'xik 13-09-2007 00:42

Czyli jesteś 'loyal to the end' .Już paru takich było lecz nie wszyscy byli 'loyal to the end'
xDDD

sry ze tak pisze chaotycznie ale spac mi sie chce! dobranoc.

0lik 13-09-2007 00:46

Nie oczekiwany zwrot akcji :)

Dwik 13-09-2007 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoyoema (Post 1650006)
Nf idzcie EXPIC WYGRALISCIE AZ 1 (WY?;>) OB !!111111

Chyba sie z chujem za rozumy zamieniles. Wczesniej NF, bodajze 08/29/07 wygralo 9:3. Pozniej dali kilka razy dupy (10:7), pozniej cos w ten desen dostali. No i teraz miazdzaca przewaga, z tego co gdzies czytalem 9:1, wiec total owned (w tym ubicie najwyzszego knighta na servie Avoriana {194 EK}).
@0lik
Nie oczekiwany - piszemy łącznie (jaki? - przymiotnik). Anyway ja tez sie ciesze ;)

Dementiev 13-09-2007 01:03

Wow Nide Wune ;) widze ze masz zaj.biste podejscie do sprawy:)
"Dobrze ze nie padlem " i co na vencie mowiles ej chlopaki nie mam pz daje loga <lol2>. Dobry szef jestes :D A tak sie szpunciles swoimi kolegami ktorzy po przegranym battle tlumaczyli sie ze prawdopodobnie uzywali NG bota
Pzdr koles : *

it's_me 13-09-2007 01:44

Cytuj:

Wiekszosc charow z LRa to tez kupione postacie itd wiec na jedno wychodzi. xd
np hanas ktory miesiac temu chyba znal jeszcze polski ale nie mial pojecia o wojnach xd

Cytuj:

Nie oczekiwany zwrot akcji
Dlaczego nieoczekiwany? Jak to Joim napisal ze to nie bylo trudne wygrac 40 vs 15 dlatego to zwyciestwo nie jest czyms wielkim (wedlug niego xO)

Cytuj:

Już paru takich było lecz nie wszyscy byli 'loyal to the end'
Manderigon i jego "loyal to..." zmieniane raz w tygodniu

e nide i tak sie dowiemy jak sie nazywasz! pewnie grasz hanasem!

Prowo'kator 13-09-2007 03:15

hanasem gra swe :D

Nide Wune 13-09-2007 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dementiev (Post 1650039)
Wow Nide Wune ;) widze ze masz zaj.biste podejscie do sprawy:)
"Dobrze ze nie padlem " i co na vencie mowiles ej chlopaki nie mam pz daje loga <lol2>. Dobry szef jestes :D A tak sie szpunciles swoimi kolegami ktorzy po przegranym battle tlumaczyli sie ze prawdopodobnie uzywali NG bota
Pzdr koles : *

I dalej się cieszę że jestem z LRA. :|

"Jest jedna rzecz której nieznacie "Wierność" dzisiaj wrogu wczoraj bracie." :cup:

I nie czekałem do 1 okazji loga - zanim logłem miałem już dużo okazji.

Zresztą co Ty o tym wiesz - Niewiesz nic a gadasz głupoty... :|

Dementiev 13-09-2007 11:08

MUHAHAHHA sry za ten smiech ale rozbawiles mnie .
Myslisz ze nie wiem nic? Wiem wiecej niz Ci sie wydaje no ale przyjmijmy opcje ze nic nie wiem
GL :)

Nide Wune 13-09-2007 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dementiev (Post 1650149)
MUHAHAHHA sry za ten smiech ale rozbawiles mnie .
Myslisz ze nie wiem nic? Wiem wiecej niz Ci sie wydaje no ale przyjmijmy opcje ze nic nie wiem
GL :)

Bez obrazy, dobra źle to napiałem, z tym "nie wiesz nic - a gadasz głupoty"
chodziło mi o Twoją wiedzę na temat "mojego loga".

Sergiej 13-09-2007 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1649581)
Odezwał się pro oO

Btw. masz taką ksywe bo niedość że jesteś gejem to ci jeszcze serem z mordy wali? :D

Ser - g(i)ej xD

Wiekszy pro niz ty :)

Princess Agusia 13-09-2007 20:31

@Nide Wune

"Jest jedna rzecz której nieznacie "Wierność" dzisiaj wrogu wczoraj bracie." :cup:

chociaz raz sie moge z Toba zgodzic :D

BananekPL 13-09-2007 21:03

podobno Nide Wune <-> Aesmon =) prawda panie pro?

Zen 13-09-2007 21:47

hanasem to chyba w sumie z 10 osob gralo w tym ja 3 razy ..huahauha a teraz gra jakis znobialy swe juz ktorys raz zreszta. gz dla nf wygrajcie z tymi smieciarzami

Exodus 13-09-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BananekPL (Post 1650641)

hahahhaha , pamietam ciagle biegal za LRa i wkoncu wyblagal invita xDDD Szczerze watpie ze cokolwiek mu mowia xdd

Nide Wune 14-09-2007 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BananekPL (Post 1650641)

Brawo! :cup:

Znacie już jeden nick z moich 2 charów, został wam do odnalezienia już tylko jeden, wierze że się wam uda :cup: + czasem gram pewnym sorciem :cup:

Aesmon wybłagał invita i nic mu nie mówią? xD

No może wy wiecie lepiej po co się kłócić xD

Do gildi nie dołączyłem tym charem wcześniej bo chciałem sobię nim jeszcze trochę poexpić żeby free fraga niebyło (nieźle trafiliście, 50% Kyry wie że to nide xD długo wam to zajeło xD)

Ten char jest moim ulubionym bo sam go wyexpiłem :cup:

Vankel 14-09-2007 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1651139)

Znacie już jeden nick z moich 2 charów, został wam do odnalezienia już tylko jeden, wierze że się wam uda :cup: + czasem gram pewnym sorciem :cup:

Do gildi nie dołączyłem tym charem wcześniej bo chciałem sobię nim jeszcze trochę poexpić żeby free fraga niebyło (nieźle trafiliście, 50% Kyry wie że to nide xD długo wam to zajeło xD)

<wazelina>

Krak-Kowiaczek 14-09-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1651139)

Hahahahahaha zal pana i nie sciemniaj o 2 harze 89 lvl pro ? i po co sie chwaliles kim ty tu nie grasz
A pro po jestes z krk:>?

Nide Wune 14-09-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krak-Kowiaczek (Post 1651238)
Hahahahahaha zal pana i nie sciemniaj o 2 harze 89 lvl pro ? i po co sie chwaliles kim ty tu nie grasz
A pro po jestes z krk:>?

Heh ok na Twoje życzenie nie mam drugiego chara - jak chcesz - bo po co się kłócić.

Czy ja napisałem gdzieś że gram hmm niewiem, Abo Tagteamz? Napisałem że hmm ownuje Elve? Albo że mam chara od którego zależy los LRA?

No niezbyt.

A tak btw jako że ja to nide będe tak długo wszystko co trzeba wiedział - dopuki Shyan i pare innych osob jest w tej gildii. Oni nie zapomnieli że byłem np w Bravehearts czy gdzieś indziej, mogłem nide expić ale heh stało się tak że zleciał 20 lvli w dół, co nie oznacza że nikt po tym niechciał mi pomóc - chcieli, zdziwiłem się ile osób - tylko szkoda że nie było tam polaka heh

Ta jestem z Krk, od czasu przeprowadzki.

Og' 14-09-2007 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1651268)
co nie oznacza że nikt po tym niechciał mi pomóc - chcieli, zdziwiłem się ile osób - tylko szkoda że nie było tam polaka heh

no sie nie dziwie co do tego ze Ci Polak nie pomogl

od 20 lvl mi Mr.Abo pomagal i tak zostalo ze jestem z nim po 1 stronie ^^'
nie to co gedd falszywka z ktorym sie 3 tyg w rl widzialem a w chuja polecial ze mi zydzil na blessy 50k gdy padlem na demonii, a akurat sie wojna zaczela...no ale coz widze z RL i Ci ktorzy byli z nim dlugo i walczyli caly czas wraz z nim sa nikim to niech sie zawija

pozdrawiam grubego :)

Jovere'xik 14-09-2007 17:51

A mi mgr abo nie pomógł :( za to pomogł mi gedd jak poprosiłem o plate armor w carlin to rzucił mi razem z plegami.

szwagiereczek 14-09-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Og' (Post 1651449)
no sie nie dziwie co do tego ze Ci Polak nie pomogl

od 20 lvl mi Mr.Abo pomagal i tak zostalo ze jestem z nim po 1 stronie ^^'
nie to co gedd falszywka z ktorym sie 3 tyg w rl widzialem a w chuja polecial ze mi zydzil na blessy 50k gdy padlem na demonii, a akurat sie wojna zaczela...no ale coz widze z RL i Ci ktorzy byli z nim dlugo i walczyli caly czas wraz z nim sa nikim to niech sie zawija

pozdrawiam grubego :)

Jak kurwa expić nie umiesz i padasz 3 razy na tydzień to nie dziw sie, że ci na bless nie pozyczył

Princess Agusia 14-09-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek (Post 1651631)
Jak kurwa expić nie umiesz i padasz 3 razy na tydzień to nie dziw sie, że ci na bless nie pozyczył

no mi powiedzial ze mi nie da w tibi na blessy bo mu cygara w rl nie dalam (bo nie mailam) a to jak wyjasnisz?:D

ps. zapytajcie gedda co zrobil z guild cash starego nf XD czy przez przypadek nie sprzedal ^^

Valtuz88 14-09-2007 22:28

Hyhy, no ja wiedzialem ze Nide to Aesmon, ale aesmona chyba dostales bo pamietam ze po tym jak cie fraglem to was 2 bylo online i aesmon przysiegal ze cie pomsci :p

Dopsz, a co do tego ze charami chlopcow struja Ziomki z arcani to mowilem juz dawno i z tego co pamietam to ktorys z was mnie za to wysmial :D a teraz sami o tym piszecie 8o

Pozdrawiam naszych wojakow;) Ładna openka, oby tak dalej ^^

Nide Wune 14-09-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valtuz88 (Post 1651856)
Hyhy, no ja wiedzialem ze Nide to Aesmon, ale aesmona chyba dostales bo pamietam ze po tym jak cie fraglem to was 2 bylo online i aesmon przysiegal ze cie pomsci :p

Aesmona mam od 1lvla ale heh mam 2 chary to dałem pobiegać RLowi. Teraz już tylko ja nim gram. Aesmon miał być noob charem xD miałem go przed 20lvlowym spadkiem nide xd

Teraz wole grać Aesmon-em. A char Nide Wune obecnie jest nieużywany.

Dementiev 15-09-2007 00:37

Tak narzekacie ze kazdy wam zuli na blessy. A zastanowilisice sie nad tym ze im np tych pieniedzy nikt nie dal?

Nide Wune 15-09-2007 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dementiev (Post 1652119)
Tak narzekacie ze kazdy wam zuli na blessy. A zastanowilisice sie nad tym ze im np tych pieniedzy nikt nie dal?

Jakoś Shyan, Juffs, Abo się tym nie przejmował :|

Choć napewno masz trochę racji.

Dementiev 15-09-2007 00:56

No moze Abo etc. nie zalowali bo mieli z paymentow. W sumie Gedd tez tam z tego co wiem mial troche floty. Nie wiemy i pewnie nie dowiem sie co zrobil z tymi pieniedzmi ale swoja droga jak Og'thunowi mial non stop na blessy dawac to te pieniedza faktycznie moga sie szybko skonczyc. Przeciez kazdy z nas tutaj pamieta jak za swoich najlepszych czasow potrafil miec 6-7 deadow na swojej lisice :P i to nie tylko od potworkow :)

Og'Tagteamzz 15-09-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 1651815)
no mi powiedzial ze mi nie da w tibi na blessy bo mu cygara w rl nie dalam (bo nie mailam) a to jak wyjasnisz?:D

ps. zapytajcie gedda co zrobil z guild cash starego nf XD czy przez przypadek nie sprzedal ^^

Żałosna jestes lol pomysl kim ty byś byla na Kyra bez niego...NIKIM jeszcze tylko przypomnij sobie ile razy on ci pomogl i dupe uratowal pekowala bys teraz kurwa z Furionsami zrobil za ciebie wojne naraził sie kazdemuuu a ty mu kurwa fajke wypominasz HUAUHAHUAHUHUAHAU zalll stara zallllll jestes pusta ajk bęben Roling Stonesów i czesc jak czakpaa 3 maj sie ciepłoo ALE nikt nie bedzie za toba płakał :]

Abutabu 15-09-2007 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Og'Tagteamzz (Post 1652152)
Żałosna jestes lol pomysl kim ty byś byla na Kyra bez niego...NIKIM jeszcze tylko przypomnij sobie ile razy on ci pomogl i dupe uratowal pekowala bys teraz kurwa z Furionsami zrobil za ciebie wojne naraził sie kazdemuuu a ty mu kurwa fajke wypominasz HUAUHAHUAHUHUAHAU zalll stara zallllll jestes pusta ajk bęben Roling Stonesów i czesc jak czakpaa 3 maj sie ciepłoo ALE nikt nie bedzie za toba płakał :]

swiete slowa dodam ze gadalem kiedys z toba na vent (bylo to zara po tym jak padlas od abo i wybuchla wojna) mowilas wtedy ze gdyby nie gedd miala bys juz dawno hunta od swe

Og'Tagteamzz 15-09-2007 01:42

no ja wiem ze swiete bo wiem co mowie poprostu kolezance woda sodowa dostala sie do mozgu i poprostu wyzej sra niz dupe ma...ale sama wybrała kto sie ze mna nie zgodziiii !!!!!!!!!!!!!!!!! lol

Valtuz88 15-09-2007 08:19

@Nide
Tylko ze Shyan to chyba jest Juffs ;)

A wlasnie czy bo paru swe przyszlo chyba z arcani, wiem napewno ze to sa Tralla, Juffs, Patteh, na arcani byli oni chyba w gildi Next Generation i nawet fajnie sie bili ^^ ale to sa stare czasy ^^

Og' 15-09-2007 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek (Post 1651631)

tylko patrz gdy mi sie juz skonczyla kasa to co mialem zrobic nie brac udzialu w wojnie? a z tego co wiem to jak ktos otrzymuje paymenty i jest tego ogolnie 5kk to mam jakies prawo do tego...padalem i od potworkow i od ludzi nie da sie ukryc ale nie moja wina ze mam takiego neta jakiego mam ^^'

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 1651815)

"czesc chcesz kupic 200k ? bo Agnes przyjezdza do swinoujscia a kasy nie mam zeby przyjechac" so sad^^'

w ogole tak patrzac to on tez sobie gildiowej kasy nigdy nie zalowal... ssa sie skonczylo to trzeba bylo kupic ze w plecaki za gild cash a to sa 3x blessy ^^' ale co tam :)

Yoyoema 15-09-2007 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valtuz88 (Post 1652209)
@Nide
Tylko ze Shyan to chyba jest Juffs ;)

A wlasnie czy bo paru swe przyszlo chyba z arcani, wiem napewno ze to sa Tralla, Juffs, Patteh, na arcani byli oni chyba w gildi Next Generation i nawet fajnie sie bili ^^ ale to sa stare czasy ^^

1/3 kyry to byla stara arcania B)

Og'Tagteamzz 15-09-2007 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Og' (Post 1652219)
tylko patrz gdy mi sie juz skonczyla kasa to co mialem zrobic nie brac udzialu w wojnie? a z tego co wiem to jak ktos otrzymuje paymenty i jest tego ogolnie 5kk to mam jakies prawo do tego...padalem i od potworkow i od ludzi nie da sie ukryc ale nie moja wina ze mam takiego neta jakiego mam ^^'

"czesc chcesz kupic 200k ? bo Agnes przyjezdza do swinoujscia a kasy nie mam zeby przyjechac" so sad^^'

w ogole tak patrzac to on tez sobie gildiowej kasy nigdy nie zalowal... ssa sie skonczylo to trzeba bylo kupic ze w plecaki za gild cash a to sa 3x blessy ^^' ale co tam :)

Fajna wersja z tym 200k :] jest jeszcze jedna

Og'thun[122]:czesc dasz 700k z gildiowej? bo padlem na warlokach a kasy niemam zeby blessy kupic" so sad ^^'

btw. kiedys 125lvl

Z moich informacji wynika ze nie bylo 5kk z paymentow jesli chodzi o polakow w NF...bo prawie wszystko mieli SWE..........ale miejsze z tym powiedzmy ze gedd miał 5kk na powiedzmy 20 osób z czego ty wziąłeś 1kk ;]]]]]] i masz oto wielkie pretensje ;]]]]]]

btw.Znałes Abo~ na 20lvl HAHUAUHAHUAHUAUHAHUUHAHUAHUA chyba z tibia.com wtedy tez ci dawal na blessy HUAUHAUH przyjeciele?

POZDRO ;]]

Kileros fire'son 15-09-2007 15:08

Ale tekstami jedziecie ^^

Og' 15-09-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Og'Tagteamzz (Post 1652357)
Fajna wersja z tym 200k :] jest jeszcze jedna

Og'thun[122]:czesc dasz 700k z gildiowej? bo padlem na warlokach a kasy niemam zeby blessy kupic" so sad ^^'

btw. kiedys 125lvl

Z moich informacji wynika ze nie bylo 5kk z paymentow jesli chodzi o polakow w NF...bo prawie wszystko mieli SWE..........ale miejsze z tym powiedzmy ze gedd miał 5kk na powiedzmy 20 osób z czego ty wziąłeś 1kk ;]]]]]] i masz oto wielkie pretensje ;]]]]]]

btw.Znałes Abo~ na 20lvl HAHUAUHAHUAHUAUHAHUUHAHUAHUA chyba z tibia.com wtedy tez ci dawal na blessy HUAUHAUH przyjeciele?

POZDRO ;]]

widac ze Cie stara nie kocha ale co mi tam. kiedys 125 lvl tez tak bywa.. :)
700k z gildiowej? po wojnie sam zarobilem kasy i jak padalem to kupowalem ze swoich chyba ze juz nie mialem swoich to co mialem nie brac z gildcash? jak mialem walczyc?.. 5kk+ bylo z paymentow jak nie wiesz to nie pierdol. co prawda Gruby mial jakies 2kk tylko a mr.Abo 3kk... 1kk wzialem powiadasz? gratuluje matematyki widac kurwa ze na gimnazjum zakonczyles swoja edukacje ;-) nie to ze mam pretensje tylko o to. Ty sie z tego smiejesz a ja go znalem od 20 lvla i nie raz mi on pomagal z innymi swe ale przepraszam Ty wiesz lepiej jakbys kurwa gral mna ale ok xD.

BananekPL 15-09-2007 17:17

^
Zanim wbiłes 100lvl to przelizales dupe polowie kyry =)
Wiec moze Panu Abo bardziej przeczysciles kakaowe oko ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13.