![]() |
z igily widly robicie, a pierdolice o jakis 'zydopolakach'... zastanowcie sie czasem co wy wygadujecie bo momentami powinniscie wrocic do podstawowki i nauczyc sie dobrych manier w domu, bo z tym to macie problemy,
|
ogutan xd macie teraz wystarczająco duzo testosteronu zeby wyjsc na open ? z ciekawosci kiedy sie odbędzie ?to pojde wam poprzeszkadzac nubem ;>
|
Cytuj:
|
poszedlbym mainem gdybym byl z tego swiata ^^
|
To niezły mastah jestes
|
Jan 23 2008, 07:59:51 CET Killed at Level 65 by Lord'Guma
and by fire ostro chwilke przed ss'em ^^ mastahu hehe |
@eMagika
Ty ja w tym nic nadzwyczajnego nie widze ale spoko ;d @kyra Ob było |
no to pozamiatane ;)
|
Polaczki pozdradzali :)
|
Brak slow xDDD Doslownie brazylijska telenowela:p
|
prawie jak na furorze
|
to jest kyra
filmik z mojej wizji: http://rapidshare.com/files/88459884/lala.rec.html, ob dopiero od 20 minuty |
Niektorzy nazwali by to "ostatecznym rozwiazaniem kwestii zydowskiej'. ;)
|
ej oni was tak zdradzili jak nas gedd w ab elo :/
|
No to po tym ob to już chyba na serio koniec
Przynajmniej na tydzień/miesiąc(?) |
No coz przykry Happy End?; o
to wygladalo jak texanska masakra xD |
do pieca ;d
|
kyra juz nie bedzie fajna...
|
pól roku nudy na kyrze nastało ...
chyba ze espana sie zbuntuje albo bedzie robić pa, to bedziemy mieli kolejna mala wojenke ;p a tak to widze ze dlugooo nic sie dziać nie bedzie... zobaczccie ile tematow 'retired' na tibi com;d |
wygrali lepsi.
|
Nawet najgorsi z tak liczną przewagą by przegrali.Zresztą nvm.
Enjoy playing on kyra. : ) |
@UP
Wy*** stad ty k*** je**** Grajcie sobie teraz na tej "lepszej kyrze"... Jeszcze bedziecie plakac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Poziom dyskusji niektorych uzytkownikow jest oszalamiajacy
blame me now kthxbye |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Kto podliczy fragi?;p
|
no to pognalismy ;D
|
Hehe, mysle ze na tych dragach powinny od poczatku OB jakies noobki blokowac wejscie xD Na poczatku Polacy troche odbici ale przejeli inicjatywe.
Fragi (16-9): 1. [CHAR]Kessu[/CHAR] [CHAR]Futurion[/CHAR] [CHAR]Vanadus[/CHAR] [CHAR]Thomonix[/CHAR] [CHAR]Arystos[/CHAR] [CHAR]Ania Keira[/CHAR] [CHAR]Norf von Kyra[/CHAR] [CHAR]Kataruso[/CHAR] [CHAR]Royal Inzel[/CHAR] 2. [CHAR]Abo Tagteamz[/CHAR] [CHAR]Teraxul[/CHAR] [CHAR]Blaze Fayah[/CHAR] [CHAR]Elfhame[/CHAR] [CHAR]Metanachol[/CHAR] [CHAR]Nazgul Murder[/CHAR] [CHAR]Steiner the Slayer[/CHAR] [CHAR]Nonix Dark[/CHAR] [CHAR]Zerio of Zygus[/CHAR] [CHAR]Rhu Inferno[/CHAR] [CHAR]Thazox Dune[/CHAR] [CHAR]Ragal Hexen[/CHAR] [CHAR]Xorta[/CHAR] [CHAR]Shine Falcom[/CHAR] [CHAR]Ragal hexen[/CHAR] [CHAR]Og'Thun[/CHAR] |
Juz wiem dlaczego zbysio krzyczal AOL na ostatniej opence na łożu śmierci.
http://img522.imageshack.us/my.php?i...nhahahafl0.jpg |
fragi plxznakiiiiiii
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jest jakiś film ??????
|
ta na tibia.de
|
Podoba mi sie ze ludzie z Teutonic~ nie spamuja forum kiedy wygrywaja. Gdy 2 strona wygrywala to zawsze pisali i sie tym podniecali. Teutonic nieco dojrzalo. ; ]
|
Cytuj:
|
^ a Ty zapewne plakales bo sam o tym wspominasz probujac pokazac all ze masz to gdzies
|
Szczerze to nie mogę pojąć tego po co SORCEM nosić mpa w czasie battle... To prawie jak biegac w full secie 8 sorcem z RS >.>
@down No myslalem ze ty xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |