![]() |
Nie. <5376435278643257437576385673676777676767666 znaków>
|
300 orcow było lepsze.
To tam powstał skaua, orcus i inne durnoty. Kłońcie się mocy orcow. |
Cytuj:
|
Bijmy Nadrillowi pokłony bo ma nowy avatar.
A 300 orców nie było lepsze. 300 orców było tylko bardziej popierolo*e. |
Toż to Santa Claus na wakacjach!
|
Muszę was wszystkich zasmucić.
Sfajczył mi się komputer. Tzn. System. Windows nie działa, do danych nie da się dostać. Świąteczne odcinki nie pojawią się, a nawet jeśli, to z opóźnieniem. Odwołuję aktualizacje Precla na czas nieokreślony, jeśli nie uda się naprawić komputera, to może nawet na stałe. Na forum będę nadal, na szczęście to nie był mój jedyny komputer ;P. Pozdrawiam i przepraszam, Michoss |
Ja zgadnę ,że to jest mój dziadek w swoich plusach/minusach i w czapce ,którą zajumał mojej babci. Wraca z libacji i się wywrócił. Zgadłem?
Joke! :P Fake świetny! 10/10 |
Ale jestem zuy, wpisałem się na listę Oroga.
|
hura! nie aktualizowane nie hura!
A tak na serio precel był zawsze dobry , źle go oceniałem bo się zachowywałem jak debil , ale humor mi tylko nie pasi , ale ma 7/10 ode mnie ^^ Ja się tylko nie będę podcinał na wiadomość braku aktualizacji , w przeciwieństwie do fan boyów ^^ |
Chodzę sobie, a tu nagle:
http://tibia.pl/arena_monsters.php Nowe zajęcie Orcusa (znaczy na czas nieaktualizacji xD) Czemu Cipsoft ściągnął ze moje imię dla Orca? ;( |
Br?
Michoss jeżeli chesz lepsze party robić to zapicze cie do "Paskowy fake teacher Sp. Z.B.O.O..P.N.P.Z.B. (Z Bardzo Ograniczoną Odpowiedzialnością Przekraczającą Niekiedy Próg Zera Bezwzględnego)"
|
Jestem już zapisany do Twórcy fejków Sp.Z.N.N (M.B.W.P)*
Jakbyście się pytali-powoli odtwarzam dane ;). Udało mi się nawet parta zrobić, więc dziś będzie ;). *Twórcy Fejków, Spółka z nieograniczoną nieodpowiedzialnością (mamy bimbrownie w piwnicy) |
Bądź z siebie dumny ponieważ to ja daje ci złego komenta, a robie to ponieważ ten fake jest bez sensu, nie ma nicków. Niech ktoś skasuje ten temat (łamie punkt 3.1 głównego regulaminu forum).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@edit: ;< |
Głównego regulaminu, ciole, nie regulaminu "fake'ów"!
To punkt o wulgaryzmach. I, przyznaję się, mój fake zawiera kilka nieocenzurowanych wulgaryzmów. Np. "zajebe". Proszę jednak o wybaczenie. Poza tym, było kilka fake'ów które zawierały wulgaryzmy, i zostało im zatwierdzone, jak napisali coś tam o wrażliwych etc. żeby nie czytali. Zaraz to dopiszę. PS."Brak nicków", lol, ostry argument ^^. EDIT: Nowy part, jednak się udało. |
Nowy part nie ma nic specjalnego co by mnie urzekło więc zostaje przy 7/10
A to jest kij orcusa (^_^) czy normalny? XD XD |
Kij orcusa xD hihi 8/10
|
Nie zaglądam tu, ale od dawna wyczekuje na nowy fejk Oroga, hucznie zapowiadany "Homo niewiadomo team". Pytanie, czy fejk już wyszedł?
|
Jeśli jadłeś śniadanie/obiad/kolację(właściwe podkreślić) to nie otwieraj tego!
Ukryty tekst:
@Fake Kij Orkusa rox! 666/6,66 |
@up2
Wycofany, mam inny. |
Najlepszego wam, z okazji święta przesilenia zimowego.
Nowy part. |
Part życzeniowy taki fajny jakiś ^^ 8/10
|
Fake robi się coraz bardziej niesmaczny. 3/4 odcinków jest wymuszonych, więc co za przyjemność z oglądania? Na prawdę, wstawiaj odcinki raz na miesiąc, ale z jakimś porządnym pomysłem.
|
Niesmaczny? Nie nazwał bym tego niesmacznością drogi Kriźzie ;). Raczej głupotą. Ale to jest ogólny cel tego fake.
PS. "Naprawdę" , nie "Na prawdę " ;P. Tak, kocham wypominać błędy. |
Wpisuje, wybacz opóźnienie.
|
Jajek niby 6/?? a powinno być 11/??.
Ale i tak 100/10 down@ Nie no rozwaliłeś mnie tym :D |
Cytuj:
|
Oo
Szczerze mówiąc, obserwuję ten denny fake już od dawna. Niby jakaś krztyna humoru w tym krowim łajnie się znajdzie, ale to tylko podróba "300 orcuw". Autor próbuje być śmieszny jak Nadrill i Misza.
No cóż. Nie każdemu to wychodzi. Same wykonanie może być. Ale i tak Precel ssie ;p 4/10 |
znazłem jajko!:cup:
w 16 odcinku w pierwszym kadrze z boku jest jakiś czarodziej czy cuś. @down: aha =[ nje fjetsialem.... |
Cytuj:
|
Part..............d;avh jyk,uh fdbit ghbvhvc fbvr4v bfgm vuncvtesmh5rm4n7hthdrsxnyuscgb rebdf bhbfgs dbfcb evfvg dhfvb srgnhbdgf atne rgqb gnbsrfg bfhgbhvjb fggh dziesięć przeruch*nych znaków
|
|
Wpisane...
|
Alakh akbar? Oceny nie zmieniam , ale ten part jakiś..dziwny?
|
Ogółem to gratuluję waszemu szukaniu jajek.
Macie prostą zasadę - byle coś nie tak. Nawet jak nie wiecie, co to jest. Jajka też zajebiście genialne. Z tych wszystkich mały ułamek jest prawdziwym EE. A ten czarodziej to pewno Wally, też ma takie paski. |
Misza, wiesz, że cie, dupku, wpisać muszę ;P?
|
Cytuj:
10/10 nie nie 10000000000000000000000000000000000000000000000000/10 |
Cytuj:
Zresztą fejk pewno i tak nie dotrwa do lutego, już widzę, że się wypala. A żadna szmira nie przetrwa więcej, niż jednego-dwóch miesięcy, gdy autor nie ma już pomysłów. |
Masz przykre wspomnienia, co Misza? ; )
Btw. Powiedziałbyś co pod tym głazem za placek leży... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |