![]() |
Cytuj:
a) buzi w policzek b) buzi w usta c) buzi z języczkiem :):) |
z tej mąki chleba nie bedzie:D kombinuja i kombinuja az przekombinuja
|
nareszcie zrobia cos dla druidow:mag::DB):]
|
postacie magiczne takie jak sorc i druid i tak maja dobrze sadze ze powinni wprowadzic jeszcze kilka nowosci na najtow (lecz nie pomijajac przy tym pozostalych postaci) bo najci i tak zostali pominieci przy wielu update i nadal maja najmniej do powiedzenia jezeli chodzi o przechwalki co dostali w update:/ :wiking:
|
Cytuj:
Dostali tylko lepsze hity i dwa czary, co to jest w porównaniu do takiego owego palka ? :) |
Cytuj:
Btw. Best w tych w ostatnim up'ie była zmiana dotycząca dmg.^^ Dmg.= 85% skills + 15% exp. lv. "... i słyszeć można było płacz i krzyk przerażenia pośród głuszy" Oj bardzo było mi żal PG traktujących tą grę jak PAC-MAN'a... hehehe :D Lupa |
Ashari!
Ehh, niech zostawia druta w spokoju! Mnie wogole sie te balansacje nie podobaja. ;/ Nawet jesli dodadza mu cos dobrego - mnie podoba sie w drucie jego niewinnosc i slaba moc. :(
Na dodatek akurat mam wrocic do knighta, a tu maja go udupic... X( |
@topic
czyli jak zwykle cipsoft nie powiedzial nic konkretnego a szkoda a szkoda.....
sorc rox! |
Ja zawsze grałem pallem, i będe grał pallem. Szkoda jednak, że pallowie (i knighci) mieli tylko jeden update dla siebie a sorcowie mają już takie lata od hohoho albo jescze wiecęj.
P.S. Ale nie będe strajkować... |
pffff zal mi takiego nooba
Cytuj:
|
Cytuj:
wnioskuje że w tibie grasz od 7.8 bo jezeli nie to nie pisz glupot takich ze sorkowie od lat rządza bo sie osmieszasz |
Kazdy tak mowi o knightach, ze maja fajnie bo dostali wieksze hity, czary i nowe bronie.
Z pierwsza rzecza sie zgodze-jest fajnie(nawet bardzo). Z druga juz mniej... Exori gran-duzej roznicy wobec starego exori nie ma(no moze to, ze na wyzszych lvl mozna strzelic to 2 lub wiecej razy) Exori hur-dosc przydatne jesli stworek ucieka i trzeba go szybko dobic. W innych przypadkach useless. Exori mas-rzadko uzywane. Jak dla mnie(celowo akcentowane) useless. A nowe bronie? Zarty... Jedyne bronie, ktore maja jakies zastosowanie to bronie z 3 areny.. Bo smiechem jest, zeby cipppp soft zrobil 30+(nie wiem ile dokladnie) broni, ktorych polowy nikt nie uzywa. Flame me ;) |
zaraz, zaraz... ten update już był? Czy będzie?
PS: Może zaczne druidem grac :P |
bedzie w grudniu ... Ja mam nadzieje ze dadza jakies fajne czary i zwieksza capa ;) .. ja mysle ze powinni zroic tak ... Knighta i palladyna zostawic w spokoju bo i tak maja juz zajebiaszczo a dodac cos dla magow.
|
Ajj o czym wy tu piszecie...
1. Kinowi zmniejszyc atak o jakies 15% 2. Pallowi tak samo 3. Magom przywrocic jakies 20% z tego co zabrali (aby nie bylo znow wiele druidow i sorckow tak jak tera masa kinow, pallow) ale nie musza... przeciez i tak tera bija mocniej z sd niz kin z miecza a pall z spera 4. To z bronia zniszczalna to i tak lipa.. Kin i tak weznie np.: Jak nosi SoV to i tak moze se wziasc np. avengera albo jakis inny wymysl. Przeciez ma duzo capa i mu 2 bron roznicy nie robi... a pall? Na exp musi dzwigac duzo amunicji, mf a jak na wiekszego expa i uhy. A jak juz by byly te zniszczalne bronie i tak by to kosztowalo jakies 10k za naprawe -.- (Tak jak za softy...) Co do upa.. Druida by dali jakis czar ofensywny (nawet jeden by wystarczyl tylko aby z poxa nie lał ;) ) |
"4. To z bronia zniszczalna to i tak lipa..
Kin i tak weznie np.: Jak nosi SoV to i tak moze se wziasc np. avengera albo jakis inny wymysl. Przeciez ma duzo capa i mu 2 bron roznicy nie robi... a pall? Na exp musi dzwigac duzo amunicji, mf a jak na wiekszego expa i uhy. A jak juz by byly te zniszczalne bronie i tak by to kosztowalo jakies 10k za naprawe -.- (Tak jak za softy...) Co do upa.. Druida by dali jakis czar ofensywny (nawet jeden by wystarczyl tylko aby z poxa nie lał ) " Raczej nie lipa? Te niszczenie broni, jest tylko po to, aby najt krocej expil, i zblizyl sie czasowo choc troche do mag. prof... Poza tym, kto bedzie dluzej expil na Dragach: Sorc/Druid czy Pall? o.O Btw. Ci najci ktorzy mowia "zrobisz szybsze skillowanie", pomyslcie jak to by bylo, gdybyscie wy skillowali tak jak pallki 1bronia, a taki palek musi wydawac ogorme sumy? |
OMG juz mnie cip soft dobija. Teraz zrobią ze kina bedzie musiał naprawiac bronie co jest jego jedną z głownych zalet(no i duzo capa)...
A w ogule zrobcie ze sork ma tyle capa co palek pal tyle co knight a knight tyle samo co ma, niech kazdy wali hity po 500+ prawie za darmo,niech zrobią znioszczalne bronie i 10k po updacie |
Gdzie problem - tak ciężko przestać grać?
|
@ Nie chce mi sie czytać tych wszystkich 34+ stron, ani tego co jest w pierwszym poście, bo to pisał jakićś typ z CipSoft, i w większości 90 % ludzi nie wie, co on tam pier***i , niech napisze normalnie, że "knighta ujebiemy, pala ujebiemy i damy sorcom taki power, ze będą rządzili światami", itp ale niech ktoś mi powie po polsku :evul:
1. Czy knight po update będzie gorzej "walił" z broni (mowie tu o broni tak jak teraz, czyli nie zadnej zasrywanej lodem czy ogniem):baby: 2. Czy będę musiał taszczyć swoim 71EK w huj mikstur i tandetnych uho-iho-costam jeszcze, bo jak tak, to ja tu tracę mój cenny czas na granie w niedojebana grę, lepiej chyba jest sie uczyć, znajść zajebistą prace i taki cały cipsoft wykupić, bo na huj marnować czes po to zeby sie okazalo ze cie ojebali z kilku lat młodosci X( @ za błędy przepraszam, bo mi sie tego nawet nie chce sprawdzać .... n/c please |
Zmiany Po upie
Mam pytanko kto wkońcu bedzie najlepsza profesja odpiszcie na gg 3238357
|
@up
poziom tego tematu spada wraz z ilością postów |
Cytuj:
"Najleprzy" bedzie druid Co znowu poraz xxsetny bedziesz zmieniał profke?? Według mnie Tibia pnie sie do góry może troche za bardzo Cip Soft sempi od ludzi rl kase ale cóż. |
balansowanie xD
miejmy nadzieje ze kiedys im to balansowanie wyjdzie :P :P
|
Ja tez ine rozumiem takich dzieci co ciagle zmieniaja profesje po update bo np. mozna nia latwiej zarobic... Dla mnie jest zalosne. Gracie tym co popadnie zeby moc wbic lepszy lvl a nie ta postacia ktora wam sie podoba... Ja od zawsze gralem sorcem gram i bede grac. Choć teraz nie mam czasu na tibie, bo maturka itp. ale wroce do gry moim sorcem bo poprostu sorc to moja ulubiona postac i nie zamienie ja na inna!! A wy Ci ktorzy co update to zmiana postaci nie sa graczami ktorzy wzbudzaja jakis szacunek...
|
@Pozeracz
Tibia to tylko gra, ma sprawiać przyjemność. Jeśli ktoś lubi zmieniać postać co update, bo Cipsoft ją ulepszył, to dlaczego ma tego nie robić? |
Wedlug mnie knight nie powinien miec zadnego exori, exori gran~, to samo paladyn. Jesli ktos chce sobie bic z czarow niech gra sorcem czy druidem. Nie mowcie ze jestem dzieckiem update czy cos bo, gram ek. Wedlug mnie tak bylo by lepiej.
|
Czemu wound cleansing kosztuje 10 many wiecej niz na ts ?
Czemu 45 ms leczy sie exura gran z reda do full hp? Czemu sd sa 3x, explo 6x za ta sama cene ? Czy cipsoft rozpoczyna walke z OTSami o graczy robiac tibie z upa na up latwiejsza ? Widocznie coraz mniej dolarkow na konto wplywalo ostatnimi czasy wiec jakos trzeba graczy przyciagnac... ;p Dla mnie żal, chyba przezuce sie na ots, tam przynajmniej wszystkie profy maja jednakowo RÓWNO. |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17. |