Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Balansowanie postaci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152983)

Gawus 10-11-2007 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 1737011)
To ile wygrałem? ;) Teaser był ~30 sekund po pojawieniu się na oficjalnej stronie u nas.

Możesz sobie wybrać:
a) buzi w policzek
b) buzi w usta
c) buzi z języczkiem

:):)

Jess Veronique 10-11-2007 03:12

z tej mąki chleba nie bedzie:D kombinuja i kombinuja az przekombinuja

teza18 10-11-2007 03:34

nareszcie zrobia cos dla druidow:mag::DB):]

reblax 10-11-2007 03:38

postacie magiczne takie jak sorc i druid i tak maja dobrze sadze ze powinni wprowadzic jeszcze kilka nowosci na najtow (lecz nie pomijajac przy tym pozostalych postaci) bo najci i tak zostali pominieci przy wielu update i nadal maja najmniej do powiedzenia jezeli chodzi o przechwalki co dostali w update:/ :wiking:

Gawus 10-11-2007 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez reblax (Post 1737947)
i nadal maja najmniej do powiedzenia jezeli chodzi o przechwalki co dostali w update:/ :wiking:

Dokładnie.
Dostali tylko lepsze hity i dwa czary, co to jest w porównaniu do takiego owego palka ? :)

Lupa'Aziro 10-11-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawus (Post 1738004)
Dokładnie.
Dostali tylko lepsze hity i dwa czary, co to jest w porównaniu do takiego owego palka ? :)

Chyba ktoś zapomniał o nowych broniach... :) ja na naliczyłem 3 czary :) a co do palków no to fakt jesteśmy EVuLL Very EVuLL...very very ehhehe... no ale ktoś musi :) wiec tym razem spadło na nas...

Btw. Best w tych w ostatnim up'ie była zmiana dotycząca dmg.^^
Dmg.= 85% skills + 15% exp. lv.
"... i słyszeć można było płacz i krzyk przerażenia pośród głuszy"

Oj bardzo było mi żal PG traktujących tą grę jak PAC-MAN'a... hehehe :D

Lupa

Michaello 10-11-2007 15:05

Ashari!

Ehh, niech zostawia druta w spokoju! Mnie wogole sie te balansacje nie podobaja. ;/ Nawet jesli dodadza mu cos dobrego - mnie podoba sie w drucie jego niewinnosc i slaba moc. :(
Na dodatek akurat mam wrocic do knighta, a tu maja go udupic... X(

Bigzone 10-11-2007 19:03

@topic

czyli jak zwykle cipsoft nie powiedzial nic konkretnego a szkoda a szkoda.....

sorc rox!

jedrolek 10-11-2007 21:11

Ja zawsze grałem pallem, i będe grał pallem. Szkoda jednak, że pallowie (i knighci) mieli tylko jeden update dla siebie a sorcowie mają już takie lata od hohoho albo jescze wiecęj.
P.S. Ale nie będe strajkować...

wigerek 12-11-2007 04:54

pffff zal mi takiego nooba

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 1729382)
Pomimo ze gram teraz moim 64ek chcial bym zeby knighta ujebali jak naj bardziej wtedy wruce na sorca.

X(X(X(X(X( ciebie chyba prad popier...... gra ma byc dla kazdego tak samo dobra a nie ze sork bedzie wymiatal balans to balans debi... a wracac nie na sroca tylko do cycka mamy :evul::DX(:baby:

Cygan Slejter 12-11-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jedrolek (Post 1738998)
Ja zawsze grałem pallem, i będe grał pallem. Szkoda jednak, że pallowie (i knighci) mieli tylko jeden update dla siebie a sorcowie mają już takie lata od hohoho albo jescze wiecęj.
P.S. Ale nie będe strajkować...

Chyba ciebie pogrzało koleś :D
wnioskuje że w tibie grasz od 7.8
bo jezeli nie to nie pisz glupot takich ze sorkowie od lat rządza bo sie osmieszasz

bolosaf 12-11-2007 20:18

Kazdy tak mowi o knightach, ze maja fajnie bo dostali wieksze hity, czary i nowe bronie.
Z pierwsza rzecza sie zgodze-jest fajnie(nawet bardzo).
Z druga juz mniej...
Exori gran-duzej roznicy wobec starego exori nie ma(no moze to, ze na wyzszych lvl mozna strzelic to 2 lub wiecej razy)
Exori hur-dosc przydatne jesli stworek ucieka i trzeba go szybko dobic. W innych przypadkach useless.
Exori mas-rzadko uzywane. Jak dla mnie(celowo akcentowane) useless.
A nowe bronie? Zarty... Jedyne bronie, ktore maja jakies zastosowanie to bronie z 3 areny.. Bo smiechem jest, zeby cipppp soft zrobil 30+(nie wiem ile dokladnie) broni, ktorych polowy nikt nie uzywa.

Flame me ;)

juran_se_spychowa 13-11-2007 00:27

zaraz, zaraz... ten update już był? Czy będzie?

PS: Może zaczne druidem grac :P

Janek11 13-11-2007 09:30

bedzie w grudniu ... Ja mam nadzieje ze dadza jakies fajne czary i zwieksza capa ;) .. ja mysle ze powinni zroic tak ... Knighta i palladyna zostawic w spokoju bo i tak maja juz zajebiaszczo a dodac cos dla magow.

JanosikMasters 13-11-2007 11:21

Ajj o czym wy tu piszecie...

1. Kinowi zmniejszyc atak o jakies 15%
2. Pallowi tak samo
3. Magom przywrocic jakies 20% z tego co zabrali (aby nie bylo znow wiele druidow i sorckow tak jak tera masa kinow, pallow) ale nie musza... przeciez i tak tera bija mocniej z sd niz kin z miecza a pall z spera
4. To z bronia zniszczalna to i tak lipa..
Kin i tak weznie np.: Jak nosi SoV to i tak moze se wziasc np. avengera albo jakis inny wymysl. Przeciez ma duzo capa i mu 2 bron roznicy nie robi... a pall? Na exp musi dzwigac duzo amunicji, mf a jak na wiekszego expa i uhy. A jak juz by byly te zniszczalne bronie i tak by to kosztowalo jakies 10k za naprawe -.- (Tak jak za softy...)
Co do upa.. Druida by dali jakis czar ofensywny (nawet jeden by wystarczyl tylko aby z poxa nie lał ;) )

BoWW 13-11-2007 19:03

"4. To z bronia zniszczalna to i tak lipa..
Kin i tak weznie np.: Jak nosi SoV to i tak moze se wziasc np. avengera albo jakis inny wymysl. Przeciez ma duzo capa i mu 2 bron roznicy nie robi... a pall? Na exp musi dzwigac duzo amunicji, mf a jak na wiekszego expa i uhy. A jak juz by byly te zniszczalne bronie i tak by to kosztowalo jakies 10k za naprawe -.- (Tak jak za softy...)
Co do upa.. Druida by dali jakis czar ofensywny (nawet jeden by wystarczyl tylko aby z poxa nie lał ) "

Raczej nie lipa? Te niszczenie broni, jest tylko po to, aby najt krocej expil, i zblizyl sie czasowo choc troche do mag. prof... Poza tym, kto bedzie dluzej expil na Dragach: Sorc/Druid czy Pall? o.O

Btw. Ci najci ktorzy mowia "zrobisz szybsze skillowanie", pomyslcie jak to by bylo, gdybyscie wy skillowali tak jak pallki 1bronia, a taki palek musi wydawac ogorme sumy?

Niedozwolony 13-11-2007 19:42

OMG juz mnie cip soft dobija. Teraz zrobią ze kina bedzie musiał naprawiac bronie co jest jego jedną z głownych zalet(no i duzo capa)...

A w ogule zrobcie ze sork ma tyle capa co palek pal tyle co knight a knight tyle samo co ma, niech kazdy wali hity po 500+ prawie za darmo,niech zrobią znioszczalne bronie i 10k po updacie

Onori 13-11-2007 19:56

Gdzie problem - tak ciężko przestać grać?

Rockelness 01-12-2007 16:26

@ Nie chce mi sie czytać tych wszystkich 34+ stron, ani tego co jest w pierwszym poście, bo to pisał jakićś typ z CipSoft, i w większości 90 % ludzi nie wie, co on tam pier***i , niech napisze normalnie, że "knighta ujebiemy, pala ujebiemy i damy sorcom taki power, ze będą rządzili światami", itp ale niech ktoś mi powie po polsku :evul:

1. Czy knight po update będzie gorzej "walił" z broni (mowie tu o broni tak jak teraz, czyli nie zadnej zasrywanej lodem czy ogniem):baby:

2. Czy będę musiał taszczyć swoim 71EK w huj mikstur i tandetnych uho-iho-costam jeszcze, bo jak tak, to ja tu tracę mój cenny czas na granie w niedojebana grę, lepiej chyba jest sie uczyć, znajść zajebistą prace i taki cały cipsoft wykupić, bo na huj marnować czes po to zeby sie okazalo ze cie ojebali z kilku lat młodosci X(

@ za błędy przepraszam, bo mi sie tego nawet nie chce sprawdzać ....

n/c please

Smorri11 02-12-2007 13:09

Zmiany Po upie

Mam pytanko kto wkońcu bedzie najlepsza profesja odpiszcie na gg 3238357

edmun 03-12-2007 12:39

@up
poziom tego tematu spada wraz z ilością postów

lolownik 04-12-2007 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smorri11 (Post 1773136)

Dziecko update sie znalazlo.
"Najleprzy" bedzie druid
Co znowu poraz xxsetny bedziesz zmieniał profke??

Według mnie Tibia pnie sie do góry może troche za bardzo Cip Soft sempi od ludzi rl kase ale cóż.

Paramorefan 05-12-2007 13:58

balansowanie xD

miejmy nadzieje ze kiedys im to balansowanie wyjdzie :P :P

Pozeracz 06-12-2007 20:34

Ja tez ine rozumiem takich dzieci co ciagle zmieniaja profesje po update bo np. mozna nia latwiej zarobic... Dla mnie jest zalosne. Gracie tym co popadnie zeby moc wbic lepszy lvl a nie ta postacia ktora wam sie podoba... Ja od zawsze gralem sorcem gram i bede grac. Choć teraz nie mam czasu na tibie, bo maturka itp. ale wroce do gry moim sorcem bo poprostu sorc to moja ulubiona postac i nie zamienie ja na inna!! A wy Ci ktorzy co update to zmiana postaci nie sa graczami ktorzy wzbudzaja jakis szacunek...

Martka 06-12-2007 20:40

@Pozeracz
Tibia to tylko gra, ma sprawiać przyjemność. Jeśli ktoś lubi zmieniać postać co update, bo Cipsoft ją ulepszył, to dlaczego ma tego nie robić?

share 11-12-2007 22:47

Wedlug mnie knight nie powinien miec zadnego exori, exori gran~, to samo paladyn. Jesli ktos chce sobie bic z czarow niech gra sorcem czy druidem. Nie mowcie ze jestem dzieckiem update czy cos bo, gram ek. Wedlug mnie tak bylo by lepiej.

wrogonastawiony 11-12-2007 23:30

Czemu wound cleansing kosztuje 10 many wiecej niz na ts ?
Czemu 45 ms leczy sie exura gran z reda do full hp?
Czemu sd sa 3x, explo 6x za ta sama cene ?

Czy cipsoft rozpoczyna walke z OTSami o graczy robiac tibie z upa na up latwiejsza ? Widocznie coraz mniej dolarkow na konto wplywalo ostatnimi czasy wiec jakos trzeba graczy przyciagnac... ;p
Dla mnie żal, chyba przezuce sie na ots, tam przynajmniej wszystkie profy maja jednakowo RÓWNO.

Papa_Smerf 11-12-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smorri11 (Post 1773136)

zgon :D, hehehhe

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17.