![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Każdy był kiedyś facc ale nie znaczy że są gorsi, każdy może wypowiedzieć się na dany temat nawet na te w których sie skarżą sie na kolejki itp. ale ze ktoś nie ma pacc nie znaczy że jest gorszy;)
|
To, że ktoś nie czyta części temat, albo choć PIERWSZEGO posta prawie dyskwalifikuje go z dyskusji LordzieKunieczko~
NIE MÓWIE, ŻE FACC SĄ GORSI. Od dziś daje to na każdej nowej stronie.:confused: |
@Bloodwin: Racja, nie mówisz, że są gorsi. Tylko, że czemu do ku.wy nędzy według niektórych facce są złodziejami bo grają w Tibię za darmo?! Tibia to gra DARMOWA! Więc nikt kto w to gra nie może być złodziejem. Można by wręcz rzec, że pacce są debilami bo płacą za darmową grę, ale nie będzie to do końca prawda. Tylko niektórzy są debilami. Ci, którzy grają dla levelu, a Cipy im to ułatwiają, bo widzą w tym kasę.
|
Spytaj tych, którzy tak sądzą. Ja tylko mówie, że dzięki pacc można jeszcze darmowo grać w te grę i facc zamiast narzekać powinnien sie cieszyć, że ktoś mu opłaca grę, a nie narzekać i wysnuwać bezpodstawne oskarżenia.
Tibia to darmowa gra z możliwością dokupienia konta premium. Konto premium upoważnia jego właściciela do nowości, otrzymywania większej ilości profitów i możliwości korztystania ze wszystkiego w grze. Facc do tego nie upoważnia. |
Ja tak uwazam.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up: Eh... powiedziałem, że nie jest to prawda, po prostu porównałem do tego mówienie, że facc to złodzieje.
|
B
U M P |
Przeczytałem większość postów w tym temacie i doszedłem do wniosku, że poziom intelektualny społeczności zgromadzonej tutaj na forum jest niebywale niski. Zapewne moi drodzy zastanawiacie się dlaczego JA-zwykły użytkownik forum mam o WAS cudowni gracze "tibijscy" (istnieje w ogóle takie słowo? Jeżeli jest to neologizm to wyjątkowo obleśny) aż takie złe zdanie? Przecież to WY macie swoje postaci, które sami stworzyliście i w pocie czoła, dniem i nocą trenowaliście. Przecież macie "kumpli", których poznaliście podczas wspólnych polowań i mrożących krew w żyłach eksploracji starożytnych grobowców(co z tego że to świętokradztwo. Ps. nie moge sie doczekać aż ktoś przyczepi się to tego zdania :) wiec czekam). Część z was dostało nawet błogosławieństwo(popularnie nazywane Pacc'em) od bogów(nadzianych rodziców...) , dzięki któremu możecie spędzać kolejne godziny w bajkowym, a zarazem pełnym okrucieństwa, zdrady i nienawiści świecie. Myślicie sobie pewnie kochani, że wam zazdroszczę. Tak, jest to prawda. Zazdroszczę z całego serca uporu wytrwałości i chęci , ponieważ ja nie potrafiłbym zanurzyć się w wyimaginowanym świecie stworzonym - powiedzmy to sobie wreszcie - na potrzeby komercji. Właśnie dlatego nie zazdroszczę wam waszego (a raczej waszej postaci) poziomu doświadczenia. Zapytacie pewnie "Co ON ma takiego wspaniałego, że oczernia NAS - graczy! przepraszam... RYCERZY wybawiających dziewice!" . Odpowiedź jest totalnie prymitywna ale bardzo wymowna - ja mam swoją pasję(silne zainteresowanie) która mnie kształci i rozwija. Bynajmniej, nie interesuje mnie aż tak bardzo matematyka czy fizyka, a rowery. Dzięki temu zatrzymuje sprawność fizyczną i umysłową. Nie spędzam nocy na niszczeniu zmysłu wzroku poprzez odbieranie bodźców świetlnych wysyłanych przez monitor.
Dobrze. Dowiedzieliście się już, dlaczego uważam się lepszy od większości z was (Przepraszam, że nawet nie próbuję być skromny. Jak mniemam zdanie wcześniejsze również zostanie użyte w jakże inteligentnej, mam nadzieję, nie wulgarnej "ripoście"). Aby nie wyjść na kompletnego idiotę (chociaż i tak nikt by pewnie nie zauważył) podam wam GŁÓWNY powód dla którego spędziłem 10min. na pisaniu tej wypowiedzi. Temat pt. " Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się FACC?" miał odpowiedzieć na pytanie w stylu "palec do budki" i dotyczył tylko i wyłącznie FORUM tibia.pl . Skończyło się na tym, że kolega Bloodwin z zatwardziałością górskiego mustanga próbuje dowieść swojej racji, że osoby posiadające darmowe konto (Facc) są osobami *niezdolnymi do funkcjonowania w społeczeństwie ze względu na ich poziom intelektualny(bynajmniej nie niższy) wynikający z tego, że ich otoczenie jest totalnie odmienne niż otoczenie owego delikwenta Bloodwina, a zdolność dogadania się - według tego pana - to przyznanie racji tylko i wyłącznie jemu*. Mimo wszystko kolega nieudolnie próbuje dowieść, że jest miłym i opanowanym człowiekiem (a jednak denerwuje go nawet temat założony na forum) i gracze Facc go nie obchodzą. Przypomina mi to pewną zabawną sytuację z jakiegoś FastFooda, kiedy pewien dres próbował pokazać ładnej dziewczynie, że potrafi być miły, fajny, pomocny i grzeczny. Wszystko byłoby ok gdyby nie rzucił w mojego kolegę kebabem. Tak samo jest z waszymi wypowiedziami przyjaciele. Próbujecie przepchnąć wasze racje pod przykrywką koleżeństwa. Podsumowując chciałbym powiedzieć, że nie wszyscy gracze i użytkownicy forum tibia.pl to samolubni, wulgarni i głupi ludzie. Wręcz przeciwnie. Poznałem na tym forum wiele wspaniałych osób. Niestety - muszę to powiedzieć - WIĘKSZOŚĆ osób wypowiadających się w TYM temacie to osoby albo z kompleksem niższości, albo odrażający pyszałkowie. Oszczędzę wam kolejnych linijek bezsensownych wyjaśnień. Podsumowując - żałosne |
Ja twój post też mogę podsumować jako żałosny.
Ty wielki psychologu, czytający w myślach, ogarniający wszystko i wszystkich oczywiście masz całkowitą racje. Bo jakżeby inaczej? Oczywiście, że twoje argumenty na temat mojej osoby są bezbłędne. Tak wspaniała jednostka jak ty nie może się mylić. Twoje wspaniałe słowa przepełnione są wieloletnią wiedzą i nieskażone są kłamstwem. Twoje wspaniałe teorie są wręcz nie omylne i nikt nie może ich podważyć. Gratuluje. Zostałeś wybrany idiotą tematu. Nie masz pojęcia o mnie, nie umiesz czytać ze zrozumieniem, ale potrafisz wysnuwać tylko chore wnioski. Bo ci się tak wydaje, że tak jest. Przeczytałeś większość postów w temacie? Przykro mi nie wierze. Jakbyś je przeczytał to byś nie wymyślał swoich chorych teorii. Przeczytaj mój 1 post jeszcze raz. I tak dalej i dalej aż zrozumiesz. Nie pozdrawiam. |
Podraz, powiedziałeś BARDZO dużo, a jednocześnie prawie nic... Starasz się wyglądać na inteligętnego, a tak do końca nie jest. Ogólnie zgadzam sie z twoim postem lecz jedno mnie zraziło:
Cytuj:
szczerze wątpię... Cytuj:
|
Tibia jest grą komercyjną i co do tego nie ma wątpliwości. Nie jest to nic złego, bo przecież takie są prawa wolnego rynku. Denerwujące jest jednak to, że dużo osób łudzi się ciągle, że tibia została stworzona by sprawiać im przyjemność. Nie chodzi o gracza tylko o pieniądze. Z resztą mniejsza z tym, bo to nie temat o Cipsofcie.
___ Cytuj:
___ Mieszasz się Bloodwin. Teoretycznie masz rację, że Pacc powinien mieć więcej , a Facc mniej. Zgadzam się z tobą. Nie podoba mi się jednak to jak jest to wyrażane Pacc - klient, który zakupił usługę i pragnie się rozerwać Facc - osoba którą uważasz za ciote debila kurwe frajera szmate brudasa i chuja ale wciąż stwarzasz pozory, że jesteś fajny bo "nic nie masz do Facc" Gdybyś ze mną rozmawiał i wyrażałbyś swoje zdanie w taki sposób jak na forum o Facc to nie liczyłbym na udaną znajomość _ @Piotrek Marycha Masz rację. Mogłem to lepiej napisać bez debilnie złożonych zdań, bo to aż ciężko się czyta. Ciężko zkminić o co chodzi. Sorry. Postaram się następnym razem ;) |
Przyłączam się do apelu Bloodwina
Moim zdaniem facce ino nabijają posty i tematy na forum co nie jest dobrą reklamą |
Dobry temat 8o moim zdaniem to ze facc nic nie dostaja po up jest zue ale to ze facce sie skarza jest gorshe :baby:
to ze cip'y mysla tylko o nowych mercach i pacc to wiem, ale powinni co jakis czas dawac cos faccom a co do tych co sie zala na forum i w tibii: 'HUNTED' IM |
Cytuj:
Analiza, którą nazywasz "czytaniem w myślach" oraz "chorymi wnioskami" jest zupełnie poprawna. Uogólnianie żalących się na update'y do FACC to spora przesada. Ja nie mam pacca, nie zamierzam go kupować, gram w tibie, bo mi się chce. Jakoś nie narzekam na żaden update, ba, moim zdaniem każdy kolejny jest bardzo dobry. |
Zapytam jeszcze raz, może dużymi, bo chyba część niedowidzi:
CZY WY UMIECIE CZYTAĆ? CZY WY ROZUMIECIE PIERWSZY POST? Kiedy wy w końcu zrozumiecie, że to nie atak na Facc, a jedynie próba uczulenia ludzi na spam jaki pojawia się po updateach i próba wprowadzenia zakazu takich tematów. Rozumiecie? Sam mam facca - ośmieszałbym sam siebie? tyrał bym się? Zabierał sobie coś? NIE, bo tu nie o to chodzi. ehh. |
Zaznaczyłem tak. Niestety trzeba akceptować ale nie trzeba tolerować ;/
|
Grasz na FACC, a jak nie umiesz to kupujesz PACC albo robisz jeszcze coś lepszego - zaczynasz grać w inna, lepszą, darmową grę gdzie wszyscy są równi :baby:.
|
A są takie gry gdzie wszyscy są równi?
|
Chyba źle mnie zrozumiałeś - wszyscy równi tzn. albo wszyscy bulą abonament, albo wszyscy grają za friko i każdy ma równe szanse (pomijam już takie bajery jak donacje i inne, bo to nie zawsze jest legalne).
|
Up:
Tibia jaka jest taka będzie. Nie zmienimy tego. |
Cytuj:
No ale JAK MA COŚ SIĘ SPRZEDAWAĆ, CO NIE JEST KOMERCYJNE? (swoją drogą kiedyś w Tibii wogóle nie było Premium...) 3dit: Ja mam free account i nie tnę się, że nic dla free account nie dają... |
Up: Niektórzy tego nie rozumieją. :P
|
Cytuj:
Na pacc zarobilam sobie sama. Nie jestem rycerzem i nie wybawiam dziewic. Lezba nie jestem a i dziwicy trudno szukac... :D Gdyby tibia nie byla darmowa nikt bez pacc by nie mogl grac. Nie jestem glupia, samolubna ani wulgarna. Czy nie widzisz ze to facc tutaj sa samolubni gdyz chca coraz wiecej za darmo. A przeciez i bez tego maja mozliwosc grania. Zreszta to nie jest nawet na temat. Chodzi o to by zalili sie w jednym temacie a nie robili tysiac tematow o tym samym. A w kazdym temacie te same osoby piszace to samo. Jesli watpisz w moja kulture zapraszam na morgane. Jesli to bedzie inteligentna rozmowa. |
Cytuj:
|
ha uwazam ze trzeba zakazac tego tematu bo on jest bezsensu
facc sie zawsze zalil i bedzie zalil ale co z tego? niech sie zali nie ktozi nie maja pieniedzy zeby kupic sobie pacca musza na niego zbierac miesiacami inni sa bogaci i pacca maja kiedy chca niech sie zalą facce i co z tego! Kazdy z tych co teraz pier*** ze facce to nooby bo sie zala a nie pamietacie tego jak wyscie byli takimi faccami i sami sie zaliliscie.. |
Nie gram już w tibie, bo szkoda na to życia, a ci, którzy kupili pacc to współczuje im. Będzie taki moment, że zatęsknicie za tą kasą.
PS: autor tego tematu jest albo małym kujonkiem w okularkach z PACCEM, albo starym dziadem z kompleksami. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
------------------------- Myślałem, że ktoś powie coś sensownego, ale widze coraz mniej osób umie czytać 1 post i coś z niego zrozumieć.:baby: |
Po części się zgadzam. Wkurzające jest to. Ale !!!
Nie można zakazać komuś wygłaszania swoich poglądów w końcu mamy demokracje a ona rządzi się swoimi prawami. |
To jest forum.tibia.pl a nie demokracja. Tu obowiązuje regulamin. A ten regulamin zakazuje spamu - a taki spam powstaje zawsze gdy jest update. Powstaje 1000 takich samych, bezsensownych tematów "czemu nic nie dostaliśmy". Ja chce by tego zabroniono. Powinien być jeden temat do narzekań na update a nie niewiadomo ile. Zaśmieca to forum i już.
Jakbyś przeczytał 1 post to byś zrozumiał o co mi chodzi. |
Tak czytając ten temat to można się nieźle uśmiać ... jak się nie ma humorku - popcorn , browarek i zabawa przednia.
|
Chociaż jestem facc, ale już nie długo nie mam zamiaru narzekać. Pacc kupie oczywiście za gp i nie mam zamiaru wydawać prawdziwej kasy na tibia. Czy tak trudno uzbierać te 15-16 cc na pacc? Bo mi się wydaje że nie.
|
Cytuj:
-zajebiscie mi się podoba twoja umiejetnosc prowadzenia dyskusji (patrz cytat up) . Kiedy Dagins cie lajtowo pojechał ( o ile cos takiego mozna nazwac pojechaniem) ty wyskoczyłeś z płaczem (uwaga cytat) Cytuj:
A:twoja stara B:Twoja bardziej A:chyba ty itd. Nie wymagam od nikogo, aby był mistrzem cietej riposty(z reszta sam nie jestem), ale mógłbyś się wysilić na coś bardziej błyskotliwego. Aktualnie niezle ci wychodzi rozbawianie ludzi tym ,że pieprzysz bez przerwy zmieniajac zdanie i usiłując wyjść na dobrodusznego magnata (premium B) ). Mimo tego, dla dobra społeczeństwa i ciebie przydałoby się, aby twoje bezsensowne wypowiedzi nie ograniczały się tylko do pokazania jaki jesteś głu...ekhm jaki jestes mega elo ziom, ale zawierały też treści kontrowersyjne np. mógłbyś wyrazić, że jestem głupi i wszyscy którzy są przeciwko tobie zasługują na śmierć przez spalenie na stosie i ekskomunikę. Na pewno ten temat miałby więcej czytelników gdybyś zaczął rzucać klątwy ale to już inna sprawa. Wyższa szkoła jazdy. Powodzenia :] A tak w ogole to ktos tu dobrze zauwazyl. Browarek, fotelik , temat "Kto uwaza że... bla bla bla" i poziom dobrego humoru odrazu skacze do góry |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No, ale ty wiesz swoje. Nudzisz. Albo odpowiadasz na temat, albo z łaski swojej unikaj tematu. Nie mam zamiaru toczyć dyskusji o mnie z człowiekiem z przerostem ambicji, myślącym, że wie niewiadomo, co i starającym się udawać "mądrego". I tak pewnie znowu wymyślisz jakąś piękną teorie. Pisz pisz, bo tylko pisać umiesz. |
Zjebales. Moglibysmy rozkrecic temat bo już sie robi nudno (chociaz 18 STRON PIEPRZENIA to i tak nie zly wynik xD ) . Ja ci nic nie wmawiam. Jak mozna komus wmowic "że jest taki a nie inny" skoro ma wzystkie wypowiedzi NAPISANE w temacie? Ja tylko wyrazam opinie. To że jest krytyczna to juz inna sprawa.
Jeżeli choci o teoretyzowanie. Cytuj:
Cytuj:
ALe mi sie tu fajnie pisze ;p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To mój ostatni post na ten temat - albo rozmawiasz na temat, albo nie masz czego tu szukać. Ja już nie odpisuje. |
Cytuj:
Jeżeli chodzi o sprawe pacc facc to powinno się to zostawic w spokoju ponieważ tworzą się sztuczne podziały miedzy graczami. Cipsoft stworzył facc po to aby kupowano pacc. Jeżeli najeżdza ktokolwiek na facc to tak naprawde psuje interes cipsoftu, bo kto chce grac w gre jeżeli ktos go poniza? Są pewne regulacje jak np. czary czy lokacje co sprawia, że pacc jest atrakcyjny, ale nie trzeba tworzyc podziałów miedzy graczami. Każdy gracz jest rowny. A oto moje poglady /\ na temat pacc i facc. Nikomu jednak nie bedzie sie zabraniac pokazywania swoich pogladow (taki jest zamysl w tym temacie) Wartosc człowieka ocenia sie po działąniach a nie pustych słowach. W regulaminie tibia.pl nie widnieje nic o żalących się faccach ;p . hłe hłe |
Prosze...
Zgadzam sie z Bloodwinem. Po pierwsze - nikt nie jest rowny. Ani w tibi, ani w zyciu. Gracze z pacc maja latwiej, lecz za ten "luksus" placa. Dzieki nim gra istnieje. Niestety, wielu graczy, zwlaszcza z Polski, nie rozumie tego podzialu. Chcieliby miec Tibie calkowicie za darmo. Jest to, jak powszechnie wiadomo, niemozliwe. Z tego tez powodu po kazdym upade pojawia sie na tym forum z 20+ (jak nie wiecej) tematow, gdzie osoby z free accout narzekaja na wszystko... Nawet, jesli cos dostana (jak poprzednio), to jest im za malo. Dla reszty staje sie to powoli irytujace... |
Cytuj:
MÓJ TEMAT MA NA CELU ZABRONIĆ PISANIA MILIONÓW SPAMERSKICH (SPAM!!!) PO KAŻDYM UPIE. NIE MA NA CELU ZABRONIĆ FACC WYPOWIADANIA SIĘ A JEDYNIE WPROWADZIĆ REGULACJE W REGULAMINIE, CO DO ZASYPYWANIA FORUM GŁUPIMI TEMATAMI SKORO MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN. Zrozumiałeś? Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |