![]() |
Cytuj:
Kto ty wogole jesteś że przychodzisz se tak nagle i wozisz sie na forum ;d? @Poreda Power abuser :( |
Moze jest jakims BR bossem 8o Nauczyl sie polskiego i szpanuje u nas na forum B)
|
To TAXO VERT o ile się nie myle :evul:
|
LOL ! Ja na pewno nie jestem Draxvim... Mam tu 27 kine ale Draxvi to nie ja.... pare osob z tego forum zna moj nick ;s
btw. kto ci powiedzial ze ja to Draxvi? ;> |
Ov : Nie jestem taxem
Większość zna mnie pod nickiem Royal Voltex (sprzedany) Sir Doxvi/Doxvi (sprzedany) a starsi gracze z pod Draxo Fawen Frycek sam jesteś br boss :P |
Taxo to Taxo, Doxvi to Doxvi :p
|
Royal Vortex.. kojarze Cie :) jakos tak kojarzysz mi sie z Veno ;)
|
Voltex hmmm ja Cie kojarze jako jakas ciote i poj*** bez urazy :P
|
Shaka'Frukt - zmień gildię ;) (w opisie na tibia.pl ciagle masz FTP academy ) jeśli faktycznie zmieniłeś ekipę :)
poreda -- jak zawsze za bardzo przeżywasz :) looz men pobol - potus - gratz konsekwencji w grze :) :cup: all :cup: Edit Gratz all adwansow |
dobra czyli miałem "chrzest" ale mam sprawę czy wiecie kto zrobił całego dream challange quest? Jeśli ktoś taki na silverze istnieje ;p
|
@Lenidas
Jakoś mi się nie chciało :S i nie myślałem o tym ale ok zmienie ;d. |
Cytuj:
OV? Hmm nie wydaje mi się żebym to ja Cię osądzał że jesteś taxem więc nie kieruj tych słów do mnie xD @Seliar No mi się też coś tak wydaje..8o |
Cytuj:
Kojarze voltexa że miał nie wyparzon ryj, i był strasznie wyszczekany... O ile to był on xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
taki mały offtop
Wie ktoś o co z tym chodzi, bo mam cos takiego, że jak, np. pisze to zaraz przestaje, bo się tak jakby odznacza. Albo jak gram w coś to mi się samo minimalizuje. :S |
wydaje mi sie że jakis wirus ;p
przeskanuj kompa antyvirusem ; d Edit: Proponuje format ;d |
@up
Skanowałem Nortonem 2007 i Hijackthis(usunąłem dwa szkodliwe, słabo wykrywalne pliki) i dalej to samo tyle, że to nie trwa ciągle, ale często :X. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie to nie jest wirus ani nic podobnego. Prawdopodobnie Twoj firewall "od*******a" w ten sposób , albo inny program zainstalowany :p Mi to tam nie przeszkadza dopóki nie padne xD Pozdro @Druidaxo Kilka osób go ma napewno... Ale z tych co wiem na 100 % to tylko Kalor Tald ( Musze pogrubić jego nick albo tosdane wpjertol :( ) |
Ehhh Gorti masz Ty chłopcze szczęście, że pogrubiłeś :P
btw. tak mam dreamer's challenge questa :O fajnie nie? xD |
Rozumiem, że masz pełnego i dałeś 3000 demonic esennse i masz możliwość kupowania outfitów? Tak jak napisałem...
|
@up
nikt na silverze nie ma tego outfita (chyba) |
Cytuj:
|
Uncle Olaf robi ten quest, nie wiem ile ma ale chyba juz sporo bo cale FTP mu daje essensy :P
|
@Kion, Jak tu zajrzysz to wyslij mi swoje gg na priv lub poprostu loguj sie czasem na shanere/silvere bo mam do ciebie sprawe w zwiazku z WT :P
|
Gratz pan doskonaly pk team
Feb 08 2008, 10:54:25 CET Killed at Level 33 by Cynamon and by Pan Doskonaly Niezle! Ujebaliscie 33 lvl.. Gz xD @btw Nice gildie masz , wpadnijcie po mnie czasem jak solo expie ;) (Zara pewnie będą wyzwiska by pan frajer )xd |
Cytuj:
Coś war stanoł w miejscu... |
@up
FTP sie z dp nie rusza :) dlatego expie :D |
Miała byc openka w nocy, ale FTP nie lognęło. Z tego co wiem to czekają, aż ktoś z SA/DICU będzie miał pz i mass log, ale all wiedzą o tym ;].
|
Zapraszam na (mojego) otsa enfo 8.1.. 4fun :D royaltibia.no-ip.biz tylko ciii ;] passy 1/1 - 7/7.. mapa thais ale jest troche przerobiona np rozne trap place na polnocy, poludniu i wschodzie od miasta, rozne mostki w miescie itd ;p oczywiscie ots jest zareklamowany na poland.otservlist.org i nieznajomi wbijaja na te passy 1/1 - 7/7 a all znajomi maja priv chary z nickiem takim jak w rl tibii wiec wiadomo kto jest kto ;] priv chary maja 200lvle ale.. u palka: hp - 2,5k, mana - 3k, sorc/druid: hp 2k i 8k many ;)
|
@UP
Michaś weź mi zrób Chara Plax :* |
Cytuj:
|
ovner cieszysz sie? ze kogos zabilem wow stara cie kocha?
widze ze masz podniete ze kogos ubilem, nie gram tu cymbale bo mam w huju tego chara i ten swiat ia takich cepow jak ty, mozesz mi gamonia stargac, frajer to twoj stary ze zrobil jakie dziecko neostrady ''wpadnijcie po mnie czasem jak solo expie '' ohh panie niesmiertelny,co ty przeciez szans nie mamy haha bym tu gral to bym mial 2 razy taki lvl jak ty nobku:baby: |
i niepierdolic mi tu na inne tematy niz jest temat posta nooby bo kurwa usuniety bedzie i huj
|
a jak wam sie znudzi ots pvp enfo, to zapraszam na serva kolegi
PVP-RPG silvera.no-ip.org 111111/tibia 8.1 tibia Zapraszam ;P |
@ do tych ktorzy maja priva u mnie na otsie
szczegolnie teraz zapraszam bo wywalilem na jakis czas public accounty a to oznacze ze loguja sie na otsa tylko znajomi z priv acc.. :D robimy mini war, narazie nas 7 ;c |
Skasowac Temat
powiedzialem kurwa pisac na temat jaki jest a nie k*rwa o ots nobki
|
@up
nie bedzie mi taki zjeb jak ty mówil co mam robic... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |