![]() |
taka odpowiedz do kivi~:
Od czego jest forum ? od rozmow i dyskusji :] |
Ta Chat na zywo :D nvm :P
|
Tylko żeby ta dyskusja była na temat gdzie się wypowiadasz.
|
|
Juz po wojnie ... ludzie sie wkur***i bo mamy spy w guild i co mamy robic akcje tamci juz o tym wiedza i po akcji . A na OB nie wyjdziemy bo ludzie leca sobie w kulki i blessow nie umieja kupic od 2 dni .A wiec ch**a z tego bedzie wszystkiego . Cya
|
Cytuj:
Ehh blagam zrobmy jescze OB na koniec. Wezcie zbierzcie ludzi do kupy, idzcie ekipa po blessy i dacie rade. |
Cytuj:
|
A miałem zrobić porządny filmik z kilku OB.. może jednak?
|
Nie sadze, aby oznaczalo to koniec wojny, raczej chwilowe zalamanie, lub cos w tym stylu. O ile nie propaganda.
Nikt sie nie wyplacil praktycznie, nie ma zadnego posta o koncu wojny... @Lavio Zobacz do swoich Prywatnych wiadomosci jak bedziesz mial czas bo mam do Ciebie pytanko :) |
Tak myślałem, że w Rise będzie jakiś spy ;)
|
@up
Zeby tylko 1 byl ;). |
Cytuj:
|
wiec to oznacza koniec wojne? nie sadze po pewnej przerwie znow zaczna sie OB
|
Rok sneaków czy paymenty, pół roku expa i kolejny war?.....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No niby masz racje ale jakos Ci nie wierze ;p PAY OUT ! xd |
Fureyka nie wierzysz ze wyjda juz na ob tak ??
|
Fureyka i Lavio wy to nie powinniscie sie udzielac nawet w sprawie spy. Bo obiecuje jak zabierzcie mi z venta tego spy to upierdole was na 1 miejscu i jeszcze wam kwiatka rzuce na pogietego lezacego ludzika.
Nie macie sie co spinac jacy to wy nie pro evul masterzy pvp bo nie raz pokazywaliscie wasze umiejetnosci na solowych akcjach, a to ze mamy spy to nie powod do dumy i wywyzszania na forum. W naszych oczach wciaz jestescie na poziomie 0. Spy predzej czy pozniej zostanie wykryty i mam cicha nadzieje ze do tego czasu ludzie sie nie zalamia i wciaz beda walczyc np. po to aby Tobi Fureyko i Tobie lavio uprzykszyc zycie :) Badz pozdrowiony Spaju :evul: |
Tak jak gowno wyplywa na wierzch, tak i nasz szpieg wyplynie do temple pewnego dnia :P.
|
Chłopacy, Lavio i furejka jeszcze chyba nie ogarneli ocb http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gifhttp://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gifhttp://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gifhttp://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif
|
Macieju z Bogdańca czy coś tam. Ty mnie teraz uważnie słuchaj :)
Po pierwsze, Ty to już w ogóle na swoim Shejq pokazałeś pvp wystarczy zobaczyć jak padłeś na Fibuli jak była wojna z RN, jak dobrze pamiętam padłeś z 2 albo 3 razy w tamtej wojnie. I powiedz mi niby kiedy ukazałem moje lou pvp? Po drugie, mnie nie robi czy macie spy'a czy też nie. I dobrze wiem że Kafar by nie pisał że się poddajecie, to tylko jakaś kolejna podpucha czy jakieś zagranie. Więc idioty ze mnie nie rób. Chcecie walczyć, proszę bardzo. Nikt wam tego nie zabroni. Tylko powiedzcie czy z waszej strony są chęci na OB? Pozdrawiam. |
Lavio chłopczyku z piździchowa opowiedz lepiej nam o tej studniówce http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif
|
Właśnie, fajnie było? Wyrwałeś jakąś TIBJARĘ?
|
Silver'Soth free - 4 osoba :) Co wy na to?
@up - Przylaczam sie do prosby innych :) Lavio opowiedz o 100dniwoce :D:D:D |
Hehe żal was, chcecie mi dogryźć tym, że się pomyliłem o które OB chodzi. Na 100'dniówce byłem i tego wam udowadniać nie będę. ;)
|
Cytuj:
|
Widzę że poszliście za głosem komisarza ! "Wzięliście się w kupę i poszliście razem po blesssy". Będzie OB! ;)
@alll To do wszystkich co nie wierzą 21:57 Czookapik [174]: lavio cold twoja stara sssie banana 21:56 Garax Malon [123]: ssaj 21:56 Lavio Cold [124]: Pleminiki? 21:57 Garax Malon [123]: twoja stara to plemnik |
21:57 Czookapik [174]: lavio cold twoja stara sssie banana
;) |
Cytuj:
Jeden glupszy od drugiego n/c Zalogowalismy sie i pobawilismy sie troche ;d Fajnie bylo ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Specjalnie dla niego moje ziomy w Carlin organizują studniówkę pod temple!
|
Drogi lavio jakbys nie zauwazyl gdybym wtedy nie poswiecil sie i nie rzucil m walla padl by tez Clubmaster on morgana ale to wymaga poswiecenia na ktore ty bys u mnie nigdy nie zasluzyl.
Nie staraj sie przy zgrywac godnego dyskusji ze mna bo zabilem wiecej ludzi niz ty dragow tym smiesznym Laviem :evul: Wiec wroc do expa i nie kozacz na forum bo to bezsens nabijaj sie z Ciebie typy po 15 lat co nie wiedza co to Studniowka(2 Lutego mam xD) |
Tego to nawet nie wiesz ilu ubiłem ludzi, nie znasz mojego pk chara, więc proszę Cię mistrzu pvp - milcz. ;)
Co do owych dzieci, to wiesz co Ci powiem? Nie obchodzą mnie ich dziecinne zagrywki dokuczania mi. A teraz może skupmy się na temacie wojny, bo teraz to wygląda następująco.. grupka ludzi z Rise próbuje robić nagonkę na mnie. PozdrO! :) |
To dlaczego sie ukrywasz? Boisz sie ze koledzy z Oath by byli zliiiiiiii? ;>
Wiesz pekowac kazdy nup potrafi, powiedz mi ile akcji prowadziles zakonczonych zabiciem czlowieka i nie straceniem przy tym zandego ze swoich? Stawiam za 3 1. Akcja po dezert qescie 2. Venore pod dp walimy combo na 3 ng _/ 3. Carlin pod dp UE rozpaczy Jak zyskasz taki szacunek jak ja u ludzi pogadamy, a teraz wezmy sie za wojne bo cos ucichlo nam :( Be Greetings Spy _/ |
Cytuj:
@Fakt... wtedy uratowałeś clubika;) @Ja też idę 2 na studniówkę ^^ |
A ja mam dyskoteke na koniec podstawowki w czerwcu i nie interesuja mnie sprawy duzych chlopcow :]
|
A mnie to dziwi i smuci czemu ci ludzie na każdym serwerze biją się o dominacje jak bydło...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |