![]() |
Cytuj:
|
dobra nie kloccie sie ;)
dla osob bardziej nowych niz starych (na Eterni) dam link do fajnego filmu by Jerhyn :) starsze osoby napewno widzialy ten filmik a te nowsze moze zaczerpna troche informacji jak kiedys wygladaly wojny na Eterni itd :) http://pl.youtube.com/watch?v=EMYLbiwsDHs |
Nie sadzilem ze kiedys napisze cos na tibia.pl
Czasem zagladam na wydarzenia ze swiatow / Zdjecia Eternia aby poczytac jakie glupoty co niektorzy pisza. Zala sie jaka to eternia jest niedobra itd. Placzecie ze kazdy na was robi itd. A prawda jest taka ze to wszytko wasza zasluga. Nie mowie tu o kims jak Fagaro ale 3/4 uzytkownikow tego forum to tzw jak ja to nazywam , dzieci kopalni i kazordoon. Tak , tak mowie tu o typkach pokroju Szczykow Slajderow i innych kolesi. W sumie ten post pisze za pozno bo wojny juz niema ale chcialem sie podzielic moimi doznaniami . Eternia to swiat pvp i zawsze bedzie na nim pa i niesprawiedliwosc. Full respect dla co niektorych graczy jak Speed Da'hero ktorzy nie gadali glupot tylko starali sie walczyc a nie jak np: Hedos ktory byl gotow wyrzucic swoich ludzi z domku w ab aby byc free. Heart of Darknes(s)? Ktory byl mocny w gebie i to wszytko na co bylo go stac.A i jeszcze jedno. Ja ta fre traktuje jako dobra zabawe a nie jak co niektorzy walke na smierc i zycie. Jak slysze slowa : Szwed , Judasz , Zdrajca Polakow to smiac mi sie chce. To tylko gra i trzymam w niej z tymi z ktorymi trzymam. Nawet nie wiecie jak wielu tych "Szwedow" Polakow jest. Kazdy starszy gracz nie mysli w tak glupi sposob jak ex ekipa RO / Polan / Rebelsow ;) Huh btw. Stan: Aktywny gracz Imię: Mighty Iltiades Profesja: Royal Paladin Gildia: Sera~ Świat: Eternia Poziom: 118 Skille: 98/xx Poziom mag.: :> Hah wtedy ostatnio cos tu pisalem ;) |
oo Mighty :) wiedzialem o tym, ze masz konto na tym forum i bylem rowniez tego prawie pewny ze zagladasz tu. Teraz juz jestem pewny w 100% :D
co do tego to rowniez uwazam ze niektorzy sa smieszni z tym, ze traktuja tibie powazniej niz rl life.. no ale coz to jest ich sprawa pozniej gorzko zaplacza. A ze leca obelgi w waszym kierunku wynika to z tego, ze poprostu niektore osoby traktuja ta gre zbyt serio tak samo niejednokrotnie padaly slowa krytyki na Polakow. No coz nie mamy w tibi najlepszej opini jak narod... moze tylko Br maja gorsza chociaz i chyba to sie tez zmienia :P Nastepnie napisales, ze traktujesz ta gre jako dobra zabawe. Ok to jest super podejscie do gry only 4fun sam ja tak traktuje ale moim zdaniem jedno odbywa sie kosztem drugich :P tzn dla was funem moze oprocz ubijania Ferumbrasa itp jest zabijanie ludzi. Mysle ze zgodzisz sie tutaj ze mna ze zabijacie poprostu za free tym samym pozbawiacie radosci i dobrej zabawy innych osob no i robicie to dosc czesto ;) . Sam mialem ta przyjemnosc zobaczyc "pay boh" a potem ujrzec napis you are dead. Moim zdaniem troche nie fair jak w zaookragleniu ludzie z 150lvlem ubijaj 80. Wynik takiej rywalizacji jest raczej przesadzony... kojarzy mi sie to z sytuacja w ktorej bylaby sarna i lew w jednej klatce (rezultatu sie latwo mozna domyslec kto zostanie zjedzony) :) Sami wybralismy eternie jako swiat pvp i nie tylko na eterni ale i na innych pvp serwerach istnieje i bedzie istniec pa, pking i jak to ujoles niesprawiedliwosc. pozdro. |
@Up wiadomo, że sarna :P ale to tylko z tego względu,
że nie jest mięsożerna. |
Nie bo zjedli by klatke .
Gz zabicia Carla Fehr przez decc~ najs |
Cytuj:
Nie ma to jak pisać o osobach o których się nic nie wie :D |
Taa, wkoncu ktos na tym forum mysli w calkiem zdrowy sposob o tej grze >.<
Nic dodac nic ujac. Btw. Krolik widziales kiedys walke sarny z lwem na rl? To wszystko fałszywa propaganda ze Lwy jedza sarny bo tak naprawde to sarny sa krwiozercze i jest to udowodnione przez hipszanskich naukowcow :P A lwy maja kly i tylko dla tego sie mowi ze sa miesozerne :p Pozdro kochanie :* |
odwalcie sie od sarny! :P sarna ma przegrac
jakis jestem zacofany chyba w tej calej sytuacji na eterni... apropo to za co niby padla Carla? Bo ja juz nic nie kapuje, najpierw "znika" PGWGH i pojawiaja sie nowe gildie a teraz pada Carla. hmm teraz sie zastanawiam czy kiedys na eterni bylo tak ze nie bylo zadnej wojny ^^ chyba zawsze ktos sie z kims tlukl pozdrawiam |
Carla Fehr
pr 03 2008, 15:24:50 CEST Killed at Level 233 by Endyhrion and by Sneed |
link do tematu z filmem http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=119741
|
Cytuj:
|
Czy uwazasz Mighty, ze ja podchodze bardzo powaznie do tej gry?? :D
Bylem w gildii Polaniie dlatego pytam bo sam napisales, ze tej wlasnie gildii ludzie podchodza zbyt powaznie do tibii. A faktem jest, ze przeginacie pale po calosci i napewno nikt mi nie wmowi, ze tak wlasnie nie jest. Co do Carli :) Ciekawe czy nadal uwaza, ze mam paranoje hehe |
Nie chce szerzyc plot ale z tego co słyszałem to Endy pa'ował jakiegos kumpla Carli a ona wpadła i zaczeła go bic to sie Dece zleciało.
Wogole wiecie juz o wojnie Dl vs. Dece?:p Zapowiada sie ciekawie. |
Cytuj:
z gildia siedzielismy na demonach wlecial Bysen zaczol mnie bic...padlem bo skonczyly mi sie wszystkie potiony i po tym jak ja padlem Bysen zaczol bic Ach'a kolega Carli, wiec ona chciala mu pomoc i sama padla :) i teraz jest wielka wojna od czego zalezy czy bedzie takie Pa na eterni czy nie XD |
No i zaczela sie apokalipsa
War frags - Maelstrom, DL, SD & Reload [0] vs [0] Decessus Frags made by Maelstrom, Dark Legion, Sigillum Diaboli and Reload before the war declaration: Sneed Apr 03 2008, 22:42:39 CEST Killed at Level 151 by Prince-Bond and by Hasztaroth Frags made by Decessus before the war declaration: Ivion Reaver Apr 03 2008, 22:36:01 CEST Killed at Level 154 by Sneed and by Lord Pally Smurf Redrose of Northkeep Apr 03 2008, 22:38:44 CEST Killed at Level 177 by Lord Pally Smurf and by Bysen |
Cytuj:
Przeginamy i co z tego? To tylko gra. Od dawna DL byl prowokowany przez nas till yesterday kiedy doszlo do starcia. Teraz bedzie troche zabawy =P |
Cytuj:
W kazdym razie, gratz dla carli pokazała ze jednak wie co to jest pvp a gdyby ktos nie wiedzial to na filmiku sa pokazane 4 minuty a ganiala z nimi wczesniej jeszcze okolo 10 :p |
widać było ze carla ma lagi, trochę "żabkowała". ale też bicie endyrhiona bylo głupotą. wiadomo ze go by nie ubiła.
|
Mighty nie odpowiedziales na moje pytanie :P
A no teraz zobaczymy jak beda sobie walczyc ludzie, ktorzy smiali sie z nas podczas naszej walki. |
Cytuj:
btw widze Mighty, ze masz duzo lepsze zdanie na temat Hedosa niz ja :p "Why Hedos ma wielkie suty???:P" |
Cytuj:
O tobie każdy już ma wyrobione zdania Chickennnn! <3 <3 Hello Bysen! 400k! ok I'm free? Ok bye! |
Intryguje mnie fakt, dlaczego ktos, kto nie ma chara na Eternii w ogole sie tu odzywa. <3 postchar <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja juz raz mialem hunta za czasow przegranego wara DL vs Pinks. I bylem z nim 4 miechy. |
Cytuj:
|
@up
Zgadzam sie z Toba, tylko jest taki jeden maly szkopol, w tym wypadku ten "post char" pieprzy trzy po trzy ^^' Mam na mysli Lorda Wlodka. :confused: |
ja sie zgadam z sibudu. koleś ma mylne pojecie o tym co sie działo na eterni, i do tego styl wypowiedzi naprawdę jest niski. Poza tym, krytykuje innych ze maja zła opinie na serverze a sam swojego chara nie poda.
|
Witam, Wypowiem sie tutaj z lekką ostrożnością gdyż niechce zostać zbluzgany przez Sibutu lub innego ostrego forumowicza! Sibutu! (nie gram juz w tibie ale grałem i mam prawo sie wypowiadać) tak do twojej wiadomosci...
A wiec tak, Dec~ jak widac nie szanuje starych znajomych bo (przecierz Gildia Decessus "powstala" z roznych Gild np: Maelstrom, Dark Legion itp:) nie szanuje z tego powodu gdyz teraz nawalacie ich i to rowno a kiedys napewno z nimi chodziliscie bic kogos innego... Nie rozumiem takze war'a z DL i jezeli moglbyscie to podajcie powod (zwracam sie tutaj do Mighty) dlaczego ten war zostal wypowiedziany. A co do Carla to jak czytalem wszystkie komentarze to mozna wywnioskowac ze ona planuje i chyba wywola wojne z Dec~ I narazie to chyba tyle! I Oszczedzcie sobie negatywnych wypowiedzi pod moim tematem... ;p |
Cytuj:
|
@Damian2501
Dla ludzi podchodzacych do tibi z dystansem wojna nie musi oznaczac zerwania przyjazni z osobami ktore stoja po drugiej stronie barykady, to moze byc tzw. wojna 4fun choc szczerze mowiac nie wiem jak to jest miedzy Dl i Dece. ;) |
A dzisiejszej nocy......
Maelstrom, Dark Legion, Sigillum Diaboli, Reload 5 Frags Lord Pally Smurf Apr 06 2008, 02:24:41 CEST Killed at Level 130 by Carla Fehr and by Floria Goldheart Bysen Apr 06 2008, 03:08:36 CEST Killed at Level 201 by Mavina and by Iron Atlian Jamespond Apr 06 2008, 03:09:17 CEST Killed at Level 148 by Sir of Wolfs and by Dragon Scar Scogroc Apr 06 2008, 03:10:03 CEST Killed at Level 182 by Mavina and by Pesoped Eirikur Apr 06 2008, 03:09:22 CEST Killed at Level 160 by Dragon Scar and by Sir of Wolfs Decessus and Divinitus 8 Frags Kethmil Dwindare Apr 06 2008, 02:18:13 CEST Killed at Level 107 by Teretalu and by Incruen Krwawy Wilk Apr 06 2008, 02:19:27 CEST Killed at Level 166 by Mohaned and by Snurex Litherno Maer Apr 06 2008, 02:22:40 CEST Killed at Level 134 by Xulodue and by Teretalu Selekta'Jah Apr 06 2008, 02:24:39 CEST Killed at Level 110 by Lius Kion and by Advent Child Armen Talie Apr 06 2008, 02:28:50 CEST Killed at Level 127 by Chemic and by Maadfisk Ivion Reaver Apr 06 2008, 02:32:37 CEST Killed at Level 153 by Mohaned and by Czolgerek Knuterich Apr 06 2008, 02:54:37 CEST Killed at Level 151 by Snurex and by Sneed Pepe el malandro Apr 06 2008, 02:40:39 CEST Killed at Level 93 by Mohaned and by Advent Child Thread |
jest jakis filmik z tego? :>
|
A i owszem, jest film. Poszukaj na forum tibia.de
|
Cytuj:
No popatrz! Zadziwie Cię bo mam postać na eterni, poza tym w moim rodzinnym mieście mieszkają takie osoby jak: Sir Morgoroth,Hedos itp. I dużo można się dowiedzieć. |
@Up
To chyba z tego nie korzystasz bo jak pokazales mowiac ze Didi zaplacila 400k Bysenowi to gowno wiesz, moze wymienione przez Ciebie osoby Cie nie zbyt trawia? :o Zreszta od Hedosa to i tak sie duzo mozesz dowiedziec ze ohoho :P |
Cytuj:
Czy ja napisałem że od niego biore informacje, czytaj ze zrozumieniem plax. |
@Up
A czy ja powiedzialem ze bierzesz od niego informacje? Czytanie ze zrozumienie "plax". Zreszta nie odchodz od tematu bo wszystko rozchodzi sie o to ze rozmawiasz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia, wiec na nastepny raz sie pohamuj.:baby: |
Cytuj:
Co do wojny czy Ob było ustalone czy było wynikiem jakieś akcjii? (Wkońcu 3.00 rano nie jest dobrą porą) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |