![]() |
Heh.
Wszystkie postacie od 15 do 30 lvl Polecam Dark Cathedral . Jest to katedra pod pohem aby dojsc trzeba ominąc gsa przez oboz minotaurów ale aby jest jeden mag którego mozna raczej też ominąć :P
Dla mnie jest tam rox. expiłem tam .. i to dosyć szybkoB) |
19 pall , ekiu dwarven shield plate set i dark helmet . 52 dist xD
World enfo (ja sie nieboje xD!) Tylko nie MS bo sam niewybije [full respy] |
@Up
guardy...... |
gdzie zarabiac i jak 12 sorciem na non pvp ??
|
up
Roty... jak ci się chce to możesz lootbaga zrobić ale na rotach to troszke mało szmelcu xD Trolle... czysty zysk, czysta kasa... (nic nie mówie ale jak posiedzisz tam dzień to masz ~2bp kaski tylko ^^ Teraz ja: 14 Knight 40/40 P Set, Steel Hlemt, Dwarven Shield, Jagged Sword Chce zarobić na Knight Legs ^^ PozDroOo B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
33 Rp
70 Dyst eq: Palladin Armor, Platinum Amulet, RH, Vamp Shield, B Legi, BOH Gdzie zarobić Najszybciej kase PS NIE GUARDY! |
@Piotrek Marycha
a co cię to że tak powiem? B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
w tydzien wyrobisz z 70~100k grajac niedlugo : ) |
Ahh te lootbagi^^
Taj mi się paskudnie nie chce zbierać, ale cóż zrobic :D |
@maciekxd
Dokładniej siedząc na Mino Tower i średnio wyrabiając 6k/h z lootbaga musisz grać codziennie 2 godziny i 35 min xD |
Cytuj:
|
ms 38lev, 32mlev.
? da sie na tym levelu farmic cos kasodajnego? Nie roty etc. bo okupowane mocno przez boterow. trza mi hajsu zeby ten mlev zrobic mniej zalowy. scaraby z bs'em nie daje rady... mam prawie 19 sworda i cienko idzie z monkami za duzo zachodu bo powolne to badziewie... a runek to mi sie srednio chce robic. |
da rade farmic blanki -> gfb, mwall, niedlugo sd
a tak na serio - moze bys sprobowal scaraby z bright swordem i robisz runki za ten czas? exp leci, kasa i mlev |
Która kopalnia jest najlepsza dla sorca z 28 lvl i 29 mlvl
|
Cytuj:
|
@Up
Po upie leci duuużo mniej kasy ;p 90 ekiem wyciagalem tam koło 3-5k gp/h max :P + 100 kamieni i 0-2 wandów Przy 45k/h~ @Aplauz Moze....crus? ino weź z 2 runki gfb na wybicie wejścia bo potrafi być ciekawie :) A od 33 to kratka. _________ Cytuj:
A jak nie, to woi i e flam i możesz iść na jakieś ....tomby, może necro? @Ykero Roty/trole. Dzizas ludzie, takimi 15 lvlami NIE MA INNEJ opcji jak te roty/trole.. |
40 MS<pacc>, 38mlv
Najlepiej jakby to byl jakis eexp z lekkim + moze tez byc cos w stylu totalnego robienia kasy runki odpadaja :P Pozdrawiam |
Cytuj:
|
27 Sorcerer da rade na Mint ?
|
no, ale wiecej stracisz niz zarobisz.
|
no to na co chodzić?
|
Guardy? :o
|
Cytuj:
pozdro |
Od ktorego lvla i mlvla i z jakim ekwipunkiem mozna expic w Minotawlin sorcem(Master sorc) i która kopalnia guardów jest najlepsza dla sorca.Czekam na szybką odpowiedź
Pozdro dla wszystkich graczy z Refugii |
Na wieży mino kolo Kazo kampi duuuuuuużo ludzi oraz co jakiś czas wpadają 25-30 lvl(nie licząc 60+ czekających na resp harned foxa):)
|
Cytuj:
Przy 30 lvlu waste druida było koło 2 bp gfb na jakies 7k golda (te 2 gfb na -) a na 55 lvlu już wychodziło tylko 1k-2k w dupe. A ja waściłem koło 5 mf na exete. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
rycerz na 30-tym poziomie
umiejętności we władaniu toporem: 73 umiejętności we władaniu tarczą: 73 broń: rycerski topór gdzie zdobywać pieniążki? Hail polszczyzna. |
Cytuj:
*robek Robusiu mój kochany, jak potrafisz, to wszędzie będzie profit. Dobra taktyka czyni cuda ;p Z drugiej strony może przesadziłem, ale taki mój urok ;p |
@Voniek
of? ;o niemozliwe.. chyba ze po 1 zerku na minute, bo bedzie wiecej waste niz zysku niestety of staje sie oplacalny od 60 lvl ze skillami 80~ ;s |
Cytuj:
aha z blokerem? ;P btw. Zrobilem dzisiaj postmana i na mino w darashii siedze<knight axe, obs knife, robienie run> piekny szmal :) kiedys musze na mint sprobowac |
@Up
Solo, a miejscówka? no asy, którekolwiek właściwie. |
Palek,świat no-pvp
82/68 royal sperars platinium amulet,crusader helmet,golden armor,demon shield,k-legi Zarabiałem wcześniej na guardach,lootbagi ale to jest nudne i czasochłonne. |
Może, jak nabijesz jeszcze parę lvl, to Gs'y? Albo ew. dragi
|
Cytuj:
|
i tak btw. kup sobie pally armor
|
21 pall skille 55/40 pacc, belted cape, plate legs, steel helmet i ancient shield gdzie szybko zarobić 20 k ? ;)
|
Moze idz na larvy i scraby pewien niejestem
|
Gdzie moge zarobic na 38 palem w eq crus paladin armor blue legs boh medusa p amulet ze skilami 76/61 bez pacca ?? Piszcie dobre miejsca na lootbag i miejsca bez robienia lootbaga : >
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |