Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Miku 06-05-2008 23:05

ale rozjeb łoooooooooooooooooooooł xDDDDDDD

SeQ_PL 06-05-2008 23:06

Dobra panowie noga sie zagoi po krejzi densingu, zalewamy mesia i mozna zajechac do viluna. Szacun VILUM!!!!!!!

Wizz 06-05-2008 23:12

A to peszek :D

Wizz 06-05-2008 23:30

A to peszek :D

FakyMaky 06-05-2008 23:39

A żebyś wiedział Bolter że pójde levlować,ty w tym czasie zacznij sie zaznajamiać z każdym najdrobniejszym sqm jakiegoś pz,raczej dp svar,bo i tak tam mieszkasz.

Owned panowie :)

Ależ dostałem prezencik na urodziny,jeszcze troche i koniec wara ;)

Bedziecie wpadać ujebać 1-2 osoby od nas a potem wszyscy będziecie padać,miłej zabawy.

Emok 06-05-2008 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FakyMaky (Post 2043616)
A żebyś wiedział Bolter że pójde levlować,ty w tym czasie zacznij sie zaznajamiać z każdym najdrobniejszym sqm jakiegoś pz,raczej dp svar,bo i tak tam mieszkasz.

Owned panowie :)

Ależ dostałem prezencik na urodziny,jeszcze troche i koniec wara ;)

Bedziecie wpadać ujebać 1-2 osoby od nas a potem wszyscy będziecie padać,miłej zabawy.

Moim zdaniem (tego, co nic nie może) ta wojna się tak szybko nie skończy. Jeśli myślisz, że już wygraliście to jesteś głupszy, niż myślałem.

@down
A przedstawić się nie łaska? Nawet Fakro się odważył 8)

Ciri the Witcher 06-05-2008 23:48

No, panowie. My expimy wy kupujecie blessy ;*

Boltero1989Kiko 06-05-2008 23:58

Jesteś pewny ? powodzenia daje wam max 2-3 miechy i skonczy sie wasza fiesta

Jeśli stanie sie to co usłyszłem i to bedzie przełom tego serva to bede miał z was wieksza zlewe niż możecie sobie wyobrazić !! XD!

Boltero1989Kiko 07-05-2008 00:07

Valor zartowałem UHASUHASUAHUSUAHS US HUA rooka może bym zrobił ale ja sie nie poddam !! XD

:***************

Floov 07-05-2008 00:41

@Kiko
bo jestes zaduza pizda zeby sie zrokowac hahahahaha =)

@Xiro
oddalbys mi domek wkoncu ;/

wracajac do opena miło sie wojowalo tylko ktrotko ;/ albi dzieki za bohy hahaha i gz dla vaxa krola dzisiejszego opena :) nastepnym razem niedawajcie mu takiego chara bo szkoda ;/ i nastepnym razem vaxe wylacz bota na exure no chyba ze sam sie tym leczyles hahahahaha :) aha i nieprzyjedzcie do mnie na rl tylko bo sie boje ok ? ;/

Latim3rid 07-05-2008 11:13

No to selenka wita panowie ;<

BUNIEK_PSK 07-05-2008 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 2043939)

Chyba jesteś niepoważny.. ;> Lepie idz na Berylie... =)

Wizz 07-05-2008 13:40

Jaka selena , przeciez pomoc nadeszla ze strony waspow
No to Kampimy pz lati :/

albert0 07-05-2008 13:57

@Kiko: fiesta

xDDDDDDDDDDDDD

a tak na temat, nie ma co plakac, wy expijcie w wakacje (dobri pomyzł), a my wracamy po, na nowego wara :D ciekawe kto z kim tym razem

Boltero1989Kiko 07-05-2008 14:27

Albi oni naprawde mysla ze sie naciesza ta wladza dluzej niz 2 miechy.

Floov 07-05-2008 14:40

Huehue
jaka władza ? gdyby ramsy nie byl totalnym pokurwem i niewypuszczał ludzi prawie za darmo to by takiej sytuacji niebylo wy czekacie az my sie rozpadniemy a ja czekam az wy zaczniecie o*******ac sie nawzajem znowu czekam az ktos do mnie napisze "zrokowali mnie" albo "shaczyli mnie" to tylko kwestia czasu az ramsemu braknie kasy ;]

Scroopy 07-05-2008 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 2043939)

Lati jak tam sie dostaje po dupce na Beryli?:P

Grchw1916 07-05-2008 15:53

Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 140
Poziom mag.: 80

140lv?80mlv? co tak skromnie mordo ;D
tak btw oddawaj sdki geju a nie o domek srasz

Wojtemo 07-05-2008 16:21

Chris i Floov bylo mi was szkoda troche...Ale teraz serio zauwazylem ze jestescie
ci.tami, ktorzy nie potrafia zyc bez komputera!!Do przeczytania waszych postow to was szanowalem(chodzi mi o posty BfB ).Nam chyba przerwa w grze dobrze zrobi bo po was widze ze idzie ladnie na leb dostac.Wiec zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia,a jesli ktos sam sobie nie moze z takim czyms poradzic to zapraszam do Kościana.U nas jest szpital, ktory leczy takie przypadki...

albert0 07-05-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grchw1916 (Post 2044344)
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 140
Poziom mag.: 80

140lv?80mlv? co tak skromnie mordo ;D
tak btw oddawaj sdki geju a nie o domek srasz

ambicje zyciowe XD

Torpedo 07-05-2008 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 2044403)
Chris i Floov bylo mi was szkoda troche...Ale teraz serio zauwazylem ze jestescie
ci.tami, ktorzy nie potrafia zyc bez komputera!!Do przeczytania waszych postow to was szanowalem(chodzi mi o posty BfB ).Nam chyba przerwa w grze dobrze zrobi bo po was widze ze idzie ladnie na leb dostac.Wiec zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia,a jesli ktos sam sobie nie moze z takim czyms poradzic to zapraszam do Kościana.U nas jest szpital, ktory leczy takie przypadki...

HAHAH ten szpital ma nawet range wojewódzkiego więc z ich przypadłością powinni sobie poradzic:P

Floov 07-05-2008 17:38

Wojtemo
Popatrz na ludzi w swojej gildi potem zacznij oceniac innych =)

Wojtemo 07-05-2008 17:59

Wiesz dobrze,ze ja nie bede po was cisnal itp bo to nie w moim stylu.Wyroslem juz z tego.I zobaczysz za pare lat pomyslisz "o kurwa jakim ja idiota bylem, ze po kazdym cisnalem i mowilem jaki to ja jestem zajebisty".Wygraliscie opena-gratulacje, ale zeby od razu marszczyc freda przez to to troche przesada moim zdaniem...

Floov 07-05-2008 18:29

lol co ty wogole pierdolisz czlowieku czy ja w ktoryms z moich postow pisze jaki jestem zajebisty czy cos w tym stylu lub jak zajebiscie sie ciesze ze wygralismy opena ? ogarnij sie n/c tego Wojtemo sie po tobie niespodziewalem :>

Martinesz 07-05-2008 19:10

;))

ale ludzi skonczylo po wczorajszym openie grac ;/ szkoda, mi troche was, ze tak latwo sie poddaliscie, ale w sumie lepiej ;d

Wojtemo 07-05-2008 19:17

Wystarczy, ze krytykujesz innych(np.Vaxa)...A sam nic nie osiagneles i tu sie musisz ze mna zgodzic.Tak samo jak Chris umiesz tylko kupowac chary i hackowac.

Zamne 07-05-2008 19:25

o.0 raz widzialem na jutjubie wideo o wojnie, jedna ze stron nazywala sie Kazadum, czyzby to byl swiat, na ktorym po raz pierwszy zabito orsha?

(wspomne takze o nedznej podrobie wojny z filmiku robionej na open tibia [server])

Emok 07-05-2008 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamne (Post 2044836)
o.0 raz widzialem na jutjubie wideo o wojnie, jedna ze stron nazywala sie Kazadum, czyzby to byl swiat, na ktorym po raz pierwszy zabito orsha?

(wspomne takze o nedznej podrobie wojny z filmiku robionej na open tibia [server])

Ta, to ten spaczony server. xD

Floov 07-05-2008 19:44

Wojtemo powiedz mi po co mam sie meczyc tak jak tyt przez 3 lata zeby zrobic jakiegos gownianego najta? bo chyba tyle czasu levelowales Wojtema ta ? ja niegram po to zeby expic bo mam to głeboko w pizdzie gram tylko po to bo lubie walczyc tyle na ten temat :) a Ty wyluzuj skad tyle jadu w twoich postach do mnie ?

Morii 07-05-2008 20:08

Floov@ Ta twoja " męczarnia " to główne założenia Tibi a świat PvP po to aby nooby nie przeszkadzały i nie kradły czego się da. Wojtas grał właśnie po to i zapewne dobrze się bawił. Chesz walczyć idź na ots! Wszystkie Twoje postacie były kupione, kasa haknięta. Nie ważne czego to nie potrafisz i nie możesz Twoja wartość jako gracza = 0, dawno już zatraciłeś się w pikselach o czym świadczy fakt, że po drugiej stronie " konfliktu " od razu jesteś agresywy do twoich byłych kolegów? Nie Ty tego słowa nie rozumiesz :) Miłej zabawy pixelami, może kiedyś zrozumiesz, że to nie wszystko.
Nie martw się, mam coś i na drugą strone. Teraz kiedy już nie mam postaci widze i wiem kto tak naprawde grał i rozróżniał grę od nałogu :) Ku mojemu zaskoczeniu kontakt utrzymuję do dziś głównie ze szwedami, bądź ludźmi z morgany... Wszyscy "polacy" którym kiedyś niewątpliwie pomogłem i których by tu teraz nie było gdyby nie ja okazali się zwykłymi dziećmi którym zależy na tym samym co Tobie. Miałem passy wtedy do kisiela ale to nie ja go shakowalem. Więcej tłumaczyć nie będe. To wydarzenie przekreśla pewne osoby o których miałem dobre wspomnienia.

Co do wojny. Wcześniej było was tyle samo co teraz, z tym że teraz kilkanaście osób odeszło z Iw no i kilka z Heat itd. Wygrać powinni Heat, ale odkąd nie ma tam byłego Cf, które może i było mało aktywne ale zachowywało spokój a nie panikowało po każdej przegraniej potyczce to może się to skończyć róznie. Te 80-90 sorce to śmiech na sali.. jakby tak zacząć bić tylko postacie po niżej setki na openie to straty w kasie będą o wiele dotkliwsze niż ubicie jednego 120 lvls :P

Powodzenia dla obu stron, kibicuje Wojtasowi i Torpowi z wiadomych względow ;)

Pozdrawiam Morita~

albert0 07-05-2008 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 2044940)

Co do wojny. Wcześniej było was tyle samo co teraz, z tym że teraz kilkanaście osób odeszło z Iw no i kilka z Heat itd. Wygrać powinni Heat, ale odkąd nie ma tam byłego Cf, które może i było mało aktywne ale zachowywało spokój a nie panikowało po każdej przegraniej potyczce to może się to skończyć róznie. Te 80-90 sorce to śmiech na sali.. jakby tak zacząć bić tylko postacie po niżej setki na openie to straty w kasie będą o wiele dotkliwsze niż ubicie jednego 120 lvls :P

Z calym szacunkiem, ale ja nie mowie jaka atmosfera jest u ciebie w domu, bo nie mam o tym pojecia; jesli rozumiesz co mam na mysli.

Floov 07-05-2008 21:58

Morita co ty pierdolisz to nie ja opierdolilem swojego siomka z gildi jak to zrobil tgk wraz z ramsym na czele =)
ja nieopierdolilem nikogo z heat a mialem pass do wielu znich np xira boltera albiego ripiego skrzata i jakos wiesz miałem wchojo ten hajs ktory mieli na swoich acc bo liczyli sie dla mnie ludzie ktorych dazylem zaufaniem lecz niestety to nie ja sie od nich odwrocilem tylko oni odemnie z dniem kiedy sie wyplacilem a zrobilem to tylko dlatego ze mialem dosc sytuacji w jakiej sie znalazlem i wiem ze na moim miejscu 90% tej guild zrobila by to samo niewiesz jak bylo wiec niepierdol bo to nie ja sie odwrociłem odnich tylko oni odemnie ;/
niepotrafili mnie zrozumiec niewiem dlaczego lecz jakos niemam ochoty do tego wracac = )

Mefisto.16.Psk 07-05-2008 22:56

XD
Mori jakie fajne posty prawie uwierzyłem ,ze zmądrzałeś.:P Ale pozdro.
Bolter oczywiście brak błędów król forum setne konto.
Miku-pijak
Albert-pijak
Seq-180 Elder zyga pod klatka
Jez17.Psk- Nie pale
Buniek.Psk- Nie gram w tibie ( mała głowa )
Floov, Chris - Prawdopodobnie Geje. Ale jeszcze nie wiadomo.
Pawel Wielki - Wysoki jak brzoza głupi jak koza ( Samokrytyka )
Tak ogolnie scharakteryzowalem ludzi na forum.
Btw.
Emok- W*******acz sie w posty.xD
A i Scroopy no tak zapomniałem o panu Inżynierze. xD
Dami Sehel VS Tomasz Adamek - Dami Sehel win.!
To na tyle pozdro.

Mefisto.16.Psk 07-05-2008 22:57

btw. Chitchi wyruchał juz tą swoją dupeczkę z Reala czy dalej meczy sie recznie?;>

Emok 07-05-2008 22:58

Mefisto na naczelnego komentatora wyrasta :O

Mefisto.16.Psk 07-05-2008 23:01

CHITI RUCHAWICA JEDZIESZ !!!!!!

oOo

*Wube* 07-05-2008 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 2045252)
Morita co ty pierdolisz to nie ja opierdolilem swojego siomka z gildi jak to zrobil tgk wraz z ramsym na czele =)
ja nieopierdolilem nikogo z heat a mialem pass do wielu znich np xira boltera albiego ripiego skrzata i jakos wiesz miałem wchojo ten hajs ktory mieli na swoich acc bo liczyli sie dla mnie ludzie ktorych dazylem zaufaniem lecz niestety to nie ja sie od nich odwrocilem tylko oni odemnie z dniem kiedy sie wyplacilem a zrobilem to tylko dlatego ze mialem dosc sytuacji w jakiej sie znalazlem i wiem ze na moim miejscu 90% tej guild zrobila by to samo niewiesz jak bylo wiec niepierdol bo to nie ja sie odwrociłem odnich tylko oni odemnie ;/
niepotrafili mnie zrozumiec niewiem dlaczego lecz jakos niemam ochoty do tego wracac = )

Urzekla mnie Twoja historia xDD czytam Twoje posty chlopie i az mi Cie szkoda, chyba naprawde te kwadraciki bijace trojkaty Ci sie odbily ;s jesli myslisz ze juz znalazles nowych kolegow to niech oni Cie obdarza zaufaniem i szacunkiem... hakera titani ; > aaa i poza tym ... czy 50% Twojego slownika to przeklenstwa? ;s

Grchw1916 07-05-2008 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 2045388)
btw. Chitchi wyruchał juz tą swoją dupeczkę z Reala czy dalej meczy sie recznie?;>

Życie Chitichiego nie powinno cię interesować..

@Floov
Nalegam byś mi oddał sdki..

SeQ_PL 07-05-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 2045423)
Urzekla mnie Twoja historia xDD czytam Twoje posty chlopie i az mi Cie szkoda, chyba naprawde te kwadraciki bijace trojkaty Ci sie odbily ;s jesli myslisz ze juz znalazles nowych kolegow to niech oni Cie obdarza zaufaniem i szacunkiem... hakera titani ; > aaa i poza tym ... czy 50% Twojego slownika to przeklenstwa? ;s

Widzisz rl ekipa trzyma sie zawsze razem ale czasem takie kurwy jak chris potrafia zniszczyc rl przyjazn (przyklad jak lurowal watery na mnie). Widac jakie to bylo dziecinne. Byl nikim wybil sie dzieki oven i kozaczy. Jego pvp ogranicza sie do uzywania strzalek + Num Keypada oraz ustawienia na cudzych setach BlackD, NGBota i sciagniecie z forum skryptow.

Noga sie goi ZIOMY niedlugo wpadam. Bagaznik czeka na wb i albiego.... I NA VILUNA!!!!!11111111111

Morii 08-05-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2044986)
Z calym szacunkiem, ale ja nie mowie jaka atmosfera jest u ciebie w domu, bo nie mam o tym pojecia; jesli rozumiesz co mam na mysli.

Wystarczyła mi rekacja wojtasa + komentarz dość konkretny, następnie msg na gg od Torpa ;) Dość sporo wiem o panującej sytuacji. Troszke mniej nerwów, to ogranicza zdolność percepcji podczas akcji :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48.