Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

Gidekab 14-03-2008 17:54

oj kazik kazik byc moze moderatorzy zrobili konkurs na najpiękniejszy tyłeczek i "twój" tyłeczek zapewne okazał sie lepszy a jak wiadomo jest tylko jedno miejsce dla zwycięzcy na tym forum :P.

SpoconyKrystyna 14-03-2008 18:03

ze sprawiedliwosci stała sie zadosc

gigoro 14-03-2008 19:22

Haha, no pewnie ze moj lepszy!

Goooral 14-03-2008 21:01

nie ,twój nie jest najlepszy widziałem lepsze o,o

Eizix 14-03-2008 22:06

najladniejsza to byla i tak ta dupcia na plazy szefa :D

Picinhoxs 14-03-2008 22:12

@Eizix powrot na fora arcani ? &&

Doom Terror 14-03-2008 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1952077)
@Eizix powrot na fora arcani ? &&

az sie prosi o napisanie nazwy pewnej czesci trylogii Lord of the Rings heh xD

Szefie :) 14-03-2008 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1952065)
najladniejsza to byla i tak ta dupcia na plazy szefa :D

zaraz poszukam i bedzie spowrotem

@edit
wielki powrot, gigoro leżysz i kwiczysz.

Viste 15-03-2008 23:36

Open, miażdżąca przewaga lr [przynajmniej z perspektywy mojego nooba tak to wygląda]

gigoro 16-03-2008 00:10

Interregnum: Luki, Aata x2, Alunir, Achmed, Acroma, Amenomm, Arcash, Boroth, Caelos, Chambawamba, Clapek, Draman, Dratwik, Drumlar, Durio, Fire Dragon Rage, Fjord'mare, Kokoella, Lya Ly, Mazur, Plan Edson, Rahszas, Seikeron, Shiel Sharin, Skin Bzyk, Tetuni, Thouri Shady, Wiglaseek

Crew for ages: Galithar, Zulion Sapira, Draknos Torin, Feniks Druid, Pall Swayze

Interregnum & CfA Supporters: Istna Kekenada, Dran Arhari, Sadli Magik

La Revolution: Sakul, Byku, Er Josefa, Pal Palus, Voronix, Nilt Bornegio, Nintoko, Pall Fire, Sir Dyna, Verudur, Drakianos

@Szefo
Fajny avatar, ale i tak wole moj! :D

Widok Xenho:
http://www.<spidiszer>.com/893465283.html

btw dodajcie deady naszych supporterow

Eti 16-03-2008 00:35

A dla zainteresowanych termin nizszego paymenta minol
od dzisiejszej walki 500k to minimom :D
hmm a stale suma rosnie wiec zastanowcie sie czy to nie jest najlepszy czas aby jesio nie selowac chara tylko grac dalej :D

Rexssi 16-03-2008 00:59

Widok Rexsi

http://rapidshare.de/files/38839944/...pwned.rec.html

Doom Terror 16-03-2008 08:38

omg taki own moge okreslic mianem gwaltu na zakonnicy:o

Eizix 16-03-2008 09:34

dobry loot rexsi, to cale podwijanie plecakow/cial ziomkom by samemu sobie schowac do plecaka, po prostu na poziomie, widac, ze poszedles tylko po to aby sobie zarobic + ta znajomosc holenderskiego i wychwalanie dark mortals, szacun :)

Poll 16-03-2008 09:40

Odrazu widac że to nie Ty grasz Rexsim.XD

Koszyk 16-03-2008 10:22

Znowu Dark Mortals na LR :S

Pekacz 16-03-2008 10:41

@Koszyk
Oni mieli Dark Mortals, a wy mieliscie ElfbotNG

I tyle :(

Smokuu 16-03-2008 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1954355)
dobry loot rexsi, to cale podwijanie plecakow/cial ziomkom by samemu sobie schowac do plecaka, po prostu na poziomie, widac, ze poszedles tylko po to aby sobie zarobic + ta znajomosc holenderskiego i wychwalanie dark mortals, szacun :)

zajebiscie widac jak poszedl na loota, tak jakby wogóle fragow nie wbil 8o

combo bot nie pomógl , bo jak ma pomóc reta**** nie umiejącym grac? zal

notop 16-03-2008 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1954362)
Odrazu widac że to nie Ty grasz Rexsim.XD

a ja pracuje na pkp i niewiem co to wodka..............
skonczylibyscie te pierd~ jezeli huja wiecie.
poll zdradziles kumpli a teraz znizasz sie do poziomu lindlaya jako noob spom cry forum idiota.

Gidekab 16-03-2008 11:27

lamu zastanawiam sie skąd ty to możesz wiedzieć czy to on grał czy nie? w jaki sposób to rozpoznajesz bo jak dla mnie był to stary Rexsi aka żyd kisiciel xD

Smokuu 16-03-2008 12:20

Fajnie na filmiku Rexsi widac jak Clapek zamiast uzywac potionow w trapie uzywał "exura" Xilvent wannabe hahaha

Edti1
Durio - przyklad freewolnego zwiedzacza murów Ank hahaha

Edit2
Achmed -mmm sorc wannabe utamo vita plax

Edit3
Lindlay z Inter~~ O.o funny , comment z tibia.com
"i'm neutral now i any conflicts, no more fighting spirit in my heart..." rotfl

Edit4 Spozniony :D

Bardzo Ladna lista dedow Acromy, tak to sie potrafi grac jak polowa lvli zostala wybotowana :D

Szefie :) 16-03-2008 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1954644)
Fajnie na filmiku Rexsi widac jak Clapek zamiast uzywac potionow w trapie uzywał "exura" Xilvent wannabe hahaha

Edti1
Durio - przyklad freewolnego zwiedzacza murów Ank hahaha

Edit2
Achmed -mmm sorc wannabe utamo vita plax

Edit3
Lindlay z Inter~~ O.o funny , comment z tibia.com
"i'm neutral now i any conflicts, no more fighting spirit in my heart..." rotfl

nie wiem jak z clapkiem, ale nawet jesli to robil to sam a nie bot xD jak xilvent

nie wiem kim jestes ale mam nadzieje ze nie jestes velornem aka exura sio

Gidekab 16-03-2008 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 1954818)
nie wiem jak z clapkiem, ale nawet jesli to robil to sam a nie bot xD jak xilvent

nie wiem kim jestes ale mam nadzieje ze nie jestes velornem aka exura sio

ty za to pełną gębą wypowiadasz sie o innych i jaki to nie jesteś doskonały a wczoraj nic nie pokazałeś jako jeden z pierwszych zaliczyłeś glebę i to jeszcze jak xD

Szefie :) 16-03-2008 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 1954989)
ty za to pełną gębą wypowiadasz sie o innych i jaki to nie jesteś doskonały a wczoraj nic nie pokazałeś jako jeden z pierwszych zaliczyłeś glebę i to jeszcze jak xD

no jak? bo staralem sie pomoc mazurowi? no rzeczywiscie kurwa straszne :)

-Shady- 16-03-2008 16:08

<flame><flame><flame>

Tak, tak... przegralismy openke... Ale nadal mnie dziwi dlaczego pozwalacie komus grac na waszych postaciach. Wg mnie wojna to najwieksza frajda, jaka moze zaoferowac ta staczajaca sie na psy Tibia. Wiadomo, ze obie strony chca wygrac wojne, ale jaka to wam sprawi satysfakcje, ze prawie w ogole w niej nie uczestniczyliscie, a przynajmniej podczas open battle (ofc nie tyczy sie to wszystkich).
Pokazcie na co was stac i czy jestescie warci zwyciestwa.

Ale i tak was zniszczymy x)

@up
Dziekowa za pomoc mimo wszystko ;)

/Placzacy Mazur ;(

Smokuu 16-03-2008 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Shady- (Post 1955105)
<flame><flame><flame>

/Placzacy Mazur ;(

Co, Luki zalatwi kasacje niektorych kont?

Zamiast kozaczyc na forum, ustalcie termin next opena :) :evul:

Haselbanik 16-03-2008 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Shady- (Post 1955105)
<flame><flame><flame>

Tak, tak... przegralismy openke... Ale nadal mnie dziwi dlaczego pozwalacie komus grac na waszych postaciach. Wg mnie wojna to najwieksza frajda, jaka moze zaoferowac ta staczajaca sie na psy Tibia. Wiadomo, ze obie strony chca wygrac wojne, ale jaka to wam sprawi satysfakcje, ze prawie w ogole w niej nie uczestniczyliscie, a przynajmniej podczas open battle (ofc nie tyczy sie to wszystkich).
Pokazcie na co was stac i czy jestescie warci zwyciestwa.

@up
Dziekowa za pomoc mimo wszystko ;)

/Placzacy Mazur ;(

No a jaki jest sens uzywania Elf Bota tak samo moge zadac wam to pytanie ( oczywiscie nie wszystkim ) , ledwo wchodzisz na ekran juz jestes sparalizowany i dostajesz bobme z sd prosto w leb ... zal
Pewnie zaraz napisze ktos " jaki bot ??!!" ja teraz napisze , my gralismy na swoich postaciach nie wiem o co wam chodzi ?

LoluU$ 16-03-2008 16:30

ha ! ale wymyslilem :]
Skoro na Open Battle niektorzy oddaja swoje chary, to kto po wojnie bedzie gral? I jak sie bedziecie czuc wiedząc iż to nie wy wygraliscie tylko koledzy z *

*-wstawic nazwe świata

Your's Near

Smokuu 16-03-2008 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 1955149)
Skoro na Open Battle niektorzy oddaja swoje chary, to kto po wojnie bedzie gral? I jak sie bedziecie czuc wiedząc iż to nie wy wygraliscie tylko koledzy z *

*-wstawic nazwe świata

Your's Near

Tu nie ma co czuć , to jest tylko gra lols, Ja bym na to sikał , Lr pewnie tez. :):baby:

Koszyk 16-03-2008 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 1955149)

*-wstawic nazwe świata

Your's Near

i wlasnie tego nie pojmuje... co oni z tego maja ze jakis koles gra ich charem i wbija fragi? ;|

Szefie :) 16-03-2008 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haselbanik (Post 1955136)
No a jaki jest sens uzywania Elf Bota tak samo moge zadac wam to pytanie ( oczywiscie nie wszystkim ) , ledwo wchodzisz na ekran juz jestes sparalizowany i dostajesz bobme z sd prosto w leb ... zal
Pewnie zaraz napisze ktos " jaki bot ??!!" ja teraz napisze , my gralismy na swoich postaciach nie wiem o co wam chodzi ?

maja boty, tylko obecnie ma je 10/50+ osob na opence

LoluU$ 16-03-2008 16:58

koszyk ty cepie... zawsze musisz odpowiedziec w taki sposob ze nie wiem co napisac !?

@sry za offtop, potem edytuje na temat ;O

Pekacz 16-03-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1955182)
i wlasnie tego nie pojmuje... co oni z tego maja ze jakis koles gra ich charem i wbija fragi? ;|

Ta pierdolisz, sam nie grasz swoim charem

@Szefie :)
bota ma dokladnie 14 osob

notop 16-03-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pekacz (Post 1955378)

@Szefie :)
bota ma dokladnie 14 osob

a ja mam bota ktory mowi w 5 jezykach po to byscie sie zastanawiali dlugo i namietnie,a noby robily posty "ju bad ju give czar ju delete plx gm"

Doom Terror 16-03-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1955182)

jak to po co na tibia.com potem mozna dac opis jakim to pvp sie nie jest, potem napisac ze jest sie niezatapialnym,a pozniej sie powtarza historia tytanica,no a po war wozic sie po servie i oszukiwac samego siebie ze nic za pomoca wlasnych rak nie mozna osiagnac

Smokuu 16-03-2008 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1955447)
jak to po co na tibia.com potem mozna dac opis jakim to pvp sie nie jest, potem napisac ze jest sie niezatapialnym,a pozniej sie powtarza historia tytanica,no a po war wozic sie po servie i oszukiwac samego siebie ze nic za pomoca wlasnych rak nie mozna osiagnac

Myslisz, ze ktos bedzie plakal z tego powodu :confused:

Koszyk 16-03-2008 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pekacz (Post 1955378)

Tzn? ;) co masz na mysli ?

Doom Terror 16-03-2008 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1955467)
Myslisz, ze ktos bedzie plakal z tego powodu :confused:

mysle ze "ktos" spojrzy lustro i nie zobaczy kozaka a blazna

Boil 16-03-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haselbanik (Post 1955136)

Wcale ten brudas co gral na suy charze nie mial elf bota, wiec po co takie gadanie? ;d

Eti 17-03-2008 01:56

hmm a moze ktos mi powie co za skillor lata na lukim ? pewnie odpowiecie ze luki hmm jak on przeciez lata na panovie (gdzie padl) na draniu (tez padl) i na skin bzyku (gdzie tez padl ) a potem zaimal itemki aby miec na wakacje :D

chyba ze lukiego puszcza na bocie bo tak to wyglada przunajmniej
co do aaty to padl 2 razy przez swoich .....

ale i tak nikt nie przebije skilloraa mega super dark kajka ktory na last openie zucil 3 m walle i szczelil 3 razy z gwiazdki :D
ofc staral sie nie wyjsc ze srodka teamu bo sie chyba troszke boli ze 2 pozycje straci ..... ale przynajmniej blyszczy lvlem :D a to przeciez tez wazne :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05.