![]() |
oj kazik kazik byc moze moderatorzy zrobili konkurs na najpiękniejszy tyłeczek i "twój" tyłeczek zapewne okazał sie lepszy a jak wiadomo jest tylko jedno miejsce dla zwycięzcy na tym forum :P.
|
ze sprawiedliwosci stała sie zadosc
|
Haha, no pewnie ze moj lepszy!
|
nie ,twój nie jest najlepszy widziałem lepsze o,o
|
najladniejsza to byla i tak ta dupcia na plazy szefa :D
|
@Eizix powrot na fora arcani ? &&
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit wielki powrot, gigoro leżysz i kwiczysz. |
Open, miażdżąca przewaga lr [przynajmniej z perspektywy mojego nooba tak to wygląda]
|
Interregnum: Luki, Aata x2, Alunir, Achmed, Acroma, Amenomm, Arcash, Boroth, Caelos, Chambawamba, Clapek, Draman, Dratwik, Drumlar, Durio, Fire Dragon Rage, Fjord'mare, Kokoella, Lya Ly, Mazur, Plan Edson, Rahszas, Seikeron, Shiel Sharin, Skin Bzyk, Tetuni, Thouri Shady, Wiglaseek
Crew for ages: Galithar, Zulion Sapira, Draknos Torin, Feniks Druid, Pall Swayze Interregnum & CfA Supporters: Istna Kekenada, Dran Arhari, Sadli Magik La Revolution: Sakul, Byku, Er Josefa, Pal Palus, Voronix, Nilt Bornegio, Nintoko, Pall Fire, Sir Dyna, Verudur, Drakianos @Szefo Fajny avatar, ale i tak wole moj! :D Widok Xenho: http://www.<spidiszer>.com/893465283.html btw dodajcie deady naszych supporterow |
A dla zainteresowanych termin nizszego paymenta minol
od dzisiejszej walki 500k to minimom :D hmm a stale suma rosnie wiec zastanowcie sie czy to nie jest najlepszy czas aby jesio nie selowac chara tylko grac dalej :D |
|
omg taki own moge okreslic mianem gwaltu na zakonnicy:o
|
dobry loot rexsi, to cale podwijanie plecakow/cial ziomkom by samemu sobie schowac do plecaka, po prostu na poziomie, widac, ze poszedles tylko po to aby sobie zarobic + ta znajomosc holenderskiego i wychwalanie dark mortals, szacun :)
|
Odrazu widac że to nie Ty grasz Rexsim.XD
|
Znowu Dark Mortals na LR :S
|
@Koszyk
Oni mieli Dark Mortals, a wy mieliscie ElfbotNG I tyle :( |
Cytuj:
combo bot nie pomógl , bo jak ma pomóc reta**** nie umiejącym grac? zal |
Cytuj:
skonczylibyscie te pierd~ jezeli huja wiecie. poll zdradziles kumpli a teraz znizasz sie do poziomu lindlaya jako noob spom cry forum idiota. |
lamu zastanawiam sie skąd ty to możesz wiedzieć czy to on grał czy nie? w jaki sposób to rozpoznajesz bo jak dla mnie był to stary Rexsi aka żyd kisiciel xD
|
Fajnie na filmiku Rexsi widac jak Clapek zamiast uzywac potionow w trapie uzywał "exura" Xilvent wannabe hahaha
Edti1 Durio - przyklad freewolnego zwiedzacza murów Ank hahaha Edit2 Achmed -mmm sorc wannabe utamo vita plax Edit3 Lindlay z Inter~~ O.o funny , comment z tibia.com "i'm neutral now i any conflicts, no more fighting spirit in my heart..." rotfl Edit4 Spozniony :D Bardzo Ladna lista dedow Acromy, tak to sie potrafi grac jak polowa lvli zostala wybotowana :D |
Cytuj:
nie wiem kim jestes ale mam nadzieje ze nie jestes velornem aka exura sio |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
<flame><flame><flame>
Tak, tak... przegralismy openke... Ale nadal mnie dziwi dlaczego pozwalacie komus grac na waszych postaciach. Wg mnie wojna to najwieksza frajda, jaka moze zaoferowac ta staczajaca sie na psy Tibia. Wiadomo, ze obie strony chca wygrac wojne, ale jaka to wam sprawi satysfakcje, ze prawie w ogole w niej nie uczestniczyliscie, a przynajmniej podczas open battle (ofc nie tyczy sie to wszystkich). Pokazcie na co was stac i czy jestescie warci zwyciestwa. Ale i tak was zniszczymy x) @up Dziekowa za pomoc mimo wszystko ;) /Placzacy Mazur ;( |
Cytuj:
Co, Luki zalatwi kasacje niektorych kont? Zamiast kozaczyc na forum, ustalcie termin next opena :) :evul: |
Cytuj:
No a jaki jest sens uzywania Elf Bota tak samo moge zadac wam to pytanie ( oczywiscie nie wszystkim ) , ledwo wchodzisz na ekran juz jestes sparalizowany i dostajesz bobme z sd prosto w leb ... zal Pewnie zaraz napisze ktos " jaki bot ??!!" ja teraz napisze , my gralismy na swoich postaciach nie wiem o co wam chodzi ? |
ha ! ale wymyslilem :]
Skoro na Open Battle niektorzy oddaja swoje chary, to kto po wojnie bedzie gral? I jak sie bedziecie czuc wiedząc iż to nie wy wygraliscie tylko koledzy z * *-wstawic nazwe świata Your's Near |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
koszyk ty cepie... zawsze musisz odpowiedziec w taki sposob ze nie wiem co napisac !?
@sry za offtop, potem edytuje na temat ;O |
Cytuj:
@Szefie :) bota ma dokladnie 14 osob |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wcale ten brudas co gral na suy charze nie mial elf bota, wiec po co takie gadanie? ;d |
hmm a moze ktos mi powie co za skillor lata na lukim ? pewnie odpowiecie ze luki hmm jak on przeciez lata na panovie (gdzie padl) na draniu (tez padl) i na skin bzyku (gdzie tez padl ) a potem zaimal itemki aby miec na wakacje :D
chyba ze lukiego puszcza na bocie bo tak to wyglada przunajmniej co do aaty to padl 2 razy przez swoich ..... ale i tak nikt nie przebije skilloraa mega super dark kajka ktory na last openie zucil 3 m walle i szczelil 3 razy z gwiazdki :D ofc staral sie nie wyjsc ze srodka teamu bo sie chyba troszke boli ze 2 pozycje straci ..... ale przynajmniej blyszczy lvlem :D a to przeciez tez wazne :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |