![]() |
num jak gralem 2x w nocy kiedys tez ich widzialem ;d
|
nudno cos ostatnio,licencja 3 dniowa na elfbota sie skonczyla komus czy co ;p
|
albo ktos poprostu jest offline :(
|
Raul i Tom imprezują przez co nie maja czasu na Arcanie
|
kto chce od wujka kupic prawie 83 kine na iridii xdddddddd ofc odemnie
|
Cytuj:
|
Co to jest RL life?
|
Cytuj:
|
rl jest dla tych co kiepsko graja w tibie ;p + jezeli masz takie fajne rl to czemu sie napinasz na jakims glupim internetowym forum? :P
|
Tibia padla czy neostrada im odlaczyla neta
|
Cytuj:
und Character Hell Kazi does not exist. |
Kurde : /////////////////////////////
Zdilejtowali mi chara :///////////////////// |
MWAHAHAHAHAhaaHAHAhahah padlem jak szmata na trapie kloone i cofneli xDDDDDDDd
|
Cytuj:
Cytuj:
|
a to peszek
|
Czy 160 ek może ucieć przed 188 ek, 197 ek i 155 ed? Okazuje się, że tak!
ashuashuashuashuashuashuas |
Cytuj:
jak mieli go dorwac skoro zablokowal dzwi Mwallami ... ty zapewne bys go zlapal ale nie wiem czy Elf bot ma taką funkcje.. tym razem sie nie udalo, nastepnym razem sie uda. Powiem ci tylko to ze lepiej spalic/zjeb.c massa niz starac sie expic i w razie naszego massa dawac logi i czekac az sie uspokoi.. Aaa i poraz koljeny padl Knight od Milowin :) Pzdr |
Jones to master pi fi pi i tyle :/ on by aacie 10 lvlem uciekl :)
Raz sie udaje raz nie, tak samo jak wam xefuron w port hope uciekl ^.- Btw. my nie sramy na widok pseudo massow tak jak wy, wiec nie musicie sie w to bawic ;] |
Cytuj:
|
@voronix
http://img89.imageshack.us/img89/1101/uo0017qb7.jpg Łosiów to ty masz w gildi ahahha @Plebsuu Masz rację. Przynajmniej nie kozaczę z anonima! @gigoro Większego ssa nie będzie, bo byłeś niegrzeczny. |
Ja na tym ssie nic nie widze, wiekszy plx ;\
@jones : (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((( |
Cytuj:
W ogóle ten szkrin o niczym nie swiadczy. Przeczytaj jeszcze raz wypowiedz Voronixa i sproboj sie do nie ustosunkowac :f Jones pojawil sie z nienacka na arcanii i mysli ze jest kims :rolleyes: :confused: |
tak tak, ty jestes tutaj kims!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
haha :D |
<zart> Jak by byl wiekszy ss by bylo elf bota widac:DDDDDDDDDDDDDD</zart>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LR poprostu spalilo tego massa i nie ma co sie tlumaczyc :) Thed pokazal ze umie grac :]
|
Cytuj:
Chyba nie zasne teraz :-/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
smokuu, wróć do stadniny, tam gdzie jest miejscie dla najwiekszych KONIUCHÓW.
Pozdro Kucyk! btw: smokuu, zdales wreszcie klase na zwrotniczej? |
kur*a bota rano zostawilem i o 10 mnie wasp uje*al kur*a jak to mozliwe :D 5 d hamow i 100 grzybkow i honeye sie poszly jebac a ja w szkole siedze
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
omg czlowiek wejdzie sprawdzic co sie dzieje a tu tylko klotnie o grabki...mam nadzieje ze internetowy penis macho spinacza rosnie,zejdzcie wkoncu na temat a do flame'u utworzcie inny thread
|
@ap
powiedzial moderator bob, strazak sam wannabe? @wojna nic ciekawego @br moze poprostu ignorujmy posty tego smokuu, pewnie 'MUJ REAL TO xxx I WSZYSTKO WEMM!!!11HAHAHAHEVOL' |
nic sie nie dzieje chlopcy BIJCIE SIE
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |