![]() |
Dzień dobry.... To ja jestem pierwszym ownerem pro'lera xD tak.. tak.. to ja xD
Czuc ze jestem duzy?? PS. PLS POWIEDZCIE MI ZE JESTEM DUZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps2. A wiecie ze na Postaci Pro~ Można napiąć łapke? :DDDD |
wescie sie powieście......
|
Po co wam te Kłótnie? Chcecie pobić rekord w zamykanych tematach na forum? I najwięcej zbanowanych kont? Temat nazywa się Serwer Nerana SS i służy do wstawiania zdjęć ..a wy tu sie kłócicie itp.
@ ^Twoja^Stara^ Jest Regulamin żeby nie popełniać błędów ortograficznych a to że dla ciebie jest problemem napisać ó to już .. |
Chyba sobie wrócę na Neranę :D
Ma ktos jakieś items na zbyciu? Nie grałem tu prawie rok i nie mam nic items/cash. Wszystko sie przyda :) Daldar/Thais. Dziękuję 8o A to jakieś zdjęcie z lata tamtego roku :D http://img516.imageshack.us/img516/3549/4mlvlcp3.jpg |
Cytuj:
Naiwazujac do tematu. Chodiz mi o to zeby nie zwracac uwagi na debilii, nie pisac im "ale jestes zjebany" po prostu olac, kiedys sie znudza :] |
Cytuj:
pozdro |
az mi sie odechciewa czytac waszego pierdolenia
Twoja Stara to nie przypadkiem Baruteq albo z innego konta pisze ?? |
Cytuj:
Twoja Stara jestes zalosny typole. SS: Proler, Taziela~, Vonneta, Haike (akurat has left the party...) http://img50.imageshack.us/img50/4334/anni3krq4.jpg |
Cytuj:
Poprostu dalem sobie juz siana na to forum. Moze i pierdolilem ale juz mi sie to znudzilo sluchac jak no lajfery sie kluca :D:D |
|
Cytuj:
AUEHAUHUAheeuuaeueeh DAWAJ MISIUU DAWAJ BUAHEUAHEUEAHAUEHUAE CHCE OBLUKAC TWOJA LAPKE PLAXXX ZJEBANE DZIECI NERANY JAK CZYTALEM OSTATNIE 3 STRONY CHYBA ZE 4 RAZY SPADLEM Z KRZESLA ZE SMIECHU AUEHAUEHAEU WIECEJ MODY NIE ZAMYKAJCIE TEGO TEMATU BLAGAM MAM ZLEW PIEKNY AUHAUHEUAHEAHAEE |
Ogłoszenie duszpasterskie!
Zakupię wszystkie (o ile mi kasy starczy) small stone'sy... Pisać na PW albo w Tibii na nick Ferax Urza lub Lowca Foxow...
Gz all adv/loots... /Ferax/ |
Cytuj:
Ps.Dla mnie to to jest pierdolenie o szopenie.. -.- |
niedlugo temat zostanie zemkniety... niech nikt nie robi nowego tematu bo i tak by nie wypalil.
Jak bym "tylko " mial admina... |
:)
Wykorzystując że temat jeszcze istnieje chciałbym ponowić swoja prośbe o small stone... Butcher widze ze jestes online tu więc poslij mi troszke tego syfu :)
Na lowca foxow do kazordoon |
ja miejscu jakiegoś modka już bym zamknął ten burdel w pizdu , jak i każdy następny z Nerany, który sie pojawi :S
|
nie wiem w sumie co wam sie tu nie podoba.. :D
Jak sie nie podoba to nikt czytac nie musi... po co zamykac? Bo co.. bo sie ktos kłuci? ....i huj z tym?... Czy dzieje seie komus cos zlego? zeby zamykac te forum?? |
|
@up
nie wiem kim jesteś lata mi to koło dupy ale życzę ci żeby sie auto rozjebało a twoja starą zgwałcił osioł ... |
To 2 u niego w domu dzieje sie kazdego dnia
|
zamknij ryj matole kurwa nie wiem kto cię zrobił murzynie w dupę wyjebany
nie dziwię ci się, że boisz się wychodzić z domu, a twoja stara goli na balkonie dupę trój widłową samobieżną kosiarką do betonu , siedzisz w chacie i roz*******asz forum, przez takich jak ty nic nie będzie normalne |
Game-Chat , tuż po 17.00
17:09 CM Lionet on Nerana [2]: Player Proler'do has been banished for 30 days for botting. |
@GrubyKot
uważaj Gruby kutasie bo ktoś nie jest taki głupi jak ty żeby sobie Kejlogera ściągnąć poćwicz & pozdro @down zebys delete dostał ;] |
godzine afk za dlugo, zycie.
poboce noob charami, zarobie 1kk przez miesiac. Sciska wam zal dupki? NO POWIEDZCIE PLX HAHA : D |
Omg Zalozcie Sobie Temat Historia Gry Prolerdo Omg
atimka Zamknij Teamt |
Cytuj:
|
Cala strona zajabana waszymi glupimy wywodami i... 2 SSY! 2 hacklinki
Modkowie na tibia.pl sa do dupy. Nerana thread juz nigdy nie powinien istniec Co do polerara - zal mi ciebie. Jestes wiekszym gownem od Mighty Xaszkila ! Gratulacje! |
Cytuj:
|
@up
Tak sie pali ze niesprawiedliwe bany daje? ahaa... szkoda ze mnie to musialo trafic, i (w koncu to CM, taki madry ze zawsze "wie lepiej", zalosne") nawet sie odwolac nie mozna do takiego niesprawiedliwego bana |
Cytuj:
A mi jest zal ciebie kurwo. wbiles 170ek calkiem solo, wow, gz, jestes moim idolem, dobrze sie bawiles na zolwiach? spedziles okolo 2500h przy tym jednym charze i co z tego masz? no co kurwa? dzis jak dostalem bana bylem z dziewczyna, jak myslisz kto sie lepiej bawil? ja z dziewczyna 1n1 czy Ty z gargoylami 1n2? a tak w ogole, to chuj mnie intereuje twoja opinia na Moj temat. /EDIT NAUCZ SIE KURWA PISAC MOJ NICK. Cytuj:
// Widze ze zal dupke sciska ze hoho ^^ TAK KURWA, ZAROBIE 1-2KK W MIESIAC NA BOCIE I CHUJA BEDE ROBIL W TYM CZASIE, TAK! |
@up zalosne.
ale zeby nie bylo, ze tylko to potrafie napisac, wyjasnie. nie wyzywaj ludzi od kurw jezeli w ogole ich nie znasz, to gorsze od botowania. A co do botowania to, eh, jest niesprawiedliwe "i tyle " ah no i jeszcze jedno - kiedy ty dostales bana ja juz wczesniej zostalem (niesprawiedliwe, rzecz jasna, bo jak WIELKI Undead Thornado moglby dostac bana? :D8o:baby:) zbanowany i z pewnoscia nie bilem sie z gargami 1n2. Tak dla wyjasnienia, rzecz jasna. |
no fakt masz bana, ale gdybys go nie mial, to bys jebal 2 gargoyle z kosy i mialbys banana na mordzie, brutalna prawda.
|
@up zalosne
nie musze wyjasniac xD pogadamy sobie dalej? Temacik dalej pograzamy, fajnie jest. Robie to dla Was, Neranianczycy, ten temat musi zostac zamkniety ! |
a s*******aj lamusie, ide sie pouczyc z polskiego, jutro na 5 musze zdac cu.
|
nie musze mowic co.
|
@Proler
Damy rade! zdasz. |
Cytuj:
|
Btw. w Tibie powinno grac sie dla przyjemnosci a nie dla lvla botując :<
|
moze i nie masz problemow z nauka ale z samym soba - na pewno ! jezeli nawet nie zauwazasz tych problemow to polecam sie leczyc.
|
Cytuj:
HAHAHHAHAHA tekst z gargulcami ROX !!!!!! xDDD Cytuj:
Ej zapomniałes o jednym.... Wielki to tu jestem tylko ja.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |