![]() |
Cytuj:
@gimli Mylisz sie |
w takim razie sorry
strasznie dawno nie gralem tutaj :) jednak moglo by sie cos zmienic bo od kad pamietam czyli od paczatku Morgany bylo tylko Avis ;)))) |
Carlos W Avis :O o Kuffa Co sie dzieje na tej morganie :( Zeszła juz totalnie na Psy :(
|
@Sibuna
Nie miala by szans z Avis moim zdaniem. @Tenszin Jeden z bardziej aktywnych ludzi w Rise.Jedna z nielicznych osob ktorej mimo ,ze nie uwielbiam to ma u mnie wielu szacunek.Wyplacil sie bo wojna sie skonczyla.Normlana sprawa.Sam bym sie wyplacil gdybym mial mniejszy peyment. Wiec z lapami precz od niego ^^ @Carlos I po co takie glupoty piszesz? Mogl bys juz to zachowac dla siebie.Straciles w moich oczach w tym momencie.Nie chodzi mi o dojscie do Avis bo to juz inna sprawa.Nie dziwie sie bo 99% ludzi gdyby miala taka opcje to tez by doszla. Pzdro |
@Zero-max
Ty grasz na morganie ???? I taka jest prawda , jak by te 6-7 osób nie miało bota to by nie zabijali gości z jednego comba z sd i kto wie jak by się losy potoczyły. |
Krótko.. Ci co mają najwięcej do powiedzenia teraz, skaczą z gębą ; E Zero, jak widać po twoim nicku jesteś zerem i nie pouczaj lepszych graczy, którzy więcej wiedzą od Ciebie ;/
|
Ciągle słysze , że po wakacjach znowu będzie wojna. Czy ktoś coś o tym wie ???
|
Ludzie no i co sie tak podniecacie ze w Avis jest :D Tam jest kazdy kto ma kolegów (wysoko postawionych) [LUB DOBRZE WAZELINĘ SMARUJE] X( A Carlos bardzo dobrze zna Rogstaha [który teraz rządzi tym światem].
Ale tak poważnie to wiecie po co Carlos w Avis? Bo ktoś w końcu musi zmniejszyć te paymenty XD |
To chyba mnie nie lubi za bardzo bo mi w gore peyment poszedl Xd
|
No mi tez za free X(:evul:
|
lol ja jeszcze pamietam jak pkowalem Druid Carlosa na TROLLACH xDD
a ten pisal '' Czemu?'' xDD A teraz taki kozak ... smiac czy plakac? gdyby nie vic to bys byl niczym ... Btw. Znasz mnie i z dawnych czasow .. i z Iridii ;> |
Mysle, ze raczej plakac :/ Bo to, ze ktos patrzy na kazdym kroku patele jeb***, jest zalosne :<
|
On zaczynal od "czemu" a doszedl do "pay boh" a Ty zaczynales od "free items plz" i doszedles do "offer protection" wiec zamknij morde i zrob cos aby to o tobie pisali na forach.
|
@Vidmo
No chyba kazdy od czegos zaczynal, nie wiem o co Ci chodzixd Moze i mnie zabiles na trolach w thais ,tylko ze ja od tego czasu wbilem troche lvli a Ty nadal jestes noobem z thais :p |
Cytuj:
@ Macjei Nie znasz go, to się nie wypowiadaj. ;) |
Drugi sie odezwal nie znasz go to sie nie odzywaj buahauahuahuuahua. MACIEK TO SA PK Z THAIS UCIEKAMY !!!!!!!!!!!!;(
@down Downie nie o Carlosa chodzi. |
Cytuj:
spedzil z nim na vencie 6 miechow wiec troche go na pewno zna lol |
LEJEXD hahaha
|
Cytuj:
Mam nadzieję, że wątpliwości zostały rozwiane przynajmniej częściowo. @ MatiStw O nie taki "zajebjaszczy pro-elo" plejer mnie zjechał. ;(;(;( I to taki co zna wszystkich ;( No flame mi, nou keal mi, mi pej... |
O ch*j wam chodzi nygusy??? Przeciez byl w dobrej gildii i teraz jest w drugiej dobrej gildii :cup:
@up Ktos musial scierwo z blotem zmieszac. |
Cytuj:
|
Nie HANYSIE po prostu mowie ze jestes zenujacy, Naprawde podbudowales sie tekstem "No flame mi, nou keal mi, mi pej..." :o JEZELI JESTES TAKI PRO TO POWIEDZ KIM JESTES ALBO KIM BYLES I OCENIMY CZY ZROBILES COS KONKRETNEGO NA MORGANIE. Nikogo nie obchodzi historia nooba którego zabili na desercie i skonczyl grac.
PIONAAAAAAAAA KAROL ;d |
Cytuj:
Swoje tu zrobiłem, swoje grałem, ludzi poznałem wielu - większość z nich nie gra. Część osób wspomina mnie dobrze, część mnie nie lubi (pozdro Fujareczka =*), a ty zawsze byłeś, jesteś i będziesz nikim. =* |
HAHHAHA DOOOOOOOOOOOBRaaaaaaaaaa.:D:D:D:D:D:D
A moze ty jestes Torax? |
Cytuj:
|
Ja pamietam jak brat zaczynal grac szedl na Cyce a tam carlos mowil ze jak nie wyjdzie to go zabije i kozaczyl ze mial 6 sd ~4~~ uhy i hmm i powiedzial ze mojego brata "rozjebie" XD
|
To nie jest akurat powod zeby sie nabijac, bo wiadomo kazdy mial swoj poczatek. Na pewno nikt odrazu pro evul mastah nie byl. Ja pamietam jak padlem 13 sorcererem na rsie spadla mi 2 rozdzka i miesiac nie gralem :D aczkolwiek milo wspominam te czasy pkowania na rotach z samych rozdzek
|
A tak w ogole co Wy piszecie moja biografie?xd
|
Nom tylko se wspominam :p
|
Po 1) nie nagron po 2 szejq jak przyjedziesz do poznania do marty sie spotkamy wiec sie nie martw ^^
to konto jest qmpla a to ze Carlos doszedl do czegos w ... Tibii i tak sie podniecacie tym to idzcie z nim razem na trolle i bugi bedzie zabawnie :D |
Cytuj:
@down w tej guild poyek i bobi rzadza |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2258341
Czyżby Aviś się przetraszyło tych gildi ? :D:D |
Ja nie pije Magda xP
a Ty Vidmo kto? znamy sie? xD |
Shejq do jakiej Marty wybierasz sie beze mnie ?!
|
Narazie nigdzie bo matura soon ale w wrzesniu chyba sie zabiore z kolega i odwiedze Marte nasza z venta xP
|
Hehe od kiedy nie pijesz?xD
To na morganie jest jakas z mojego miasta? Oo |
I do tego szejq zeby nie bylo ze cie nie znam ... jak przyjedziesz twoj qmpel bedzie cie nocowal bo w poznaniu bodajrze studiuje heh? ^^
|
Cytuj:
|
Od 5-6 lat jak gram w Tibie nie wydalem na nia ani zlotowki :)
Vidmo nie rozumiem Cie naprawde xP Widze Marta Ci duzo o mnie mowi i z co z tego bo nie czaje heh ;> ? |
Margo wez juz skoncz pie***lic i sie zalicz ze w wojnie pomagales i cie porobili...
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:15. |