Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Po jakich akcjach odechciewa się grać?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1863)

Quezacoatl 23-08-2005 00:24

Bez przesady

Jeszcze troche a zaczniecie skakać z okien bo was ktoś zhakował albo zabił.
To przecierz nie konic życia ;)

@Topic
Pamientam pare ciekawych historii gdy jeszcze byłem nOObkiem i niewiele o Tibii wiedziałem, np. pod depo w Carlin jak jakiś koleś dla zabawy puscił kilka Fire fieldów. Wtedy myslałem że za zaatakowanie kogoś jest skull ale za delikatne popchnięcie na FFa nie ;) .
Kiedy dostałem skulla połowa tych noobków sie na mnie rzuciła a ja 15 lvl sorc :baby: .Ale jak to z noobami czesto bywa wielu miało missclicka :p (w takim tłumie nie łatwo w kogos wymierzyc nawet w battle window). Skończyło sie to ogólnym overkillem :] szkoda tylko ze bylem pierwszą ofiarą , ale odzyskałem ciało a nawet sie niespodziewanie wzbogaciłem B) :cup:
Więc przede wszystkim się nie załamywac ;( bo to nic nie daje (i tak będziecie grać dalej :p ;) )

Macieq17 23-08-2005 23:19

Ehhh...

Moim zdaniem,najbardziej denerwujący..i wogóle dla mnie nie podlega to dyskusji...Jest "DEAD",szczególnie jak sie gra Knightem,spadają skille,Może z Eq coś wypadnie,a pozatym przy wysokim Lvl,Strata skilla,lvl (wiem bo sam gram) Stwarza że człowiek wpada w Euforie,Nie Twierdze że innymi postaciami..nie jest wcale inaczej..Jednak,Dead u Knighta w porównaniu do Sorca,lub Drutka,bo dla mnie dead Pallkiem jest to praktycznie pstryczek w ucho..ponieważ,pallek jest dobrą postacią...nawet po stracie...lvl..Daje on sobie rade,jednak po wyżej 30+Lvl,Drutkiem strata..Uh-a jeśli ma on Bp-acki,Sorcem SD,jeśli ma on Bp-ack... :( ;( :baby:

..::Alien [of] Trancewarior::.. X(

-Res- 23-08-2005 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macieq17
Stwarza że człowiek wpada w Euforie

Euforia to stan szczęśliwości.Furia to wielkie zdenerwowanie...
Zresztą nie stwarza,ale powoduje...

Elun 23-08-2005 23:58

mi sie odechciewa grac tylko po akcjach z pk ;/
gdy pojde sobie na jakies potwory i przypadkiem dedne bo przelicze swoje mozliwosci, to sie prawie w ogole nie wsciekam, bo wiem, ze to tylko moja wina, ale jesli jakis pk zacznie mnie nawalac dla przyjemnosci, to mam ochote w*****c w ten komputer (i w tego pk oczywiscie)

Arut 24-08-2005 00:05

Na początku expiłem sobie w amazon camp chciałem odlurować witch żeby spokojnie powybijac amazony i valkyrie mialem jakies 2/3 hp. Dostałem takie combo ff że DED i wypadł mi mój kofany bs :(. Gdy juz pozbierałem na BS Straciłem c armor przez thiefa -.-. Potem trenie sobie w kopalni z połową hp ponieważ wczesniej zabilem lurnietego guarda, byłem jakies 4 min afk i co widze ? Ekran Powitalny tibii. Były duże kolejki więc patrze na tibii.com a tu NEXT DED. Zgadnijcie przez co.....Soldek !! Od tek pory nie grałem knightem zdązyłem zrobić 25 sorca, ale teraz znów powrociłem do knighta i teraz będe uważac ;)

Wielka Bamboocha 24-08-2005 11:44

A muj kolega na mainie zamiast kliknąć ctrl+Wętka to się pomylił
i kliknoł na barbarian axe. A jego ukochany toporek poszedł na dno....
A jeśli hodzi o dedy...To kiedyś na rooku wypadła mi najlepsza dostępna z loota broń na roku...Katana ;( .
I nadal hce się grać mi i mojemu przymulowemu koledze.:)
:mag:Teraz mag najlepszy
A pszed Up'datem Palek:elf:

kopasos 24-08-2005 13:04

Ja dzisiaj sobie gram i o 12.00 jest restart serwera, a ja bylem wtedy na potworkach a mianowicie na orcach orc warriorach i orcach spearmanach! tak więc:
mam 17 lvl i zaraz mam 18 a tu nagle LAG o 11:58 no i czekam... czekam a tu nagle mnie wylogowalo o 12:00. Myśle sobie restart serwa. Teraz sie zalogowalem patrze JESTEM W ŚWIĄTYNI!! i prawie 18 lvl a teraz mam to ze brakuje mi 92% do następnego lvl!

stracilem FIRE AXE!!!

I backpack a w nim 3k!!

P.S. Bylo 6 spearmanów, 5 orc warrior, i chyba 7 zwyklych!!

Belvedor 24-08-2005 13:42

Gdy trenowalem na dwarfach i juz mi skoczyl swoord do 78 zrobilem ss'ka i worcilem do czytania foorum, zaczytalem sie troszeczke :P I tak po pol h looknalem znow na tibie i okazalo sie potem, ze padlem :P
Straty: bs i duzo uh'ow ( Szybko wrocilem po cialo i wszystko odzyskalem, ale skile zeszly o 2 pkt :) )

Ale czy tym mialem sie zalamac? nie, zaczalem trenic i po 1-2 dniach mialem znow swoje skile ~~

kopasos 24-08-2005 23:42

Hack!!!

CHCECIE WIEDZIEĆ PO JAKICH? ZAJRZYJCIE TU

Macabra 25-08-2005 08:59

ja mialem gorzej ;(

Kupilem se Cshielda wszytko looz
kazdy wie jak fajnie nieraz popatrzec na wsoj eq
takze poszedlem na hunta z nowym shieldem a tu wybiega koles se skullem
i w kogo? we mnie i deda mialem i akurat mi shield wypadl ;(

Dalkan 25-08-2005 16:50

Ja gRan Na Serverrze non pvp ale i tu jest tez problem nie z pk ale z rulerami normalnie kiedys ide sobie do Thais na 20 lvl po ekipe na Deserta a to dup Gs Zrulowany kiedy bylem prawei przy Dwarwen Bridge to Mnie Dopadl i wziol na @ hity POszedl Sie ***ać Buer Robe i Vamp Shield po tym zajsciu nie gralem przez Tydzień a jak chcialem odrobic straty to mi do Miasta zrulowali Mino Guarda jak bylem w Klopie...... ;( ;( ;(
Mlvl : 36

Zakal 26-08-2005 13:35

mnie sie odechcialo grac jak mi wypadl crown armor i crown legsy naraz i czchy w dodatku nie mialem.:)

St.Aszek 28-08-2005 13:13

Mi to sie grać odechciało... Na pewien czas

Wszystko pięknie, miałem już team na deserta, ładnie pięknie wszystko poszło ale jak to się skończyło.... Wychodzimy , a tam koleś mały "fort" z parceli na wyjściu ułożył firebomby wszędzie zapodał i zaczęła się walka. Myślałem że team miałem zaufany ale okazało się, że oni z nim trzymają. Oczywiście umarłem ale za to fartem 10k OCALAŁO!!! :) :) :) . A to w ten sposób, że włożyłem je tam gdzie świeczke. Miałem małego dołka po tej akcji ale w 3 dni się zebrałem (kupiłem PACC :D <przez tibia PL of course :p >) i gra toczyła się dalej.

PRZESTROGA KU TUM KTÓRZY NA DESERTA JESZCZE NIE POSZLI. IDŹCIE TYLKO Z ZAUFANYM TEAMEM.

BaRkuS_LuCeRa 28-08-2005 21:23

Mi przytrafiło się kilka dedow i to wrednyh....
1 patrze orkowie atakują miasto....dobra pojawiło is,e kilka archaengeli i po sprawie (gram na lucerze)... przeszukuje ciała.... patrza a tu respawn nowyh orkow... otoczony byłem...3 sekundy You Are Dead... załamałem się.... do chrzany poszły 2 bp sd i zestaw run mojego pomysłu " mały masohista" i plate legsy
2 poszedłem nalowic ryb przed huntem miałem ze sobom 2 bp sd i gfb
zostało mi 50 cap łowie łowie...patrze 2 knightow i jeden sorc odcieli mi droge... zaczeli napazac mialem wtedy 18 lvl knighta na 20 zabilem ale ten na 18 mnie dogonil.... mialem 25 zycia nie maiel many na exure
patrze ten knighta na 20 do mnie podbiega... i po chwili widze napis You Are Dead

napislaem te 2 przypadki bo dzialo saiem to tego samego dnia

szymon287 29-08-2005 02:23

mnie zas, dedli X( ide lowic rybki, siedzie pare mitun, i poszlem do kibla doslowie 30sek, patrze Dark Anker przezwal 2 demol szkielet i jak przeszlem mialem czerwone i dedlem, ostatnio ide na rotwormy patrze 1 atakuje, ide do kible jest 5 otoczony czerwone ded :/

Opuszczony 30-08-2005 11:03

...

A mi się odechciało grać (po 5 minutach zachciało ;P) jak hakneli mi masterka na 30 lvl'u ==' Stare dzieje xD ;P Teraz jest deleted bo jak wiadomo rooknięty został... Odechciało mi się też grać jak mój rookslayer dedną stracił 5 k katanę i 3 copper shieldy xD :P

Master Shaolin 30-08-2005 16:28

Mi sie zupełnie odechciało grać po 2 miesiącach lootowania gdy uzbieram fajne eq, dużo kasy itp. aż tu nagle pewnego ranka włączam tibie a moja postac dzierży w ręku jedynie lebela z napisem "Thanks for your items". ;(

BloodyEagle 31-08-2005 02:12

Jesli chcecie wiedziec co wedlug mnie jest najgorze w Tibi to wam powiem :( :

Jestes Sorkiem albo Drutem ( ja bylem tym i tym ) na rooku jestes cool masz wszystkiego pelno, wychodzisz na main z 1k ( eq sprzedajesz na rooku np. copper shield albo katane bo na mainie sie nie da) no i wychodzisz na ten main i dzies do depo kupujesz dwarven shielda, scale armor, soldier helmeta, brass legsy, no i m stara ale c mace no i kupujesz czarki :D .( jak na razie to luzik ) Potem zaczynamy trenowac mlvlele i idziemy expowac do 10 ( upragnionego przez kazdego sorka lub druta ) lvlu, a potem wiadomo... HMM :D !!!

No i tu sie zaczynaja schodki ( jak dla mnie ) robimy runki a tu non stop PK bija innych, a to GFB ktos pusci i tak troszke ciezko robic bp, no ale jakos idzie. Az nadchodzi chwila w ktorej padamy ofiara Random PK albo zdesperowanego nooba ktory stracil wszystko i chce kogos zabic albo tez ktos chce od nas wyciagnac kilka HMM ow za freeko :o . No i tak stracilem 3 postacie ( 4 chyba bedzie ;( ) :

1. Loota kradlem ( myslalem ze to Rook, bylem totalnym Noobem :baby: to se ja daruje)
2. Ofiara Random PK ( chyba najgorsze ze wszystkich, chodze expowac a tu rab no i moje itemy warte 2k bye bye X( )
3. Robie se HMM a tu mi gosciu mowi ze albo HMM albo Dead ( mialem dopiero 4 to mi bylo szkoda no i sie nie oddzywalem :( Dead i nie gram)
4. Robie se HMM i czytam se Forum :D luzik i w ogole( co jakis czas zazywam ham i wypowiadam Adori Gran ) niestety patrze a tu mnie noobek leje ( nie mialem na sobie zadnej zbroi bo po co ) ucieklem do depo odrobilem troche paska i se mysle ze m,nie znowu nie zaatakuje, atu od nowa do red paska, uciekle do depo uzebrale troche foodu i zabijam go z HMM :cup: ( czerwony pasek ) chowam sie az do znikniecia battle zeby do depo wejsc ale nie znika, wkoncu jakis gosc mnie znajduje no to sie zleklem i ucciekam, oczywiscie trafilem na goscia ktorego zabiem i zaliczylem deade ;( . ( zamierzam jeszcze grac ta postacia)

A najgorsze w kazdym z tych przypadkow jest to ze spadam do lvl 9 i niemoge robic HMM i wypada bp z runkami i kasa X( .

Mam prosbe jesli ktos gra na Azkarze i moglby mi pomuc zastartowac to niech odpisze.

Oto historie po ktorych odechciewa sie grac ;(

Ptak Pogromca 31-08-2005 08:54

hyh i to mają być tragedie ?? wędka na rooku LOL :p

Moj ziom miał przerąbane szedł sobie z red skulem na 55 lvlu knighcikiem idzie idzie **** ue w tyłek ucieka dostawał sdki i padł oto co spadło ( pewnie wielu z was nieuwierzy )

1. Dragon Scale Mail
2. Golden Legs
3. Bohy i steel bootsy
4. Demon Shield
5. Bright sword

Na dzień dziesiejszy moj kolega ma 1 lvl na tym nicku i zmienił serwa ;(

BloodyEagle 31-08-2005 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak Pogromca

Moj ziom miał przerąbane szedł sobie z red skulem na 55 lvlu knighcikiem idzie idzie **** ue w tyłek ucieka dostawał sdki i padł oto co spadło ( pewnie wielu z was nieuwierzy )

1. Dragon Scale Mail
2. Golden Legs
3. Bohy i steel bootsy
4. Demon Shield
5. Bright sword

To wszystko mu wypadlo za 1 razem ??? Czy mial w bp ?

Patryk :P 01-09-2005 01:06

:/ :/

OSTATNIO BYLEM NA DESERT QUESCIE..................... NIE BYLO ZADNYCH SORCOW PRZED WYJSCIEM :P ALE KUPILEM SOBIE BP SD 3 i POL BP HMM I MIALEM 3 BP UHOW NIEGRALEM 2 TYGODNIE WBIJAM SIE NA POSTAC PATRZE NIEMAM TYCH SDKOW HMMOW I UHOW POMYSLALEM ZE TO MOI KOLEDZY BO MI PASSY UKRADLI :P ALE TO NIE ONI A NIE SCHAKOWALI MNIE BO BY SE POSTAC WZIELI.

Bazant 03-09-2005 21:59

Pk :/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion
Po jakich akcjach odechciało wam się grać??
U mnie było to tak....
Spokojny train koło depo. Nagle wybiega jakiś palek i zaczyna się we mnie naparzać..... Na full def zgarniałem 30 dmg minimum... Nie mogłem nic zrobić bo jego kumple mnie blokowali.... FS poszedł się chrzanić, a do tego bp runów.... Chlip. Przez tą sytuacje już od 3 tygodni nie gram....

I tak się ciesz!!Miałem 42lvl(3% do 43) Knighta na Valorii. Ide sobie z Carlin do AB poskillować z kumplem i wychodzi mi 4 Sorców na 80lvl + i każdy z SD. Straciłem cały lvl po 2 skille (teraz mam 71/65 :(), 8bp of UH i Crown Legsy!! Nie grałem 3 miesiące i nadal mi się nie chce grać, tylko troche sobie pogrywam.:/

bmc86 06-09-2005 15:31

Zdecydowanie najgorszym doswiadczeniem dla mnie sa lagi oraz PK. Ale z dwojga zlego bardziej chyba nie lubie lagow, bo z PK zawsze mozna walczyc.

Pozdrawiam

Nowohucianin 06-09-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak Pogromca

1. Dragon Scale Mail
2. Golden Legs
3. Bohy i steel bootsy
4. Demon Shield
5. Bright sword

trzeba być idiotą zeby z takim eq lazic jak sie ma red skulla :)

wojak_paladyn 06-09-2005 22:13

ja bylem w zamku i sie podkjaralem ze z yelow zyciami zabilem huntera w wiezy to poszlem w góry na wschod raz mnie zabilbo uciekal a w wiezy nie mial gdzie potem owie zabralem mu pol zycia to jeszcze raz ok poszelm znow kill stracilem p legs i juz nie gram

Lord Of Knight's 07-09-2005 22:31

Ehh

U mnie było tak...Najpierw padłem 3x ale potem poszłem z kumplami po eq i wziolem potem zapłaciłem za pacca co okazało się wałem typek mi prosto w twarz walną : ejj masz wała loleczq muahhaah ..A niby był taki bardzo zaufany i kazdemu dawał pacce nawet niektore większe levely potwierdzaly a potem w ten sam dzień ktoś musiał mnie dobic i hack :)

EDIT: padłem 3x pod ząd z powodu lag i jednego kicka..

Lightblader 07-09-2005 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Buraczek
buhahaha
co wy robicie z tymi wędkami :P
ctrl+wędka i na wode :))

:) no wreszcie ktoś podał prawidłowy kurs łowienia ryb.. :)
A tak na serio to mi sie odechciało grać gdy moje knighta (na 15 lvlu :P) ubił jakiś PK... Każdy zna to uczucie -ręce z galarety, Mocne postanownienie nie grania w tibię... ;)

MaxXan 08-09-2005 14:17

wczoraj spokojnie ide, w miedzyczasie ogladam telewizje, pozniej myslalem ze sie wylogowalem i spokojnie luz koncze ogladac ide do kompa wlaczam neta wszystko spokojnie, wlaczam tibie patrze: postac w swiatyni :/ z 17 lvla spadal na 16 stracilem z 500 gp... straty w itemach nie duzo ale najgorsze jest to ze to juz moj 3 rip z 17 na 16 i nie chce mi sie grac :/

shounshu 08-09-2005 15:27

Ja nie dosc ze 3 razy zdobywalem 23 lvl ,12 razy zginelem .Zdazylo sie tez ze zginelem 2 razy w ciagu dnia :( , Ale nie zrazam sie i nie rzucam na razie tibii :D

Wojcirej 08-09-2005 15:55

spadek 6 dedów z łączna strata 150k ? pozniej hack? i strata reszty? moze cos takiego ;p
niestety mnie to spotkalo :(

Malio 08-09-2005 17:02

akcja mojego kumpla (21 sorc)

kupowal bohy za 35k ale koles trenil przed depo i nie mogl wejsc do niego wiec chcieli sie wymienic przed depo podbiega jakis master sorc walnal ue on stracil te 35k a koles bohy....

kous Hanka 08-09-2005 23:08

mi sie odechcialo grac jak weszlam na mainie loozik i wogule mam duuuuuuuzo kosy jak na 8 lvl po wejsciu na main (6k) i se mysle na co by wydac. no wiecie nowy to se glupio mysli. az tu przychodzi 80 lvl i zaczyna mnie nawalac. krzycze stop on nic. do depo schowac sie nie moglam bo sie bronilam. po 3 minutach pisze You are ded. myslalam ze nigdy wiecej nie zajze do tibi. po tym zdarzeniu 3 miechy nie gralam. a pozniej weszlam tylko raz zevt sobie przypomniec ten klimat onrazu mnie zaczeli nawalac jak zwykle :) i taki gostek mnie uratowal on pozniej mnie zmobilizowal zebym na innym swiecie se pograla (tez pvp) i mam dzis 11lvl i KOCHAM TIBIE a moje 6k?? nadal jestem zla na tego gostka. wiec nabijam sobie hight lvl i sie powyzywam na wysokich potworach. nastepna postacia kupilam sobie odrazu na 8 lvl SS i sie balam wychodzic bo po tamtym zdarzeniu mogli by mnie dednac i moj kochany SS by se poszedl w inne rece. mojego SS mam do dzis ale niedlugo zaczne myslec o FS (zaczne jak nazbieram chociaz 10k) :p

kous Hanka 08-09-2005 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojcirej
spadek 6 dedów z łączna strata 150k ? pozniej hack? i strata reszty? moze cos takiego ;p
niestety mnie to spotkalo :(

Pełen podziw ja bym na twoim miejscu sie zalamala i..... nigdy wiecej nie wlaczyla tej gry a Ty sie pozbierales i grasz dalej GRATZ!!!!!!!! Trzeba gratulowac takim ludziom bo to na serio potrafi podlamac psychicznie czlowieka. jeszcze raz duze GRATZ i BRAVO!!!! :cup:

Lord Andre 09-09-2005 13:55

Posłuhajcie mojej opowieści.

Pewnego dania patrze a tu kolo lata i pisze wynajmuje domki tylko dla polaków.
Pogadaliśmy , dogadaliśmy sie on miał mi wynajac hate.
Złożyliśmy się z kumplem wybraliśmy dom daliśmy mu kase.
On kupił hate dobze bylo przez jakis miesiac se mieszkalismy.
Mieliśmy tam wszystkie itemy i kase.
Potem coś mu się na łeb żuciło i sie na nas wkóżył i nas wywalil z haty i zakosił wszystkie itemy i kase :[[ tam kasy było ok. 15k a z itemów by sie uzbierało ze 40 - 50k i to wszystko stracilismy :[[ przez jakiegos glupiego pacc'a :[[
Niegrałem przez jakieś 5 dni ale potem zaczolem od nowa.
potem toczylem swoje zycie jakos i nagle hak ale niebede tego jusz opowiadal niechce mi sie.

Szukam ludzi do firmy 10-09-2005 20:39

ej lowic umiecie??? jak sie wedke zarzuca to jest taka mala fala ale to zylka leci nie wedka. apropo na galanie Bubble mnie dednal przed miastem
a, ze robilem przeprowadzke wszystko co mialem w depo mialem w bp i wszystko stracilem. gluwnie 10k gp 3 serpent swordy i golden helmet pozniej same runy itp hamstwo bubble jak tylko bede mial 300 lvl to cie zgniate z powodu ze zycie mi mile nie podam nicku:)

By Mine 11-09-2005 10:29

Ja miałam gorzej. Expie sobie spokojnie na dwarfach. A tu nagle podbiega mi jakiś 9 lvl i zabiera mi potworki. No to ja pyk na dół na solidery. A tam jakiś gostek zlurował chyba z 7 soliderów i ropnać się nie można. A więc DEAD. I jakieś 6 k poszło.... ale po jakimś dniu znowu zaczęłam grać :P

Smaug 12-09-2005 01:28

przez caly rok gralem druidem - powiedzialem sobie ze dojde do 50lvl 50mlvla bez pacca... nadszedl ten dzien... zrobilem jedno i drugie w ciagu tego wlasnie dnia i wieczorem, podczas gdy sprzedawalem loota zabil mnie 129 RP i 32 MS...
sd + e-wave w jednym momencie musialo sie rownac deadowi (na 50 lvlu bez pacca to 185k expa w plecy)
ale odrobilem przed przyjsciem pacca

heh przynajmniej nic im ze mnie nie wypadlo - tylko pusty BAG po loocie :)

By Mine 12-09-2005 10:32

Opowiem wam jeszczd co sie zdarzyło mojemu koledze na non PvP:
Idzie sobie spokojnie, widzi: DEAD HUMAN. Patrzy, a tam bardzo przydatne rzeczy. To idzie dalej na cycki. Wraca z cycków tą samą stroną a tam jakieś zbiorowisko było. Ale idzie dalej. Poźniej przyszedł do niego pod pokój jakiś człowieczek i mówi, żeby mu dał zbroje albo zadzwoni do Cipów. A moój kolega to olał. Następnego dnia wchodzi na tibię, wpisuje pasyy - nie działają. Wchodzi na tibia.com też nie działają. Okazało się że ten Loolek zadzwonił do Ciipów.

Watts 12-09-2005 13:20

[']

Właśnie przed chwilą... ;(

Idę sobie moim 8lvl char na trolle koło Venore. Biję 15 naraz, a tu przychodzi ciul z 13 lvl i bez słowa zaczyna mnie bić... pytałem dlaczego, nawet dałem mu 100 gp, ale ten nic... pod schodami w Venore zadał mi ostateczny cios. STRACIŁEM CIĘŻKO ZAROBIONE 600 GP, DWIE LINY, WĘDKĘ ZDOBYTĄ Z QUESTA NA ROOKU, OGÓLNIE WSZYSTKO CO NAJCENNIEJSZE. MYŚLAŁEM ŻE POPEŁNIĘ SAMOBÓJSTWO. TYLE CIĘŻKIEJ PRACY ZNIWECZONE PRZEZ JEDNEGO PK. I DLATEGO PAMIĘTAJCIE, NIGDY NIE PK'UJCIE, PROSZĘ WAS. CO Z TEGO, ŻE MASZ WYŻSZY LVL, ŻE CH** CI ZROBIĄ. PO PROSTU USZANUJCIE CZYJĄŚ PRACĘ WŁOŻONĄ W TĄ GRĘ.

Pozdrawiam,
załamany Watts

Shadow Geno 13-09-2005 23:40

mi odechciało sie graćdziś-.- mam dużo kasy jak na n00bka i czekam se na moscie, ide do kibla i wracam po 3 minutach-mój char jest martwy. Straciłem całą masę fajnych przedmiotów<fajnych dla n00ba takiego jak ja> i prawdopodobnie dał bym se spokój z tibią na dłużej ale przylazł kumpel weteran<taki jak większość was> i obdarował mnie kasąi gadgetami o jakich nawet nie myślałem i coś myśle że teras trudno mnie od tibii bedzie oderwać

o kurde to mój pierwszy post na tym forum XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:42.