Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=190525)

neopostman 14-10-2008 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargoin_rtn (Post 2297254)

Już przyleciało!
Alabama i NY płoną, są miliony ofiar, Rosja wystrzeliła pociski..
to już koniec, wiecej was nie zobaczę, chmura radiooaktywna dotrze do nas za 2:30 min.
wszyscy zginiemy, żegnajcie.

A ta całkiem serio, oto zdjęcia tego, co zaobserwowano dzisiaj w nocy- 15 minutowe światło nad Finlandią- http://asd.fi/~petri/valot/
Trudno stwierdzić czy ma to związek z sprawą.

sphinx123 14-10-2008 15:23

Czujecie już jakieś zmiany? Mnie swędzi pięta, ale to może być równie dobrze nowotwór, a nie zwiastun kosmitów :)

Kurczakos 14-10-2008 15:31

Ja dziś widziałem jak mój pies spał pod drzewem, a nigdy pod nim nie spał, musiał mieć styczność z kosmitami, muszę go unicestwić!

Dj Fara0n 14-10-2008 15:35

Chcialbym zeby przylecieli, ale z drugiej strony wiem ze to nie mozliwe.

Xantro 14-10-2008 15:58

Księżyc wczoraj zajefajnie jasno świecił, UFO pewnie właśnie odpoczywają na księżycu przed ostateczną napaścią na ziemię !

Maxpixel 14-10-2008 16:15

Spokojnie...

USA dopiero się budzi... ;)

Yoh Asakura 14-10-2008 16:16

Do mnie ma przyjechać ciocia, mogę to zaliczyć jako wizytę UFO ?

GargoinX 14-10-2008 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 2297310)
Księżyc wczoraj zajefajnie jasno świecił

A no. Potwierdzę to, wyglądało to jakby słońce znajdowało się tuż za księżycem, miał zajebistą poświatę.
@Down:
Ale taką dużą widziałem tylko raz w życiu - wczoraj.

Zamne 14-10-2008 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargoin_rtn (Post 2297344)
A no. Potwierdzę to, wyglądało to jakby słońce znajdowało się tuż za księżycem, miał zajebistą poświatę.

no bo ksiemrzyc ma fajnom ałre

Serious Sam 14-10-2008 17:04

Lepiej nie kpijcie z kosmitów, bo zobaczą wasze posty, i będziecie mieli przesrane...

Tak na serio, to te zdjęcia wydają się być prawdziwe...

Anerian 14-10-2008 17:17

A oto moja profesjonalna symulacja ataku UFO
..... /-\
<=======>
...... l l
...... l l
...... l l
.\\BUUUM//

Ugnijcie swe kolana przed mocą UFO.

Miuek 14-10-2008 17:33

@UP - MISZCZU, GDZIE TO LEŻAŁO? :p

Polecam Parapedię :p takie przeróżne dziwne rzeczy 8o : http://www.parapedia.pl/polish/index.php

.Ryuuzaki. 14-10-2008 20:01

Zepsuł mi sie cs : | moge to zaliczyć jako sprawke ufo?? : |

Paciuch 14-10-2008 20:53

Te wasze posty mnie dobijają.
Tak na serio to zaczynam w te Ufolądy wierzyć te światła nad Finlandią trochę mnie przeraziły.
8o

Wiatr 14-10-2008 21:34

widziałem dzisiaj człowieka :////////

Zamne 14-10-2008 21:35

ej a jak 2 dni z rzedu jak oddaje eq jak mnie pkuja gdy skilluje na knajcie to oni mi je oddaja i nie zabijaja to tez sprawka kosmituw?:baby::baby::baby::baby:

Mapa_Europy 14-10-2008 21:46

Mapa_Europy podrapał się po jajkach*
Nadchodza :\

skuug 14-10-2008 22:09

jak już będą ci kosmici to puśćcie strzałkę, blz bo chce porobić sweet fotqi na naszą klase =*

a co do tych świateł w Finlandii- czy to nie zorze polarne? ;o

.Ryuuzaki. 14-10-2008 22:28

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 3, gości: 2)
.Ryuuzaki., skuug, Ufocznik

H@H@H@ sorry ziom ale jak zobaczyłem twoj nick to padłem xDDD Pomyślałem sobie jakiś kretyn zapewne specjalnie zrobił se konto zeby sie tu wypowiedzieć wchodze a tu normalny użytkownik xDD uhahahah xD To chyba przez te UFO xxDDD

Vasudanin 14-10-2008 22:46

http://pl.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0

Zaczęło się =/

Ufocznik 14-10-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Ryuuzaki. (Post 2297921)
H@H@H@ sorry ziom ale jak zobaczyłem twoj nick to padłem xDDD Pomyślałem sobie jakiś kretyn zapewne specjalnie zrobił se konto zeby sie tu wypowiedzieć wchodze a tu normalny użytkownik xDD uhahahah xD To chyba przez te UFO xxDDD

nie ma sprawy, polecam sie :)

Serious Sam 14-10-2008 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2297956)

Już to ktoś wcześniej tu podawał.

Anyway

Tylko te zdjęcia mnie zastanawiają...

Hanndo90 15-10-2008 00:13

hmmm ciekawe ciekawe : D

Ufocznik 15-10-2008 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanndo90 (Post 2298056)
hmmm ciekawe ciekawe : D

rzeczywiscie - zajebiscie ciekawe.. tak bardzo ciekawe jak inteligentny twoj post

Hanndo90 15-10-2008 00:44

S*******aj Pan hahha

Xydijo 15-10-2008 01:17

Co do światła na niebie to widziałem tak jakby słońce dzisiaj nad szkocją ( 14/10/08 około godziny 13:30 ) Ale to nie było słońce. Zajebiście jasne światło waliło mi w gały. Na początku myślałem że to jest słońce, ale słońce było po drugiej stronie domu. Niestety zorientowałem się już po fakcie. Nie obserwowałem tego. Nie zrobiłem zdjęcia. Po prostu myślałem że to najzwyczajniej w świecie słońce. A tak btw, poczekajcie do końca 15 października. Ufo ma zawładnąć wszystkimi stacjami informacyjnymi na świecie. To znaczy jak zobaczycie jakiś marsjański mózgotrzep na TVN to znaczy że się zaczęło. Pozdro z galaktyki małego psa.

kapelusz5 15-10-2008 12:41

Chce mieć seks z kosmitą

GargoinX 15-10-2008 12:54

Wredne ufoki się nie pokazały, a miałem już nadzieję, że do szkoły nie pójdę. :<

Yoh Asakura 15-10-2008 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skuug (Post 2297881)
jak już będą ci kosmici to puśćcie strzałkę, blz bo chce porobić sweet fotqi na naszą klase =*

Może skomciają moje sweet opko na blogu ?

Kurczakos 15-10-2008 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xydijo (Post 2298072)
Co do światła na niebie to widziałem tak jakby słońce dzisiaj nad szkocją ( 14/10/08 około godziny 13:30 ) Ale to nei było słońce.

To mógł być księżyc, a tak rly to ja w Ciebie świeciłem:<

Lasooch 15-10-2008 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargoin_rtn (Post 2297344)
@Down:
Ale taką dużą widziałem tylko raz w życiu - wczoraj.

No, też widziałem, z pociągu. Ładnie świecił.

Frapper 15-10-2008 17:24

Wszyscy jestescie na grzybach czy innych halucynogennych srodkach odurzajacych morony.

Mapa_Europy 15-10-2008 19:12

Co do filmu: Mysle ze to FOTOMONTARZ! Widac ze komputerowo wstawili ta plaze. To pewnie gdzies na śląsku...

Aphino 16-10-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargoin_rtn (Post 2298172)
Wredne ufoki się nie pokazały, a miałem już nadzieję, że do szkoły nie pójdę. :<

Żeby tylko się nie uczyć nie? ;(

#Top
Ja dziś na basenie (mieszkam w Islandii,miasto Borgarnes) ide sobie z kumplami a ty ufok biegnie po basenie...a pracownicy go gonią a że ktoś wychodził z kibla Xd UFOk dostał w dyńke ;) i zaczol si...trzepać :D

A na serio....3 strony czystego spamu ;/Smutne lecz prawdziwe ;/

Edit: Wiem sam zaspamowałem ;(

Vasudanin 16-10-2008 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2298040)
Już to ktoś wcześniej tu podawał.
(...)

Możliwe, nie czytam tego spamu
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphino (Post 2300077)
Żeby tylko się nie uczyć nie? ;(
(...)

Każdy orze jak może.

@
UFO, UFO i po UFO. ^^

Tom The Tanner 31-10-2008 16:03

Dlaczego ufo od razu IMO na świecie żyją bakterie a jak nas zaatakują to nic się nie stanie nikomu bo pewnie okażą się przyjaźni +_+ może na ich planecie nie ma bakteri płci żeńskiej i jak nie wezmą od nas to umrą albo np. muszą rozmnażać się w margarynie?? A u nich nie ma margaryny?? I CO gdybyśmy my musieli się w margarynie rozmnażać postawcie się takiej sytuacji i dopiewo głupoty gadajcie

Mystlichpozdro 01-11-2008 12:34

Wierze w ufo caly nasz rząd to ufodziwolągi których widać gołym okiem.

Falcon Wings 02-11-2008 12:51

Tyle tu spamu... No coz.
Ja osobiscie jestem przekonany iz istnieja inne cywilizacje. I jestem naprawde przekonany ze sa rowniez na naszej planecie stworzenia, ktore nie sa powszechnie znane.
Rzad wiele ukrywa. Tak jak wmowiono ludziom ze dwa samoloty udezyly w WTC powodujac zawalenie, tak mocno rzad nie stara sie wytlumaczyc opinii publicznej zjawiska NOL'i.
Prosta sprawa- rzad wymienia sie z innymi cywilizacjami. Obcy dostaja mozliwosc robienia badan nad ludzmi, za przekazywanie glownym panstwom technologii.
Jest to poprostu wiadome, ze inne cywilizacje istnieja. Sam Hitler bardzo sie interesowal takim zjawiskiem i ktos, kto jest troche obeznany w temacie napewno slyszal juz kiedys o "Wunderwaffe". Wszystko jest oczywiscie bardzo tajne. I nawet glowy panstw sa pod naciskiem. Nie moga nic powiedziec. Kazdy wtajemniczony jest pod przysiega. Jezeli cos powie, zostaje wyczyszczony z bazy danych. Przestaje oficjalnie istniec. Potem jest zabijany.
Najlepszym przykladem jest pewien general z tajnej bazy Dulce. Uciekl z niej, kiedy dowiedzial sie ze ludzie tam trzymani to nie ochotnicy, tylko porwane osoby. Gdy tylko uciekl, zostal wlasnie tak wykasowany z bazy danych. Przestal istniec. Opowiedzial o calej historii w radiu. Pokazal mnostwo dowodow. Obecnie juz chyba nie zyje.
Przepraszam jezeli was nastraszylem. To nie byl moj cel. Moim celem bylo otworzenie Wam oczu. Tym, ktorzy mowia o tym ze wierza lub nie wierza w ufo. Wierzyc lub nie wierzyc mozna w Boga. Nikt go nigdy nie widzial i to kwestia duchowosci. Jednak Obcy... Tych widziano. Mozesz jedynie zaakceptowac to, lub nie.

Lasooch 02-11-2008 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcon Wings (Post 2319187)
Tyle tu spamu... No coz.
Ja osobiscie jestem przekonany iz istnieja inne cywilizacje. I jestem naprawde przekonany ze sa rowniez na naszej planecie stworzenia, ktore nie sa powszechnie znane.
Rzad wiele ukrywa. Tak jak wmowiono ludziom ze dwa samoloty udezyly w WTC powodujac zawalenie, tak mocno rzad nie stara sie wytlumaczyc opinii publicznej zjawiska NOL'i.
Prosta sprawa- rzad wymienia sie z innymi cywilizacjami. Obcy dostaja mozliwosc robienia badan nad ludzmi, za przekazywanie glownym panstwom technologii.
Jest to poprostu wiadome, ze inne cywilizacje istnieja. Sam Hitler bardzo sie interesowal takim zjawiskiem i ktos, kto jest troche obeznany w temacie napewno slyszal juz kiedys o "Wunderwaffe". Wszystko jest oczywiscie bardzo tajne. I nawet glowy panstw sa pod naciskiem. Nie moga nic powiedziec. Kazdy wtajemniczony jest pod przysiega. Jezeli cos powie, zostaje wyczyszczony z bazy danych. Przestaje oficjalnie istniec. Potem jest zabijany.
Najlepszym przykladem jest pewien general z tajnej bazy Dulce. Uciekl z niej, kiedy dowiedzial sie ze ludzie tam trzymani to nie ochotnicy, tylko porwane osoby. Gdy tylko uciekl, zostal wlasnie tak wykasowany z bazy danych. Przestal istniec. Opowiedzial o calej historii w radiu. Pokazal mnostwo dowodow. Obecnie juz chyba nie zyje.
Przepraszam jezeli was nastraszylem. To nie byl moj cel. Moim celem bylo otworzenie Wam oczu. Tym, ktorzy mowia o tym ze wierza lub nie wierza w ufo. Wierzyc lub nie wierzyc mozna w Boga. Nikt go nigdy nie widzial i to kwestia duchowosci. Jednak Obcy... Tych widziano. Mozesz jedynie zaakceptowac to, lub nie.

Łahahahahahah =D

Wybacz, musiałem wyśmiać ten bullshit.

Ufocznik 02-11-2008 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcon Wings (Post 2319187)
Tyle tu spamu... No coz.

xDDDDDDDDDDDDDD?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46.