![]() |
Cytuj:
Alabama i NY płoną, są miliony ofiar, Rosja wystrzeliła pociski.. to już koniec, wiecej was nie zobaczę, chmura radiooaktywna dotrze do nas za 2:30 min. wszyscy zginiemy, żegnajcie. A ta całkiem serio, oto zdjęcia tego, co zaobserwowano dzisiaj w nocy- 15 minutowe światło nad Finlandią- http://asd.fi/~petri/valot/ Trudno stwierdzić czy ma to związek z sprawą. |
Czujecie już jakieś zmiany? Mnie swędzi pięta, ale to może być równie dobrze nowotwór, a nie zwiastun kosmitów :)
|
Ja dziś widziałem jak mój pies spał pod drzewem, a nigdy pod nim nie spał, musiał mieć styczność z kosmitami, muszę go unicestwić!
|
Chcialbym zeby przylecieli, ale z drugiej strony wiem ze to nie mozliwe.
|
Księżyc wczoraj zajefajnie jasno świecił, UFO pewnie właśnie odpoczywają na księżycu przed ostateczną napaścią na ziemię !
|
Spokojnie...
USA dopiero się budzi... ;) |
Do mnie ma przyjechać ciocia, mogę to zaliczyć jako wizytę UFO ?
|
Cytuj:
@Down: Ale taką dużą widziałem tylko raz w życiu - wczoraj. |
Cytuj:
|
Lepiej nie kpijcie z kosmitów, bo zobaczą wasze posty, i będziecie mieli przesrane...
Tak na serio, to te zdjęcia wydają się być prawdziwe... |
A oto moja profesjonalna symulacja ataku UFO
..... /-\ <=======> ...... l l ...... l l ...... l l .\\BUUUM// Ugnijcie swe kolana przed mocą UFO. |
@UP - MISZCZU, GDZIE TO LEŻAŁO? :p
Polecam Parapedię :p takie przeróżne dziwne rzeczy 8o : http://www.parapedia.pl/polish/index.php |
Zepsuł mi sie cs : | moge to zaliczyć jako sprawke ufo?? : |
|
Te wasze posty mnie dobijają.
Tak na serio to zaczynam w te Ufolądy wierzyć te światła nad Finlandią trochę mnie przeraziły. 8o |
widziałem dzisiaj człowieka :////////
|
ej a jak 2 dni z rzedu jak oddaje eq jak mnie pkuja gdy skilluje na knajcie to oni mi je oddaja i nie zabijaja to tez sprawka kosmituw?:baby::baby::baby::baby:
|
Mapa_Europy podrapał się po jajkach*
Nadchodza :\ |
jak już będą ci kosmici to puśćcie strzałkę, blz bo chce porobić sweet fotqi na naszą klase =*
a co do tych świateł w Finlandii- czy to nie zorze polarne? ;o |
Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 3, gości: 2)
.Ryuuzaki., skuug, Ufocznik H@H@H@ sorry ziom ale jak zobaczyłem twoj nick to padłem xDDD Pomyślałem sobie jakiś kretyn zapewne specjalnie zrobił se konto zeby sie tu wypowiedzieć wchodze a tu normalny użytkownik xDD uhahahah xD To chyba przez te UFO xxDDD |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Anyway Tylko te zdjęcia mnie zastanawiają... |
hmmm ciekawe ciekawe : D
|
Cytuj:
|
S*******aj Pan hahha
|
Co do światła na niebie to widziałem tak jakby słońce dzisiaj nad szkocją ( 14/10/08 około godziny 13:30 ) Ale to nie było słońce. Zajebiście jasne światło waliło mi w gały. Na początku myślałem że to jest słońce, ale słońce było po drugiej stronie domu. Niestety zorientowałem się już po fakcie. Nie obserwowałem tego. Nie zrobiłem zdjęcia. Po prostu myślałem że to najzwyczajniej w świecie słońce. A tak btw, poczekajcie do końca 15 października. Ufo ma zawładnąć wszystkimi stacjami informacyjnymi na świecie. To znaczy jak zobaczycie jakiś marsjański mózgotrzep na TVN to znaczy że się zaczęło. Pozdro z galaktyki małego psa.
|
Chce mieć seks z kosmitą
|
Wredne ufoki się nie pokazały, a miałem już nadzieję, że do szkoły nie pójdę. :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszyscy jestescie na grzybach czy innych halucynogennych srodkach odurzajacych morony.
|
Co do filmu: Mysle ze to FOTOMONTARZ! Widac ze komputerowo wstawili ta plaze. To pewnie gdzies na śląsku...
|
Cytuj:
#Top Ja dziś na basenie (mieszkam w Islandii,miasto Borgarnes) ide sobie z kumplami a ty ufok biegnie po basenie...a pracownicy go gonią a że ktoś wychodził z kibla Xd UFOk dostał w dyńke ;) i zaczol si...trzepać :D A na serio....3 strony czystego spamu ;/Smutne lecz prawdziwe ;/ Edit: Wiem sam zaspamowałem ;( |
Cytuj:
Cytuj:
@ UFO, UFO i po UFO. ^^ |
Dlaczego ufo od razu IMO na świecie żyją bakterie a jak nas zaatakują to nic się nie stanie nikomu bo pewnie okażą się przyjaźni +_+ może na ich planecie nie ma bakteri płci żeńskiej i jak nie wezmą od nas to umrą albo np. muszą rozmnażać się w margarynie?? A u nich nie ma margaryny?? I CO gdybyśmy my musieli się w margarynie rozmnażać postawcie się takiej sytuacji i dopiewo głupoty gadajcie
|
Wierze w ufo caly nasz rząd to ufodziwolągi których widać gołym okiem.
|
Tyle tu spamu... No coz.
Ja osobiscie jestem przekonany iz istnieja inne cywilizacje. I jestem naprawde przekonany ze sa rowniez na naszej planecie stworzenia, ktore nie sa powszechnie znane. Rzad wiele ukrywa. Tak jak wmowiono ludziom ze dwa samoloty udezyly w WTC powodujac zawalenie, tak mocno rzad nie stara sie wytlumaczyc opinii publicznej zjawiska NOL'i. Prosta sprawa- rzad wymienia sie z innymi cywilizacjami. Obcy dostaja mozliwosc robienia badan nad ludzmi, za przekazywanie glownym panstwom technologii. Jest to poprostu wiadome, ze inne cywilizacje istnieja. Sam Hitler bardzo sie interesowal takim zjawiskiem i ktos, kto jest troche obeznany w temacie napewno slyszal juz kiedys o "Wunderwaffe". Wszystko jest oczywiscie bardzo tajne. I nawet glowy panstw sa pod naciskiem. Nie moga nic powiedziec. Kazdy wtajemniczony jest pod przysiega. Jezeli cos powie, zostaje wyczyszczony z bazy danych. Przestaje oficjalnie istniec. Potem jest zabijany. Najlepszym przykladem jest pewien general z tajnej bazy Dulce. Uciekl z niej, kiedy dowiedzial sie ze ludzie tam trzymani to nie ochotnicy, tylko porwane osoby. Gdy tylko uciekl, zostal wlasnie tak wykasowany z bazy danych. Przestal istniec. Opowiedzial o calej historii w radiu. Pokazal mnostwo dowodow. Obecnie juz chyba nie zyje. Przepraszam jezeli was nastraszylem. To nie byl moj cel. Moim celem bylo otworzenie Wam oczu. Tym, ktorzy mowia o tym ze wierza lub nie wierza w ufo. Wierzyc lub nie wierzyc mozna w Boga. Nikt go nigdy nie widzial i to kwestia duchowosci. Jednak Obcy... Tych widziano. Mozesz jedynie zaakceptowac to, lub nie. |
Cytuj:
Wybacz, musiałem wyśmiać ten bullshit. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |