![]() |
Niestety nie botuje na afku :]
Nie , nie gram w csa na bocie ale floov gra wiec z nim mozesz na ten temat pogadac. |
w tym wypadku pegonowi przyznaje racje nie ze go bronie ale on ma racje
|
mam do ciebie pytanie co robisz w czasie gdy bocisz ?
mysle ze siedzisz przy kompie i bawisz sie tym czego nie masz patrzac jednoczesnie na monitor i powtarzajac jaki jestes dobry bo umiesz dobrze ustawic skrypty i pieknie bocic. dla mnie to jedno i to sami czy gram recznie czy boce , siedze przy kompie tak jak ty wiec wyyyyyyysz ja przynajmniej czerpalem z tego przyjemnosc a ty? A i jeszcze jedno jak wyglada twoja droga do zaocznej szkoly sprintem czy zamawiasz taxi?:> |
Nie wiem jak u ciebie wyglada specjalne nauczanie - sam sie do tego przyznales ze takie masz, ale u mnie normalnie.
Do tego co robie jak botuje to ogladam filmy/tv/ gadam na vent. Inne szczegoly nie powinny cie interesowac , tym czasem ide do spania :] |
Cytuj:
Eee, zamknij morde nizioł, bo pegon wie, ze mam na niego wyjebane, ok? widac, ze jestes jebniety i nie potrafisz zamknac swojej pizdy z pieprzem mimo tego ze nic do ciebie nie pisze rodzyn i gdzie tu widzisz jakis podliz lamusie? Widze ze ci niezle pola wpierdolil jak takie glupoty gadasz =))) |
Cytuj:
niepotrzebnie mój stary wbił bo miał w hój pompke pozdrawiam xd |
pegon aka krzaywa zajebana mordo !
zamknij ryj bo z tobą bym sie chetnie bił niechciałem grzeskowi pomagac i stojaki to wiedzą ale tobie bym na*****ł z chęcią mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy elo :) |
Cytuj:
a po 2 nie wylazł bys z chaty jak bym wpadł.:evul: |
A po 2 widze tutaj w profilu "para squad forever" haha na bank jeszcze raz sie zastanów która strona była lepsza ;]
|
Cytuj:
jak tam kriss guardia? non pvp?xDDDDDDDD sprzedaj moze pegona i jakas operacja plastyczna co <myśle ze to dobra propozycja > |
cytujesz a nie odpowiadasz na pytanie haah :)
bo tak naprawde wiesz ze mario ma cie w dupie tak jak wszystkich którzy nie maja wpływów ;) a co do wygladu na twoim miejscu bym sie nie odzywał okz? Tak siedze przy kompie no i co ci do tego, balety tylko robisz usiebie w chacie jak rodzicow niema bo gdzies dalej sie boisz wyjsc bo zrobia z ciebie konserwe, a czy sie lepiej poruszasz odemnie no niewiem , moze tylko w trakcie posilku szybciej wchłaniasz hamburgery :> Pzdr |
Cytuj:
co z tego ze jestem troche gruby oj za niedługo to zrzuce bo wróciłem na treningi i? a ty zawsze bedziesz krzywym ryjem pierdolonym ahahahahahahaha |
hahahaahahahahahah, no okz wysyłaj mi zdjecia z wynikami.
a do tej mordy sie doczepiasz jak niewiem co moze ci sie podobam ?:) Szczerze powiem ci wole byc 100x taki jak jestem niz taki jak ty jestes pod wzgledem charakteru i wyglądu , tak to juz jest jak w dziecinstwie ma sie hamburgery przybijane do podlogi :/ pzdr nie chce mi sie juz odpowiadac bo bedziesz pisac to samo i to samo , napisz cos czego nie wiem :P |
wiesz kiedys ci nawet dupe kótazie ratowałem jak cie chcieli bic hiszpany i żałuje tego ;p a co do charakteru tak cie wszyscy lubili na naszym vent ze ja pierdole ze nawet nieraz wychodziłes bo sie obrazałes haha słyszałem również ze na vent ovenu byłes 2 kobajashim xD
|
Morda Pontonie jebany bo ci do kur wie
|
no to prawda , bo byłem soba ;) i nigdy sie nie zmienie :)
wiesz kiedys mialem 100 lvl i poznalem maria i floova , floov nadal trzyma zemna ale mario sie zmienil wraz z lvlkiem i znajomosciami ;) Pamietaj to jest tylko gra :> |
ta ale to ty mnie zacząłes wyzywac i dlatego ci jeżdze :)
|
nie o to chodzi , tak wogle odezwal sie ten ktory byl wyzywany od spy i kto sie wtedy za toba wstawil , kto poszedl wojowac z matka maria ? xD
A o starych czasach mówie ze mario sie zmienil pod wzgledem takim ze sie rozkozaczyl Punishment itd i zamiast byc z tymi co z nim trzymali od poczatku to on poszedl tam gdzie mu lepiej :P |
Kamarroo, Ty jesteś ogólnie pojebany, bo tylko po wyglądzie jeździsz, pięknisiu.
|
Siema ! Mam pytanie jak wygląda sytuacja na tym swiecie (p.a itd..) poniewaz szukam z kumplami nowego swiata do grania bo na silverze przegralismy wara..podro
|
Powiem ci tak ten serv odpada na 200% xD
Wogle nie warto grac na zadnym starym servie pvp bo wszedzie Pa :D |
Titania - war server
@up to graj w sapera |
Cytuj:
|
Jeśli lubisz się śmiać to forum tego świata jest fajne i dobre ^.-
Jeśli lubiszdostać wpierdol co chwila, być prześladowanym za bycie polakiem czy inne powody to też znajdziesz tu miejsce. Jeśli nie masz najebane we łbie to nie patrz ;< |
No tak Wizzowi nie pomogla mafia
A sarumana Stary musi bronic N/c |
domiantro niewiesz jak to było wiec nie mów nic okz
mój bart sam ich zaczłał na*******ac sam ich 2 a mójs tary sie w*****ł ze sie biją 2;1 i wyleciał wtedy wiec zmutujsie stary |
Kamarroo, masz tak grube palce, że w klawisze źle trafiasz?
|
No wiec tak battle byl co najmniej smieszny xD haha
Moja deska przez Ziripiego tez nie lepsza Ale nadal twierdze ze ludzie nie potrafia zachowac sie w stressowych sytuacjach i tym samym grac w ta gre |
No ja dalem loga karelazi z prawej reszta kretynow z lewej xdd i patrze pz gone to dalem loga nie ma czym sie chwalic ale i tak zaraz zostane pojechany przez to:>
|
@Sowa 2 na 1 ?? od poczatku byla mowa ze ma byc solo 1:1 , Floov nawet nie dotknol sarumaana , to Sarumaan wyszedl i wyburzyl do twoch...
Wiec GL... |
Cytuj:
veison ty tez jestes mocny jak dostałes wpierdol od mniejszego Maria a poteam sie bronisz ze stary mu pomógł ja słyszałem ze stary go odciągał od ciebie bo by cie na*****ł |
Cytuj:
|
pulpecik to cie zrobił a tak sie składa ze to nie ja cie wzywyam tylko arumaan ale widze ze ty naprawde jestes kurwa slepy jak pień xD
|
Cytuj:
|
Emok, wez napisz kolejne Kompedium Druida, bo co moze robic 40 random frajer z tibia.pl. Smiejesz sie ze mnie, a sam masz morde jakby cie rodzice slownikiem bili. Uwazasz sie za kogos madrego, a jestes jebanym czterookim, ktory wytyka innym bledy, a na dwor wyjsc nie chce, bo woli poprawiac posty, okz!
ogłaszam ściepe na nowe seki dla sekina hahahahaahhaahhaahaa |
Znow uciekaliscie jak kaczki a wasz lider na nob charze po*******al XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
To nie jest smieszne, ze ich lider biegal na 29 ms'ie, a raczej zalosne.
Edit: Ale Kiko wybiegl na mainie ;<! Ps. Ja jestem samodzielny i zakupy robie samemu, oczywiscie nie chwalac sie ; ) |
Cytuj:
Btw. mnie bili słownikiem, a Ciebie patelnią po schabowym. Widzisz różnicę? |
Yhy to widzę ze wiecie kto ogarniał, a miało się nie wydac:(
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie ja leadowalem battla, bo bylem ustawiony na zakupy ze znajomymi. Kiko zreszta tez i czekalismy na niego 40 min :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |