Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Fusion vs. Castus - wszelki spam :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191391)

Wizz 12-10-2008 01:24

Niestety nie botuje na afku :]
Nie , nie gram w csa na bocie ale floov gra wiec z nim mozesz na ten temat pogadac.

Linokssuu 12-10-2008 01:26

w tym wypadku pegonowi przyznaje racje nie ze go bronie ale on ma racje

Pegon 12-10-2008 01:35

mam do ciebie pytanie co robisz w czasie gdy bocisz ?
mysle ze siedzisz przy kompie i bawisz sie tym czego nie masz patrzac jednoczesnie na monitor i powtarzajac jaki jestes dobry bo umiesz dobrze ustawic skrypty i pieknie bocic.
dla mnie to jedno i to sami czy gram recznie czy boce , siedze przy kompie tak jak ty wiec wyyyyyyysz ja przynajmniej czerpalem z tego przyjemnosc a ty?
A i jeszcze jedno jak wyglada twoja droga do zaocznej szkoly sprintem czy zamawiasz taxi?:>

Wizz 12-10-2008 01:48

Nie wiem jak u ciebie wyglada specjalne nauczanie - sam sie do tego przyznales ze takie masz, ale u mnie normalnie.
Do tego co robie jak botuje to ogladam filmy/tv/ gadam na vent.
Inne szczegoly nie powinny cie interesowac , tym czasem ide do spania :]

albert0 12-10-2008 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2294473)
Albi mysli ze jak przylize dupe to pegon dojdzie do castus hahahaha

Eee, zamknij morde nizioł, bo pegon wie, ze mam na niego wyjebane, ok? widac, ze jestes jebniety i nie potrafisz zamknac swojej pizdy z pieprzem mimo tego ze nic do ciebie nie pisze rodzyn

i gdzie tu widzisz jakis podliz lamusie? Widze ze ci niezle pola wpierdolil jak takie glupoty gadasz =)))

Kamarroo 12-10-2008 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veison (Post 2294374)
@Twoj bro Grzesiu tez dostawal juz wpierdol jak by jego ojciec mu nie pomogl :) powiem tak jestescie CIOTAMI bez honoru :)

srypoła ale grzesiek nie dostawał :) z tego co widziqałem to stojak dostał takiego buta ze sie przewrócił a siko znim sie tak tukli ze nikt nie dostał ;p
niepotrzebnie mój stary wbił bo miał w hój pompke pozdrawiam xd

Kamarroo 12-10-2008 10:49

pegon aka krzaywa zajebana mordo !
zamknij ryj bo z tobą bym sie chetnie bił niechciałem grzeskowi pomagac i stojaki to wiedzą ale tobie bym na*****ł z chęcią mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy elo :)

Pegon 12-10-2008 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2294692)
pegon aka krzaywa zajebana mordo !
zamknij ryj bo z tobą bym sie chetnie bił niechciałem grzeskowi pomagac i stojaki to wiedzą ale tobie bym na*****ł z chęcią mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy elo :)

hahahaha , sowa nie wiem jak miałbym chociaż poruszyc twoja gruba dupe xD
a po 2 nie wylazł bys z chaty jak bym wpadł.:evul:

Pegon 12-10-2008 12:07

A po 2 widze tutaj w profilu "para squad forever" haha na bank jeszcze raz sie zastanów która strona była lepsza ;]

Kamarroo 12-10-2008 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pegon (Post 2294790)
A po 2 widze tutaj w profilu "para squad forever" haha na bank jeszcze raz sie zastanów która strona była lepsza ;]

wiesz jestem tego pewien ze poruszam sie lepiej niz ty :) bo ty siedzisz tylko przykompie i kminisz czy sie odbija twoja krzywa morda od monitora :o
jak tam kriss guardia? non pvp?xDDDDDDDD
sprzedaj moze pegona i jakas operacja plastyczna co <myśle ze to dobra propozycja >

Pegon 12-10-2008 12:16

cytujesz a nie odpowiadasz na pytanie haah :)
bo tak naprawde wiesz ze mario ma cie w dupie tak jak wszystkich którzy nie maja wpływów ;)
a co do wygladu na twoim miejscu bym sie nie odzywał okz?
Tak siedze przy kompie no i co ci do tego, balety tylko robisz usiebie w chacie jak rodzicow niema bo gdzies dalej sie boisz wyjsc bo zrobia z ciebie konserwe, a czy sie lepiej poruszasz odemnie no niewiem , moze tylko w trakcie posilku szybciej wchłaniasz hamburgery :> Pzdr

Kamarroo 12-10-2008 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pegon (Post 2294805)
cytujesz a nie odpowiadasz na pytanie haah :)
bo tak naprawde wiesz ze mario ma cie w dupie tak jak wszystkich którzy nie maja wpływów ;)
a co do wygladu na twoim miejscu bym sie nie odzywał okz?
Tak siedze przy kompie no i co ci do tego, balety tylko robisz usiebie w chacie jak rodzicow niema bo gdzies dalej sie boisz wyjsc bo zrobia z ciebie konserwe, a czy sie lepiej poruszasz odemnie no niewiem , moze tylko w trakcie posilku szybciej wchłaniasz hamburgery :> Pzdr

ładnie cie rodzicie skrzywdzili z tą mordą ;/ <przykro mi >
co z tego ze jestem troche gruby oj za niedługo to zrzuce bo wróciłem na treningi i? a ty zawsze bedziesz krzywym ryjem pierdolonym ahahahahahahaha

Pegon 12-10-2008 12:27

hahahaahahahahahah, no okz wysyłaj mi zdjecia z wynikami.
a do tej mordy sie doczepiasz jak niewiem co moze ci sie podobam ?:)
Szczerze powiem ci wole byc 100x taki jak jestem niz taki jak ty jestes pod wzgledem charakteru i wyglądu , tak to juz jest jak w dziecinstwie ma sie hamburgery przybijane do podlogi :/ pzdr nie chce mi sie juz odpowiadac bo bedziesz pisac to samo i to samo , napisz cos czego nie wiem :P

Kamarroo 12-10-2008 12:33

wiesz kiedys ci nawet dupe kótazie ratowałem jak cie chcieli bic hiszpany i żałuje tego ;p a co do charakteru tak cie wszyscy lubili na naszym vent ze ja pierdole ze nawet nieraz wychodziłes bo sie obrazałes haha słyszałem również ze na vent ovenu byłes 2 kobajashim xD

Linokssuu 12-10-2008 12:53

Morda Pontonie jebany bo ci do kur wie

Pegon 12-10-2008 12:55

no to prawda , bo byłem soba ;) i nigdy sie nie zmienie :)
wiesz kiedys mialem 100 lvl i poznalem maria i floova , floov nadal trzyma zemna ale mario sie zmienil wraz z lvlkiem i znajomosciami ;) Pamietaj to jest tylko gra :>

Kamarroo 12-10-2008 12:56

ta ale to ty mnie zacząłes wyzywac i dlatego ci jeżdze :)

Pegon 12-10-2008 13:01

nie o to chodzi , tak wogle odezwal sie ten ktory byl wyzywany od spy i kto sie wtedy za toba wstawil , kto poszedl wojowac z matka maria ? xD
A o starych czasach mówie ze mario sie zmienil pod wzgledem takim ze sie rozkozaczyl Punishment itd i zamiast byc z tymi co z nim trzymali od poczatku to on poszedl tam gdzie mu lepiej :P

Emok 12-10-2008 13:06

Kamarroo, Ty jesteś ogólnie pojebany, bo tylko po wyglądzie jeździsz, pięknisiu.

AquAa 12-10-2008 13:53

Siema ! Mam pytanie jak wygląda sytuacja na tym swiecie (p.a itd..) poniewaz szukam z kumplami nowego swiata do grania bo na silverze przegralismy wara..podro

Pegon 12-10-2008 14:05

Powiem ci tak ten serv odpada na 200% xD
Wogle nie warto grac na zadnym starym servie pvp bo wszedzie Pa :D

albert0 12-10-2008 14:37

Titania - war server

@up

to graj w sapera

Emok 12-10-2008 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pegon (Post 2294924)
Powiem ci tak ten serv odpada na 200% xD
Wogle nie warto grac na zadnym starym servie pvp bo wszedzie Pa :D

Nie warto? A patrząc z perspektywy wygrywającej strony? ^.-

Zwierze_Domowe 12-10-2008 15:01

Jeśli lubisz się śmiać to forum tego świata jest fajne i dobre ^.-
Jeśli lubiszdostać wpierdol co chwila, być prześladowanym za bycie polakiem czy inne powody to też znajdziesz tu miejsce.
Jeśli nie masz najebane we łbie to nie patrz ;<

Dominatorrr 12-10-2008 15:03

No tak Wizzowi nie pomogla mafia
A sarumana Stary musi bronic

N/c

Kamarroo 12-10-2008 15:39

domiantro niewiesz jak to było wiec nie mów nic okz
mój bart sam ich zaczłał na*******ac sam ich 2 a mójs tary sie w*****ł ze sie biją 2;1 i wyleciał wtedy wiec zmutujsie stary

Emok 12-10-2008 15:49

Kamarroo, masz tak grube palce, że w klawisze źle trafiasz?

Dominatorrr 12-10-2008 16:19

No wiec tak battle byl co najmniej smieszny xD haha
Moja deska przez Ziripiego tez nie lepsza
Ale nadal twierdze ze ludzie nie potrafia zachowac sie w stressowych sytuacjach i tym samym grac w ta gre

Linokssuu 12-10-2008 16:21

No ja dalem loga karelazi z prawej reszta kretynow z lewej xdd i patrze pz gone to dalem loga nie ma czym sie chwalic ale i tak zaraz zostane pojechany przez to:>

Veison 12-10-2008 16:26

@Sowa 2 na 1 ?? od poczatku byla mowa ze ma byc solo 1:1 , Floov nawet nie dotknol sarumaana , to Sarumaan wyszedl i wyburzyl do twoch...
Wiec GL...

Kamarroo 12-10-2008 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 2295058)
Kamarroo, masz tak grube palce, że w klawisze źle trafiasz?

zmaknij morde ty ślepa kurwo

veison ty tez jestes mocny jak dostałes wpierdol od mniejszego Maria a poteam sie bronisz ze stary mu pomógł ja słyszałem ze stary go odciągał od ciebie bo by cie na*****ł

Emok 12-10-2008 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2295118)
zmaknij morde ty ślepa kurwo

Już to mówiłeś. Widzisz jak to miło, pulpeciku?

Kamarroo 12-10-2008 16:39

pulpecik to cie zrobił a tak sie składa ze to nie ja cie wzywyam tylko arumaan ale widze ze ty naprawde jestes kurwa slepy jak pień xD

Emok 12-10-2008 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2295126)
pulpecik to cie zrobił a tak sie składa ze to nie ja cie wzywyam tylko arumaan ale widze ze ty naprawde jestes kurwa slepy jak pień xD

Ogłaszam zbiórkę pieniędzy na nową klawiaturę dla Kamarroo. Już tak ją zatłuścił i ubrudził resztami frytek i czipsów, że połowa klawiszy mu chyba nie działa. Ponadto ma tak tłuste łapy, że ślizgają mu się po przyciskach i nie wiadomo o co mu chodzi. :(

Kamarroo 12-10-2008 16:46

Emok, wez napisz kolejne Kompedium Druida, bo co moze robic 40 random frajer z tibia.pl. Smiejesz sie ze mnie, a sam masz morde jakby cie rodzice slownikiem bili. Uwazasz sie za kogos madrego, a jestes jebanym czterookim, ktory wytyka innym bledy, a na dwor wyjsc nie chce, bo woli poprawiac posty, okz!

ogłaszam ściepe na nowe seki dla sekina hahahahaahhaahhaahaa

Wizz 12-10-2008 16:50

Znow uciekaliscie jak kaczki a wasz lider na nob charze po*******al XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dixyra 12-10-2008 16:56

To nie jest smieszne, ze ich lider biegal na 29 ms'ie, a raczej zalosne.

Edit:
Ale Kiko wybiegl na mainie ;<!

Ps. Ja jestem samodzielny i zakupy robie samemu, oczywiscie nie chwalac sie ; )

Emok 12-10-2008 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2295142)
Emok, wez napisz kolejne Kompedium Druida, bo co moze robic 40 random frajer z tibia.pl. Smiejesz sie ze mnie, a sam masz morde jakby cie rodzice slownikiem bili. Uwazasz sie za kogos madrego, a jestes jebanym czterookim, ktory wytyka innym bledy, a na dwor wyjsc nie chce, bo woli poprawiac posty, okz!

W dupie byłeś, gówno widziałeś i gówno wiesz.

Btw. mnie bili słownikiem, a Ciebie patelnią po schabowym. Widzisz różnicę?

Wojtemo 12-10-2008 17:20

Yhy to widzę ze wiecie kto ogarniał, a miało się nie wydac:(

albert0 12-10-2008 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dixyra (Post 2295166)
To nie jest smieszne, ze ich lider biegal na 29 ms'ie, a raczej zalosne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2295154)
Znow uciekaliscie jak kaczki a wasz lider na nob charze po*******al XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie ja leadowalem battla, bo bylem ustawiony na zakupy ze znajomymi. Kiko zreszta tez i czekalismy na niego 40 min :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12.