![]() |
Czoker na pierwszy rzut oka - proba podrobienia Jeffa Dunhama. Na drugi - marna proba podrobienia Jeffa. Ale to moje zdanie.
|
Cytuj:
|
Chciałbym, ale wątpie. Większość ludzi która głosuje to osoby w wieku 12-2X lat. Z czego Ci młodsi wolą taniec bo jest szał na ju ken dens a Ci starsi wolą małe słodkie, śpiewające dzieci.
|
@up Haha, o you can dance mi nie wspominaj, Błażej <już odpadł> to syn mojej dyry. I był to temat tabu, bo raz jeden gość za lufę wyjechał do niej 'szubi dubi dennsss' i miał przypał. xD
Ktoś wie, czy w tym półfinale będzie ten sobowtór Presley'a? Może znowu pokaże klatę. : )) |
Cytuj:
|
Następny odcinek:
Flair Factory - duet barmanów, SWING STEP - duet taneczny, ART FAKTORY - akademia artystyczna, Jacek Witkowski - akrobatyka, Klaudia Walencik - śpiew, Piotr Bugzel - sobowtór Elvisa Presleya, Krzysztof Kadela "Blady Kris" - beatboxer, Mateusz Ziółko - śpiew. |
Ta, Blady kris bedzie moim faworytem.
|
Cytuj:
@topic Przecież, jak ta mala(nie pamietam imienia), niewidoma nie wygra, to ludzie 'spala' ten TVN, do tego dziewczyna jest niewidoma, takze to tylko potęguje jej szanse na zwyciestwo - nie oszukujmy sie. |
Sądzę, że do finału wejdzie Walencik, a jury będzie wybierać między Ziółkiem, Bladym Krisem. No i wydaje mi się, że to Kris przejdzie do finału.
|
Cytuj:
edit: może i 23... ale wygląda na 30+ ;p Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Chyba jakiś film z tą 23 był, nie? |
Snake rules! moglby wygrac ten program w nietypowy utalentowany styl.
A spiewakow moga znalesc wszedzie... |
napalilem sie na "dzisiejszy" odcinek, po czym przypomnialo mi sie ze nie dzis, a 8 listopada ;e failed ;D
typuje Blady Cris (bitboxer) * *-spiewak na 100% |
Cytuj:
Miałem to samo, zdziwiłem się jak zobaczyłem egzekutora zamiast Bladego Krisa xd |
Cytuj:
|
KRISS ROX xD
|
dobry ten chłoptaś z ogniem =D
|
nie powinni dawać śpiewaków bo wiadomo kto wygra == a prawdziwe talenty jak kris odpadną =="
|
mogl zrobic jakis freestyle, nic ciekawego nie pokazal.. wolalem 1 wystep Krisa.
w dzisiejszym odcinku jak narazie lipa, czekam na nastepny (audiofeels <3) |
Tych wszystkich śpiewających powinni wziąc do jednej rundy i z nich wytypowac najlepszych.
A tak poza tym to "ten" Mam Talent jest do dupy. Najlepsze były castingi, teraz to zwykły show. |
powinni... ale nie wzieli.
ps. ci co teraz wystepuja sa niezli xd |
Może trochę odbiegnę od tematu, ale jak się nazywa ta piosenka którą grał i śpiewał ten facet na fortepianie (Ziółko ?) ?? ^^
|
Cytuj:
Barmani, Walencik, Ziółko. Cytuj:
|
Ja osobiście oddałem 2 głosy na Krisa i 5 głosów na barmanów xD. No, zobaczymy czy to kasa w błoto.
|
Cytuj:
|
kurfa... no to Klaudia nie przejdzie...
|
Aww barmani wracaja za lade ; x.
Bryan Adams - Everything i do Wpisalem w google pare wyrazow z tekstu co nie bylo trudne. |
blady kris i ziółko w finale : D
|
ufff dobrze, że Kris awansował :D
|
ehh, i najlepsza wokalistka w tym programie odpadła właściwe dlatego że była w trzecim odcinku a nie np pierwszym...
|
Jest Kris! =D
|
Pier****, nie ma Klaudii - nie oglądam. ;|
|
Wolałem barmanów od tej dwójki, ale nie narzekam. Może być.
|
Przeszły dwie, najlepsze moim zdaniem osoby.
|
Dobrze, że przeszedł Kris. Ale z trójki finalistów in spe wybrałbym Krisa i Klaudię.
|
szczerze? najbardziej podobali mi się barmani...ale ciesze się, że blady kriss przeszedł :P różnica miedzy trzecim półfinałem a drugim/pierwszym jest porażająca...z zapowiedzi jednak widać, że część czwarta będzie żałosna.
|
Gdy Walencik odpadła, zaliczyłem rasowego ROTFLa xDDD
Dobrze że Kris przeszedł, ale w tym programie jest idiotyczny podział na grupy :/ Z tego odcinka wziąłbym jeszcze barmanów i Swing Step, tak samo ten z tym kwadratem też był niezły, i Walencik w sumie też powinna przejść, napewno była lepsza od Kulawik. |
W sumie mi trochę szkoda tej Walencik. Jak już ktoś wyżej wspomniał - te półfinały są źle ułożone. Zamiast Kulawik, wolałbym zobaczyć w finale Walencik.
|
A ja bym jeszcze zmienił tą wyginającą się dziewczynkę i wstawił w jej miejsce barmanów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |