![]() |
nie maja spy ja tylko słysze ich rozmowy telepatycznie na vt .
Co do wojny to mhmm Bardol jest patriotą:P |
Cytuj:
Zdziwią się, gdy będzie już za późno i okaże się, że ludzie nie chcą pomagać, bo byli w taki, czy inny sposób olani przez Flow. Pozostaje nadzieja na to, że obie gildie się doszczętnie powybijają i ktoś trzeci ogarnie serwer. :) Edit: No, może z drobnymi wyjątkami :p :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale generalnie chętnie bym zobaczył jak np. ktoś w stylu pacyfistycznych Opus (bez urazy oczywiście) rządziłby serwerem. Z czystej ciekawości. :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siema.
Mam na sell 2 pacci po 90dni za 300k each. Pisac w grze albo na gg 5212317 kto chetny. |
Cytuj:
@Jacek? Co do tych slow "200 ek 208 rp i 130" to dolicz jeszcze Ahazin 130 ms , Cherres Capone 130 ms , Slic 290 rp ,Raistlin 130 ms , Oddi Feld 130 ed , Solle 170 ms wiec jak wy nie potrafiliscie nabic wiecej niz 18 fragow przez 2 tygodnie bez tych osob to jak chcecie wygrac wojne z jeszcze dodatkowymi osobami ktore doszly do Avis w zasadzie jest jakas szansa ale wg mnie nikla ;x |
kafar~ jednak juz sie nie powybijamy ! :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
glhf. 3 dni pacca i mnie nie ma D": |
A gdy dni swe nastana kazdy wasz czyn bedzie rozliczony...
Czasem oplaca sie byc dobrym bo teraz bez wyrzutow sumienia odchodza ;) |
Cytuj:
|
Dziś o 12:00 każdy w oknie niech postawi świeczkę.. Taki pomnik pamieci po naszym Kafarku. Z Bogiem i zycze Tobie przyjemności na innych servach bo Morgana to śmietnik. Btw. nigdy nic do Ciebie nie miałem, zawsze Cie szanowałem i do dziś się tego trzymam. Byleś jedna z małej grupy osób we Flow która wie ze tibia jest tylko grą a nie jego sposobem na życie. Pozdro i 3maj się:)
Gremb. |
Cytuj:
Tanio i skutecznie. |
lolfuckshitomfg.. jestem wstrząśnięty, naprawdę :(
|
Uwazaj bo ciebie tez wyniucham i bedzie rana do konca zycia.
I wogole do all. Wezcie sie w kupe albo odejdzcie z honorem. A ja ide dalej grac i patrzec jak wy sie meczycie. |
Cytuj:
@kafar Ale bez kitu kto jak kto ale Kafar to rowny gosc w zasadzie kazy we Flow byl spoko ale oczywiscie do czasu. Kafar Gl in rl ; P no chyba ze amsz zamair worcic do tibii czego nie polecam xD |
JAWOR KAFAR JEST TWARDY A NIE "MNIENTKI"!!!
XD da rade wyexpić sobie sorka albo kupi chara XD Z tego co ja wiem to nie było comandera żadnego wiec nie wyszliśmy :] i dlaczego to my musimy wychodzić jak wy chcecie ob i macie 100 noob charów gotowych plus 20 majnów z ownerami flow i 30 z furory ? XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
po snejku na ciap ciapa a flow wylogowało, co fakt była to godzina późna, bo północ. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Roggi i Vicek spią
|
gremb napisz mi na pw pod jakim cie nickiem w grze moge znalesc bo chetnie bym se pogadal z kims z mego miasta xD
|
18 - 2 dla Flow?
Święto jakieś? |
Piątek 13tego :P
|
Cytuj:
:mag: |
Hahaaaha ;d
|
Dzieki za mile slowa ale koncze deifinitywnie moja kariere z Tibia;p Kafar to byl jedyny char na ktorym mialem ochote grac ze wzgledu na sentyment i historie jaka sie z nim wiazala ;) Nie wrocil bym nawet gdybym dostal wiekszy lvl za darmo.Juz wczesniej planowalem odejsc ale zaczela sie wojna wiec wrocilem na czas wojny lecz niestety stalo sie co sie stalo :D Trzymajcie sie all ;) na Tibia com w tym temacie:
http://forum.tibia.com/forum/?action...8&pagenumber=1 jest kilka slow ode mnie (miedzy innymi do AB team,Flow,Avis) jesli ktos byl by zainteresowany ;) Dzieki za wszystko , graba ziomale <3 ^^ btw. gratz wygranej openki i czekam na inne ladne akcje obu stron ;) |
papa kafar :(
|
Cytuj:
btw gz opena chyyba sie za bardzo poczuliscie |
Karol mozemy se pozwolic zebyscie raz w roku wygrali ob czyt.piatek 13tego jak ktos tam up wyliczyl wygracie jeszcze 2 ob ;x
|
3maj sie Kafar.
moze jednak kiedys spektakularny return? :p |
Cytuj:
|
Piatek 13o oboże pomuscie please
|
ahaahah wygraliscie 1 openke i juz powrot Flow na forum xD hahah
|
Cytuj:
post z serii dlaczego carlos nie powinien pisac na forum na temat fightingu. /xD |
dawno mnie tu nie bylo^^ widze flow dostaje ale gz dzisiejszej wygranej openki :)
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |