![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
MoonDurus: Na Twoim miejscu to ja bym już tutaj dawno przestał postować. To forum jest jakieś 150 lat w poglądach przed Twoim miasteczkiem. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dość ciekawy sposób na poszerzanie (nie wiem czy w tym przypadku aby nie zwężanie) punktu widzenia na świat. @down: nie dziękuj i doczytaj dalej. Tutaj faktycznie, błąd, masło maślane mi wyszło. Zdarza się. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no i po co prowokujesz kłótnie? nie umiesz sie wypowiedzieć o swoim mieście , poczytać o innych? a to trzeba głupie komentarze robić? nie każdy jest tolerancyjny i nie każdego to uraza ze u nas pedarastow sie nie lubi , ja sie tym ciesze bo dobrze ze nie łażą mi takie po ulicach PS. zaraz będzie 100 komentarzy na mój temat.I to totalnie bez sensownych bo takie jest moje zdanie i za przeproszeniem Ch... wam do tego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@MoonDurus
Nie musisz wszystkim udowadniać, jak żałosny jesteś. Widać bez słów, po awatarze. @down Twój członek ma ciekawy kształt. |
Tak a propos tego avatara - czy to przypadek, ze dosc mocno przypomina on popularnego 'handjoba'?
Najciemniej pod latarnia =) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@dwa posty wyzej: wiec przestanmy tez psioczyc na swastyke, bo to przeciez symbol Strzelcow Podhalanskich |
Cytuj:
|
Cytuj:
A wracając do sensu wypowiedzi - można gardzić nacjonalistami, ale nie można zapominać, że też coś zrobili dla kraju. Gdyby nie on, to flagą mógłbyś teraz podłogę u Herr Helmuta zmywać. I nie widzę niczego fajnego w jechaniu po czyichś przekonaniach. RÓWNIE dobrze można zacząć jechać po obcych flagach i godłach, bo to nie nasze. I spójrz na post Litawora - nic dodać, nic ująć. Slay - tak, strzelców podhalańskich. Jeśli byłby używany naprawdę jako ich symbol - a co mnie to. Ale gdyby służyło to chwaleniu III Rzeszy - sprawa jest prosta. Rozumiesz na czym polega różnica tylko udajesz takiego kaktusa z parapetu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a według mnie tak powinno być i to jest MOJE zdanie |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Milan: nie, nie chcę komuny. Ale nie powiesz mi, że rzucanie się na kogoś z siekierą tylko dlatego, że jest gejem, jest zdrowe? |
Cytuj:
Co oczywiscie nie znaczy, ze nacjonalizm jest zly, tak samo jak komunizm ( w zalozeniach ) nie jest zly, tylko pro-proletarialny. A odnosnie Dmowskiego, to, jesli faktycznie wierzyl w to co mowil, a nie byl tylko koniunkturalna k*rwa, to nalezy mu sie szacunek. I to jest wlasnie moje drogie dzieci synkretyzm pogladow. |
Cytuj:
i tu znowu powiem to samo Dla ciebie to nie jest zdrowe i to jest TWOJE zdanie Dla mnie to jest zdrowe i to jest MOJE zdanie |
Cytuj:
Czesto mozna spotkac opinie, ze Pilsudski byl zdrajca, a prawdziwym mezem stanu byl wlasnie Dmowski. Ciezko jednoznacznie powiedziec, co jest prawdą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
edit down a co ma piernik do wiatraka? |
Cytuj:
@up Dużo? Zresztą nie pogrążaj się jeszcze bardziej <3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
fakt są normalni ale większość to .... przynajmniej u nas. ja znam 2 osobiście i są w porządku ale znam tez wielu co są tępymi idiotami , mogę dać kilka przykładów. |
Cytuj:
(woohoo, następna do odkrycia: Ameryka) |
Cytuj:
Cytuj:
|
ja tam niejestem rasista,
i brzydze sie rasistami i smierdzacymi czarnuchami ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziwisz się jak w tym kraju można miec uwielbienie dla nazi. Racja też się dziwię, ale jednocześnie myślę jakim kurcze cudem w Polsce mamy nadal zwolenników komunizmu. Z resztą jeśli chodzi o faszyzm/nazizm włorewer. Słyszałeś kiedyś o Hiszpanii gen. Franco? Przez niektórych jest to podawany jako przykład jednej z lepszych dyktatur. Oczywiście jest też nazywany zbrodniarzem co po części jest racją. Jednak gdyby nie jego osoba to w czasach w których on rządził, Hiszpania byłaby czerwona. @@@Co do koszulek z Cze, Włodkiem itp itd-żenada, że tacy ludzie nie są ścigani. Bo albo ścigamy wszystkich, albo uznajemy że można chodzic w koszulce ze swastą, adim itp itd. |
Cytuj:
|
Dziś dzień kobiet. Z tej okazji podbijam temat i prezentuję swój pogląd na ten cały feminazizm i ogólnie równość kobiet i mężczyzn.
Filozofia-i-etyka równości w ujęciu kobiecym. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |