Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

*Will* 25-06-2009 13:35

Jak komuś sie nudzi wbijac na otsa www.arlaxis.com moj nick otto de'lotto :D

Precik 25-06-2009 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2578206)
Te no, Savana dodajcie, bo przecież był na ob X(:D

Te no pocztaj zasady.

Artemon 25-06-2009 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Precik (Post 2578224)
Te no pocztaj zasady.

To była ironia. ;)

Siwuszka 25-06-2009 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2577763)
Taaa a wy z austria jestescie po prostu pro ;] szkoda ze uciekliscie,ale coż.Ktos musial przegrać.Lady Siwuszka przesiedziala 3/4 openkI biegajac po ankh i zmieniajac outfity HAHAHAHAAH ROXXANDO

Po pierwsze: Jesteś tępy jak sam chuj. I tyle na Twój temat.
Po drugie: outfity zmieniałam przed ob, ślepa pało.
Po trzecie: Odpierdol się ode mnie ;)

19WeSoL92 25-06-2009 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2577763)
Taaa a wy z austria jestescie po prostu pro ;] szkoda ze uciekliscie,ale coż.Ktos musial przegrać.Lady Siwuszka przesiedziala 3/4 openkI biegajac po ankh i zmieniajac outfity HAHAHAHAAH ROXXANDO

haha a z 2 strony spojdz se na fosuhe biegal se miedzy nep a nikt nawet nie byl zainteresowany zeby go zabic ;]

twistoff 25-06-2009 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2578284)
Po pierwsze: Jesteś tępy jak sam chuj. I tyle na Twój temat.
Po drugie: outfity zmieniałam przed ob, ślepa pało.
Po trzecie: Odpierdol się ode mnie ;)

HAHAHA omg dziewczyna która sie tak wyraża LOL to jest jakas patologia ;] dam ci dobra rade.Nie przejmuj sie tak ta grą dziewczyno, bo to żałosne jak laska sie tak wkręca serio ;]
Bierz przykład z panny Takli,która była madrzejsza i nie odpowiadała na zaczepki.Przynajmniej pokazała KLASĘ,niestety tobie jej brakuje.Jak słysze panne co tak klnie to mi rece opadają

Siwuszka 25-06-2009 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578378)
HAHAHA omg dziewczyna która sie tak wyraża LOL to jest jakas patologia ;] dam ci dobra rade.Nie przejmuj sie tak ta grą dziewczyno, bo to żałosne jak laska sie tak wkręca serio ;]

Patologie to masz chyba na chacie. Zajmij się sobą, a nie wypowiadasz się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.
Btw. Odpowiedziałam na zaczepkę, bo jak widzę co piszesz, to też mi ręce opadają. Siema.

ansekabanse 25-06-2009 16:25

Cytuj:

Bierz przykład z panny Takli,która była madrzejsza i nie odpowiadała na zaczepki.Przynajmniej pokazała KLASĘ,niestety tobie jej brakuje.Jak słysze panne co tak klnie to mi rece opadają

Co racja to racja 8o twoja reakcja panno siwuszko była bez obrazy-troche prostacka..

twistoff 25-06-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2578388)
Patologie to masz chyba na chacie. Zajmij się sobą, a nie wypowiadasz się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.
Btw. Odpowiedziałam na zaczepkę, bo jak widzę co piszesz, to też mi ręce opadają. Siema.

Dziewczyno jak ci ulży to moge mieć patologię nawet w gaciach ;] Tak cie boli krytyka?Nie moja wina ze na ob siedzialas z luciusem~ na piramidzie i zmienialas se kolorki outfitu.Nie masz klasy-zal ze sa takie wulgarne panny w tych czasach

Siwuszka 25-06-2009 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578402)
Dziewczyno jak ci ulży to moge mieć patologię nawet w gaciach ;] Tak cie boli krytyka?Nie moja wina ze na ob siedzialas z luciusem~ na piramidzie i zmienialas se kolorki outfitu.Nie masz klasy-zal ze sa takie wulgarne panny w tych czasach

Nie boli mnie Twoja krytyka, bo mnie nie znasz człowieku i lata mi to co Ty tam sobie o mnie myślisz, aczkolwiek odpowiedziałam, bo jakiś nie ogarnięty jesteś.
Co do moich kolorków: stałeś chyba na innej piramidzie i inną osobę widziałeś, bo ja zmieniałam SOBIE kolorki ale przed ob. A to, że przeklinam nie oznacza, że nie mam klasy. Podałbyś jeszcze name swojego maina, a się ukrywasz. Taki odważny jesteś ?

Roxxy 25-06-2009 16:45

Cytuj:

Jej sprawa co robiła/robi/będzie robiła. Po za tym zacznij używać języka polskiego bo aż razi w oczy w jaki sposób wyrażasz swoje zdanie.
Czasami jednak rozum nakazuję odpowiedzieć na zaczepki. Skąd wiesz czy
ona nie ma klasy? Widziałeś ją w realu, rozmawiałeś z nią? Nie. A co k***
jak chłopak/mężczyzna przeklina też jest dobrze, on może a dziewczyna nie może? -,-

Secundo to jest temat o wydarzeniach z Azury, dokładniej wojny pomiędzy dwoma gildiami.

Pozdrawiam.

Notopeczek 25-06-2009 16:47

Cytuj:

jakby cie stary lal krzeslem co noc tez bys sie tak wyrazal...

twistoff 25-06-2009 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2578417)
Nie boli mnie Twoja krytyka, bo mnie nie znasz człowieku i lata mi to co Ty tam sobie o mnie myślisz, aczkolwiek odpowiedziałam, bo jakiś nie ogarnięty jesteś.
Co do moich kolorków: stałeś chyba na innej piramidzie i inną osobę widziałeś, bo ja zmieniałam SOBIE kolorki ale przed ob. A to, że przeklinam nie oznacza, że nie mam klasy. Podałbyś jeszcze name swojego maina, a się ukrywasz. Taki odważny jesteś ?

A czy ja powiedzialem co o tobie myśle ofc w pierwszym poście?Powiedziałem ze stalas w pz na openie,a to nie było żadne ocenianie,i mogłaś napisać co sadzisz na ten temat a ty jak typowy dzieciak 12 lat zaczęłaś wyzywać mnie od chujów etc.To było żałosne z twojej strony bo tak naprawde nie powiedziałem nic,co by mogło cie zaboleć.Pozatym wiem co widziałem i nie tylko ja to zauważyłem, ze jak sie zaczal ob to nagle pobieglaś na ank i stałaś z luciusem przy północnej bramie-nie wiem po co zaprzeczasz skoro tak było? Oo

Siwuszka 25-06-2009 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578427)
A czy ja powiedzialem co o tobie myśle ofc w pierwszym poście?Powiedziałem ze stalas w pz na openie,a to nie było żadne ocenianie,i mogłaś napisać co sadzisz na ten temat a ty jak typowy dzieciak 12 lat zaczęłaś wyzywać mnie od chujów etc.To było żałosne z twojej strony bo tak naprawde nie powiedziałem nic,co by mogło cie zaboleć.Pozatym wiem co widziałem i nie tylko ja to zauważyłem, ze jak sie zaczal ob to nagle pobieglaś na ank i stałaś z luciusem przy północnej bramie-nie wiem po co zaprzeczasz skoro tak było? Oo

Koleś, a czy ja mówię, że nie stałam na tej piramidzie ? Potrafisz czytać ? Napisała, że nie zmieniałam kolorów outfitu. I nie nagle pobiegłam na piramidę tylko ja tam cały czas stałam. Oo

Minek91^^ 25-06-2009 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roxxy (Post 2578423)

Jej sprawa co robiła/robi/będzie robiła. Po za tym zacznij używać języka polskiego bo aż razi w oczy w jaki sposób wyrażasz swoje zdanie.
jak chłopak/mężczyzna przeklina też jest dobrze, on może a dziewczyna nie może? -,-

Secundo to jest temat o wydarzeniach z Azury, dokładniej wojny pomiędzy dwoma gildiami.

Pozdrawiam.

Moze patologia to i nie jest choc tego nie wiem ale jak laska rzuca wulgaryzmami pusto na wiatr to hmm nie mozna sobie dobrze o niej pomyslec no chyba ze wiemy ze jest zdzira wtedy bym sie z tym zgodzil. Wiec z tad takie wnioski , a sa jakie sa i nic juz tego nie zmieni ;d

Dziub'ek 25-06-2009 16:52

Hieheheh to się śmiesznie zaczyna robić :) Kiedyś już tutaj pisałem, że jedynie Marian może podzielić Wanted... i się stało... Mam nadzieję, że Aleksy tym razem już nie wróci na Azurę... i tak za długo to trwało... marzenia DOF'u mogą stać się realne...

Minek91^^ 25-06-2009 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2578431)
Koleś, a czy ja mówię, że nie stałam na tej piramidzie ? Potrafisz czytać ? Napisała, że nie zmieniałam kolorów outfitu. I nie nagle pobiegłam na piramidę tylko ja tam cały czas stałam. Oo

P.S od samego poczatku biegalas moze w czerwonych barwach O.o lol ^^ sama sobie przeczysz albo sie blaznisz jak kto woli ;s

Ariet 25-06-2009 16:55

Oczywiście tobie nic nie umknie wszystko zauważysz, szczególnie z noob hara

Roxxy 25-06-2009 16:55

@up (dziubek)
fajny podpis

Ja akurat głównie jak parę innych nie patrzę tylko na jakoś wyrażanych słów ale też na swego rodzaju "czyny"

Minek91^^ 25-06-2009 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziub'ek (Post 2578434)
Hieheheh to się śmiesznie zaczyna robić :) Kiedyś już tutaj pisałem, że jedynie Marian może podzielić Wanted... i się stało... Mam nadzieję, że Aleksy tym razem już nie wróci na Azurę... i tak za długo to trwało... marzenia DOF'u mogą stać się realne...

;PP tak realne realnymi ale i tak mi brakuje Heg'a i Sndry ;) przynajmniej ludzie na poziomie byli z nami

Siwuszka 25-06-2009 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minek91^^ (Post 2578436)
P.S od samego poczatku biegalas moze w czerwonych barwach O.o lol ^^ sama sobie przeczysz albo sie blaznisz jak kto woli ;s

A ty też nie wiem po co się wtrącasz. Nie wiem czy zauważyłeś, ale najpierw każdy był czerwony, a później zmieniliśmy kolory na niebieskie. Żałosne jest to co piszecie.

twistoff 25-06-2009 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2578431)

Taa dobra to juz jest najmniej istotne akurat,bo najbardziej chodziło mi o to ze zaczal sie open a ty myk na piramide.I zmienialas te kolory z niebieskiego na granatowy etc. ale to juz nie jest istotne.Istotne jest to,że napisałem prawdę i sie z ciebie śmiałem bo sorry ale mnie to rozbawiło,a ty zamiast przemilczeć albo napisać swoje zdanie to mnie nawyzywałaś.

Ariet 25-06-2009 16:59

Ja nie wiem jak ta sandra mogła sie w Heg'u Love Love jaki on brzydal był ;p ale powiem jak by sandra grała to bym sie szczerze ucieszył

Minek91^^ 25-06-2009 17:00

Nie wiem po co zmieniac kolory jak i tak zapewne jestes daltonista ...

Siwuszka 25-06-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578442)
Taa dobra to juz jest najmniej istotne akurat,bo najbardziej chodziło mi o to ze zaczal sie open a ty myk na piramide.I zmienialas te kolory z niebieskiego na granatowy etc. ale to juz nie jest istotne.Istotne jest to,że napisałem prawdę i sie z ciebie śmiałem bo sorry ale mnie to rozbawiło,a ty zamiast przemilczeć albo napisać swoje zdanie to mnie nawyzywałaś.

Kolego nie wiem ile razy mam Ci to tłumaczyć. Kolory zmieniłam za nim rozpoczęło się OB, za nim wszyscy wybiegli z miasta. Jak nie rozumiesz to mogę Ci to narysować. Nie ma problemu.

Ariet 25-06-2009 17:02

Ja tam na filmie widziałem jak sie przemknęła Siwuszka tzn na ob była (pustynia)

Minek91^^ 25-06-2009 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ariet (Post 2578451)
Ja tam na filmie widziałem jak sie przemknęła Siwuszka tzn na ob była walka tak yest

ona ciagle sie przemykala gora - dol , dol gora

Siwuszka 25-06-2009 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minek91^^ (Post 2578445)
Nie wiem po co zmieniac kolory jak i tak zapewne jestes daltonista ...

Masz rację, jestem daltonistką.

twistoff 25-06-2009 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roxxy (Post 2578423)

Pozdrawiam.

A nie razi cie sposob w jaki wyraża swoje zdanie siwuszka?I jak rozum jej mogł nakazać, skoro w gruncie rzeczy napisałem prawdę i sie z niej smiałem co jest w pełni zrozumiałe.To ona zaczeła mnie wyzywać od chujów,tepych pał etc.Jak widzisz, to ze napisałem ze nie ma klasy było wyjątkowo delikatne w porównaniu do jej wypowiedzi na mój temat ;] Pozatym mi osobiście zajebiście nie podoba sie jak laska przeklina i nie porownuj faceta do dziewczyny,bo to wy powinnyście byc kobiece i delikatne a nie wulgarne i prostackie.

Ariet 25-06-2009 17:08

co to za Forum, co to za Temat w którym nie wypowiadają się głowni leaderzy chodzi mi o Marjole Urbexx'a i reszte ludzi którzy są najbliżej jądra wojny, może w tedy widzieliby niektórzy co i jak :confused:

Siwuszka 25-06-2009 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578457)
A nie razi cie sposob w jaki wyraża swoje zdanie siwuszka?I jak rozum jej mogł nakazać, skoro w gruncie rzeczy napisałem prawdę i sie z niej smiałem co jest w pełni zrozumiałe.To ona zaczeła mnie wyzywać od chujów,tepych pał etc.Jak widzisz, to ze napisałem ze nie ma klasy było wyjątkowo delikatne w porównaniu do jej wypowiedzi na mój temat ;] Pozatym mi osobiście zajebiście nie podoba sie jak laska przeklina i nie porownuj faceta do dziewczyny,bo to wy powinnyście byc kobiece i delikatne a nie wulgarne i prostackie.

Wyluzuj koleś. Jest równo uprawnienie. A swoje osobiste zdanie o tym, jakie laski CI się podobają zatrzymaj dla siebie, a nie wypowiadasz się na forum.

twistoff 25-06-2009 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2578446)
Kolego nie wiem ile razy mam Ci to tłumaczyć. Kolory zmieniłam za nim rozpoczęło się OB, za nim wszyscy wybiegli z miasta. Jak nie rozumiesz to mogę Ci to narysować. Nie ma problemu.

Dobra to ze biegałas jakies 30 min po dp ank i zmienialas outfity i kolory to jest inna sprawa.Ale na tej piramidzie tez zmienialas kolory i w ogole nie wiem po co tak zaprzeczasz chyba nie ma w tym nic zlego lol?Chyba gorsze jest to ze na niej siedziałas i to była rzecz z której sie smiałem.Wiem co widziałem i nie tylko ja dziewczyno

twistoff 25-06-2009 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2578460)
Wyluzuj koleś. Jest równo uprawnienie. A swoje osobiste zdanie o tym, jakie laski CI się podobają zatrzymaj dla siebie, a nie wypowiadasz się na forum.

A ty zachowaj swoje zdanie na mój temat?Ty mnie oceniłaś pierwsza i według mnie jesteś wulgarną laską bez klasy,sorry ale tak sie zachwałaś.Jak prostak

Siwuszka 25-06-2009 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578461)
Dobra to ze biegałas jakies 30 min po dp ank i zmienialas outfity i kolory to jest inna sprawa.Ale na tej piramidzie tez zmienialas kolory i w ogole nie wiem po co tak zaprzeczasz chyba nie ma w tym nic zlego lol?Chyba gorsze jest to ze na niej siedziałas i to była rzecz z której sie smiałem.Wiem co widziałem i nie tylko ja dziewczyno

Uczepiłeś się tych kolorów i piszesz o tym i piszesz. A to, że siedziałam na tej piramidzie to tylko moja i wyłącznie moja sprawa. Niech Cię to nie interesuje. I pisze po raz nie wiem który, że wcale nie zaprzeczam, że zmieniałam te kolory. Moja dobra rada. Naucz się czytać, a nie w tibie grasz.

Siwuszka 25-06-2009 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578462)
A ty zachowaj swoje zdanie na mój temat?Ty mnie oceniłaś pierwsza i według mnie jesteś wulgarną laską bez klasy,sorry ale tak sie zachwałaś.Jak prostak

Nie znasz mnie, więc pisz sobie co tam chcesz. Lata mi to i powiewa.
Dobra. Kończę z Tobą konwersację, bo szkoda mojego bardzo cennego czasu. Narazie.

ansekabanse 25-06-2009 17:17

Powiem szczerze że muszę w tym przypadku przyznac racje twistoffowi :( Tak sie nie załatwia spraw,a forum nie jest od wyzywania siebie nawzajem tylko od dyskutowania na pewne tematy.A siwuszka zamiast porozmawiać,wymienić sie argumentami pojechała z grubej rury :D Powinnaś wziąć przykład z Takli,która okazała sie mądrzejsza :) Tez nie lubie wulgarnych dziewczyn,ale niestety cieżko o takie szczególnie jeśli graja w tibie pare lat...

Siwuszka 25-06-2009 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2578468)
Powiem szczerze że muszę w tym przypadku przyznac racje twistoffowi :( Tak sie nie załatwia spraw,a forum nie jest od wyzywania siebie nawzajem tylko od dyskutowania na pewne tematy.A siwuszka zamiast porozmawiać,wymienić sie argumentami pojechała z grubej rury :D Powinnaś wziąć przykład z Takli,która okazała sie mądrzejsza :) Tez nie lubie wulgarnych dziewczyn,ale niestety cieżko o takie szczególnie jeśli graja w tibie pare lat...

No takie jest już życie. I co zrobisz...

twistoff 25-06-2009 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2578464)
Uczepiłeś się tych kolorów i piszesz o tym i piszesz. A to, że siedziałam na tej piramidzie to tylko moja i wyłącznie moja sprawa. Niech Cię to nie interesuje. I pisze po raz nie wiem który, że wcale nie zaprzeczam, że zmieniałam te kolory. Moja dobra rada. Naucz się czytać, a nie w tibie grasz.

W porzadku twoja sprawa,a ja sie z tego smieje i mam do tego prawo bo to było zabawne fighterko ;] Jesli tak cie zabolało to ze ktoś sie z ciebie smieje,to wiedz ze duzo wiecej osob miało z tego polewe i nie ma w tym nic dziwnego ze ktoś to napisał na forum.

Ciri the Witcher 25-06-2009 17:20

Mozecie przestac zasmiecac forum tymi pierdolami? Chuj mnie obchodzi kto gdzie outfity zmienia a kto tam jest daltonista i komu brak klasy. Ah, a ten pajac aka twistoff niech z laski swojej pokaze swoja "klase" i przestanie sie odzywac. Z gory dzieki

Ariet 25-06-2009 17:22

A ja jestem za Siwuszką co by nie zrobiła bo ja ją Loff ;);););)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55.