![]() |
Jak komuś sie nudzi wbijac na otsa www.arlaxis.com moj nick otto de'lotto :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po pierwsze: Jesteś tępy jak sam chuj. I tyle na Twój temat. Po drugie: outfity zmieniałam przed ob, ślepa pało. Po trzecie: Odpierdol się ode mnie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bierz przykład z panny Takli,która była madrzejsza i nie odpowiadała na zaczepki.Przynajmniej pokazała KLASĘ,niestety tobie jej brakuje.Jak słysze panne co tak klnie to mi rece opadają |
Cytuj:
Btw. Odpowiedziałam na zaczepkę, bo jak widzę co piszesz, to też mi ręce opadają. Siema. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do moich kolorków: stałeś chyba na innej piramidzie i inną osobę widziałeś, bo ja zmieniałam SOBIE kolorki ale przed ob. A to, że przeklinam nie oznacza, że nie mam klasy. Podałbyś jeszcze name swojego maina, a się ukrywasz. Taki odważny jesteś ? |
Cytuj:
Jej sprawa co robiła/robi/będzie robiła. Po za tym zacznij używać języka polskiego bo aż razi w oczy w jaki sposób wyrażasz swoje zdanie. Czasami jednak rozum nakazuję odpowiedzieć na zaczepki. Skąd wiesz czy ona nie ma klasy? Widziałeś ją w realu, rozmawiałeś z nią? Nie. A co k*** jak chłopak/mężczyzna przeklina też jest dobrze, on może a dziewczyna nie może? -,- Secundo to jest temat o wydarzeniach z Azury, dokładniej wojny pomiędzy dwoma gildiami. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hieheheh to się śmiesznie zaczyna robić :) Kiedyś już tutaj pisałem, że jedynie Marian może podzielić Wanted... i się stało... Mam nadzieję, że Aleksy tym razem już nie wróci na Azurę... i tak za długo to trwało... marzenia DOF'u mogą stać się realne...
|
Cytuj:
|
Oczywiście tobie nic nie umknie wszystko zauważysz, szczególnie z noob hara
|
@up (dziubek)
fajny podpis Ja akurat głównie jak parę innych nie patrzę tylko na jakoś wyrażanych słów ale też na swego rodzaju "czyny" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja nie wiem jak ta sandra mogła sie w Heg'u Love Love jaki on brzydal był ;p ale powiem jak by sandra grała to bym sie szczerze ucieszył
|
Nie wiem po co zmieniac kolory jak i tak zapewne jestes daltonista ...
|
Cytuj:
Kolego nie wiem ile razy mam Ci to tłumaczyć. Kolory zmieniłam za nim rozpoczęło się OB, za nim wszyscy wybiegli z miasta. Jak nie rozumiesz to mogę Ci to narysować. Nie ma problemu. |
Ja tam na filmie widziałem jak sie przemknęła Siwuszka tzn na ob była (pustynia)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co to za Forum, co to za Temat w którym nie wypowiadają się głowni leaderzy chodzi mi o Marjole Urbexx'a i reszte ludzi którzy są najbliżej jądra wojny, może w tedy widzieliby niektórzy co i jak :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra. Kończę z Tobą konwersację, bo szkoda mojego bardzo cennego czasu. Narazie. |
Powiem szczerze że muszę w tym przypadku przyznac racje twistoffowi :( Tak sie nie załatwia spraw,a forum nie jest od wyzywania siebie nawzajem tylko od dyskutowania na pewne tematy.A siwuszka zamiast porozmawiać,wymienić sie argumentami pojechała z grubej rury :D Powinnaś wziąć przykład z Takli,która okazała sie mądrzejsza :) Tez nie lubie wulgarnych dziewczyn,ale niestety cieżko o takie szczególnie jeśli graja w tibie pare lat...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mozecie przestac zasmiecac forum tymi pierdolami? Chuj mnie obchodzi kto gdzie outfity zmienia a kto tam jest daltonista i komu brak klasy. Ah, a ten pajac aka twistoff niech z laski swojej pokaze swoja "klase" i przestanie sie odzywac. Z gory dzieki
|
A ja jestem za Siwuszką co by nie zrobiła bo ja ją Loff ;);););)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |